συνοδοιπόρε.. Ασφαλώς δεν θα σταθώω σε λόγους που μια κοπέλα μπορει να φτάσει στη.. "ξεπέτα", αλλά με τις εμπειρίες μου απο το εν λόγο studio, μπορώ ίσως να σε καθοδηγήσω... ¨Εχω δοκιμάσει της Ιζαμπέλα,
Αμάντα,
Σίντυ
. Για τις δύο πρώτες, πέρασα όμορφα, και σε καμία περίπτωση δεν έκλαψα τα λεφτά μου! (Συγνώμη πρός όλους που δεν εχω σχετικές κριτικές, συγνώμη και απο τα κορίτσια...απλά οι επισκέψεις μου ήταν σε πολύ κοντινό διάστημα και δεν πρόλαβα να ανεβάσω!!!) Πραγματικά αξίζουν και οι δύο!!
Τέλος, η Σίντυ, για εμένα είναι αν όχι η top, στο top3 των studio...... Απλή, γλυκειά, όμορφη, πρόθυμη, υπομονετική! να δώ πότε θα συμπέσουν τα ωράρια μας να ξαναέρθω γλυκειά μου Σίντυ να τα πούμε απο κοντά!!
Πάντως, και επειδή απο όλα τα studio που έχω γυρήσει, ακόμα και η οποιαδήποτε κυρία της υποδοχής είναι πραγματική Κυρία απέναντι στον πελάτη.. Μόνο μείον, όπως έχουμε αναφέρει, η μή ύπαρξη ντουζιέρας στα δωμα΄τια... υπάρχουν 2 κοινόχρηστες απέναντι απ τα δωμάτια.. Στην επίσκεψη μου στην Ιζαμπέλλα, η κυρία της υποδοχής, μου έδωσε και πετσέτα, και μπουρνουζι μοσχομυριστά...
καλά να περάσεις, αν τελικα πάς...