Νέα

Studio 40 (Σπύρου Πάτση 40)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Καλημερα!

Δεν ηταν στο προγραμμα :)

Με το που βγει το νεο προγραμμα της εβδομαδας θα ανακοινωθουν ολες οι βαρδιες αναλυτικα :)
Οκ!!!Thanks!!! :)
Προς στιγμη φοβηθηκα μην σταματησε παλι η τρελη!!! :P

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Οκ!!!Thanks!!! :)
Προς στιγμη φοβηθηκα μην σταματησε παλι η τρελη!!! :P

Καλησπερα :)

Οχι δεν σταματησε, ειναι παλι στο προγραμμα την Τριτη το απογευμα! :)

Μια αλλαγη στο σημερινο προγραμμα, μεχρι και τις 5 θα βρισκεται η Ιζαμπελα στο στουντιο καθως ετυχε κατι στην Βικτωρια και επρεπε να φυγει.

Εδω και το μικρο βιντεακι της Ιζαμπελας :)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Επιτέλους κυκλοφόρησε :cheesy: Βλέπω ότι έχει ανοιχτεί λογαριασμός, οπότε να περιμένουμε και περισσότερα βιντεάκια; :grin:

Ηταν να ειναι ετοιμο το βραδι, αλλα επρεπε να περιμενω με το που ανεβηκε ωστε να μπορει να το δει καποιος.

Εξαρταται απο τις υπολοιπες κοπελες αν θελουν να βγαλουν και αυτες! Η προταση θα γινει βεβαιως και οποια θελει θα ακολουθησει :)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ηταν να ειναι ετοιμο το βραδι, αλλα επρεπε να περιμενω με το που ανεβηκε ωστε να μπορει να το δει καποιος.

Εξαρταται απο τις υπολοιπες κοπελες αν θελουν να βγαλουν και αυτες! Η προταση θα γινει βεβαιως και οποια θελει θα ακολουθησει :)

Ε, να ακολουθήσουν, θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον :cheesy: Η Ιζαμπέλλα πάντως μου φαίνεται ερωτευσιμότατη :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Και μόλις γύρισα από μια δουλειά εκεί κοντά, εάν το ήξερα ότι είχε βάρδια θα πέρναγα να πω ένα γεια :grin:

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Ε, να ακολουθήσουν, θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον :cheesy: Η Ιζαμπέλλα πάντως μου φαίνεται ερωτευσιμότατη :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Και μόλις γύρισα από μια δουλειά εκεί κοντά, εάν το ήξερα ότι είχε βάρδια θα πέρναγα να πω ένα γεια :grin:

Θα φροντισω να τις ενημερωσω και οσες βγαλουν βιντεο θα το ανεβασω εδω να το βλεπετε :)

Η βαρδια της Ιζαμπελας δεν ηταν προγραμματισμενη, καθως και εγω το εμαθα τελευταια στιγμη απο το τηλεφωνο! Εξαλλου, μεσα στην βδομαδα θα ειναι σε αρκετες βαρδιες ξανα η κοπελα να περασεις να την δεις απο κοντα να κρινεις καλυτερα :)

Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
1
Θα φροντισω να τις ενημερωσω και οσες βγαλουν βιντεο θα το ανεβασω εδω να το βλεπετε :)

Η βαρδια της Ιζαμπελας δεν ηταν προγραμματισμενη, καθως και εγω το εμαθα τελευταια στιγμη απο το τηλεφωνο! Εξαλλου, μεσα στην βδομαδα θα ειναι σε αρκετες βαρδιες ξανα η κοπελα να περασεις να την δεις απο κοντα να κρινεις καλυτερα :)
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΞΗΖΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Β ΒΑΡΔΙΑ.Η ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ?

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΞΗΖΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Β ΒΑΡΔΙΑ.Η ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ?

Καλησπερα Γιωργο :)

Δεν ξερω αν ειχες ξεπετα με καποια κοπελα απο το μαγαζι, δεν βρισκω καποια κριτικη σου η καποιο σχολιο στο φορουμ που να το υποδεικνυεις. Παρ'ολα αυτα, μπορεις να δεις τις κριτικες για την Σιντυ, καθως αυτη δουλευει στην απογευματινη βαρδια, και προεραιτικα μαζι με μια βολτα απο το στουντιο ( καθως ναι μεν οι φωτογραφιες και οι κριτικες λενε ενα μερος της αληθειας, οταν καποιος ερχεται στο στουντιο ειναι που τοτε αποφασιζει στο 100% αν θα περασει η οχι ) μπορεις να κρινεις μονος σου εαν αξιζει η οχι. :)

Η Σιντυ ειναι απτα πιο συνεργασιμα κοριτσια στο μαγαζι, και οι περισσοτεροι πελατες φευγουν ευχαριστημενοι. :)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εξαλλου, μεσα στην βδομαδα θα ειναι σε αρκετες βαρδιες ξανα η κοπελα να περασεις να την δεις απο κοντα να κρινεις καλυτερα :)

Πρέπει να κοιτάξω κι εγώ τη δική μου ατζέντα τότε και βλέπουμε :cheesy:

cima

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0

Άσε φίλε η Ιζαμπέλλα μπορεί να είναι πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά είναι από τις χειρότερες ξεπέτες, κάθεται 8 λεπτά με το ρολόι στο δωμάτιο και κοιτάει να σε τελειώσει με μαλακία! Βιάζεται πάρα πολύ και φαίνεται σε σημείο που σε ξενερώνει,κάνει τα ίδια τυποποιημένα βιαστικά προκαταρκτικά, βιαστικό στοματικό και μετά από λίγο στο ιεραποστολικό, μου λέει πάμε πισοκολλητό, δηλαδή κλασική συμπεριφορά Φυλής, της λέω όχι έλα από πάνω, ανεβαίνει φανερά βαριεστημένα και σε πολύ λίγο χρόνο, κατεβαίνει μόνη της και με τελειώνει με μαλακία. Καλή για τη Φυλης με 20 ευρώ, αλλά για 50 ευρώ με τίποτα, κλασική Ρουμάνα τι περιμένεις.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

συνοδοιπόρε.. Ασφαλώς δεν θα σταθώω σε λόγους που μια κοπέλα μπορει να φτάσει στη.. "ξεπέτα", αλλά με τις εμπειρίες μου απο το εν λόγο studio, μπορώ ίσως να σε καθοδηγήσω... ¨Εχω δοκιμάσει της Ιζαμπέλα, :tits2: Αμάντα, :kissass: Σίντυ  :knockinb:. Για τις δύο πρώτες, πέρασα όμορφα, και σε καμία περίπτωση δεν έκλαψα τα λεφτά μου! (Συγνώμη πρός όλους που δεν εχω σχετικές κριτικές, συγνώμη και απο τα κορίτσια...απλά οι επισκέψεις μου ήταν σε πολύ κοντινό διάστημα και δεν πρόλαβα να ανεβάσω!!!) Πραγματικά αξίζουν και οι δύο!! :kissass2:

Τέλος, η Σίντυ, για εμένα είναι αν όχι η top, στο top3 των studio...... Απλή, γλυκειά, όμορφη, πρόθυμη, υπομονετική! να δώ πότε θα συμπέσουν τα ωράρια μας να ξαναέρθω γλυκειά μου Σίντυ να τα πούμε απο κοντά!! :fuck2: :knockinb:

Πάντως, και επειδή απο όλα τα studio που έχω γυρήσει, ακόμα και η οποιαδήποτε κυρία της υποδοχής είναι πραγματική Κυρία απέναντι στον πελάτη.. Μόνο μείον, όπως έχουμε αναφέρει, η μή ύπαρξη ντουζιέρας στα δωμα΄τια... υπάρχουν 2 κοινόχρηστες απέναντι απ τα δωμάτια.. Στην επίσκεψη μου στην Ιζαμπέλλα, η κυρία της υποδοχής, μου έδωσε και πετσέτα, και μπουρνουζι μοσχομυριστά...

καλά να περάσεις, αν τελικα πάς...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Άσε φίλε η Ιζαμπέλλα μπορεί να είναι πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά είναι από τις χειρότερες ξεπέτες, κάθεται 8 λεπτά με το ρολόι στο δωμάτιο και κοιτάει να σε τελειώσει με μαλακία! Βιάζεται πάρα πολύ και φαίνεται σε σημείο που σε ξενερώνει,κάνει τα ίδια τυποποιημένα βιαστικά προκαταρκτικά, βιαστικό στοματικό και μετά από λίγο στο ιεραποστολικό, μου λέει πάμε πισοκολλητό, δηλαδή κλασική συμπεριφορά Φυλής, της λέω όχι έλα από πάνω, ανεβαίνει φανερά βαριεστημένα και σε πολύ λίγο χρόνο, κατεβαίνει μόνη της και με τελειώνει με μαλακία. Καλή για τη Φυλης με 20 ευρώ, αλλά για 50 ευρώ με τίποτα, κλασική Ρουμάνα τι περιμένεις.

Τί να πω, φίλε μου, δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω. Βλέπω ότι υπάρχει μία σχετική "διάσταση απόψεων" με τον scorpioking οπότε αυτό δείχνει ότι οι απόψεις δυΐστανται. Ευχαριστώ πάντως και τους 2 για την ενημέρωση, καλό είναι πάντα να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας να κρίνει από μόνος του. Άλλος μπορεί να μην έχει τόσες απαιτήσεις στο σεξ όσες έχει κάποιος άλλος και να περάσει καλύτερα με μια κοπέλα από κάποιον που θέλει να του δίνονται περισσότερα. Αυτά είναι καθαρά θέματα γούστου και τί ζητάει ο καθένας από την κοπέλα. Εάν την επισκεφτώ κι εγώ πάντως, θα εκφέρω τη γνλωμη μου για να σχηματιστεί μία σφαιρικότερη άποψη :)

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
η αλήθειa foot_employer για την επίσκεψη μου στην Ιζαμπέλα, είναι ότι την συνάντησα μέρα που ήμουναρκετά ταλαιπωρημένος, συνεπώς, δεν είμαι σε αντικειμενική θέση να πώ ότι βιαζόταν ή όχι! ¨εδειξε να έχει διάθεση, η εμφάνιση της είναι πραγματικά τοπ, ενώ πρίν απο εμένα ήτνα με συναγωνιστή στο διπλανό δωμάτιο για περίπου 20-25 λεπτά......
πάνως προσωπικά για το εν λόγο studio είμαιυπέρ της Σίντυ, η Αμάντα είναι μα τίμια, επιλογή,αρκετά καλή, και μάλλον θα ξανατιμήσω Ιζαμπέλα, για... σιαπιστώσεις!!!!!!!!  :fuck2: :fuck2:

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλησπερα :)

Αυτη τη στιγμη στο στουντιο βρισκεται η Καρολινα :-*

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0

Καλησπερα! :)

Ισως οταν επισκεπτηκες την Ιζαμπελα να ηταν κουρασμενη και να μη μπορουσε να ανταπεξελθει  :- Συνηθως η Ιζαμπελα καθεται αρκετη ωρα μεσα στο δωματιο ακομα και σε προγραμμα των 50 ευρω, καθως εχει και αρκετους μονιμους πελατες πλεον. Ισως να ετυχες στην περιπτωση, καθως ειναι κοπελα που εχει σχεδον παντα ορεξη για δουλεια και δεν συνηθιζει να "ξεπεταει" τους πελατες :)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
συνοδοιπόρε.. Ασφαλώς δεν θα σταθώω σε λόγους που μια κοπέλα μπορει να φτάσει στη.. "ξεπέτα", αλλά με τις εμπειρίες μου απο το εν λόγο studio, μπορώ ίσως να σε καθοδηγήσω... ¨Εχω δοκιμάσει της Ιζαμπέλα, :tits2: Αμάντα, :kissass: Σίντυ  :knockinb:. Για τις δύο πρώτες, πέρασα όμορφα, και σε καμία περίπτωση δεν έκλαψα τα λεφτά μου! (Συγνώμη πρός όλους που δεν εχω σχετικές κριτικές, συγνώμη και απο τα κορίτσια...απλά οι επισκέψεις μου ήταν σε πολύ κοντινό διάστημα και δεν πρόλαβα να ανεβάσω!!!) Πραγματικά αξίζουν και οι δύο!! :kissass2:

Τέλος, η Σίντυ, για εμένα είναι αν όχι η top, στο top3 των studio...... Απλή, γλυκειά, όμορφη, πρόθυμη, υπομονετική! να δώ πότε θα συμπέσουν τα ωράρια μας να ξαναέρθω γλυκειά μου Σίντυ να τα πούμε απο κοντά!! :fuck2: :knockinb:

Πάντως, και επειδή απο όλα τα studio που έχω γυρήσει, ακόμα και η οποιαδήποτε κυρία της υποδοχής είναι πραγματική Κυρία απέναντι στον πελάτη.. Μόνο μείον, όπως έχουμε αναφέρει, η μή ύπαρξη ντουζιέρας στα δωμα΄τια... υπάρχουν 2 κοινόχρηστες απέναντι απ τα δωμάτια.. Στην επίσκεψη μου στην Ιζαμπέλλα, η κυρία της υποδοχής, μου έδωσε και πετσέτα, και μπουρνουζι μοσχομυριστά...

καλά να περάσεις, αν τελικα πάς...

Γεια σου :)

Οι ντουζιερες, ειτε ειναι εκτος ειτε εντος του δωματιου, και παλι κοινοχρηστες ειναι..! ;)

Απλα δεν ειναι μεσα στο δωματιο, πραγμα που οντως θα βολευε λιγο παραπανω τον πελατη.

Η τουαλετα και το μπανιο των κοριτσιων ειναι ξεχωριστο και δεν ειναι προσβασιμο απο τους πελατες, οπως επισης το μπανιο των πελατων ειναι παντα καθαρο και εφοδιασμενο με πετσετες και ο,τι αλλο χρειαστειτε για να φρεσκαριστειτε :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom