ναι ειναι αληθεια οτι ηθελα να ενημερωσω τον φιλο μου. δεν θελω να στραβογαμησει ;)
τελικα δεν τον απετρεψα.να τα τωρα τι επαθε..
χαιρομαι παντως που εσυ σαν επαγγελματιας εισαι εχεμυθη. θα εκτιμηθει καταλληλως απο τους χρηστες του site.. ;)
Δεν βοηθαει το ειρωνικο σου υφος δυστυχως :-/
Ειδικα οταν σε αλλα σου μηνυματα γραφεις με ασχημο τροπο και για τις επαγγελματιες, αλλα και για τους πελατες. Ειναι ασχημο οταν λες πως δεν σου αρεσει κατι να χλευαζεις με τετοιο τροπο, ειδικα τα ατομα που κανουν αυτη την δουλεια! ;)
Και δεν πιστευω πως ο φιλος σου δεν εχει την δυνατοτητα να γραψει μονος του αυτα που θελει να γραψει η να ψαξει αυτα που θελει να ψαξει. ;) Πλεον και οι υπολογιστες αλλα και το internet ειναι παραπανω απο προσιτοι στον μεσο εργαζομενο, αλλα ακομα και σε ατομα χωρις δικο τους εισοδημα.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του και πρεπει να υπαρξει σεβασμος γιατι σε τελικη αναλυση το σωμα ειναι της κοπελας, και οπως επιλεγει να το μεταχειριζεται αυτη κατα βουληση, ετσι και ο πελατης κανει το ιδιο και με τα λεφτα του.
Εγω προσωπικα δεν αποσκοπω στο να με εκτιμησει καποιος απο αυτον εδω τον χωρο. Ειμαι εδω για να ενημερωνω και να λυνω αποριες ενδιαφερομενων για τις υπηρεσιες που προσφερουμε.