Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Απο τις 5 μεχρι και τις 11 στο στουντιο μας θα βρισκεται η Τζενη ! :-*
Η Βικτωρια ειναι πολυ ομορφη, και στο προσωπο που δεν φαινεται στις φωτογραφιες ειναι παρα πολυ γλυκια και χαμογελαστη κοπελα.
Σου την προτεινω καθως ειναι απτις κοπελες με τους περισσοτερους πελατες στο στουντιο και εχει ορεξη για δουλεια και θα σε αφησει ικανοποιημενο.
Χαμογελαστή και γλυκιά η Βικτώρια? Με τον εργοδότη της ίσως είναι, με τους πελάτες δεν νομίζω...
Έχει πολύ δουλειά η Βικτώρια?. Η Ελλάδα γέμισε μαζοχιστές...
Έχει κι όρεξη για δουλειά? Όρεξη να μας παίρνει τα ευρώ, προσφέροντας υπηρεσίες απαρέδεχτες θα έλεγα καλύτερα...
Sorry για τα σχόλια, αλλά θεωρώ χρέος μου να ενημερώνω με ειλικρίνεια.
Απο τις 5 μεχρι και τις 11 στο στουντιο μας θα βρισκεται η Τζενη ! :-*
Eγω σκεφτομαι για ποδολαγνεισ.Ποια κοπελα προτεινετε ανεπιφυλακτα για το προγραμμα αυτο?Καλησπερα!
Χρονια πολλα με υγεια
Η Βικτωρια ειναι πολυ ομορφη, και στο προσωπο που δεν φαινεται στις φωτογραφιες ειναι παρα πολυ γλυκια και χαμογελαστη κοπελα.
Αν θελεις να την επισκεφτεις την Παρασκευη, καλυτερο θα ηταν να ερχοσουν στην πρωινη βαρδια για να εισαι πιο "ανετα" καθως εχει λιγοτερο κοσμο στο μαγαζι. Σου την προτεινω καθως ειναι απτις κοπελες με τους περισσοτερους πελατες στο στουντιο και εχει ορεξη για δουλεια και θα σε αφησει ικανοποιημενο.
Σκεφτεσαι για απλο προγραμμα η καποιο εξειδικευμενο οπως ποδολαγνεια για παραδειγμα?
Τί εστί Τζένη? Καινούριο κορίτσι?
Kαλημερα
Το πρωκτικο ειναι "ειδικο" προγραμμα και δυστυχως η ευτυχως δεν το κανουν ολες οι κοπελες. Πιστευω με τη Βικτωρια θα περασεις το ιδιο καλα οσο θα περνουσες με μια αλλη κοπελα με πρωκτικο
Μπορεις παντα βεβαια να διαλεξεις καποια αλλη, αλλα εφοσον σου εκανε "κλικ" η Βικτωρια τοτε γιατι οχι ?
Asdor καλημερα και σε εσενα, ειδα το pm σου και σου εχω απαντησει
ευχαριστω για την απαντηση. Λεω να επισκεφτω την βικτωρια για ποδολαγνεια εφοσον δεν προσφερει πρωκτικο, ειμαι αναμεσα σε αυτην και μια αλλη κοπελα απο αλλο στουντιο ( που το τιμαει το πρωκτικο προγραμμα ), ποτε ξαναδουλευει για να ξερω?
Χαμογελαστή και γλυκιά η Βικτώρια? Με τον εργοδότη της ίσως είναι, με τους πελάτες δεν νομίζω...
Έχει πολύ δουλειά η Βικτώρια?. Η Ελλάδα γέμισε μαζοχιστές...
Έχει κι όρεξη για δουλειά? Όρεξη να μας παίρνει τα ευρώ, προσφέροντας υπηρεσίες απαρέδεχτες θα έλεγα καλύτερα...
Sorry για τα σχόλια, αλλά θεωρώ χρέος μου να ενημερώνω με ειλικρίνεια.
βαλτε καμια φωτο με τις πατουσιτσες της αμαντας!!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, φίλε yiaramis.
Για όποιον θέλει να κάνει απόψυξη σε ψυγείο προσφέρεται η συγκεκριμένη κοπέλα. Ο ορισμός της ξεπέτας.
Είναι ωραία κοπέλα, όπως έχω ξαναπεί, αλλά για το συγκεκριμένο άθλημα υπάρχουν πολύ καλύτερες, σαφώς πιο θερμές και που σέβονται τα λεφτά του πελάτη.
Μια ερώτηση: Η Βικτώρια πιυ δουλεύει στο Βριλλησού55 ειναι αυτή που δουλεύει και εδώ?
ευχαριστώ