Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλημέρα και χρόνια πολλά
καλησπερα και χρονια πολλα! γενικα δεν πηγαινω σε στουντιο αλλα αυτες τις μερες μου καρφωθηκε να παω σε κατι πολυ καλο ( εμφανισιακα κυριως ) και μετα απο αρκετο ψαξιμο που εκανα σε σελιδες πολλων στουντιο λεω να επισκεφτω βικτορια την παρασκευη. μου το προτεινετε???
μαλιστα.. ελπιζω και γω να μεινω ικανοποιημενος!! ουτως η' αλλως για την πρωινη βαρδια σκεφτομαι.. σκεφτομαι απλο προγραμμα δεδομενου του οτι δεν ειμαι φαν ποδολαγνειας και αν ειναι οντως τοσο ομορφη θαθελα να την απολαυσω οσο το δυνατον περισσοτερο..!!
ps: απο σωμα βλεπω παντως σκιζει.. ευτυχως ειμαι πιο ψηλος βεβαια! ;)
Η Βικτωρια ειναι 1.78 .Ναι, η πρωινη βαρδια ειναι παντα λιγακι πιο "ξεκουραστη" για τις κοπελες, και προτεινεται αν καποιος δεν θελει να αγχωθει ;)
Πιο ψηλος απο την Βικτωρια? Ποσο πιο ψηλος πια?!
Η Βικτωρια ειναι 1.78 .
Κυπαρισσι .
καλησπερα πια κοπελα προτινετε για σπεσια προγραμα?
Kαλησπερα και απο εμενα, επισκευτηκα το στουντιο σας πριν λιγες μερες, οπου περασα λιγο χρονο με την Αμαντα και σε γενικες γραμμες περασα ομορφα.
Ηθελα να ρωτησω αν η Βικτωρια προσφερει πρωκτικο προγραμμα και σε ποια τιμη καθως σκεφτομαι να την επισκεφτω.
Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα!
erevnitis έγραψε:Εχω παρει την Βικτωρια .
Δεν εχω κανει 69.
Ερωτηση : Οταν λεμε 69 ,σημαινει οτι μπορει κανεις ,αν πληρωσει
τα 70 να φιλησει την "γατα " της ?
χμμμ Κριμα ... παντως σκεφτομαι να περασω μια απο αυτες τις μερες για την Βικτωρια, απο οτι φαινεται θα παραβλεψω την ελλειψη πρωκτικου, την εχω δει στις φωτογραφιες και εμφανισιακα ειναι σαν μοντελο.
ευχαριστω.