talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ευχαριστώ σιμόν για την απάντηση...talos 43καλησπερα ειμαι καθεμερα απω 12 εως 12 πολες φωρες μενω μεχρι 1.....φιλα
ευχαριστώ σιμόν για την απάντηση...talos 43καλησπερα ειμαι καθεμερα απω 12 εως 12 πολες φωρες μενω μεχρι 1.....φιλα
Ετσι πρεπει να ειναι οι υπηρεσιες...περιποιησης παντα- Δεν την εχω παρει αλλα θα τεσταρω-Εμεινες μια ωρα στο δωματιο με 40€ ή παραπανω?ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 40Ε ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ....ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΣΤΥΝΩ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΛΥΦΕΙ ΜΠΑΛΕΣ ΣΟΥΦΡΑ ΟΡΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΘΗΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ DANAITRANS ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΩΡΟ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΒΡΙΛΛΗΣΟΥ (ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ)ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ SERVICE ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ .ΣΤΟ 46 ΔΕ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ 50 Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΣΤΑΣΗ +10 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ 100 ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝΕ? ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟ ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΒΟΚΤΑΣ.........ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΕΡΑ
Ναι υπάρχει πίεση χρόνου αλλά από την πλευρά σου γιατί αν δεν σηκωθείς να φύγεις μπορεί και να μείνεις ξάπλα μαζί της...πολύ άνετα και με σαμπάνια στην αρχή για να γίνει σωστό ζέσταμα!!!!Ποση ωρα καθεται στο δωματιο??Υπαρχει πιεση χρονου???