You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio 1 Ρέθυμνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 621
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
manion
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια την σελιδα στο facebook? και το δευτερο studio στο Ρεθυμνο που ειναι? τιμες? ευχαριστωΓια να δούμε, πάντως στην σελίδα που έχει στο Facebook το Studio 1, καμία ανανέωση, δείχνει κοπέλα που έχει από το 2017
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Ρε παιδιά πείτε κάποιος πως μπορώ να πάω στο στούντιο από Χανιά η να μου πει κάποιος τη διεύθυνση ευχαριστώ
Θα πας στα LIDL στον κόμβο στο Ατσιποπουλο, με το που δεις τα φαίνεται το Venus, πας όλο ευθεία και κάπου βλέπεις μια πινακίδα - Nέα Σφαγεία - το παίρνεις δεξιά και όλο ευθεία θα το δεις...
mikeius666
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πριν λιγες μερες περασα,και ηταν μια κοπελα ονοματι Αντζελα,περασα πολυ ωραια!
Λίγα πράγματα για την Άντζελα;
mikeius666
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως ξερει κανενας αμα μπορω να πηδηξω την τσατσα; εκεινη τη ξανθια συγκεκριμενα με τη ρωσικη προφορα
Η Εμμανουέλα που είδα στο stoydio 1 στο Ρέθυμνο εγώ ήταν χοντρούλα με μακριά μαλλιά κ μεγάλα τάτουαζ. Το στήθος της ήταν κανονικό .Απο΄υπηρεσίες μέτρια πράφματα. Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο κουμπωμένη .
Την ρώτησα σε ποιο σπίτι δούλευε κ μου απάντησε : σε πολλά ! Βγάλε άκρη τώρα.Τότε είναι άλλη κοπέλα, όχι αυτή που περιγράφω παραπάνω. Είπες ότι δούλευε στην Μίνωος παλιότερα. Από την περιγραφή σου δεν μου θυμίζει κάποια.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 10K