You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio 1 Ρέθυμνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 621
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Ήβα
Ποια κοπέλα είναι Ρέθυμνο;
Παράθεση από: Ettore (08/06/19, 14:02)
asskicker
Το 2016 ήταν μια Λίνα στο 6
Ι¨σως κ να είναι η ι΄δια. Μοιάζει στην περιγραφή.
¨οσο για την εμπειρία μου μαζί της εγώ θα την έλεγα καλή. Στην αρχή ήταν ψυχρη΄κ λίγο απόμακρη. Σκέφτηκα ότι θα η΄ταν σαν την Λολίτα Φολίτα αλλά μετά ανοίκτηκε ήταν φιλική κ δεν βιαζόταν καθόλου παρόλο που είχε κόσμο στο σαλόνι.
Μου είπε από την αρχή ότι δεν ήθελέ να την αγγίξω στο μουνί( μάλλον η ίδια θα είναι) ενώ δεν είχε πρόβλημα να την αγγίξω οπουδήποτε αλλού. Αρκετά φιλιά κ γλυψείματα όχι όμως γλωσσο΄φιλα. Δεν είχε προβλημα σε όποια στάσδη κ αν της ζήτησα κ σε γενικές γραμμές πέρασα καλά μαζί της.
Το ότι ζητάει 50€ είναι στα μείον της. Αν δεν ήταν το 10 ευρω θα την έβλεπα σίγουρα τώρα ίσως .
asskicker
Το 2016 ήταν μια Λίνα στο 6
Ι¨σως κ να είναι η ι΄δια. Μοιάζει στην περιγραφή.
¨οσο για την εμπειρία μου μαζί της εγώ θα την έλεγα καλή. Στην αρχή ήταν ψυχρη΄κ λίγο απόμακρη. Σκέφτηκα ότι θα η΄ταν σαν την Λολίτα Φολίτα αλλά μετά ανοίκτηκε ήταν φιλική κ δεν βιαζόταν καθόλου παρόλο που είχε κόσμο στο σαλόνι.
Μου είπε από την αρχή ότι δεν ήθελέ να την αγγίξω στο μουνί( μάλλον η ίδια θα είναι) ενώ δεν είχε πρόβλημα να την αγγίξω οπουδήποτε αλλού. Αρκετά φιλιά κ γλυψείματα όχι όμως γλωσσο΄φιλα. Δεν είχε προβλημα σε όποια στάσδη κ αν της ζήτησα κ σε γενικές γραμμές πέρασα καλά μαζί της.
Το ότι ζητάει 50€ είναι στα μείον της. Αν δεν ήταν το 10 ευρω θα την έβλεπα σίγουρα τώρα ίσως .
Ρε παιδια γνωριζει κανεις αμα η Λινα δουλευε πιο πριν στο Studio Rita στο Λασιθι??
Ο¨ταν την είδα μου είπε ο΄τι δούλεψε στον ¨Αγιο Νικόλαο. Οπότε αυτή θα είναι.
Επειδη δεν ειχα προλαβει την Ειρηνη,μηπως εχουμε πληροφοριες?
Ωραίο σώμα , λίγο σκυλέ φάτσα κ πάντα ορεξάτη για δουλειά. Αφήνει τα χάδια παντού αλλά δεν έχει γλωσσόφιλα.
Σε γενικές γραμμές απο τις καλές που έχει φέρει του στούντιο. Στη Μίνωος θα ήταν στανταράκι. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
tsourekakikalo
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποια κοπέλα είναι αυτές τις μέρες στο μαγαζί;;; Ευχαριστώ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 10K