You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio 1 Ρέθυμνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 621
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tsourekakikalo
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αλλά σας παρακαλώ μην γελάσετε. Είμαι παρθένος και θέλω πολύ να κάνω κάτι με μια κοπέλα. Δεν βρίσκω κάτι διότι ντρέπομαι και δεν λέω λέξη. Και να πεις ότι είμαι άσχημος, δεν είμαι... Καλός είμαι, αλλά η ντροπή με έχει φάει... Ένας φίλος μου είπε ότι αν πάω σε μπουρδέλο θα ηρεμήσω και θα μου βγαίνουν πιο εύκολα αυτά που θέλω να πω (Βέβαια δεν το καταλαβαίνω αυτό αλλά τέλος πάντων) Εσείς τι λέτε, να την ψάξω με πόρνη αρχικά και μετά αφού έχω ηρεμήσει να βγω σε κανένα ερωτικό παιχνίδι ή να μείνω μακριά λέτε και να συνεχίσω σιγά σιγά μέχρι να μου βγει; Εύλογα κάποιος θα ρωτήσει, θέλεις να γαμήσεις ή απλά να έχεις μια σχεσούλα; Εγώ θα έλεγα και τα δυο αλλά ας λυθεί λίγο το πρόβλημα με το σεξ γιατί ε, όπως και να το κάνουμε επηρεάζει.. Αυτά φίλοι εν δυνάμει συναγωνιστές! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Εσείς τι λέτε, να την ψάξω με πόρνη αρχικά και μετά αφού έχω ηρεμήσει να βγω σε κανένα ερωτικό παιχνίδι ή να μείνω μακριά λέτε και να συνεχίσω σιγά σιγά μέχρι να μου βγει;
Η πρώτη φορά σε μπουρδέλο μπορεί να εξελιχθεί σε τραυματική εμπειρία λόγω περιορισμένου χρόνου και ενδεχόμενης κακής συμπεριφοράς της κοπέλας σε περίπτωση που δεν μπορέσεις να λειτουργήσεις λόγω άγχους ή χρόνου.
Προτίμησε για πρώτη φορά κάποια από τα call girls που επισκέπτονται αυτό το χρονικό διάστημα το νησί μας. Θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει.
tsourekakikalo
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ Ettore! Να σε ρωτήσω, έχεις κάτι υπόψιν σου για κάποιο call girl στο Ρέθυμνο και αν ξέρεις και τιμές κτλ (π.χ. Αν μπορούμε να συναντηθούμε σε σπίτι ή σε ξενοδοχείο);
akalyptos05
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
η Ίβα δουλευει σημερα;
nikolarasss2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδιά η ΗΒΑ φεύγει στις 27 και ερχεται νέα κοπέλα !
nikolarasss2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Πάντως η κοπέλα είναι χάλια σαν να γαμας ένα κομμάτι κρέας είναι ... ούτε τα 40€ δεν αξιζει ποσό μάλλον τα 100€ που θέλει για τζακουζι
Spyros6280
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άλλαξε η κοπέλα στο στούντιο?
nikolarasss2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αύριο αλλάζει , ελπίζω να φέρουν κάτι καλό οποίος ξέρει ας γράψει
ΧρονιαΣτοΚουρμπετι
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ειναι ανοιχτο κλειστο τι γινεται?
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠ
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξέρουμε αν είναι ανοικτό ; Και ποιά κοπέλα δολεύει;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Ειναι ανοιχτο κλειστο τι γινεται?
Ξέρουμε αν είναι ανοικτό ; Και ποιά κοπέλα δολεύει;
Ανοιχτό είναι. Μια μελαχρινή κοπελίτσα δουλεύει, Λίνα την λένε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 10K