Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ολοι μας λιγο πολυ εχουμε κανει μια σχεση με μια στριπτηζου. Ανοιγω αυτο το thread για να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με τα "σπασιματα" που μας εκαναν στην αρχη και κατα την διαρκεια του δεσμου και πως αυτος ο - συνηθως μικρης διαρκειας - δεσμος πηρε τελος...

Ψηστε λοιπον καφεδακι και φερτε στη μνημη σας οτι σας την εσπασε η' σας στεναχωρησε...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καφεδάκι; whiskey malt απαιτεί το θέμα. Δεν αποφεύγω ν΄απαντήσω, αλλά θα περιμένω να νυχτώσει για τα καλά. Όπως και στα στριπ έτσι και στο thread αυτό το φαίνεσθαι διαμορφώνει τις απαντήσεις/αντιδράσεις μας.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
δεν ξερω εσεις ρε παιδες εγω παντως οταν καταφερα να παρω τηλεφωνο απο μια στριπτιτζου και την επαιρνα τηλεφωνο για να βρεθου με την μια δεν τι σηκωνε την αλλη μου ελεγε λιγο δυσκολο την αλλη εχω δουλειες κτλ.τελικα ξαναπηγα στον ενλογω κωλομπαρο την βρηκα και μου ειπε οτι οκ θα βρεθουμε αλλα μαλακιες ......εν ολιγοις μου εσπασε τον πουτσο και την εχω κλασει τωρα γιατι η γκομενα μαλλον πελατεια για το μαγαζι και για την παρτυ της προσπαθουσε να φτιαξει παρα να αρπαξει κανα <<ελληνικο μεζε>>αυτα με την παρα πολυ συντομη ιστορια μου.......

Επισκέπτης
Τηλέφωνο απο στριπτηζού ; Είναι σαν να κατουράς κόντρα στον άνεμο .
Αν "κάτσει" θα γίνεις κλασσικός "γαμπρός" , αν δεν "κάτσει" πάλι κλασσικός "γαμπρός" θα γίνεις

Επισκέπτης
Αυτο που ανεφερε παραπανω ο galanomatis περι τηλεφωνων, ειναι το πρωτο κλασσικο "σπασιμο" που σου κανουν.

Στην πρωτη αντε στην δευτερη συναντηση σου δεινουν το τηλεφωνο τους, ταχα μου οτι σε γουσταρει και θελει να το συνεχισει μαζι σου... Ομως ολα τα "καλα κοριτσια" εχουν δυο κινητα..ενα για τους πελατες / δουλεια και ενα για την οικογενεια / πραγματικο γκομενο..

Πας λοιπον εσυ μες την καλη χαρα να την καλεσεις εξω και "φυσικα" δεν το σηκωνει...Οταν την ξαναδειτε ,θα σας πει διαφορες μαλακιουλες του στυλ "το'χα στο αθορυβο...ημουνα γυμναστηριο...κοιμωμουνα ολη μερα..."
Μπορει βεβαια και να σας τις στειλλει και με sms... Φυσικα δεν προκειται να σας παρει τηλεφωνο ποτε απο μονη της...

Τεσπα...εσυ συνεχιζεις να εισαι ο σπονσορας της στο μαγαζι.. οποτε θα αναγκαστει καποια φορα μετα απο πολλες προσκλησει σας, να βγει για ενα καφε η' για φαγητο... Στην "σπαει" παντα βεβαια το γεγονος οτι την ημερα που θα βγειτε θα δουλευει φυσικα και κατα τις 11.00 το βραδυ πρεπει να την "παραδωσετε" στην εισοδο του μαγαζιου που δουλευει,στο οποιο βεβαια θα σας περιμενει αργοτερα το βραδυ για τα πειτε...

Περνας και εσυ αργοτερα για να τα πεις με την "κοπελλα" σου και αφου εχεις χαλασει γυρω στα 200 / 300 ? για την ψευδαισθηση και για να πιασεις λιγο μπουτι, ξαφνικα ενα λειζερ πεφτει επανω της και δυστυχως σας λεει καληνυκτα γιατι την φωναζει το αφεντικο για δουλεια...

Σας θυμηζουν τα παραπανω τυχαια γεγονοτα τιποτε ?

Επισκέπτης
Αυτο που ανεφερε παραπανω ο galanomatis περι τηλεφωνων, ειναι το πρωτο κλασσικο "σπασιμο" που σου κανουν.

Στην πρωτη αντε στην δευτερη συναντηση σου δεινουν το τηλεφωνο τους, ταχα μου οτι σε γουσταρει και θελει να το συνεχισει μαζι σου... Ομως ολα τα "καλα κοριτσια" εχουν δυο κινητα..ενα για τους πελατες / δουλεια και ενα για την οικογενεια / πραγματικο γκομενο..

Πας λοιπον εσυ μες την καλη χαρα να την καλεσεις εξω και "φυσικα" δεν το σηκωνει...Οταν την ξαναδειτε ,θα σας πει διαφορες μαλακιουλες του στυλ "το'χα στο αθορυβο...ημουνα γυμναστηριο...κοιμωμουνα ολη μερα..."
Μπορει βεβαια και να σας τις στειλλει και με sms... Φυσικα δεν προκειται να σας παρει τηλεφωνο ποτε απο μονη της...

Τεσπα...εσυ συνεχιζεις να εισαι ο σπονσορας της στο μαγαζι.. οποτε θα αναγκαστει καποια φορα μετα απο πολλες προσκλησει σας, να βγει για ενα καφε η' για φαγητο... Στην "σπαει" παντα βεβαια το γεγονος οτι την ημερα που θα βγειτε θα δουλευει φυσικα και κατα τις 11.00 το βραδυ πρεπει να την "παραδωσετε" στην εισοδο του μαγαζιου που δουλευει,στο οποιο βεβαια θα σας περιμενει αργοτερα το βραδυ για τα πειτε...

Περνας και εσυ αργοτερα για να τα πεις με την "κοπελλα" σου και αφου εχεις χαλασει γυρω στα 200 / 300 ? για την ψευδαισθηση και για να πιασεις λιγο μπουτι, ξαφνικα ενα λειζερ πεφτει επανω της και δυστυχως σας λεει καληνυκτα γιατι την φωναζει το αφεντικο για δουλεια...

Πολύ σωστός . Γιαυτό προσωπικά προτιμώ τα studio για εξοικονόμηση , όχι απαραιτήτως χρημάτων αλλά χρόνου

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ολοι μας λιγο πολυ εχουμε κανει μια σχεση με μια στριπτηζου. Ανοιγω αυτο το thread για να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με τα "σπασιματα" που μας εκαναν στην αρχη και κατα την διαρκεια του δεσμου και πως αυτος ο - συνηθως μικρης διαρκειας - δεσμος πηρε τελος...

Ψηστε λοιπον καφεδακι και φερτε στη μνημη σας οτι σας την εσπασε η' σας στεναχωρησε...

εγω δεν ψηνω ποτε καφεδακι....εχω μαθει στον ετοιμο ντεκαφεινε!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
προκειται να σας παρει τηλεφωνο ποτε απο μονη της...

θειε αν και παλιος δεν βλεπω να ξερεις την νεα τεχνολογια........σου αποκαλυπτω λοιπον οτι εγω κανω αντιμετρα στα λεηζερ!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
θειε αν και παλιος δεν βλεπω να ξερεις την νεα τεχνολογια........σου αποκαλυπτω λοιπον οτι εγω κανω αντιμετρα στα λεηζερ!!!!!!!!!!

φορας τον εξοπλισμο ''stealth'' οπως τα αεροπλανα ??? κ δν σε πιανει το ρανταρ εεε ???? Ποσο τον αγορασες ??? :):):):):):):)!!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
μια ξερω που τα εχει με ενα φιλο εδω και 2 χρονια αλλα ειμαι πεπισμενος πως θελει μονο να παρει την υπηκοτητα με γαμο και μετα το πουλο..γενικα ο ορος στριπτιτζου γκομενα ειναι το ιδιο αστειος με τον ορο βαζελος πρωταθλητης

Επισκέπτης
Vaso, mclein bene...φιλοι μου χαιρομαι που εχετε humor...

Εχετε καμμια προσωπικη εμπειρια να αναφερετε ?

Επισης μετραει να γραψουμε και τι 'σπασιματα" καναμε εμεις σε αυτες...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φορας τον εξοπλισμο ''stealth'' οπως τα αεροπλανα ??? κ δν σε πιανει το ρανταρ εεε ???? Ποσο τον αγορασες ??? :):):):):):):)!!!!

10 ευρω και οχι μονο αυτο......αλλο ενα κολπο για να ξερετε και να γλυτωνετε χρονο και λεφτα ειναι οταν καθεστε σε τραπεζι να εξαφανιζετε τους αναπτηρες ωστε να αργουν να ερχονται λιγο οι σερβιτοροι!μπουαχαχαχαχα.........

Επισκέπτης
θα σε πάρει, αν κάνεις πάνω από 3 μέρες να περάσεις από το μαγαζί... :)

Πιθανως ναι..αλλα για να περασεις να κανεις το σπονσορα απο το μαγαζι...καμμια σχεση με το "αισθημα" που πλανατε μεταξυ σας στο αερα...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σωστοοοοςςςςςςςς !!!! αλλα ρε παιδες η πουτανα δεν αλαζει !!
γνωμη μου

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Vaso, mclein bene...φιλοι μου χαιρομαι που εχετε humor...

Εχετε καμμια προσωπικη εμπειρια να αναφερετε ?

Επισης μετραει να γραψουμε και τι 'σπασιματα" καναμε εμεις σε αυτες...

τί να γραψουμε ρε συ θειο?σχεδον τα ειπες ολα.......για σπασιμο ομως θα σου πω κατι που ειχα κανει παλια.........σε μια αλογομουνα απο τα βαθη του καυκασου που μου το επαιζε δυσκολη(αν και ελεγε οτι νε εχει ερωτευθει και στο μαγαζι καθοταν με ενα ποτο ανα μια ωρα) της εκανα το εξης χουνερι που θα το θυμαται ισως ακομη......ετος 2002..βραδυ σαββατου...κοσμος φουλ.....παω για πριβε και παιρνω 12 χορους(120 ευρω δηλ.) τα δινω στο μουτρακι της και μετα εκμεταλλευομενος της καταστασεως και της πολυκοσμιας την κανω και φευγω...........βεβαια  ξαναπατησα μετα απο 2 χρονια και αφου βεβαιωθηκα οτι πηγε σε αλλο μαγαζι!ετσι και τα πηρε στην μαπεξ της και δεν πλερωσα.....βεβαια παλι χαμενος ειμαι αλλα το ευχαριστηθηκα εκεινο το σκηνικο οσο τιποτα αλλο!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Με την αναδουλειά που χει πέσει τώρα τελευταία, τα τηλέφωνα τα παιρνεις σχετικά εύκολα...
αν πας 2-3 φορές καθημερινές και χώσεις κάμποσα ευρουλάκια, και εννοείται να δειξεις και λίγο ενδιαφέρον, θα τα πάρεις.
Μπορεί να μην πάρεις το 1ο νιμου του μαγαζιού, αλλά κάτι καλό θα βρεις...
Πριν ένα μήνα περίπου, πήραμε 3 τηλέφωνα από ένα μόνο μαγαζί της Συγγρου.
με την μία βγήκα και έξω στο ρεπό της...δεν έκανα όμως τπτ άλλο...αν ξανάβγαινα ίσως να την πηδούσα (λέω...)
Αλλά αν είναι να χαλασεις κανα 500αρι συνολικά, στριπ-βόλτα έξω(φαγητό ποτο κλπ) και ΑΝ πηδήξεις, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
όσο τα περί αισθημάτων...σε αυτές τις περιπτώσεις δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα.
Οι γυναίκες είναι επαγγελματίες ευρωρουφήχτρες...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Η πιο κουφη δικαιολογια που εχω ακουσει απο στριπερ που ειχα παρει το τηλ της και δεν απαντουσε ηταν οτι της πεφτει συνεχεια η μπαταρια του κινητου και το εχει συνεχεια σε φορτιση και καταφερνει μονο για 1 ωρα να το εχει ανοιχτο ...... :headbang: :headbang: :headbang: / το καημενο το κοριτσακι δεν ειχε λεφτα να παρει αλλο κινητο  :birdman: :birdman: :birdman:/ η κυρια αυτη τωρα κατοικοεδρευει στο μικρο Αφρο και πριν ηταν Μουσες / να πω ποια ειναι ???? / με ειχε στεισει και μπροστα απο τα Goodys του Μικρολιμανου μεσα στο κρυο / αϊ στο διαολο  :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom