Νέα

Στριπτιζαδικα που γαμας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ANDREIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
το ερωτημα ειναι αν αξιζει να δώσεις 200ρια και 300ρια γιαπριβε γαμησι σε εναν περιορισμένο χώρο χωρίς μπανιο κλπ ????και οχι αν πεφτει γαμησι στα στριπτητζίδικα. σε όλα σχεδόν πέφτει απο τις μέτρια και κάτω και μερικές φορές απο αστεράκια.συμφωνω απόλυτα με όσα γράαφτικαν ποιο πάνω.προσοχη στις χρεώσεις πέφτουν δαγκωματιες,κυρίως αν σε κόψουν για λουκουμα και μεθυσμένο
αν κάποιος είναι μεθυσμένος, "τουρίστας" ή μειωμένου iq, όπου και να πάει θα τον δαγκώσουν..
ένα πλήρες πριβέ κοστίζει 100 ευρώ (Athens,Lido,Caissa,Babylon. στο τελευταίο από ορισμένες, άλλες όντως ζητούν 150+)
το αν αξίζει ή όχι , εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. πρώτα απ'όλα , από το πόσα λεφτά βγάζεις. υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν 2000-3000 τη μέρα. Γι'αυτούς το να δώσουν 100 και 200 είναι τίποτα.
Αν καποιος είναι μισθωτός των 700-900 ευρώ , δεν το λες και ευκαιρία να πετάξει ένα 100 για σεξάκι 20' σε έναν καναπέ, με αμφίβολες συνθήκες υγιεινής.

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Στο Athens η Maya μια Ρουμάνα με απίστευτο κολο... Μόλις την πάρεις ένα δύο χορούς.... Στο προτείνει εκείνη για πριβε....

andreaska

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Πιστευω οτι πολλα ατομα που γραφουν εδω μεσα δεν εχουν πατησει το ποδι τους σε prive..
Αυτη την στιγμη υπαρχουν μαγαζια που με 50 ευρω κανεις τα παντα ολα...σε ποιια ευρωπαικη χωρα νομιζετε το 2019....ακομη καιβαλκανια... μπορειται να πηδηηξετε σε στριπ με αυτα τα λεφτα. Τα παντα ακολουθουν τον νομο της προσφορας και της ζητησης. Μεγαλη προσφορα γυναικων, λιγοιπελατες. Γι αυτο και τα περισσοτερα μαγαζια εινσι αδεια. Αυτη την στιγμη η Αθηνα θα πρεπεινα ηταν ο πρωτος προορισμοος για πορνοτουρισμο πανευρωπαικα..στουντιο, στριπ,μασαζ, μπουρδελα στυλ μεταξι και φυλης, κωλομπαρα που γαμας κσι πινεις παμφθηνα...οποιος ταξιδευει εξωτερικο με καταλαβαινει..ποιοτικοτερο αλλα κοστιζει ακριβα.
Ας γκρκνιαζουμε γιατι ειμαστε Ελληνες και αυτο ξερουμε να κα κανουμε, αλλα να αναγνωριζουμε και τα καλα...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Αθενς έχυσα με τρεις, καπάκι χορουΣ, με μια Ρουμάνα , υπέρ Τούμπανο
Πριβέ αξίζει μονο εαν εισαι ΤΖΟΚΕΡΑΣ , διαφορετικα καις  τα χρηματα σου, που δε σου περισσεύουν λόγω κρίσης

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αν κάποιος είναι μεθυσμένος, "τουρίστας" ή μειωμένου iq, όπου και να πάει θα τον δαγκώσουν..
ένα πλήρες πριβέ κοστίζει 100 ευρώ (Athens,Lido,Caissa,Babylon. στο τελευταίο από ορισμένες, άλλες όντως ζητούν 150+)
το αν αξίζει ή όχι , εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. πρώτα απ'όλα , από το πόσα λεφτά βγάζεις. υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν 2000-3000 τη μέρα. Γι'αυτούς το να δώσουν 100 και 200 είναι τίποτα.
Αν καποιος είναι μισθωτός των 700-900 ευρώ , δεν το λες και ευκαιρία να πετάξει ένα 100 για σεξάκι 20' σε έναν καναπέ, με αμφίβολες συνθήκες υγιεινής.
κοιτα να δεις κανένας άνδρας από άλλη εθνότητα δεν εχει προσκυνήσει το μουνι όσο ο έλληνας κυρίως τις καλές εποχές.εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να βλέπω εκδηλώσεις λατρείας απο 50ρηδες κλπ και το ξέρουν καλά τα κορίτσια.και δαγκώνουν...τα χοντρά πακέτα πέφτουν έξω και οι χορηγίες........
αυτο που λες δεν το καταλαβαίνω να σκάσει ένας φραγκάτος το 100ρι 150ρι για σεξάκι σε έναν παλιοκαναπέ ...όταν με αυτά τα λεφτά γαμάει την χατζή στο σπίτι του.....
2.δαγκωματιές πέφτουν και σε μη μεθυσμένους κλπ έχω δει έγω κάτι διπλά ποτά να γίνοντε τεραπλά κλπ

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.235
Πόντοι
24.806
το ερωτημα ειναι αν αξιζει να δώσεις 200ρια και 300ρια γιαπριβε γαμησι σε εναν περιορισμένο χώρο χωρίς μπανιο κλπ ????και οχι αν πεφτει γαμησι στα στριπτητζίδικα. σε όλα σχεδόν πέφτει απο τις μέτρια και κάτω και μερικές φορές απο αστεράκια.συμφωνω απόλυτα με όσα γράαφτικαν ποιο πάνω.προσοχη στις χρεώσεις πέφτουν δαγκωματιες,κυρίως αν σε κόψουν για λουκουμα και μεθυσμένο

Πιστεύω κανένας δεν ξεκινάει το βράδυ του λέγοντας θα κάψω 100€ σε ένα πριβέ και ότι κάτσει  Αυτά σου βγαίνουν εκείνη τη στιγμή.
Εγώ τις μαλακίες της κάνω όταν είμαι με φίλους και βγαίνουμε χαλαρά για κρασί. Λέμε ότι θα χαλάσουμε από 20€ και καταλήγουμε σε μαλακίες. Τα έχω κόψει αυτά εδώ και 6 μήνες. Όλο το σκηνικό όμως είναι γαμάτο .

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
Πιστεύω κανένας δεν ξεκινάει το βράδυ του λέγοντας θα κάψω 100€ σε ένα πριβέ και ότι κάτσει  Αυτά σου βγαίνουν εκείνη τη στιγμή.
Εγώ τις μαλακίες της κάνω όταν είμαι με φίλους και βγαίνουμε χαλαρά για κρασί. Λέμε ότι θα χαλάσουμε από 20€ και καταλήγουμε σε μαλακίες. Τα έχω κόψει αυτά εδώ και 6 μήνες. Όλο το σκηνικό όμως είναι γαμάτο .

κοιταξτε τα στριπ ποτε δεν αξιζαν εδω στη ελλαδα!

να πας να χαλασεις 50 με 100 ευρω σε ενα πριβε και γαμησι να παιξει ... αυτο παιζει σε αβολες στασεις και τα σχετικα ... μονο η καβλα της στιγμης ειναι που φτιαχνει την φαση .... διαφορετικα δεν αξιζει ...

μια φορα ειχα πετυχει εναν τυπο στο χοτντογκαδικο εξω απο την παντειο .

τι μου ειπε ο τυπος ... αστα "ημουν χαζος τοσο καιρο" πηγαινα στα στριπ εδω διπλα χαλαγα 100 με 200 ευρω και μου παιζαν καμια μαλακια αντε κανα γαμησι που και που ... τωρα πλεον παω στο στενο μεσα στο στουντιο δινω 40 ευρω (του καναν εκπτωση απο 50) και με τα ρεστα απο το 50αρικο ερχομαι και τρωω δυο χοτντογκ και πινω και κατι !"
και αμα κανω και τρελο κεφι μπαινω και μεσα στο στριπ ξαλαφρωμενος και πινω δυο ποτακια και χαζευω περασει η ωρα μου!

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
αρα με λιγα λογια στα στριπ πηγαινετε κατσετε δειτε καμια χορευτρια ή κανα σοοου πιειτε και κανα δυο ποτακια και τα υπολοιπα ψαξτε εκει που πρεπει να τα κανετε .

πλεον μπορειτε και με τα κουπονια κανετε τσαρκα δυο διαφορετικα στριπ πιειτε δυο ποτα τσαμπα και να συνεχιζετε !

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1

ακριβως ετσι !

απλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Για μένα, το στριπτιζάδικο είναι πρώτα απ' όλα η δυνατότητα να μπορέσεις μέσα σε 1-2 ώρες να δοκιμάσεις 2-3 - 4 διαφορετικούς γυναικείους σωματότυπους. Εϊναι κάτι σαν τέχνη. Βλέπεις και αγγίζεις, διακρίνεις τις λεπτομέρειες σε διαφορετικές γυναικείες ανατομίες.
Δεύτερο, αν χύσεις πάνω στον δευτερο ή τρίτο απλό χορό, είναι μια καλή λύση αν είσαι λίγο σιχασιάρης και δε θέλεις πολλές ανταλαγές υγρών ή δεν έχεις πολλά χρήματα.
Τρίτον είναι ένας καλός τρόπος διασκέδασης, που με ένα  πενηντάρικο ή λίγο παραπάνω, πινεις μπύρα, ακους μουσική και χουφτώνεις ωραίες πιτσιρίκες, αντί να πας σε ένα κλαμπ και να κάθεσαι σα μαλάκας με το ποτό στο χέρι και μόνο να χαζεύεις ή σε μια τα΄βέρνα και να χλαπακιάσεις.
Είναι ένας καλός τρόπος να ξεδώσεις αν τσακώθηκες ή χώρισες με την γκόμενα σου, ένας καλός τρόπος να ξεψαρώσεις αν έχεις καιρό να πηδήξεις και έβγαλες καινούρια γκόμενα και θέλεις να ξεθολώσει λίγο το μάτι σου πριν την πηδήξεις, ένας τρόπος να ξεχαστείς αν τραβάς τα ζόρια σου, και χίλλια δυο ακόμα.
Όλα αυτά βέβαια πρέπει να γίνονται με λογικό αντίτημο, γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε πλούσιοι, και οι εργαζόμενες πρέπει να παρέχουν τις σωστές υπηρεσίες γιατί είναι επιλογή τους που βρίσκονται εκεί και γιατί και εμείς στις δουλειές μας παρέχουμε σωστές υπηρεσίες και κάποιοι και κάποιες κάνουν πολύ δυσκολότερες δουλειές.

Από κει και πέρα, και για να έρθω και στο θέμα επειδή πλάτιασα λίγο,  αν κάποια σου αρέσει πολύ, ναι  να δώσεις 50 ή 100 μια φορά στο τόσο αν καταφέρεις να σου κάτσει για πήδημα. Έστω και σε αυτές τις συνθήκες χώρου που δεν προσφέρονται βέβαια. Το κάνεις μόνο και μόνο επειδή γουστάρεις κάποια πολύ  για τον σωματότυτπό της ή τη φάτσα της ή δεν ξέρω τι. Ως εκεί βέβαια. Αλλιώς πολύ καλύτερα αν θέλεις εξ αρχής αποκλειστικά σεξ, να διαλέξεις άλλους τρόπους, όπως στούντιο μασατζίδικα κλπ.
Από την άλλη και για κείνες, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνουν αν κάποιος τους αρέσει, ή αν θεωρούν συμφέρουσα επιλογή το να πάρουν μαζεμένες 10 κάρτες από κάποιον που θεωρούν βολικό και όχι αποθητικό, αντί να τις μαζεύουν μια -μια με απλούς χορούς.
Επίσης, δεν βλέπω γιατί θα πρέπει αυτό να ενοχλεί και το μαγαζί, αφού δεν υπάρχει λόγος να ξέρει, και εδώ που τα λέμε δεν του πέφτει και λόγος και δεν πρέπει να ξέρει τι κάνει η καθεμιά με τον καθένα όταν βρεθεί στο πριβέ.
 Από κει και πέρα, αν κάποιος διαθέτει πολλά χρήματα, η σχετικώς καλά χρήματα και΄είναι και τυχερός ή πολύ ωραίος,  υπάρχει και η ιδανική λύση, να πάρει μια από κει μέσα εκτός υπηρεσίας σε ένα ξενοδοχείο και να περάσει μαζί της ολόκληρη βραδιά με λίγα φράγκα παραπάνω όπως είπε σε προηγούμενη απάντηση ένας συναγωνιστής.

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Το μόνο ζητούμενο για μένα είναι η συνναλαγή (γιατί όλα άλλωστε στη  ζωή εμμέσως ή αμέσως είναι συναλλαγή) να είναι Έντιμη.
Να τηρείται ότι έχει συμφωνηθεί εξ αρχής.
Όταν λέει σεξ να είναι σεξ, όταν λέει φραπέ να είναι φραπές, και  ο χορός να είναι πραγματικός χορός.
Τα λαμόγια πρέπει να μαυρίζονται, όπως και τα μγαζιά που ανέχονται εργαζόμενες λαμόγια. Σ' όποιες δεν αρέσει ας πάνε να γίνουν νοσηλεύτριες να δουν τη γλύκα ή να γίνουν καθαρίστριες ή να κρατάνε ηλικιομένους.
Όσες είναι έντιμες στη δουλειά τους μπράβο τους, κι αν πότε ποτε την απολαμβάνουν κιόλας ακόμα καλύτερα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
εγω παλια lido ειχα καυλωσει τοσο πολλυ με ενα σοου του τεο και της ιννας και μετα με τη ροζα που δεν αντεξα και πηρα μια μετρια και με πιπωσε στο πριβε και εχυσα στη καποτα με ενα κατοσταρικο και μου ζητησε αλλα 100 για γαμησι αλλα δεν ενεδωσα.τα χω ψιλοκοψει τα στριπς γιατι με αρωσταινουν και οτι εχω στη τσεπη θα τα φαω.βεβαια εχει πεσει και το ροστερ στα περισσοτερα σε σχεση με τα παλια χρονια αλλα με ενα ογδονταρι η 100 ρι περνεις μια βιζιτα μια ωρα και ξεδινεις καλυτερα πιστευω κατα εμε

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Δεν κανει τιποτα.... μας δουλευεις...
Δεν σε δουλεύω καθόλου..... Ρουμάνα στα 28 με πολύ καλό κολο που φοράει κάτι στο αριστερό της μπούτι.... Δεν ξέρω πως να το πω.... Την γαμισια ύστερα από 3 χορούς και μάλιστα σπαστους... Εκείνη το πρότεινε μάλιστα... Μάλλον εσύ μας δουλευεις

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Δεν σε δουλεύω καθόλου..... Ρουμάνα στα 28 με πολύ καλό κολο που φοράει κάτι στο αριστερό της μπούτι.... Δεν ξέρω πως να το πω.... Την γαμισια ύστερα από 3 χορούς και μάλιστα σπαστους... Εκείνη το πρότεινε μάλιστα... Μάλλον εσύ μας δουλευεις
Εγραψες λαυος ονομα τοτε φιλε μου.Αυτη δεν ειναι η Maya ... Μηπως Maira? Η Maya δεν κανει απολυτως τιποτα.. ουτε τα τυπικα .. κοροιδευει, και δεν ειναι καν 25

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Υπαρχει και αλλη με παρομοιο ονομα εκει μεσα , λογικα αυτην λες

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Διαβαζω λιγο τις αποψεις των συναγωνιστων για το αν αξιζει να γαμας σε στριπ και την συγκριση με στουντιο. Οποιος ειναι λατρεις των στριπτιτζαδικων ξερει οτι εχει την δικη του καυλα το καθενα. Καποτε επι ΠΑΣΟΚ εφευγαν τα πριβε αερα μονο κ μονο για να τριψουμε μουνακι. Οποτε μην μπαινει η συγκριση οτι πιο φτηνα γαμας σε στουντιο. Με αυτη την λογικη σε στουντιο που θα θελεις 50 συν 20 αν παρεις εξτρα παω σε 3 μπουρδελα με φουλ. Το καθενα εχει την καυλα του. Δυστυχως εχω κοψει τα πολλα πολλα ωστοσο στις δυο τελευταιες επισκεψεις μου στο γκολντεν 2 απο τις 3 κορασιδες που πηρα απλο χωρο που ειπαν για πριβε. Η πρωτη ηθελε 30 για φραπεδια 70 για σεξ....η δευτερη 40 και 80...Γενικα αν παρεις απλο χωρο και εισαι λιγο επιθετικος, πας να βαλεις κανα δαχτυλακι στο ξερνανε απο μονες τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom