pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 482
- Πόντοι
- 21
ενα μπαρ που ηταν Συγγρού και πάνω είχε στούντιο οπου έπαιρνες κοπέλα και πήγαινες επάνω, υπάρχει ? dream αν θυμάμαι καλα
Οπως τα λες ειναι. Ολο το καλοκαιρι το καησσα ηταν γεματο με λατινες(ινδιανακια) τα οποια αν και μικρα ηταν αρκετα ασχημα. Ειχε και κατι αγγλιδες με φατσα σαν του ποδοσφαιριστη γουεην ρουνεη. Τραγικο. Ειχε ομως και κατι καλες ουκρανες που ομως κανανε μονο χορο. Εγω πηγαινα για μια βραζιλιανα αποκλειστηκα. Μολις εφυγε αυτη δεν ξαναπατησα. Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται τωρα εκει(απο τελη αυγουστου εχω να παω) αλλα απο ομορφια κοριτσιων μπορω να σου πω οτι ακομα και το lido παιζει να ηταν καλυτερο για μενα(και καλα). Για το 2012 δεν ξερω εγω απειχα τοτε απο το σπορ. Επεστρεψα μετα απο αρκετα χρονια προσφατα και πραγματικα ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο τα μαγαζια στο θεμα της ομορφιας κοριτσιων. Νοσταλγω τις εποχες του status, stars(μεταμορφωση) baby ο , που γινοτανε χαμος απο τσεχες(που να βρουμε τωρα τετοιες, που?) και ωραιες ουκρανορωσσιδες.Έτσι μπράβο, αυτό ξέρω κι εγώ εδώ και χρόνια. Το καλοκαίρι του 2012 το Caissa είχε ακόμα στα 100 ευρώ κοντούλες αλλά χαριτωμένες Ουκρανές και Ρωσιδούλες. Τώρα μάλλον θα έχει ασχημόπαπα που μιλάνε Ισπανικά. Επομένως το Caissa είναι πλέον μόνο για χοντρό παιχνίδι, μπουκάλι και όλα τα συμπαραμαρτούμενα.
αυτό ήταν επι εποχής γκραμπριέλ μπατιστούτα, τον θυμάσαι?ενα μπαρ που ηταν Συγγρού και πάνω είχε στούντιο οπου έπαιρνες κοπέλα και πήγαινες επάνω, υπάρχει ? dream αν θυμάμαι καλα
Από τις λατίνες που λες όντως η πλειοψηφία δεν βλέπεται . Αλλά υπάρχουν 2 φίλε που είναι άρρωστα μουνιάΟπως τα λες ειναι. Ολο το καλοκαιρι το καησσα ηταν γεματο με λατινες(ινδιανακια) τα οποια αν και μικρα ηταν αρκετα ασχημα. Ειχε και κατι αγγλιδες με φατσα σαν του ποδοσφαιριστη γουεην ρουνεη. Τραγικο. Ειχε ομως και κατι καλες ουκρανες που ομως κανανε μονο χορο. Εγω πηγαινα για μια βραζιλιανα αποκλειστηκα. Μολις εφυγε αυτη δεν ξαναπατησα. Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται τωρα εκει(απο τελη αυγουστου εχω να παω) αλλα απο ομορφια κοριτσιων μπορω να σου πω οτι ακομα και το lido παιζει να ηταν καλυτερο για μενα(και καλα). Για το 2012 δεν ξερω εγω απειχα τοτε απο το σπορ. Επεστρεψα μετα απο αρκετα χρονια προσφατα και πραγματικα ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο τα μαγαζια στο θεμα της ομορφιας κοριτσιων. Νοσταλγω τις εποχες του status, stars(μεταμορφωση) baby ο , που γινοτανε χαμος απο τσεχες(που να βρουμε τωρα τετοιες, που?) και ωραιες ουκρανορωσσιδες.
παιχταραςαυτό ήταν επι εποχής γκραμπριέλ μπατιστούτα, τον θυμάσαι?
Τζοαννα πρεπει να λες μια γυμνασμενη με κατι τατου. Δεν θυμαμαι και καλα. Εχεις παει προσφατα? Εχει κανει ανανεωση στο ροστερ απο το καλοκαιρι η ακομα τις ιδιες εχει? για λατινες βασικα γιατι οι ουκρανες που εχει ειναι οι ιδιες συνηθως. Η Ξενια (ουκρανη) ειναι καλη στο πριβε αλλα μονο χορο κανει.(αν ειναι ακομα στο ροστερ).Από τις λατίνες που λες όντως η πλειοψηφία δεν βλέπεται . Αλλά υπάρχουν 2 φίλε που είναι άρρωστα μουνιά
Ναι αυτή είναι η Τζοαννα . Κάνει τα πάντα στο 100αρικο , είναι τρελή.Τζοαννα πρεπει να λες μια γυμνασμενη με κατι τατου. Δεν θυμαμαι και καλα. Εχεις παει προσφατα? Εχει κανει ανανεωση στο ροστερ απο το καλοκαιρι η ακομα τις ιδιες εχει? για λατινες βασικα γιατι οι ουκρανες που εχει ειναι οι ιδιες συνηθως. Η Ξενια (ουκρανη) ειναι καλη στο πριβε αλλα μονο χορο κανει.(αν ειναι ακομα στο ροστερ).
Μας τελείωσε εδώ και χρόνια. Στον ίδιο χώρο άνοιξε το Babylon πριν από καιρό.ενα μπαρ που ηταν Συγγρού και πάνω είχε στούντιο οπου έπαιρνες κοπέλα και πήγαινες επάνω, υπάρχει ? dream αν θυμάμαι καλα
Θα σου το προφανές. Βρίσκεις κάποια που γουστάρεις και της κάνεις τη πρότασή σου. Δεν είναι κάτι το περίπλοκοΜάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε ?
Μάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε ?
Ηταν επισκεπτης χρονια και τωρα εφτιαξε προφιλΠολλά χιλιόμετρα στον χώρο των έσκορτ αλλα 0 κριτικές.
Αληθεια ρε τύπε και όσοι ειναι σαν και σένα στη νοοτροπια δηλαδη να παίρνουμε και να μην δίνουμε.
Πιστευεις οτι και κάποιο στανταρακι να ειχαμε θα το λέγαμε σε σένα ;
Ηταν επισκεπτης χρονια και τωρα εφτιαξε προφιλ
Εχω σταματησει να δινω info σε αυτους γιατι αμα δε τους κατσει η φαση οπως τους τα πες σε βριζουν και απο πανωΚλασσικός μυστικοπαθής που θέλει ομως να μαθαινει τα μυστικά στανταράκια των άλλων τύπε
Εχω σταματησει να δινω info σε αυτους γιατι αμα δε τους κατσει η φαση οπως τους τα πες σε βριζουν και απο πανω
Στο καισα έχει 2 δυνατές λατινες τη φελινα και τη Νάταλι πολύ καυλιαρεςΈτσι μπράβο, αυτό ξέρω κι εγώ εδώ και χρόνια. Το καλοκαίρι του 2012 το Caissa είχε ακόμα στα 100 ευρώ κοντούλες αλλά χαριτωμένες Ουκρανές και Ρωσιδούλες. Τώρα μάλλον θα έχει ασχημόπαπα που μιλάνε Ισπανικά. Επομένως το Caissa είναι πλέον μόνο για χοντρό παιχνίδι, μπουκάλι και όλα τα συμπαραμαρτούμενα.
Το κακό με τις λατινες είναι ότι ακόμα κι αν πετύχεις καμμία καλοφτιαγμενη σπάνιο βέβαια έχουν κουλτούρα τρόπους συμπεριφορά Ρομα...Στο καισα έχει 2 δυνατές λατινες τη φελινα και τη Νάταλι πολύ καυλιαρες
Και το βασικο, η αεροπιπα παει συννεφο!!!Το κακό με τις λατινες είναι ότι ακόμα κι αν πετύχεις καμμία καλοφτιαγμενη σπάνιο βέβαια έχουν κουλτούρα τρόπους συμπεριφορά Ρομα...