Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussymaniac

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
456
Πόντοι
21
ενα μπαρ που ηταν Συγγρού και πάνω είχε στούντιο οπου έπαιρνες κοπέλα και πήγαινες επάνω, υπάρχει ? dream αν θυμάμαι καλα

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Έτσι μπράβο, αυτό ξέρω κι εγώ εδώ και χρόνια. Το καλοκαίρι του 2012 το Caissa είχε ακόμα στα 100 ευρώ κοντούλες αλλά χαριτωμένες Ουκρανές και Ρωσιδούλες. Τώρα μάλλον θα έχει ασχημόπαπα που μιλάνε Ισπανικά. Επομένως το Caissa είναι πλέον μόνο για χοντρό παιχνίδι, μπουκάλι και όλα τα συμπαραμαρτούμενα.
Οπως τα λες ειναι. Ολο το καλοκαιρι το καησσα ηταν γεματο με λατινες(ινδιανακια) τα οποια αν και μικρα ηταν αρκετα ασχημα. Ειχε και κατι αγγλιδες με φατσα σαν του ποδοσφαιριστη γουεην ρουνεη. Τραγικο. Ειχε ομως και κατι καλες ουκρανες που ομως κανανε μονο χορο. Εγω πηγαινα για μια βραζιλιανα αποκλειστηκα. Μολις εφυγε αυτη δεν ξαναπατησα. Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται τωρα εκει(απο τελη αυγουστου εχω να παω) αλλα απο ομορφια κοριτσιων μπορω να σου πω οτι ακομα και το lido παιζει να ηταν καλυτερο για μενα(και καλα). Για το 2012 δεν ξερω εγω απειχα τοτε απο το σπορ. Επεστρεψα μετα απο αρκετα χρονια προσφατα και πραγματικα ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο τα μαγαζια στο θεμα της ομορφιας κοριτσιων. Νοσταλγω τις εποχες του status, stars(μεταμορφωση) baby ο , που γινοτανε χαμος απο τσεχες(που να βρουμε τωρα τετοιες, που?) και ωραιες ουκρανορωσσιδες.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
ενα μπαρ που ηταν Συγγρού και πάνω είχε στούντιο οπου έπαιρνες κοπέλα και πήγαινες επάνω, υπάρχει ? dream αν θυμάμαι καλα
αυτό ήταν επι εποχής γκραμπριέλ μπατιστούτα, τον θυμάσαι?

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
24
Πόντοι
0
Οπως τα λες ειναι. Ολο το καλοκαιρι το καησσα ηταν γεματο με λατινες(ινδιανακια) τα οποια αν και μικρα ηταν αρκετα ασχημα. Ειχε και κατι αγγλιδες με φατσα σαν του ποδοσφαιριστη γουεην ρουνεη. Τραγικο. Ειχε ομως και κατι καλες ουκρανες που ομως κανανε μονο χορο. Εγω πηγαινα για μια βραζιλιανα αποκλειστηκα. Μολις εφυγε αυτη δεν ξαναπατησα. Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται τωρα εκει(απο τελη αυγουστου εχω να παω) αλλα απο ομορφια κοριτσιων μπορω να σου πω οτι ακομα και το lido παιζει να ηταν καλυτερο για μενα(και καλα). Για το 2012 δεν ξερω εγω απειχα τοτε απο το σπορ. Επεστρεψα μετα απο αρκετα χρονια προσφατα και πραγματικα ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο τα μαγαζια στο θεμα της ομορφιας κοριτσιων. Νοσταλγω τις εποχες του status, stars(μεταμορφωση) baby ο , που γινοτανε χαμος απο τσεχες(που να βρουμε τωρα τετοιες, που?) και ωραιες ουκρανορωσσιδες.
Από τις λατίνες που λες όντως η πλειοψηφία δεν βλέπεται . Αλλά υπάρχουν 2 φίλε που είναι άρρωστα μουνιά

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Από τις λατίνες που λες όντως η πλειοψηφία δεν βλέπεται . Αλλά υπάρχουν 2 φίλε που είναι άρρωστα μουνιά
Τζοαννα πρεπει να λες μια γυμνασμενη με κατι τατου. Δεν θυμαμαι και καλα. Εχεις παει προσφατα? Εχει κανει ανανεωση στο ροστερ απο το καλοκαιρι η ακομα τις ιδιες εχει? για λατινες βασικα γιατι οι ουκρανες που εχει ειναι οι ιδιες συνηθως. Η Ξενια (ουκρανη) ειναι καλη στο πριβε αλλα μονο χορο κανει.(αν ειναι ακομα στο ροστερ).

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
24
Πόντοι
0
Τζοαννα πρεπει να λες μια γυμνασμενη με κατι τατου. Δεν θυμαμαι και καλα. Εχεις παει προσφατα? Εχει κανει ανανεωση στο ροστερ απο το καλοκαιρι η ακομα τις ιδιες εχει? για λατινες βασικα γιατι οι ουκρανες που εχει ειναι οι ιδιες συνηθως. Η Ξενια (ουκρανη) ειναι καλη στο πριβε αλλα μονο χορο κανει.(αν ειναι ακομα στο ροστερ).
Ναι αυτή είναι η Τζοαννα . Κάνει τα πάντα στο 100αρικο , είναι τρελή.
Κάρεν η άλλη, μια μικρή αδύνατη με κωλάρα , μια ελιά στο σαγόνι και ένα μεγάλο τατού στο στήθος.
Τρομερή στο 100αρικο και πολύ καθαρή. Πήγα πριν 2 βδομάδες περίπου , το 80% του ρόστερ είναι ίδιο , λατίνες σχεδόν όλες ίδιες.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.473
Πόντοι
206
Μας τελείωσε εδώ και χρόνια. Στον ίδιο χώρο άνοιξε το Babylon πριν από καιρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom