Νέα

Στραβό...γαμήσι!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι κάνετε μετά από ένα στραβό γαμήσι ?

• Παθαίνω καταθλιψη

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Ε όσο να΄ναι, προσβάλλεται λίγο ο αντρισμός μου

• Εκνευρίζομαι , όλα μου φταίνε

• Πραγματικά ,στα τέτοια μου , βουρ ξανά!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δε μου χει συμβεί ποτέ ,είμαι ,πάντα duracel !!!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να ρωτησω.... Αφου βαζουν σιδερακια στα δοντια γιατι δεν βαζουν και εκει κατι για να ισιωση???  Αν τον πιασης ειναι σαν ελατηριο ενα πραγμα.... Μποοοοοιιιινγκ....

Γιατι τα δοντια  ειναι ...ψευτικα...............δεν ειναι κρεατενια!!!!!!!!  Δεν εχει την ιδια γευση κι αισθηση ε??

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να ρωτησω.... Αφου βαζουν σιδερακια στα δοντια γιατι δεν βαζουν και εκει κατι για να ισιωση???  Αν τον πιασης ειναι σαν ελατηριο ενα πραγμα.... Μποοοοοιιιινγκ....
:2funny: :2funny: :2funny:
Άμα πας να του τον ισιώσεις εσύ πάει ή πονάει;  :think:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

νταξει ,στραβο-γ@μηθηκε το θρεντακι... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αs  οψεται η Δαναη  που μαs....αναψε!!!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
νταξει ,στραβο-γ@μηθηκε το θρεντακι... :2funny:
Ααααα με συγχωρεις και  αυτο εδω ανηκη... Στραβο ειναι... Που να το εβαζα????
Τη να ποναει παιδι μου... Γαιδουρισια στραβη ηταν... Ουτε που με υπακουγε...  Αλλου του ελεγα να παει αλλου πηγαινε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ααααα με συγχωρεις και  αυτο εδω ανηκη... Στραβο ειναι... Που να το εβαζα????
Τη να ποναει παιδι μου... Γαιδουρισια στραβη ηταν... Ουτε που με υπακουγε...  Αλλου του ελεγα να παει αλλου πηγαινε...

Aν κρινω απ τη φωτο......κι εγω δεν θα υπακουγα........Αλλου θαχα τον νου μου......και το πουλι μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα ξυπνήσει το θηρίο...
Το μαστίγιο Δανάηηηηη!!
Xαχαχαχαχαχαχαχαχα        μετα  θελει δεν θελει θα πρεπει να ....δαμασει το θηριο........Ε οχι και να σηκωνεται τσαμπα!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μα κατι θεματα που βαζετε βρε παιδια....  Πειτε μου τωρα πως θα ενοιωθα αν περιμενα να μου χυση το προσωπο και αυτος εχυνε το ντουλαπι... Να ειχα κλειση και τα ματια λεει να μην στραβωθω και αυτος να εχει χυση  εχει φυγη και εγω χαμπαρι.... Και μολις σηκωθω δω το ντουλαπι μου ασπρο....  Π  Ι  Α   η θεσης μου....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μα κατι θεματα που βαζετε βρε παιδια....  Πειτε μου τωρα πως θα ενοιωθα αν περιμενα να μου χυση το προσωπο και αυτος εχυνε το ντουλαπι... Να ειχα κλειση και τα ματια λεει να μην στραβωθω και αυτος να εχει χυση  εχει φυγη και εγω χαμπαρι.... Και μολις σηκωθω δω το ντουλαπι μου ασπρο....  Π  Ι  Α   η θεσης μου....

Αστοχια υλικου!!!!!!!!!!  Μια σιγουρη μεθοδοs ειναι να δεθη στο στομα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να χυθει εξω....
Απο την παραγωγη στην ...καταναλωση...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Γιατι τα δοντια  ειναι ...ψευτικα...............δεν ειναι κρεατενια!!!!!!!!  Δεν εχει την ιδια γευση κι αισθηση ε??
χους ειν και εις χουν απωλετω

καμια σχεση με τον Φερναντο Λετο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
χους ειν και εις χουν απωλετω

καμια σχεση με τον Φερναντο Λετο

Δεν μπορει να συγκρινει τωρα το ψευτικο  με το σπαρταριστο!!!!!!!  Συγκρινεται με τιποτα το...φρεσκο???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αστοχια υλικου!!!!!!!!!!  Μια σιγουρη μεθοδοs ειναι να δεθη στο στομα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να χυθει εξω....
Απο την παραγωγη στην ...καταναλωση...
Παντως ετσι οπως το εχετε γραψη το "ΣΤΡΑΒΟ  ΓΑΜΗΣΙ"  ειναι πολυ καβλωτικος τιτλος.... Καλυτερα να τον αναπτυξετε σεξουαλικα.... εχει πολλα νοηματα και μπορει να γινη πολυ ερεθυστικο...  αγαπες μου.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παντως ετσι οπως το εχετε γραψη το "ΣΤΡΑΒΟ  ΓΑΜΗΣΙ"  ειναι πολυ καβλωτικος τιτλος.... Καλυτερα να τον αναπτυξετε σεξουαλικα.... εχει πολλα νοηματα και μπορει να γινη πολυ ερεθυστικο...  αγαπες μου.....
Ε μα να σου πω... γιατί έτσι όπως πήγαινε δεν έβλεπα προκοπή... Τα αγόρια δεν έβγαζαν μιλιά  :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αχ βασανα που ειναι αυτος με το καφεδακι ?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο rigormortis το ανοιξε εεεε????  χμ  ενδιαφερον...  Αυτο το θρεντ θα προκοψη θα δειτε... Υπαρχουν και "ΣΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΙΑ" που θα ειναι αξεχαστα... για σκεφτειτε το λιγο....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

ξερειs το νοημα  οπωs παντα...........σιγουρα το πιο σωστο νοημα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ε μα να σου πω... γιατί έτσι όπως πήγαινε δεν έβλεπα προκοπή... Τα αγόρια δεν έβγαζαν μιλιά  :grin:

Τωρα που μπηκε η Δαναη θα βγαλουμε και μιλια.............με πολλα αγκομαχητα ομωs!!!!!!!!!!!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσενα δαναη σε εχει στραβογαμηση κανενας δεν μας ειπες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom