Νέα

Στραβό...γαμήσι!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι κάνετε μετά από ένα στραβό γαμήσι ?

• Παθαίνω καταθλιψη

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Ε όσο να΄ναι, προσβάλλεται λίγο ο αντρισμός μου

• Εκνευρίζομαι , όλα μου φταίνε

• Πραγματικά ,στα τέτοια μου , βουρ ξανά!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δε μου χει συμβεί ποτέ ,είμαι ,πάντα duracel !!!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επιτρεψτε μου μιλωντας και εγω γενικα , κυρια boomb , να παρατηρησω οτι η ευγενεια , η αβροτητα και ο σεβασμος ειναι στοιχεια που λειπουν την σημερον ημερα ! δεν ειναι κακος και λιγος πληθυντικος ευγενειας που και που .  :)
Ω μεσιέ, εγώ είμαι της άποψης ότι η ευγένεια είναι θέμα ύφους και έκφρασης, κατά τα άλλα μου αρέσει ο ενικός, μας φέρνει πιο κοντά  :boobies: :boobies:
Εφόσον θέλετε, να σας μιλάω στον πληθυντικό κύριε Φλερ  :cheesy:
Καληνύχταααα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ω μεσιέ, εγώ είμαι της άποψης ότι η ευγένεια είναι θέμα ύφους και έκφρασης, κατά τα άλλα μου αρέσει ο ενικός, μας φέρνει πιο κοντά  :boobies: :boobies:
Καληνύχταααα

Ασε το παραμυθι ρε συ...... :2funny: :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
IIιιιιι, γιατί ρε, είμαι αγενής εγώ; Μια χαρά κιουρία είμαι στις εκφράσεις μου!!  :2funny: :2funny:

Καλα ευτυχως που περασε η ωρα και ... δεν σε ακουνε πολλοι...!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου λεγες τις προαλλες οτι τα πρωινα εισαι στην λαχαναγορα...???  :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλα ευτυχως που περασε η ωρα και ... δεν σε ακουνε πολλοι...!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου λεγες τις προαλλες οτι τα πρωινα εισαι στην λαχαναγορα...???  :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:o :o :o
Να, έτσι βγαίνουν οι βρόμες!!  :tickedoff:
Εγώ μεσιέ είμαι γλυκιά και τριανταφυλλένια, δεν ξέρω τι παπαριές μου τσαμπουνας  :2funny: :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
:o :o :o
Να, έτσι βγαίνουν οι βρόμες!!  :tickedoff:
Εγώ μεσιέ είμαι γλυκιά και τριανταφυλλένια, δεν ξέρω τι παπαριές μου τσαμπουνας  :2funny: :2funny:

Ποιος ηρθεεεεεεεεεεε ????????  :hammer: :hammer: :hammer:

Τωρα που το λες ........

και η Σαπφω Νοταρα γλυκια και τριανταφυλλενια ητο (....οταν κοιμοταν.....)

;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.162
Πόντοι
456
Ωραια.....!!!!!!!!
Ετσι που λετε φιλαρακια!!!
δεν πρεπει σε καθε ...αφλογιστια να μαs κυριευει το αγχοs...
Ολα περνανε μεσα απ τον εγκεφαλο  κι αν αυτοs δεν συνεργαστει εκεινη τη στιγμη....κανει ρεπο κι αυτοs!!!! :rockon: :rockon:
Νομιζω ειναι θεμα χαρακτηρα γιατι εχει να κανει με την ψυχολογια κυριως
και την συμπεριφορα της πουτανας

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα !

Ω μεσιέ, εγώ είμαι της άποψης ότι η ευγένεια είναι θέμα ύφους και έκφρασης ...

Σαφως !  :thumbsup:

... κατά τα άλλα μου αρέσει ο ενικός, μας φέρνει πιο κοντά  :boobies: :boobies:

σαν τον χρυσο ενα πραμα ...

δεν ειπα κατι τετοιο . χρησιμοποιησε οποιο υφος θες ...
εγω καμια φορα χρησιμοποιω τον πληθυντικο με χιουμοριστικη διαθεση !

τελικα η μικρη συμμετοχη στο θεμα δειχνει οτι ή εδω εχουν μαζευτει οι καλυτεροι γαμιαδες της υφηλιου που δεν παθαινουν ποτε εμπλοκη ή αγγιξαμε ενα θεμα που προτιμουν να μην σχολιαζουν καθολου ...

τεσπα ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Νομιζω ειναι θεμα χαρακτηρα γιατι εχει να κανει με την ψυχολογια κυριως
και την συμπεριφορα της πουτανας
Πριν περιπου ενα χρονο παω σε μπουρδελο ξεκινα με πιπα ολα καλα,ανεβαινη απο πανω δεν προλαβε καλα-καλα να μπη μεσα και αρχιζη τα βογγητα και τα αχ-βαχ τι επαθες την λεω δεν απαντησε,κατευθειαν την εδιωξα την μαλακω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.703
Πόντοι
22.785
Πριν περιπου ενα χρονο παω σε μπουρδελο ξεκινα με πιπα ολα καλα,ανεβαινη απο πανω δεν προλαβε καλα-καλα να μπη μεσα και αρχιζη τα βογγητα και τα αχ-βαχ τι επαθες την λεω δεν απαντησε,κατευθειαν την εδιωξα την μαλακω
:think:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω πηγα να γαμησω μια φορα,και η πουτανα δεν ελεγε να ξεκολιση απο το κινητο τις,μεχρι που τις ειπα αντε γαμισου και εφυγα.καλα που δεν ειχα σκασει και τα φραγκα.μετα βεβαια βγηκε και φωναζε να γυρισω,αλλα την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εγω πηγα να γαμησω μια φορα,και η πουτανα δεν ελεγε να ξεκολιση απο το κινητο τις,μεχρι που τις ειπα αντε γαμισου και εφυγα.καλα που δεν ειχα σκασει και τα φραγκα.μετα βεβαια βγηκε και φωναζε να γυρισω,αλλα την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα.
Αυτο που λες εχει πλακα να εγινε τωρα τελευταια,πριν απο μερικες βδομαδες μιλουσα με μια και την ρωτησα εαν εχει δουλεια και μου ειπε οχι,εν τω μεταξυ ακουσα το χτυπημα κουδουνιου δυο φορες,μιλουσαμε περιπου στα τρια τεταρτα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
πριν καμια 3 χρονια εγινε φιλε μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
τελικα η μικρη συμμετοχη στο θεμα δειχνει οτι ή εδω εχουν μαζευτει οι καλυτεροι γαμιαδες της υφηλιου που δεν παθαινουν ποτε εμπλοκη ή αγγιξαμε ενα θεμα που προτιμουν να μην σχολιαζουν καθολου ...

Το πιό πιθανό είναι το δεύτερο......!

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μία ατυχή εμπειρία μου. Πριν λίγους μήνες συνευρέθην με μία επαγγελματία του είδους. Κατά τη διάρκεια της επαφής, ο "αρχηγός" παρέδωσε το πνεύμα, χωρίς όμως να παραδώσει και το φορτίο του. Κάτι η κούραση, κάτι τα μούτρα και η γκρίνια της συζύγου για το ότι θα έβγαινα με φίλους για καφέ (ήταν η επίσημη εκδοχή χιχιχι), κάτι η αμηχανία που ήταν η πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη κοπέλα..... ο "τσίφτης" δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Μόλις το κατάλαβε η κοπέλα, μου έβγαλε το σκουφάκι και .....  τι έκανε ρε παίδες? Αφού ψαχούλεψε την καπότα για να επιβεβαιώσει ότι δεν είχα τελείωσει, (και αφού δεν μπόρεσε να διαπιστώσει κάτι μέσα στο σκουφάκι) το μύρισε για να καταλάβει αν έχει σπέρμα μέσα. Βέβαια, της είχα πει ότι δεν τελείωσα....αλλά δεν με πίστεψε. Ηθελε να το διαπιστώσει η ίδια. Εκεί σπάστηκα πάρα, μα πάρα πολύ.......!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτες φιλε agiana θελουν σπασιμο το κεφαλι αλλα ποιος το κανη

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.703
Πόντοι
22.785
πο πο ρε agiana δεν βαριεσαι.......

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αν εκνευριστώ είναι γιατί έχασα τα χρήματα , όχι γιατί νιώθω να θίγεται ο αντρισμός μου.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλα τα περισσοτερα post για στραβο γαμησι ,τα χουν κανει γκομενες εδω  :idiot:

εμενα μου χει συμβει αρκετες φορες με τανες ,και μαλλον θα συνεχισει να γινεται ,γιατι ειναι ανθρωπινο ...  ;)

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το πιό πιθανό είναι το δεύτερο......!

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μία ατυχή εμπειρία μου. Πριν λίγους μήνες συνευρέθην με μία επαγγελματία του είδους. Κατά τη διάρκεια της επαφής, ο "αρχηγός" παρέδωσε το πνεύμα, χωρίς όμως να παραδώσει και το φορτίο του. Κάτι η κούραση, κάτι τα μούτρα και η γκρίνια της συζύγου για το ότι θα έβγαινα με φίλους για καφέ (ήταν η επίσημη εκδοχή χιχιχι), κάτι η αμηχανία που ήταν η πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη κοπέλα..... ο "τσίφτης" δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Μόλις το κατάλαβε η κοπέλα, μου έβγαλε το σκουφάκι και .....  τι έκανε ρε παίδες? Αφού ψαχούλεψε την καπότα για να επιβεβαιώσει ότι δεν είχα τελείωσει, (και αφού δεν μπόρεσε να διαπιστώσει κάτι μέσα στο σκουφάκι) το μύρισε για να καταλάβει αν έχει σπέρμα μέσα. Βέβαια, της είχα πει ότι δεν τελείωσα....αλλά δεν με πίστεψε. Ηθελε να το διαπιστώσει η ίδια. Εκεί σπάστηκα πάρα, μα πάρα πολύ.......!!!
επεσες σε πολυ καριολα τανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom