Νέα

Στραβό...γαμήσι!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι κάνετε μετά από ένα στραβό γαμήσι ?

• Παθαίνω καταθλιψη

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Ε όσο να΄ναι, προσβάλλεται λίγο ο αντρισμός μου

• Εκνευρίζομαι , όλα μου φταίνε

• Πραγματικά ,στα τέτοια μου , βουρ ξανά!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δε μου χει συμβεί ποτέ ,είμαι ,πάντα duracel !!!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
επεσες σε πολυ καριολα τανα

Noμιζω οτι οι τανεs πρεπει να εχουνε και λιγη ευαισθησια πανω σ αυτο το θεμα.......Δεν λειτουργουνε ολοι σαν...τσακμακια
και ο συγκεκριμενοs (που τυχαινει και φιλαρακι) τον απασχολουσανε διαφορα θεματα .........
Αν λοιπον αυτη τον βοηθουσε  αποσπωνταs του την σκεψη αλλου  θα ειχαμε  ευτυχη καταληξη....
Αλλα μερικεs το βλεπουν κρεαs μπαινει κρεαs βγαινει...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επεσες σε πολυ καριολα τανα
Με κίνδυνο να με κράξετε και να με διώξετε με τις κλοτσιές από το θρεντ, θέλω να ρωτήσω κάτι...
Γιατί είναι τόσο κακό; Γιατί δεν πίστευε ότι δεν τελείωσε; Δεν έχω καταλάβει κάτι;
Δε ρωτάω με καθόλου κριτική διάθεση, αλήθεια δεν το κατάλαβα...
Αν δε θέλετε δεν απαντάτε  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Με κίνδυνο να με κράξετε και να με διώξετε με τις κλοτσιές από το θρεντ, θέλω να ρωτήσω κάτι...
Γιατί είναι τόσο κακό; Γιατί δεν πίστευε ότι δεν τελείωσε; Δεν έχω καταλάβει κάτι;
Δε ρωτάω με καθόλου κριτική διάθεση, αλήθεια δεν το κατάλαβα...
Αν δε θέλετε δεν απαντάτε  :)
Τυχαινει ο συγκεκριμενοs ναναι φιλαρακι μου........Τον απασχολουνε πολλα προβληματα.......Και δυστυχωs τα καταπινει μεσα του....Αυτα τα προβληματα λοιπον τον οδηγησαν εκεινη τη στιγμη σε....αφλογιστια....Απλο ειναι......Δεν σημαινει οτι εχει προβλημα  αλλα ηθελε και λιγη ανθρωπινη επαφη περα απο την κρεατενια...Ετσι νομιζω

ΥΓ  Και οχι  κανειs δεν θελει να σε κραξει!!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τυχαινει ο συγκεκριμενοs ναναι φιλαρακι μου........Τον απασχολουνε πολλα προβληματα.......Και δυστυχωs τα καταπινει μεσα του....Αυτα τα προβληματα λοιπον τον οδηγησαν εκεινη τη στιγμη σε....αφλογιστια....Απλο ειναι......Δεν σημαινει οτι εχει προβλημα  αλλα ηθελε και λιγη ανθρωπινη επαφη περα απο την κρεατενια...Ετσι νομιζω
Όχι, όχι, δεν κατάλαβες!!
Δε με ενδιαφέρει καθόλου ο λόγος που δεν...
Είναι φυσικό να συμβεί για πάρα πολλούς λόγους.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ήταν κακό που δεν τον πίστεψε αυτή.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Α, καλά.
Καίω κάρβουνο σήμερα και αργώ.
Τώρα κατάλαβα γιατί ήταν άσχημο. Και ναι, φέρθηκε πολύ άσχημα αυτή, δεν τα κάνουν αυτά.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εμενα παλι μου αρεση το "ΣΤΡΑΒΟ  ΓΑΜΗΣΙ "  μπορει καποιος να μου το κανη????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Όχι, όχι, δεν κατάλαβες!!
Δε με ενδιαφέρει καθόλου ο λόγος που δεν...
Είναι φυσικό να συμβεί για πάρα πολλούς λόγους.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ήταν κακό που δεν τον πίστεψε αυτή.

Γιατι απλουστατα ειναι σιγουρη  παντα.....κι αυτο ειναι λαθοs........οτι ο αλλοs οποιοs και ναναι επειδη την ειδε καβλωσε και θα τελειωσει ντε και ντε....αλλωστε και το ρολοι  τηs ετρεχε........σου λεει χυσε εδω και τωρα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατι απλουστατα ειναι σιγουρη  παντα.....κι αυτο ειναι λαθοs........οτι ο αλλοs οποιοs και ναναι επειδη την ειδε καβλωσε και θα τελειωσει ντε και ντε....αλλωστε και το ρολοι  τηs ετρεχε........σου λεει χυσε εδω και τωρα...
Ναι, το κατάλαβα μετά  :uglystupid:
Λάθος και πολύ άσχημο αυτό που έκανε  :-

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να ρωτησω κατι???  Στραβο γαμησι λεγετε οταν καποιος την εχει Στραβη?????  Δηλαδη βγαινη απο Μεσογειων και παει Αλεξανδρας????
Μου εχει τυχη γιαυτο ρωταω... η καημενουλα....
Δεν προσεξε τα φαναρια ομως και τρακαραμε....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να ρωτησω κατι???  Στραβο γαμησι λεγετε οταν καποιος την εχει Στραβη?????  Δηλαδη βγαινη απο Μεσογειων και παει Αλεξανδρας????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ή όταν η στάση είναι στραβή;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν προσεξε τα φαναρια ομως και τρακαραμε....

Κατι θα τουκανεs του ανθρωπου και του φυγανε εκτοs απ τα ζουμια    και τα τιμονια....χαχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παιδια εχω δει μια τετοια που στη ριζα ηταν ευθεια και απ μεση και μετα εστριβε αριστερα προς Καλαματα....
Ναι καλέ, παίζουν αυτά  :cheesy:
Δε μου έχει τύχει να σου πω την αλήθεια αλλά έχω ακούσει ότι θέλει τρόπο για να τα καταφέρεις άμα είναι πολύ απότομη η στροφή :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειδατε λοιπον σκαπτικο κανονικο... Αφου οταν τον ειχα στο στομα μου ελεγε ακουμπαη το λαρυγκη σου??? Και του ελεγα οχι κοντευη να τριπηση μαγουλο....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι καλέ, παίζουν αυτά  :cheesy:
Δε μου έχει τύχει να σου πω την αλήθεια αλλά έχω ακούσει ότι θέλει τρόπο για να τα καταφέρεις άμα είναι πολύ απότομη η στροφή :boobies: :boobies: :boobies:

Αν εχειs την Δαναη μαζι σου......σιγουρα θασαι απασχολημενοs και θα γινει το ...κακο!!!!!!!!!!!!!! χαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειδατε λοιπον σκαπτικο κανονικο... Αφου οταν τον ειχα στο στομα μου ελεγε ακουμπαη το λαρυγκη σου??? Και του ελεγα οχι κοντευη να τριπηση μαγουλο....

Δηλαδη οποιοs ερθει σε σενα  ...........να ερθει με ταξι για σιγουρια?????????????????????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να ρωτησω.... Αφου βαζουν σιδερακια στα δοντια γιατι δεν βαζουν και εκει κατι για να ισιωση???  Αν τον πιασης ειναι σαν ελατηριο ενα πραγμα.... Μποοοοοιιιινγκ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom