Νέα

Στρατό πουτάνες Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ρώτα τον λεονόρο που τα ξέρει όλα.
Μάλλον είμαι gay gigolo και δουλεύω σε strip show!!!

Φεύγουμε απο το θέμα όμως...
ε...δεν πειραζει
ετσι και αλλιως το θεμα ηδη εχει κορεστει απο θεωρητικης αποψεως
και οποια περαιτερω αναλυση κρινετε ουτοπικιστικη
εν ολιγοις το θεμα ειναι πλεον αδαφορο και ηδη εχουμε βρεθει οφτοπικ

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι εννοείς κανένα τέτοιο :bigdick: ;

Λάθος εκτίμηση έκανες φίλε... :idiot:

Το ξέρω το πρόβλημά σας, όταν δεν συμφωνείτε με αυτά που λέει μια γυναίκα είναι Ελλεείνίδα, όταν συμφωνείτε πρέπει να είναι άνδρας... :think:
Εγώ στην ουσία του θρεντ συμφωνω με την καταργηση της υποχρεωτικης θητειας και οχι το αντιθετο.....
θα επρεπε ο στρατος να στελεχωνεται απο αυτους που πραγματικα το θελουν και φυσικα επ'αμοιβη.
Αλλά ετσι που τα εχουνε κανει ουτε για υγεια,ουτε για παιδεια εχουνε αφησει κανα φραγκο,πόσο μάλλον για να αλλάξουν και το στρατο.Μόνο σε μειώσεις πηγαινουνε κι αυτο ΜΟΝΟ για μικροκομματικους σκοπους(για να εκλεγουν και την επομενη τετραετια) και όχι επειδη πιστευουν ότι ειναι το σωστο και εχουν σχεδιο...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υποχρέωση Στράτευσης
Όλοι οι άντρες οι οποίοι συμπληρώνουν τα 19 τους χρόνια είναι υποχρεωμένοι να καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αν, για οποιοδήποτε λόγο κάποιος πάρει αναβολή υποχρέωσης κατάταξης (βλ. παρακάτω για τις αναβολές), παρουσιάζεται μόλις εκλείψουν οι λόγοι της αναβολής του. Η υποχρέωση κατάταξης δεν εκλείπει παρά μόνο όταν κάποιος συμπληρώσει τα 45 του χρόνια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και αν κάποιος κηρυχθεί ανυπότακτος κινδυνεύει να συλληφθεί ανά πάσα στιγμή μέχρι να συμπληρώσει τα 45 του χρόνια.

Όσοι επίσης το επιθυμούν μπορούν να καταταγούν εθελοντικά στον στρατό εφόσον έχουν συμπληρώσει τα 17 τους χρόνια.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ανυπότακτοι

Ανυπότακτοι καλούνται όλοι αυτοί οι οποίοι κλήθηκαν να παρουσιαστούν στον στρατό αλλά δεν το έπραξαν.

Οι ανυπότακτοι διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: σε ανυπότακτους εσωτερικού, δηλαδή σε όσους διαμένουν στην Ελλάδα και μετά την ανυποταξία τους και σε ανυπότακτους εξωτερικού, περιλαμβάνονται δηλαδή όλοι εκείνοι οι οποίοι είναι ανυπότακτοι και διαμένουν στο εξωτερικό.

Οι ανυπότακτοι αντιμετωπίζουν μία σειρά από διοικητικές κυρίως κυρώσεις, καθώς οι ποινικές κυρώσεις πολλές φορές δεν εφαρμόζονται. Σε γενικές γραμμές, εφόσον συλληφθούν, τους επιβάλλεται πρόσθετη εξάμηνη στρατιωτική υπηρεσία ενώ δεν μπορούν να διοριστούν στο ελληνικό δημόσιο.

Η ανυποταξία και οι συνέπειες αυτής, διακόπτεται με την οικειοθελή ή μη παρουσίαση του ανυπότακτου για να υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις ή με τη συμπλήρωση του 45ου έτους της ηλικίας του ανυπότακτου.

Στους ανυπότακτους εσωτερικού δεν χορηγείται διαβατήριο και δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Οι  Έλληνες ανυπότακτοι εξωτερικού μπορούν ωστόσο  να λάβουν ελληνικό διαβατήριο ενώ πλέον επιτρέπεται στους ανυπότακτους να επισκεφτούν την Ελλάδα άνευ αιτιολόγησης μέχρι τριάντα συνολικά ημέρες τον χρόνο.

Όσοι είναι κάτοικοι χωρών μελών της Συνθήκης Σέγκεν μπορεί να έλθουν στην Ελλάδα με αρκετές πιθανότητες να μην συλληφθούν, καθώς δεν γίνεται έλεγχος διαβατηρίων σε όσους ταξιδεύουν μεταξύ των χωρών αυτών. Μπορεί όμως να συλληφθούν αν γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος των διαβατηρίων τους, όπως έχει δικαίωμα κάθε χώρα να πράξει.

Ωστόσο όσοι παρουσιαστούν οικειοθελώς στον στρατό, μπορούν κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις να υπηρετήσουν μειωμένη θητεία και την υπόλοιπη να την εξαγοράσουν.

Πλέον επίσης επιτρέπεται για όσους είναι άνω των 35 ετών να υπηρετήσουν μόνο 45 ημέρες και να εξαγοράσουν τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας τους προς €810 το μήνα.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι είναι άνω των 35 ετών, και πρέπει να υπηρετήσουν 12μηνη θητεία μπορούν να υπηρετήσουν μόνο 45 μέρες και τους υπόλοιπους 10,5 μήνες να τους εξαγοράσουν προς €810 x 10,5 = € 8.505. Όσοι δικαιούνται να υπηρετήσουν μειωμένη θητεία, θα πληρώσουν μόνο τους μήνες που θα υπηρετούσαν τη θητεία τους.

Κατά τη διάρκεια της αναβολής οι -πρώην πλέον- ανυπότακτοι μπορούν να επισκέπτονται κανονικά την Ελλάδα, ενώ από την κατάταξη τους αίρονται όλες οι ποινικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε αυτούς.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ στην ουσία του θρεντ συμφωνω με την καταργηση της υποχρεωτικης θητειας και οχι το αντιθετο.....
θα επρεπε ο στρατος να στελεχωνεται απο αυτους που πραγματικα το θελουν και φυσικα επ'αμοιβη.
Αλλά ετσι που τα εχουνε κανει ουτε για υγεια,ουτε για παιδεια εχουνε αφησει κανα φραγκο,πόσο μάλλον για να αλλάξουν και το στρατο.Μόνο σε μειώσεις πηγαινουνε κι αυτο ΜΟΝΟ για μικροκομματικους σκοπους(για να εκλεγουν και την επομενη τετραετια) και όχι επειδη πιστευουν ότι ειναι το σωστο και εχουν σχεδιο...

Μωρέ φράγκα έχουνε...αλλά τα χρησιμοποιούν εκεί που γουστάρουν, όχι για να κάνουν κάτι  σωστό για τις ελλείψεις αυτής της χώρας, αλλά για την τσέπη τους. Κράτος πρόνοιας=0!!!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με ρώτησες πως τα περνώ
πως πάει η θητεία
κράνος, εξάρτηση, σκοπία
στη πλάτη το G3..

Έφοδο κάνει ο δοιηκητής
μές στην σκοπιά και βρήσκει
μία φωτογραφία σου και
ένα μπουκάλι ουίσκι.

Το όνομα σου έγραψα
επάνω στο G3 και ο
διοικητής μου άυξησε
3 μήνες τη θητεία

Οντε θα μπεις στο θαλαμο με τα πολλα κρεββαθια,
στο τελευταιο θα με βρεις με τη καρδια κομμαθια!

Φαντάρο σε καλέσανε να κάμεις ένα έτος
και ο χειμώνας σκοτεινός θαρρώ θα είναι φέτος.

Το φανταράκι στο στρατό να μην το λησμονείτε
με γράμματα και χρήματα να το παρηγορείτε..

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν έχεις βύσμα διάβαινε
αν έχεις κ*λο στήσε
κι αμα δεν έχεις τίποτα την τελαμώνα σκίσε.
Σήκωσε τ'όπλο σου ψηλά
και βάλτο στο κεφάλι
''Γ@μι$ται'' φώναξε ''ο στρατός''
και πάτα τη σκανδάλη

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν έχεις βύσμα διάβαινε
αν έχεις κ*λο στήσε
κι αμα δεν έχεις τίποτα την τελαμώνα σκίσε.
Σήκωσε τ'όπλο σου ψηλά
και βάλτο στο κεφάλι
''Γ@μι$ται'' φώναξε ''ο στρατός''
και πάτα τη σκανδάλη
Τύπε εισαι στρατόκαυλος??

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
οχι ρε φιλε καμια σχεση.απλα τα βρηκα σε ενα σαιτ και τα εβαλα για να μαθαινουν οι νεοι.
Α,οκ!!Καλη η ενημερωση σου...
Παντως πρεπει να τραβηξαν τρελο λουκι οσοι υπηρετησαν 18 και 24 μηνες(εξαιρουμενων των βυσματων φυσικα).
Κι εγω σε λίγους μηνες καποια στιγμη θα κοψω την αναβολη μου(που ειχα λογω σπουδων)να δω την γλυκα.Να δω μηπως πρεπει να περιμενω κανα χρονο ακομα,μηπως την πανε 6μηνη για να επανεκλεγουν στην κυβερνηση!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Παντως πρεπει να τραβηξαν τρελο λουκι οσοι υπηρετησαν 18 και 24 μηνες(εξαιρουμενων των βυσματων φυσικα).
Κι εγω σε λίγους μηνες καποια στιγμη θα κοψω την αναβολη μου(που ειχα λογω σπουδων)να δω την γλυκα.Να δω μηπως πρεπει να περιμενω κανα χρονο ακομα,μηπως την πανε 6μηνη για να επανεκλεγουν στην κυβερνηση!!!!!
μπα δεν παιζει να το κανουν 6μηνο
και εγω τωρα που εγινε 9 φευγω
6μηνο παιζει να το κανουν σε καμια 4χρονακια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πρέπει να υπάρχει ισότητα. Οι όλοι στρατό ή κανείς.  Αλλά οι γυναίκες αν μπορούσα να αποφασίσω, θα έλεγα να πήγαιναν κάνα χρόνο να δουλέψουν στα χωράφια! Να προσφέρουν και τίποτα! Στο στρατό τι να έκαναν?!

Σοβαρά πάντως αν κάποιος το κυνηγήσει, μπορεί να προσφύγει σε ευρωπαικό δικαστήριο? Ότι ο στρατός παραβιάζει την αρχή της ισότητας? Θα ναι δύσκολο αλλά πιστεύω υπάρχουν ελπίδες. Και ένας να το κάνει μετά υπάρχει προηγούμενο.

Επισκέπτης
γριγορα στο στρατο φεμινιστριεσ καριολεσ!!!!

mitsosmi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
Φιλαράκια ψυχραιμία.
Ακούστε και καποιον που υπηρέτησε συνολικά 18 μηνάκια, 15 από τα οποία στο Διδυμότειχο.
Ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο σχολείο ή ως το μεγαλύτερο μπουρδέλο. Παρ'όλα αυτά δεν παύει να αποτελεί την ύψιστη τιμή για ένα πολίτη (άντρα ή γυναίκα) που θα κληθεί να υπερασπίσει την πατρίδα του.
Σίγουρα υπάρχει πολύς δρόμος να διανυθεί και πολλές αλλαγές να συντελεστούν ώστε η θητεία στον Ε.Σ. να χαρακτηριστεί οφέλιμη και όχι χάσιμο χρόνου.
Δυστυχώς, η πατρίδα μας δεν έχει ούτε είχε ποτέ της την πολυτέλεια κατάργησης της θητείας, τόσο λόγω γεωστρατηγικής θέσης όσο και λόγω ύπαρξης συγκεκριμένων γειτονικών χωρών....
Μέχρι λοιπόν να επικρατήσει η world peace... κεφάλια μέσα και βουρ στον πατσά.
Μήτσος
:)

Επισκέπτης
εμπρος στον δρομο του ισραηλ :rockon:
ολες οι γυναικες στον στρατο
για τουλαχιστον μιση θητεια με αυτη του αντρα
με παρομοιες ασκησεις
και σερβιετες για τις δυσκολες μερες
:2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως οι ισραηλινές φανταρίνες είναι για πολλά  :knockinb:

Συνημμένα

• 2892424270055038985duaLlF_ph.jpg
    2892424270055038985duaLlF_ph.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • ThreecuteIsraeliArmygirls.jpg
    ThreecuteIsraeliArmygirls.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • WonderfullookingIsraeliArmyGirls.jpg
    WonderfullookingIsraeliArmyGirls.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Israeli_Army_Girls_49.jpg
    Israeli_Army_Girls_49.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 22
  • GirloftheIsraeliAirForce.jpg
    GirloftheIsraeliAirForce.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Χαχα! Δεν είναι προβλεπέ πάντως! Λες να χρειάζονται καθημερινό ξύρισμα στα πόδια? :cheesy:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
τυπε και ο κολομβιανος στρατος εχει γυναικες.
δηλαδη
η δονια ιλντα και το καταλινακι πηγαν φανταρινες...???
αμα γινει ετσι και στην ελλαδα εχει να πεσει πολυ γελιο...?η πουτσα?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πηγα στον στρατο ξηρας οι θητεια ηταν 28 μηνες μετα απο 8-9 μηνες ανακοινωσαν οτι γινεται 24 μηνες,ξεκινησε να κατεβαινη -15 ημερες καθε σειρα και ειμασταν οι πρωτη σειρα που απολυθηκε με 24 μηνες και 1 μηνα φυλακη εγω, παρεμινε για αρκετα χρονια με 24 μηνες.
Απο βυσματα αλλο τιποτα καψονια πολλα στους νεους ησυχια δεν υπηρχε, ξυρισε τον κωλοκοτρονι κανε ερωτικη εξομολογηση στην μπουμπουλινα και ποσα αλλα, ενας τομος δεν φτανη για τις ιστοριες του τοτε στρατου, και φυλακη με το παραμικρο παρε 5 ελεγε η παρε 5+5 λες και ηταν στραγαλια  :headbang: :headbang: :headbang:
Φιλε μου σημερα οπως τον βλεπω εγω τον στρατο τωρα ειναι σαν να πηγαινης [size=15pt]διακοπες[/size] πολυ ευχαριστως ξαναπηγαινα,ελα στην δουλεια μου και να παω εγω για σενα στον στρατο αμα γινοτανε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom