Νέα

Στρατό πουτάνες Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.715
Πόντοι
19.485
Και στα ζόρια λέμε ναι...αλλά δεν βλέπω το λόγο γιατί να πάνε οι γυναίκες στο στρατό!!!

Γιατί θα μπορούσαν να έχουν έναν υποστηρικτικό ρόλο (πλην όμως χρήσημο), θα συνέβαλλαν και αυτές με κάποιο τρόπο στην "άμυνα" της χώρας και θα έαιρναν και κάποια πράγματα από τον Ελληνα Φαντάρο που θα του έκαναν τη ζωή στο στρατό πιο υποφερτή και πιο ουσιαστική από πλευρά εκπαίδευσης (αν ποτέ σοβαρευτούμε)

Σας έχω δει που πάτε στα ζόρια...άστο!

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μια χαρα κραταει.αλλα εχει και εκει λαμογια οπως παντου.και μην αρχισεις να λες μαλακιες για εκει γιατι δεν εχεις πατησει το ποδι σου και δεν μπορεις να εχεις γνωμη.

Δεν θα το πάταγα ούτως η αλλιώς...παρόλο που πιστεύω. Έτσι όπως τα έχουν καταντήσει...
Δηλαδή μπορώ να μιλάω μόνο για όπου έχω πάει; Να μην πιάσουμε κουβέντα για το "διάστημα" καλύτερα τότε, γιατί μάλλον κανένας μας δεν θα μπορεί να μιλήσει.  :headbang:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Και στα ζόρια λέμε ναι...αλλά δεν βλέπω το λόγο γιατί να πάνε οι γυναίκες στο στρατό!!!
για εμας ποιος ο λογος να παμε στρατο;
γενικα διαβασα ολο το μπλογκ
και συμφωνω σε μερικα
οσο εμεις παμε στρατο,
εσεις μας τρωτε τις δουλιες
και παραπονιουνται για τα περι ισοτητας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν θα πάθουν τίποτα, μη στεναχωριέστε

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αντί τα γύναια ή τα demi να κρίνετε τη χρησίμοτητα του στρατού, που όπως οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τη ελαφρότητα και την ανευθυνότητα που σας περιβάλει, δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, καλύτερα να παγένατε να συμπληρώνατε κανένα τάγμα μεταξύ καθησιού και ξάπλας δηλαδή

Καλώς τον λεονόρο τον γλυκομίλητο... :s&m_3:
Με τον καλό το λόγο όπως πάντα!!!
Εγώ λέω να κρίνω και να μιλήσω όμως...άμα δεν σου αρέσει μη με διαβάζεις. Δεν πας εσύ καλύτερα να ρίξεις κανένα σφουγγάρισμα λέω εγώ;  :kissass:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλώς τον λεονόρο τον γλυκομίλητο... :s&m_3:
Με τον καλό το λόγο όπως πάντα!!!
Εγώ λέω να κρίνω και να μιλήσω όμως...άμα δεν σου αρέσει μη με διαβάζεις. Δεν πας εσύ καλύτερα να ρίξεις κανένα σφουγγάρισμα λέω εγώ;  :kissass:

Εσένα μωρή αδερφάρα ποιος σου μίλησε για στρατό; :2funny: Που θες να είμαι και γλυκομίλητος...

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
για εμας ποιος ο λογος να παμε στρατο;
γενικα διαβασα ολο το μπλογκ
και συμφωνω σε μερικα
οσο εμεις παμε στρατο,
εσεις μας τρωτε τις δουλιες
και παραπονιουνται για τα περι ισοτητας

Ε όχι και σας τρώμε τις δουλιές!!! Έχεις ιδέα τι σου απαντάνε αν πας για συνέντευξη και είσαι γυναίκα πάνω απο 25; "Θα μείνεις έγκυος, θα κάνεις παιδιά, θα θες άδεια, θα προσλάβουμε άνδρα καλύτερα."
Ούτε εσείς να πάτε υποχρεωτικά...αυτό λέμε!!! Γιατί σας κόβει την επαγγελματική σταδιοδρομία και χίλια δυο άλλα.
Έχετε ρωτήσει κάποιον που δεν έχει λεφτά, πόσο δύσκολο είναι να είσαι φαντάρος και να πρέπει παράλληλα να εξασφαλίσεις τα προς το ζην; Υπάρχουν άνθρωποι που πήγαν φαντάροι και δεν είχαν απο πίσω μαμά και μπαμπά να τους τα σκάει..και έπρεπε να πληρώνουν σπίτια και χίλια δυο άλλα.
Ο στρατός δεν σε κάνει άνδρα. Έτσι πιστεύουν αρκετοί... σου κόβει τη ζωή και σε πάει πίσω στην σταδιοδρομία σου. Και ξαναλέω καλά να έχεις ανθρώπους δίπλα σου.
Αν δεν έχεις, ένα έτος στο στρατό σε καταστρέφει!

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εσένα μωρή αδερφάρα ποιος σου μίλησε για στρατό; :2funny: Που θες να είμαι και γλυκομίλητος...

Αδερφάρα εγώ; Μάλλον με μπερδεύεις με τους φίλους σου...
:2funny: :2funny: :2funny:
Γλυκομίλητος δεν είσαι σίγουρα...και απο ότι καταλαβαίνω δεν θα είσαι ούτε και γλυκοτσου__νος....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ε όχι και σας τρώμε τις δουλιές!!! Έχεις ιδέα τι σου απαντάνε αν πας για συνέντευξη και είσαι γυναίκα πάνω απο 25; "Θα μείνεις έγκυος, θα κάνεις παιδιά, θα θες άδεια, θα προσλάβουμε άνδρα καλύτερα."
Ούτε εσείς να πάτε υποχρεωτικά...αυτό λέμε!!! Γιατί σας κόβει την επαγγελματική σταδιοδρομία και χίλια δυο άλλα.
Έχετε ρωτήσει κάποιον που δεν έχει λεφτά, πόσο δύσκολο είναι να είσαι φαντάρος και να πρέπει παράλληλα να εξασφαλίσεις τα προς το ζην; Υπάρχουν άνθρωποι που πήγαν φαντάροι και δεν είχαν απο πίσω μαμά και μπαμπά να τους τα σκάει..και έπρεπε να πληρώνουν σπίτια και χίλια δυο άλλα.
Ο στρατός δεν σε κάνει άνδρα. Έτσι πιστεύουν αρκετοί... σου κόβει τη ζωή και σε πάει πίσω στην σταδιοδρομία σου. Και ξαναλέω καλά να έχεις ανθρώπους δίπλα σου.
Αν δεν έχεις, ένα έτος στο στρατό σε καταστρέφει!
+100000000000000000000000
αυτο λεμε κοπελα μου

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αδερφάρα εγώ; Μάλλον με μπερδεύεις με τους φίλους σου...
:2funny: :2funny: :2funny:
Γλυκομίλητος δεν είσαι σίγουρα...και απο ότι καταλαβαίνω δεν θα είσαι ούτε και γλυκοτσου__νος....

Δηλαδή θες να μου πεις ότι είσαι γκόμενα... οκ. Γιατί μας τα ζαλίζεις με πράγματα που δεν ξέρεις και από ότι φαίνεται ποτέ δεν πρόκειται να σε αφορούν και δεν συνεχίζεις να ξύνεις ότι..έχεις whatever. δε θα μπω στη σημντικότητα ή την αναγκαιότητα του στρατού, διότι δεν είναι ούτε στη διαννοητική, ούτε στη ψυχολογική σου ικανότητα. Τελικά τραβάτε, μπας και βοηθήσετε κάπως.

...όπως έλεγα και στη boomb σε μπάζα, καλύτερα ούτε και σφαλιαάρες

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Με το μαλακο ομως δειξε,μην δω τιποτα μεγαλο πανω σου και σοκαριστω  :tooth: :cheesy:

Τι εννοείς κανένα τέτοιο :bigdick: ;

Λάθος εκτίμηση έκανες φίλε... :idiot:

Το ξέρω το πρόβλημά σας, όταν δεν συμφωνείτε με αυτά που λέει μια γυναίκα είναι Ελλεείνίδα, όταν συμφωνείτε πρέπει να είναι άνδρας... :think:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή θες να μου πεις ότι είσαι γκόμενα... οκ. Γιατί μας τα ζαλίζεις με πράγματα που δεν ξέρεις και από ότι φαίνεται ποτέ δεν πρόκειται να σε αφορούν και δεν συνεχίζεις να ξύνεις ότι..έχεις whatever. δε θα μπω στη σημντικότητα ή την αναγκαιότητα του στρατού, διότι δεν είναι ούτε στη διαννοητική, ούτε στη ψυχολογική σου ικανότητα. Τελικά τραβάτε, μπας και βοηθήσετε κάπως.

...όπως έλεγα και στη boomb σε μπάζα, καλύτερα ούτε και σφαλιάρες

Δεν θέλω να σου πω ότι είμαι γκόμενα, αν ήσουν έξυπνος θα είχες καταλάβει απο μόνός σου οτι είμαι γυναίκα!!! 
Οχι είμαι gay και ψάχνω να βρω γκόμενο απο το site...και δεν πήγαινα καλύτερα μια βόλτα απο κολωνάκι-παραλιακή οπουδήποτε; Ευκολότερα θα έβρισκα σαν gay γκόμενο...

Τι άλλο θα ακούσω εδω μέσα;  :headbang: :headbang:

Επιπλέον δεν σε ζαλίζω με πράγματα που δεν ξέρω.
Ξέρεις τι επάγγελμα κάνω; Όχι!!! Θα μπορούσα να δουλεύω στο στρατό, στην αστυνομία, στο υπουργείο εθνικής άμυνας..οπουδήποτε...ξέρεις αν δουλεύω εκεί; ¨Οχι!!!

Άρα βάλε στο μυαλό σου το ενδεχόμενο οτι μπορεί και να ξέρω κάποια πράγματα!!!

Και δεν είμαι υπέρ της άποψης οτι οι γυναίκες πρέπει να πηγαίνουμε στο στρατό..διάβασε ξανά τις σελίδες.

Δεν με ενδιαφέρει τι έλεγες στην boomb...δεν την ξέρω...ούτε εσένα ξέρω..ούτε και θέλω να σε μάθω!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αληθεια τι δουλεια κανεις αν επιτρεπετε;
εγω ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης στην ελληνικη φιλολογια στον νεοελληνικο τομεα
και δουλευω ως  υπευθυνος σε γνωστο μπαρακι στην παραλια θεσ/νικης

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν θέλω να σου πω ότι είμαι γκόμενα, αν ήσουν έξυπνος θα είχες καταλάβει απο μόνός σου οτι είμαι γυναίκα!!! 
Οχι είμαι gay και ψάχνω να βρω γκόμενο απο το site...και δεν πήγαινα καλύτερα μια βόλτα απο κολωνάκι-παραλιακή οπουδήποτε; Ευκολότερα θα έβρισκα σαν gay γκόμενο...

Τι άλλο θα ακούσω εδω μέσα;  :headbang: :headbang:

Επιπλέον δεν σε ζαλίζω με πράγματα που δεν ξέρω.
Ξέρεις τι επάγγελμα κάνω; Όχι!!! Θα μπορούσα να δουλεύω στο στρατό, στην αστυνομία, στο υπουργείο εθνικής άμυνας..οπουδήποτε...ξέρεις αν δουλεύω εκεί; ¨Οχι!!!

Άρα βάλε στο μυαλό σου το ενδεχόμενο οτι μπορεί και να ξέρω κάποια πράγματα!!!

Βασικά θα έπρεπε να το καταλάβω από τη τόση εξυπνάδα σου :cheesy:

Έχεις υπηρετήσει; Εάν χρειαστεί θα υπηρετήσεις; Οπότε άντε στην Ελβετία αλλιώς με τις άλλες εν-δυο

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
αληθεια τι δουλεια κανεις αν επιτρεπετε;
εγω ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης στην ελληνικη φιλολογια στον νεοελληνικο τομεα
και δουλευω ως  υπευθυνος σε γνωστο μπαρακι στην παραλια θεσ/νικης

Ρώτα τον λεονόρο που τα ξέρει όλα.
Μάλλον είμαι gay gigolo και δουλεύω σε strip show!!!

Φεύγουμε απο το θέμα όμως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom