Νέα

Στρατό πουτάνες Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
οταν δεν ηταν τρεχατε στις μοναδες και κλαιγατε που σας πειραξαν τον κανακαρι σας
τι θελετε τελικα?
σκληρο στρατο η κολλεγιο?

Εγώ σου είπα τι θέλω, να μπορείς να το επιλέξεις και αν πας φυσικά να είναι στρατός..και όχι διακοπές, γι' αυτούς που το θέλουν όμως...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
στην ελβετια νομιζω οτι καθε 10 χρονια πανε 1 μηνα για εκπαιδευση
αν δεν κανω λαθος
η ελβετια και η σουηδια δεν ειναι χωρες προοδευτικες οπως λετε?

Στην Ελβετία έχει κάτι σεμινάρια-υποχρεωτικά-για άμυνα.Στη Σουηδία έχει κανονική θητεία.Νομίζω 6 μήνες μου είχε πει κάποιος Σουηδός.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ σου είπα τι θέλω, να μπορείς να το επιλέξεις και αν πας φυσικά να είναι στρατός..και όχι διακοπές, γι' αυτούς που το θέλουν όμως...
και οι φοροι θαταν καλο να επιλεγουμε αν πληρωσουμε :2funny:
το καλυτερο θαταν να πηγαινουν και οι αντρες και οι γυναικες
οπως στην κολομβια που λεει ο τυπος μου ο αρκανς
:2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εγώ σου λέω ότι εμείς δε θ αντισταθούμε...θ αντισταθείτε εσείς???  :headbang: :headbang: :headbang:

κανενας δεν θ αντισταθει επαρκως διοτι τα μεγεθη δεν ειναι συγκρισιμα

αντι να δινουν λεφτα για στρατιωτικο εξοπλισμο ας τα δινουν πουθενα που εχει νοημα..

τεσπα συμφωνω με την λολλιποπ.. οποιος θελει να πηγαινει να ειναι επιλογη του να το κανει
οχι υποχρεωτικη στρατευση για κανενα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
στην ελβετια νομιζω οτι καθε 10 χρονια πανε 1 μηνα για εκπαιδευση
αν δεν κανω λαθος
η ελβετια και η σουηδια δεν ειναι χωρες προοδευτικες οπως λετε?

Στην Ελβετία έχει κάτι σεμινάρια-υποχρεωτικά-για άμυνα.Στη Σουηδία έχει κανονική θητεία.Νομίζω 6 μήνες μου είχε πει κάποιος Σουηδός.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγώ σου λέω ότι εμείς δε θ αντισταθούμε...θ αντισταθείτε εσείς???  :headbang: :headbang: :headbang:

Θα το παλέψετε αλλά δύσκολα θα έχει αποτέλεσμα... Εμείς δεν θέλουμε να πάμε...και να μπουν οι γυναίκες στο στρατό..αυτό που θα αυξηθεί θα είναι το σεξ...όχι η ασφάλεια... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα το παλέψετε αλλά δύσκολα θα έχει αποτέλεσμα... Εμείς δεν θέλουμε να πάμε...και να μπουν οι γυναίκες στο στρατό..αυτό που θα αυξηθεί θα είναι το σεξ...όχι η ασφάλεια... :2funny:
θα κανουν σεξ με ασφαλεια
:2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
κανενας δεν θ αντισταθει επαρκως διοτι τα μεγεθη δεν ειναι συγκρισιμα

αντι να δινουν λεφτα για στρατιωτικο εξοπλισμο ας τα δινουν πουθενα που εχει νοημα..

τεσπα συμφωνω με την λολλιποπ.. οποιος θελει να πηγαινει να ειναι επιλογη του να το κανει
οχι υποχρεωτικη στρατευση για κανενα

Εσύ ζεις στον κόσμο σου.Η Χεζμπολάχ στο Λίβανο γάμησε τον πανίσχυρο Ισραηληνό στρατό.Οι πεινασμένοι Ιρακινοί και με 10 χρόνια εμπάργκο,καθυστέρησαν σημαντικά τους Βρετανούς στη Βασόρα.Οι αντάρτες στο Αφγανιστάν αντιστέκονται στο Νατοϊκό στρατό.Αν νομίζεις ότι οι Τούρκοι επιτελείς δε σκέφτονται έστω και τη μικρή αντίσταση που θα έχουν οι Ελληνικές δυνάμεις...Θα είχαν ήδη εισβάλλει αν θεωρούσαν εντελώς άχρηστες τις Ελληνικές δυνάμεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα γαμηθει ο στρατος με τις γυναικες εντελος.το αγιο ορος κραταει τοσα χρονια γιατι δεν εχει πατησει γυναικα εκει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.715
Πόντοι
19.485

Πάντα καφενεία, παρτάλια, για τον πούτσο καβάλα κτλ κτλ μας λέγανε μια ζωή...
Οποτε χρειάστηκε όμως....
Αν ήταν τόσο εύκολο να μας πάρει ο καθένας θα το χαν ήδη κάνει.
Και ξαναλέω: Οταν ακούτε για δικαιώματα, διεκδικήσεις κτλ κτλ πρώτες πρώτες είστε...όπου ζόρι...το μπούλο αρμ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα γαμηθει ο στρατος με τις γυναικες εντελος.το αγιο ορος κραταει τοσα χρονια γιατι δεν εχει πατησει γυναικα εκει.
τυπε μου θα βαλουν εσενα για εκπαιδευτη στις γυναικες
γουσταρεις?
να στρωσουν χαρακτηρα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

Εσύ ζεις στον κόσμο σου.Η Χεζμπολάχ στο Λίβανο γάμησε τον πανίσχυρο Ισραηληνό στρατό.Οι πεινασμένοι Ιρακινοί και με 10 χρόνια εμπάργκο,καθυστέρησαν σημαντικά τους Βρετανούς στη Βασόρα.Οι αντάρτες στο Αφγανιστάν αντιστέκονται στο Νατοϊκό στρατό.Αν νομίζεις ότι οι Τούρκοι επιτελείς δε σκέφτονται έστω και τη μικρή αντίσταση που θα έχουν οι Ελληνικές δυνάμεις...Θα είχαν ήδη εισβάλλει αν θεωρούσαν εντελώς άχρηστες τις Ελληνικές δυνάμεις.
α ενταξει δλδ δεν εισβαλλουν επειδη τους ανησυχει η ελαχιστη ελληνικη αντισταση?

δλδ οι νεοελληνες εχουν καμια σχεση με τη χεζμπολαχ κ τους ιρακινους??

οκευ.. ας αναβιωσουμε το 1821..

καλυτερα να ζω στο κοσμο μου μου φαινεται πιο ρεαλιστικος απ το κοσμο του ραμπο..
τελικα το μεγεθος μετραει? :2funny: :2funny:

οχι απ οτι καταλαβα μετραει κ η ποιοτητα :2funny: :2funny:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι σίγουρος οτι κρατάει το Άγιο Όρος; Αστο είναι άλλη κουβέντα αυτό...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε μου θα βαλουν εσενα για εκπαιδευτη στις γυναικες
γουσταρεις?
να στρωσουν χαρακτηρα
τυπε η γυναικες δεν μαθαινουν καμια φορα.αν επιτραπη η κολομβιανη γραβατα στον στρατο τοτε θα μαθουν μονο.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πάντα καφενεία, παρτάλια, για τον πούτσο καβάλα κτλ κτλ μας λέγανε μια ζωή...
Οποτε χρειάστηκε όμως....
Αν ήταν τόσο εύκολο να μας πάρει ο καθένας θα το χαν ήδη κάνει.
Και ξαναλέω: Οταν ακούτε για δικαιώματα, διεκδικήσεις κτλ κτλ πρώτες πρώτες είστε...όπου ζόρι...το μπούλο αρμ!

Και στα ζόρια λέμε ναι...αλλά δεν βλέπω το λόγο γιατί να πάνε οι γυναίκες στο στρατό!!!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι σίγουρος οτι κρατάει το Άγιο Όρος; Αστο είναι άλλη κουβέντα αυτό...
μια χαρα κραταει.αλλα εχει και εκει λαμογια οπως παντου.και μην αρχισεις να λες μαλακιες για εκει γιατι δεν εχεις πατησει το ποδι σου και δεν μπορεις να εχεις γνωμη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αντί τα γύναια ή τα demi να κρίνετε τη χρησίμοτητα του στρατού, που όπως οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τη ελαφρότητα και την ανευθυνότητα που σας περιβάλει, δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, καλύτερα να παγένατε να συμπληρώνατε κανένα τάγμα μεταξύ καθησιού και ξάπλας δηλαδή

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
α ενταξει δλδ δεν εισβαλλουν επειδη τους ανησυχει η ελαχιστη ελληνικη αντισταση?

δλδ οι νεοελληνες εχουν καμια σχεση με τη χεζμπολαχ κ τους ιρακινους??

οκευ.. ας αναβιωσουμε το 1821..

καλυτερα να ζω στο κοσμο μου μου φαινεται πιο ρεαλιστικος απ το κοσμο του ραμπο..
οχι απ οτι καταλαβα μετραει κ η ποιοτητα :2funny: :2funny:

Κάτσε να δεις πόσο ρεαλιστικός θα είναι ο κόσμος σου σε λίγα χρόνια.Μόνο που τότε δε θα τα βλέπεις στον ύπνο σου,αλλά στην πραγματικότητα.Τον Νεοέλληνα τον έκαναν έτσι,κάποιοι που είναι δήθεν προοδευτικοί.Κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η κατάργηση του στρατού και της αστυνομίας,και η κατασκευή νοσοκομείων θα συμβάλλει στην ευημερία.Εγώ θα πρότεινα να κατασκευαστούν και νεκροταφεία,πιο χρήσιμα θα είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom