Νέα

Straight ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutsokriaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutsokriaro

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σας έχει τύχει ποτέ ενώ είστε straight να έχετε ποτέ
ομοφυλοφυλική ή bi εμπειρία??

Ένας κολλητός μου είχε τις προάλλες και μου το είπε και έχω πέσει απ τα σύννεφα.
Είναι όμως ο τύπος αποδεδειγμένα straight και με πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό
του...!!!
Τι παίζει ?? Είναι δυνατόν ??

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6

Ένας κολλητός μου είχε τις προάλλες και μου το είπε και έχω πέσει απ τα σύννεφα.
Είναι όμως ο τύπος αποδεδειγμένα straight και με πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό
του...!!!

Τι πα να πει αποδεδειγμένα straight όταν έχει τέτοια εμπειρία;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειναι μπαι......

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Μερικοι ειναι αδελφες...αλλα απλα δεν το ξερουν ακομα...χαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α οκ... δε ξερω υποθεσεις κανω κ εγω...
αλλα αμα το σηκωσε το σακκακι, εστριψε τον ντολμα, κουνησε την αχλαδια, κανελωσε το ριζογαλο, μαδησε τη μαργαριτα, εψησε το τσουρεκι, εβαλε το συρτη, ετριψε το πιπερι, καβουρδισε το φυστικι, γρασαρε το ρουλεμαν, εσφιξε το μπουλονι, γυρισε τη μπετονιερα... τι ειναι? 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κατάστημα σιδηρικών και χρωμάτων........

Επισκέπτης
K μια φορα.....να στον ακουμπησουν μονο.....για παντα πουστης........λεει ενας γνωστος...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
α οκ... δε ξερω υποθεσεις κανω κ εγω...
αλλα αμα το σηκωσε το σακκακι, εστριψε τον ντολμα, κουνησε την αχλαδια, κανελωσε το ριζογαλο, μαδησε τη μαργαριτα, εψησε το τσουρεκι, εβαλε το συρτη, ετριψε το πιπερι, καβουρδισε το φυστικι, γρασαρε το ρουλεμαν, εσφιξε το μπουλονι, γυρισε τη μπετονιερα... τι ειναι? 

Είναι κάτι σαν τις λεσβίες που το παίζουν γκόμενάρες ενώ στην πραγματικότητα χαιδέυονται με την φίλη τους κρατώντας αγκαλιά το αρκουδάκι (για τις δύσκολες στιγμές).
Δεν θα ξεχάσω ποτέ γνωστή της πρώην μου που είχε όλους τους άντρες στα πόδια της αλλά κανένας δεν της έκανε, όταν μέθυσε στο σπίτι της φίλης μου προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της λέγοντας της
- Έλα να σου δείξω να φιλάς σαν γυναίκα... και της την έπεσε με πολύ χυδαίο τρόπο. Είναι αυτό που λέμε αν γουστάρει μια γυναίκα είναι χειρότερη από τον άντρα 100%
Ευτυχώς η πρώην μου πήρε τηλέφωνο σε άτομα της τύπισσας και ήρθαν και την μάζεψαν

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

του...!!!

Απλα ειναι αμφι ο τυπος.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε μάγκες...αυτοί που γαμούν πούστηδες ή τραβέλια χωρίς να τον παίρνουν είναι str8?Αφού πάνε με το ίδιο φύλλο δεν είναι gay?απλά ρωτάω.....(δεν θέλω να θίξω κανένα φίλο...απλά είναι η γνώμη μου....)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δηλαδή είναι στραίητ και ταυτόχρονα σφίγγει τα στεφάνια; :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ενταξει μωρε, τωρα εχει εμπειριες και στο παθητικο του :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η μακραν αποχη απο τα μασατζιδικα σου βγαζει ωραιες ατακες.. για τελειωνε και γυρνα στο λαο σου....!!!!!!  :grin:

σημ: σου ''τροποποιησα'' και την ωρθωγραφύα..  :dancing: :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρε μάγκες...αυτοί που γαμούν πούστηδες ή τραβέλια χωρίς να τον παίρνουν είναι str8?Αφού πάνε με το ίδιο φύλλο δεν είναι gay?απλά ρωτάω.....(δεν θέλω να θίξω κανένα φίλο...απλά είναι η γνώμη μου....)
ναι φιλε μου πουστηδες ειναι και αυτοι..!!!αλλα ενεργητικοι (δηλαδη γαμανε) και παθητικοι αφτοι που τον παιρνουνε ανελεητα...!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τελικα ρε μαγκες, στις ημερες μας , οι ...πισωγλεντηδες αυξανονται και πληθυνονται!!!!!!!!!!!!
Που παει αυτος ο ερημος ο ...τοπος , τελος παντων!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom