Νέα

Στους δυο τρίτος..δεν χωρεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flex79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Πας να διαλύσεις ένα σπίτι... :humpleg:

μια αγαπη μιααα ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Eγω παντως πιο ανετα θα πηγαινα με αγνωστη, επαγγελματια πχ. Με κοινη γνωστη/φιλη θα ζηλευα, γιατι θα πιστευα οτι εχει σχεση με το συγκεκριμενο ατομο κ οχι με το τριο σαν πραξη.

κ εγω ετσι θα σκεφτομουν ακριβως
Ναι, καλά μωρέ, πουλί να έχει και τα βρίσκουμε.

Συο θέμα μας, πρότεινέ της πρώτα να κάνετε τρίο με άντρα για να γλυκαθεί και μετά ρίξε την ιδέα για γυναίκα, έτσι θα είναι και πιο δίκαιο. Άντε και με τη νίκη, και σας εύχομαι να εξερευνήσετε και τους ορίζοντες του σουίνγκινγκ, για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος τελευταία.  :boobies: :boobies:

εμενα αν μου προτεινε ανδρα αντι γυναικας.. θα του εσπαγα χειροτερα το κεφαλι :2funny: :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Και εγω ψαχνω για τριο αλλα με κοπελλα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Πηγαινε και κανε με επαγγελματιεs  καλυτερα ενα διπλο τριπλο πολλαπλο και μη μπαινειs σε αγνωστεs περιπετειεs

Μάλλον έχεις δίκιο.
Και πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθώ παραπάνω.

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γυναίκα όπλο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΝΕΙΖΟΥΜΕ/ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! Και να πετύχει, θα περάσεις καλά για λίγο και μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου! Αλλά ξέχασα...Στην τελική δικό σου το κεφάλι...
Ο Καραϊσκάκης σε μια κουβέντα του προς τους συντρόφους του αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, είχε πει: "Ντουφέκι, άλογο και γυναίκα δεν δανείζουμε ποτέ", με το πέρασμα των χρόνων ορισμένα πράγματα έχουν αλλάξει, οπότε οδηγούμαστε στο παραπάνω

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παιδιά,

θέλω να προτείνω στη γυναίκα μου να βάλουμε στο κρεβάτι μας και τρίτο άτομο (γυναίκα) για σεξ. Αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Πως να το προτείνω? Θα προτιμούσα καμμιά φίλη μας για αυτή τη δουλειά. Τι προτείνετε? Πείτε μου.
ξεκινα με ενα κολ γκερλ ή καμια εκφυλη φιλη της που γουσταρει να κωλοτριβεται κ σε γυναικες(αν εχει)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά,

θέλω να προτείνω στη γυναίκα μου να βάλουμε στο κρεβάτι μας και τρίτο άτομο (γυναίκα) για σεξ. Αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Πως να το προτείνω? Θα προτιμούσα καμμιά φίλη μας για αυτή τη δουλειά. Τι προτείνετε? Πείτε μου.

Κάτσε καλά ρε φίλε.Δεν είναι η ζωή σαν την τσόντα.Πες το αυτό στη γυναίκα σου κι αν σε χωρίσει μην την πεις καργιόλα.Άσε που μπορεί να σου φέρει κάνα αντικείμενο στο κεφάλι.

Για να μαστε σοβαροί το αν της προτείνεις αυτό θα πιστέψει ότι εχεις κάνει κι άλλα και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα.Λες να δεχτεί τόσο απλά να ξαπλώσει στο ίδιο κρεβάτι με μια γκόμενα και να πηδάς και τη σύζυγο και τη γκόμενα και φίλοι όλοι όλα καλά;;

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Κάτσε καλά ρε φίλε.Δεν είναι η ζωή σαν την τσόντα.Πες το αυτό στη γυναίκα σου κι αν σε χωρίσει μην την πεις καργιόλα.Άσε που μπορεί να σου φέρει κάνα αντικείμενο στο κεφάλι.

Για να μαστε σοβαροί το αν της προτείνεις αυτό θα πιστέψει ότι εχεις κάνει κι άλλα και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα.Λες να δεχτεί τόσο απλά να ξαπλώσει στο ίδιο κρεβάτι με μια γκόμενα και να πηδάς και τη σύζυγο και τη γκόμενα και φίλοι όλοι όλα καλά;;

σωστος ο φιλος

η γυναικα σου ειναι bi?το μυστικο ειναι να δειτε/δει το 3ο ατομο σαν παιχνιδι....και αν σκαλωνει καπου πες της οτι δεν θα την αγγιξεις την αλλη απλα σαν toy για αυτην να την δει.και φυσικα πανω στην καβλα σκιστες και τις 2...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά,

βαλε καλυτερα κανα φιλο σου :grin: :grin: :grin: :grin: τωρα σαν γυναικα μιλαω, οχι σαν επαγγελματιας, οτι προσωπικα σ'εμενα πιο πολι θα μ'αρεσε αυτη ιδεα ;)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
βαλε καλυτερα κανα φιλο σου :grin: :grin: :grin: :grin: τωρα σαν γυναικα μιλαω, οχι σαν επαγγελματιας, οτι προσωπικα σ'εμενα πιο πολι θα μ'αρεσε αυτη ιδεα ;)

Τώρα με συγχωρείς βρε Ντάρια πα΄ρτο εντελώς στο χαβαλέ και δεν το λέω προσβλητικά,αλλά που τον συμβουλεύεις να φέρει φίλο αντί φίλη,είναι αυτό που λένε θέλει η π.... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Εσύ δεν θα πλάκωνες στις γρήγορες τον άντρα σου αν σου πρότεινε κάτι τέτοιο;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ δεν θα πλάκωνες στις γρήγορες τον άντρα σου αν σου πρότεινε κάτι τέτοιο;
αυτο αν θα ειχα καταλαβει οτι τον βαρεθηκα τον αντρα μου θα του το προτινα εγω... αλλα αλλη περιπτοση ειμαι εγω.. εχω συνηθησει την ποικιλια μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τώρα με συγχωρείς βρε Ντάρια πα΄ρτο εντελώς στο χαβαλέ και δεν το λέω προσβλητικά,αλλά που τον συμβουλεύεις να φέρει φίλο αντί φίλη,είναι αυτό που λένε θέλει η π.... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Εσύ δεν θα πλάκωνες στις γρήγορες τον άντρα σου αν σου πρότεινε κάτι τέτοιο;

Όχι, μπορεί να το προτείνει για να "περιποιούνται" δύο τη γυναίκα.
Δεν είναι απαραίτητο να τη βρουν και μεταξύ τους οι άντρες  :grin:
Άσε που το είπα και εγώ πριν, είναι ίσως μια ιδέα για να την "καλοπιάσει" πριν της φέρει την άλλη, σε φάση ορίστε, εγώ σου έκανα δώρο περιποίηση εις διπλούν, σειρά μου τώρα  :boobies: :boobies: :boobies:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όχι, μπορεί να το προτείνει για να "περιποιούνται" δύο τη γυναίκα.
Δεν είναι απαραίτητο να τη βρουν και μεταξύ τους οι άντρες  :grin:
Άσε που το είπα και εγώ πριν, είναι ίσως μια ιδέα για να την "καλοπιάσει" πριν της φέρει την άλλη, σε φάση ορίστε, εγώ σου έκανα δώρο περιποίηση εις διπλούν, σειρά μου τώρα  :boobies: :boobies: :boobies:
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
φιλε θα πεις καθαρα και ξαστερα οτι γουσταρεις να παρεις 2 γυναικες μαζι , το πιο πιθανο θα πει ναι , απο την πειρα μου καμια καβλιαρα δεν λεει οχι . αν ομως εχεις διπλα σου καμμια παγοκολωνα αστο καλυτερα , θα μπλεξεις

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
προτεινε της το
κ οταν τα παρει κ παει να το παρει ως απιστια
πες της οτι επισκεπτεσαι τα κοκκινα σπιτακια για να το ξεπερασει σκεφτομενη οτι
το κερατο εχει ηδη συμβει ας το απολαυσει κιολας!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom