για διακοπες λεω κ'εγωγια διακοπες θα παμε να ξερεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στους δυο τρίτος..δεν χωρεί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα flex79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 204
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ωραια μπες στο θρεντ κολομβια τοτε και δηλωσε συμμετοχη.για διακοπες λεω κ'εγω
οκ θα μπω αυριο)) τωρα νανιωραια μπες στο θρεντ κολομβια τοτε και δηλωσε συμμετοχη.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσυ να ετοιμαζεσε για κολομβια.θα σε παρουμε μαζι μας να ξερεις.
Μανάρι ωραίες οι κολομβιάνες αλλά εγώ μόλις χορτάσω τις κωλάρες τους θα την κάνω για μπραζίλ και μέχικο, σ'το λέω, να βρω μεχικάνο και μπραζιλιάνο
πως θα χορτασεις τι κολαρες τους εσυ?Μανάρι ωραίες οι κολομβιάνες αλλά εγώ μόλις χορτάσω τις κωλάρες τους θα την κάνω για μπραζίλ και μέχικο, σ'το λέω, να βρω μεχικάνο και μπραζιλιάνο
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
πως θα χορτασεις τι κολαρες τους εσυ?
Θα τις θαυμάζω και θα τους κάνω πλαφφφφ
μπορει να θες να γλυψεις και καμια.ολα παιζουν.Θα τις θαυμάζω και θα τους κάνω πλαφφφφ
ειλικρινα ρε φιλε,χθες το ειπα εγω,προσεχε μην εχουμε arcans7.εισαι ελεοςμπορει να θες να γλυψεις και καμια.ολα παιζουν.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ειλικρινα ρε φιλε,χθες το ειπα εγω,προσεχε μην εχουμε arcans7.εισαι ελεος
Γιατί; Δεν είπε καμία προσβολή...
χθες του τα λεγα αλλα δεν κρατηθηκε.δεν ξερω τι ειπε αλλα για να εχει το νουμερο 7 κατι εκανεΓιατί; Δεν είπε καμία προσβολή...
δεν εγινε τιποτα ντεκερ.οσοι ειδαν ξερουν τι εγινε.χθες του τα λεγα αλλα δεν κρατηθηκε.δεν ξερω τι ειπε αλλα για να εχει το νουμερο 7 κατι εκανε
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
χθες του τα λεγα αλλα δεν κρατηθηκε.δεν ξερω τι ειπε αλλα για να εχει το νουμερο 7 κατι εκανε
Κάτι έκανε όντως, αλλά ούτε έβρισε ούτε προκάλεσε
θες να με πεις κ εμενα ρε φιλε?δεν εγινε τιποτα ντεκερ.οσοι ειδαν ξερουν τι εγινε.
αστο ντεκερ μεγαλη ιστορια ειναι.αλλη φορα.θες να με πεις κ εμενα ρε φιλε?
με αυτον απο το ξενοδοχειο ρε δεν μαλωνες?αστο ντεκερ μεγαλη ιστορια ειναι.αλλη φορα.
ποιο ξενοδοχειο ρε μαλακα?με αυτον απο το ξενοδοχειο ρε δεν μαλωνες?
δεν μαλωνες με εναν που εγραφε για την συμπεριφορα καποιον ξενοδοχειων?εκτος κ αν εχασα κ αλλο σκηνικοποιο ξενοδοχειο ρε μαλακα?
αστο καμια σχεση.μην το ψαχνεις αλλο.δεν μαλωνες με εναν που εγραφε για την συμπεριφορα καποιον ξενοδοχειων?εκτος κ αν εχασα κ αλλο σκηνικο
καλα,πες σε ποιο θεμα ειναι να μπω να δωαστο καμια σχεση.μην το ψαχνεις αλλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις