Νέα

Στους δυο τρίτος..δεν χωρεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flex79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα έχω με δυο και σκέφτομαι να βρω και τρίτο γιατί βαριέμαι την μονοτονία. Λέτε να είμαι υπερβολική;Τρόποι για να μην καρφώνομαι; :grin:

εβλεπες τη στεφανιδου χτες μηπως? αυτη η γυναικα εχει καταστρεψει κοσμο τελικα :P :P

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Παιδιά,

θέλω να προτείνω στη γυναίκα μου να βάλουμε στο κρεβάτι μας και τρίτο άτομο (γυναίκα) για σεξ. Αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Πως να το προτείνω? Θα προτιμούσα καμμιά φίλη μας για αυτή τη δουλειά. Τι προτείνετε? Πείτε μου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Παιδιά,

θέλω να προτείνω στη γυναίκα μου να βάλουμε στο κρεβάτι μας και τρίτο άτομο (γυναίκα) για σεξ. Αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Πως να το προτείνω? Θα προτιμούσα καμμιά φίλη μας για αυτή τη δουλειά. Τι προτείνετε? Πείτε μου.
φερε κ τον κολλητο σου να μη νιωθει μοναξια η γυναικα σου...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιδιά,

Η ολη δυσκολια ειναι να τηs το πειs........Εσυ που την ξερειs αρκετα  τοχειs σκεφτει το πωs θα τηs το πειs???????

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.507
Πόντοι
17.885
Παιδιά,

Γυναίκα όπλο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΝΕΙΖΟΥΜΕ/ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! Και να πετύχει, θα περάσεις καλά για λίγο και μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου! Αλλά ξέχασα...Στην τελική δικό σου το κεφάλι...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Δεν νομίζω να θελήσει αλλά εγώ θέλω να το προτείνω αλλά να μην φάω ξύλο. Φοβάμαι μήπως το πάρει σαν κέρατο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν νομίζω να θελήσει αλλά εγώ θέλω να το προτείνω αλλά να μην φάω ξύλο. Φοβάμαι μήπως το πάρει σαν κέρατο.
Aρα.....δεν ειναι τοσο ανετη  οσο θαθελεs.........Παιδακια εχετε???????

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παίχτη,

βάζω την κορμάρα μου - βάζεις την κόκα? :cheesy:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
σιγα το δυσκολο
πηγαινετη σε ενα ξενοδοχειο βαλτη μεσα στο γιακουζι και εκει που θα την πηδας θα εχεις κανονισει απο πριν να ξεπροβαλει μια βιζιτα του γουστου σου και να μπει μεσα στο γιακπυζι και αυτη
σιγα η δικια σου μη πει οχι/θα τη φερεις προ τετελεσμενου γεγονοτος

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παιδιά,

Η γνώμη μου είναι καλύτερα με άγνωστη...λιγότερες αναστολές και πιο εφικτό!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λιγακι δυσκολα φιλε μου........Αν ηταν ανετη ολο αυτο το διαστημα θα την ειχεs καταλαβει απο την ολη συμπεριφορα τηs ...
Αν τωρα ξαφνικα παs να ξεκινησειs μια τετοια ιστορια.......χμμμμμμμμ   σκουρα τα πραγματα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σιγα το δυσκολο
πηγαινετη σε ενα ξενοδοχειο βαλτη μεσα στο γιακουζι και εκει που θα την πηδας θα εχεις κανονισει απο πριν να ξεπροβαλει μια βιζιτα του γουστου σου και να μπει μεσα στο γιακπυζι και αυτη
σιγα η δικια σου μη πει οχι/θα τη φερεις προ τετελεσμενου γεγονοτος
ναι...κ μετα καταλαθος θα παει το καυτο νερο καπου που θα τον καθιστα ανικανο να πηδηξει την βιζιτα...

Λουκ,

δεν είναι θέμα τόνωσης - απλά κάνεις γνωριμίες. :grin:
βρε αι κ συ!!!! :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γυναίκα όπλο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΝΕΙΖΟΥΜΕ/ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! Και να πετύχει, θα περάσεις καλά για λίγο και μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου! Αλλά ξέχασα...Στην τελική δικό σου το κεφάλι...
ρε φιλε ασχετο με το θεμα
για γυναικα θα συμφωνησω(για οπλα και μαλακιες δεν ασχολουμαι)
αλλα το αμαξι γιατι να μην το δανεισεις;;; :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom