καλά τα λές...........Σημερινή επίσκεψη,όπου άνοιξε η Λία,γιατί η Βίκυ έλειπε.Κουβεντούλα,πασαρέλλα,δούλευαν η Λία,η Χελεν και η Αννα πολύ όμορφη μελαχροινή κοπέλλα.Ημουν έτοιμος να διαλέξω την Αννα,αλλά εκείνη την ώρα γύρισε η Βίκυ και μου πρότεινε την Λία,επειδή κάνει και μασαζ....
Στο μασαζ βαζω 10 με τόνο....εξαιρετικό,χωρίς βιασύνη,επαγγελματικό θα έλεγα....στα υπόλοιπα,η κοπέλλα είναι καλή μεν,αλλά κάπως προσποιητή.Στα μείον,πολύ κρέμα στο επίμαχο σημείο...Σε γενικές γραμμές,δεν εχω παράπονο,κάθησα 1 ωρα γεμάτη και πέρασα καλά.Η Λία είναι πολύ ευγενής και κανει οτι μπορεί για να περάσεις καλά.
Φεύγοντας,χαιρετηθήκαμε με τη Βίκυ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.Η Βίκυ για μένα είναι η καλύτερη σερίφισσα της πιάτσας.Είναι ξηγημένη,πολύ ευγενής,θέλει ο πελάτης να περάσει μια ομορφη ωρα....Οποιος εχει κανει μασαζ μαζί της,ξέρει οτι είναι εξαιρετική και σαν θεραπεύτρια.....Είναι κοπέλλα με αποψη που μπορείς ανετα να συζητήσεις μαζι της....ειχα αρκετό καιρό να τη δω και πραγματικά χάρηκα που την συνάντησα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
για την βικη θα συμφωνησω κ εγω μεσα ειναι σουπερ.....το μωρο μου εχει κ γενεθλια την κυριακη γινεται 25....Φεύγοντας,χαιρετηθήκαμε με τη Βίκυ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.Η Βίκυ για μένα είναι η καλύτερη σερίφισσα της πιάτσας.Είναι ξηγημένη,πολύ ευγενής,θέλει ο πελάτης να περάσει μια ομορφη ωρα....Οποιος εχει κανει μασαζ μαζί της,ξέρει οτι είναι εξαιρετική και σαν θεραπεύτρια.....Είναι κοπέλλα με αποψη που μπορείς ανετα να συζητήσεις μαζι της....ειχα αρκετό καιρό να τη δω και πραγματικά χάρηκα που την συνάντησα....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
ευτυχισμενα γενεθλια "βικη" , χρονια πολλα οτι επιθυμεις.......
ετσι ειναι. αν ειχε ομωs και τιs καβλιτσεs που εχουν μαζευτει στην ζανα, θα ηταν οτι καλυτερο.Η Βίκυ για μένα είναι η καλύτερη σερίφισσα της πιάτσας.Είναι ξηγημένη,πολύ ευγενής,θέλει ο πελάτης να περάσει μια ομορφη ωρα....Οποιος εχει κανει μασαζ μαζί της,ξέρει οτι είναι εξαιρετική και σαν θεραπεύτρια.....Είναι κοπέλλα με αποψη που μπορείς ανετα να συζητήσεις μαζι της
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
επισκεψη σημερα κατα της 14.00 στουρναρη 47 για να πω τα χρονια πολλα στη βικη απο κοντα να με κερασει τουρτιτσα κ να της κανω δωρο ενα πουτσο , βικη απουσα ρεπουδακι ,παρουσες η λιζα(μακρια προσωπικη αποψη ετσι)η αννα η ρουμανα η χελεν το κινεζακι κ η βερονικα οπου κ περασα ,ενω λογο "κρισης"ολα τα δωματια πιαμενα , εκανα κανα 20λεπτο για να παρω την θεση μου στο δωματιο , στα αλλα δυο δωματια δεν ρωτησα ποιες ηταν. βερονιακα 24 χρονων ξανθια(πρεπει να κανει μια βαφη γιατι φαινονται οι ριζες...καλα κ γνωσεις κομμωτικης ο ατιμος )κανονικο σωμα υψος κοντα στο 1,68 με στηθος στην καλυτερη 2αρακι ,κ καταγωγη απο εκει που ειναι αυτος...ο μητηκοστας ο προπονητης.... ααα ναι ο κετσπαγια, απο την γεωργια δηλαδη, τρεις βδομαδες στην δουλεια ,ενα μηνα στην ελλαδα , συννενοηση στα αγγλικα ,ελληνικα κατω του ελαχιστα , μασαζακι μετριο προς καλο το περιμενα χειροτερο , αρκετη παγωμαρα στην αρχη λογο μη επικοινωνιας(αλλο τα ελληνικα αλλο τα αγγλικα)μασαζακι για κανα 20λεπτο σκουπισμα του λαδιου....με ξαπλωσε ξανα στο κρεβατι κ αρχισε πιπα πολυ καλη βαθια με χρηση χεριων οσο χρειαζεται...την ανεβασα εγω στο κρεβατι κ αρχισα να της γλυφω το μουνακι της το οποιο ηταν πολυ καθαρο κ το ποιο σημαντικο δεν μυριζε(οπως καποιας αλλης εκει μεσα....)της αρεσε πολυ το γλυψιμο κ πιεζε το κεφαλι μου στο μουνι της ενω επιανε τα χερια μου κ τα τοποθετουσε στο στηθος της....περασμα προφυλακτικου κ πρωτη σταση με αυτην ανασκελα στο μασαζοκρεβατο σταση που ειναι καλη για δυνατο γαμησι , μετα για λιγο στα ορθια , υστερα στον καναπε(2θεσιος)με αυτη απο πανω με καλη συμμετοχη , μετα στα τεσσερα πισοκωλλητα , σηκωθηκα αφαιρεα το προφυλακτικο κ της ειπα να τον παρει στο στομα , ειχαμε συνεχεια της ωραιας πιπας κ το τελος ηρθε στο λαιμο κ στο στηθος της αφου τραβηχτηκε την τελευταια στιγμη , κωλο δεν κανει ουτε δεχεται δαχτυλο εκει....εχει καλη διαθεση κ συμμετοχη ενω φιλαει ωραια κ με παθος....στο δωματιο καθησαμε 50 λεπτα , ενω πηγαμε μαζι για μπανακι αφου πρωτα εφερε καινουργια πετσετα κ για αυτην κ για μενα , στο μπανακι καταβρεξαμε ο ενας τον αλλο(σαν μικρα παιδια που ειμαστε...δεν θελω σχολια )καλη επιλογη ο βερονικα κ ανα μαθει γρηγορα ελληνικα πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερα..κοστος τα γνωστα 80.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
επισκεψη σημερα κατα της 14.00 στουρναρη 47 για να πω τα χρονια πολλα στη βικη απο κοντα να με κερασει τουρτιτσα κ να της κανω δωρο ενα πουτσο , βικη απουσα ρεπουδακι ,παρουσες η λιζα(μακρια προσωπικη αποψη ετσι)η αννα η ρουμανα η χελεν το κινεζακι κ η βερονικα οπου κ περασα ,ενω λογο "κρισης"ολα τα δωματια πιαμενα , εκανα κανα 20λεπτο για να παρω την θεση μου στο δωματιο , στα αλλα δυο δωματια δεν ρωτησα ποιες ηταν. βερονιακα 24 χρονων ξανθια(πρεπει να κανει μια βαφη γιατι φαινονται οι ριζες...καλα κ γνωσεις κομμωτικης ο ατιμος )κανονικο σωμα υψος κοντα στο 1,68 με στηθος στην καλυτερη 2αρακι ,κ καταγωγη απο εκει που ειναι αυτος...ο μητηκοστας ο προπονητης.... ααα ναι ο κετσπαγια, απο την γεωργια δηλαδη, τρεις βδομαδες στην δουλεια ,ενα μηνα στην ελλαδα , συννενοηση στα αγγλικα ,ελληνικα κατω του ελαχιστα , μασαζακι μετριο προς καλο το περιμενα χειροτερο , αρκετη παγωμαρα στην αρχη λογο μη επικοινωνιας(αλλο τα ελληνικα αλλο τα αγγλικα)μασαζακι για κανα 20λεπτο σκουπισμα του λαδιου....με ξαπλωσε ξανα στο κρεβατι κ αρχισε πιπα πολυ καλη βαθια με χρηση χεριων οσο χρειαζεται...την ανεβασα εγω στο κρεβατι κ αρχισα να της γλυφω το μουνακι της το οποιο ηταν πολυ καθαρο κ το ποιο σημαντικο δεν μυριζε(οπως καποιας αλλης εκει μεσα....)της αρεσε πολυ το γλυψιμο κ πιεζε το κεφαλι μου στο μουνι της ενω επιανε τα χερια μου κ τα τοποθετουσε στο στηθος της....περασμα προφυλακτικου κ πρωτη σταση με αυτην ανασκελα στο μασαζοκρεβατο σταση που ειναι καλη για δυνατο γαμησι , μετα για λιγο στα ορθια , υστερα στον καναπε(2θεσιος)με αυτη απο πανω με καλη συμμετοχη , μετα στα τεσσερα πισοκωλλητα , σηκωθηκα αφαιρεα το προφυλακτικο κ της ειπα να τον παρει στο στομα , ειχαμε συνεχεια της ωραιας πιπας κ το τελος ηρθε στο λαιμο κ στο στηθος της αφου τραβηχτηκε την τελευταια στιγμη , κωλο δεν κανει ουτε δεχεται δαχτυλο εκει....εχει καλη διαθεση κ συμμετοχη ενω φιλαει ωραια κ με παθος....στο δωματιο καθησαμε 50 λεπτα , ενω πηγαμε μαζι για μπανακι αφου πρωτα εφερε καινουργια πετσετα κ για αυτην κ για μενα , στο μπανακι καταβρεξαμε ο ενας τον αλλο(σαν μικρα παιδια που ειμαστε...δεν θελω σχολια )καλη επιλογη ο βερονικα κ ανα μαθει γρηγορα ελληνικα πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερα..κοστος τα γνωστα 80.
καλά ρε συ ρεπό δευτεριάτικα ή μήπως αναρρωτική λόγω ξαφνικού κρυολογήματος της πούτσας?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
οχι σημερα ημουν μαρτυρας καταθεσης στο ε΄εφετειο κακουργηματων για μια απο της 7 ληστειες που ειχα στο καταστημα μου τον τελευταιο χρονο ,ετσι δεν πηγα για δουλεια....καλά ρε συ ρεπό δευτεριάτικα ή μήπως αναρρωτική λόγω ξαφνικού κρυολογήματος της πούτσας?
τουλαχιστον κατεθεσεs sto εφετειο η κατεθεσεs μονο στα μασατζιδικα ?οχι σημερα ημουν μαρτυρας καταθεσης στο ε΄εφετειο κακουργηματων για μια απο της 7 ληστειες που ειχα στο καταστημα μου τον τελευταιο χρονο ,ετσι δεν πηγα για δουλεια....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
ναι παλι καλα ημασταν η υποθεση νο1 κ απο της 09.00 καταθεσαμε στις 12.40.....τουλαχιστον κατεθεσεs sto εφετειο η κατεθεσεs μονο στα μασατζιδικα ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
την ειχα προτηνει κ εγω στον εαυτο μου αλλα τελικα περασα με την βικαρα...ουτε κρυο ουτε ζεστη αρα πρεπει να την δοκιμασεις για να μας πεις...σου αρεσουν κ εσενα τα λεπτουλικα μαυρομαλλικα με καυλε προσωπακια βλεπω.....Παιδιά,αυτή η Αννα δεν είνι πολύ ωραίο κορίτσι? η Βίκυ μου είπε οτι δεν ξέρει καθόλου μασαζ,αλλά με τρωει ο κ...ς μου να την πάρω την επόμενη φορά...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
οχι καμια σχεση αυτη η ρουμανα η αννα ηταν νεα σφιξη τον ιουνιο που μας περασε...αυτή είναι η Άννα από Κ85? όποιος δοκομάσει ας δώσει τα φώτα του...
φίλε και γω έκανα επίσκεψη την ίδια μέρα το απόγευμα και ήμουν σε διλλημα ανάμεσα σε ΛΙΖΑ και ΛΙΑ ..ΟΠΟΥ πήρα την ΛΙΑ έχοντας στο μυαλό το καλο μασαζ,πράγμα που έγινε, αλλά η χημεία δεν ήταν ίδια με την πρώτη φορά.δεν μετάνιωσα αλλά λέω να δοκιμάσω και ΛΙΖΑ .
την άλλη φορά που θα μου περισσεύει 80ρι
Υ.Γ ΤΗΝ εχεις ???και δεν έλεγε??
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.245
- Πόντοι
- 46.232
καταρχην σε καλοσωριζω στην παρεα μας εκλεισες ενα μηνα στο σαιτ....φίλε και γω έκανα επίσκεψη την ίδια μέρα το απόγευμα και ήμουν σε διλλημα ανάμεσα σε ΛΙΖΑ και ΛΙΑ ..ΟΠΟΥ πήρα την ΛΙΑ έχοντας στο μυαλό το καλο μασαζ,πράγμα που έγινε, αλλά η χημεία δεν ήταν ίδια με την πρώτη φορά.δεν μετάνιωσα αλλά λέω να δοκιμάσω και ΛΙΖΑ .
την άλλη φορά που θα μου περισσεύει 80ρι
Υ.Γ ΤΗΝ εχεις ???και δεν έλεγε??
ναι μια φορα κ τελευταια.....ειναι αψυχη καμια πρωτοβουλια κ κατω μυριζε...απαραδεκτο , διααβασε στις ποιο πισω σελιδες την
κριτικη μου για λεπτομεριες.....τωρα ετυχε εκεινη την ημερα ? ειναι παντα ετσι ? δεν ξερω....για να πω την αληθεια οταν ειχα επιλεξει να μπω μαζι της την ειχα κοζαρει απο αλλη φορα κ μου αρεσε εμφανησιακα....αλλα μεσα απογοητευτηκα..
Πέρασμα πρόσφατο από το εν λόγω ίδρυμα και μετά από κουβέντα με την Βικάρα(πολύ καλό παιδί) επιλογή της Λίας.Milf με ωραία μάτια και καλούτσικο σώμα χωρίς περιττά κιλά,από στήθος δεν είναι και κανένα θεριό,μιλάει αρκετά καλά ελληνικά.Στο πρώτο ημίχρονο χαμογελαστή με προσπάθεια να κάνει καλό μασάζ (πράγμα που ψιλοπέτυχε),ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε αρκετή διάθεση,όρεξη και τεχνική.Θα έλεγα λοιπόν 6/10 στο σώμα,7/10 στο μασάζ και 7/10 στο κυρίως πίατο.
Δεύτερη επίσκεψη στο συγκεκριμένο ευαγές ίδρυμα! Ημερομηνία άγνωστη!!! Αυτή τη φορά επελέγη η Λία. Ώριμη, με σχετικά καλό στήθος.
Για το μασάζ θα διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα, καθώς ήταν πολύ καλό και μάλλον καλύτερο και από της Helen. Προσωπικά με ξεκούρασε αρκετά.
Ως προς το σεξ, πολύ-πολύ επαγγελματικό, με πολλές στάσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε μπήκα στο κλίμα. Μάλλον δεν έκατσε η χημεία, αν και ως παρέα ήταν μια χαρά. Εντύπωση μου έκανε ένα εσώρουχο, το οποίο ήταν ανοιχτό στο επίμαχο σημείο (προσωπικά δεν τρελαίνομαι), το οποίο δε βγήκε ποτέ. Ίσως να φταίει το ότι προτιμώ τον κλειστό τύπο... ( ) και όχι τον ανοιχτό όπου γενικά ξενερώνω. Άσχημα δεν ήταν, αλλά όχι και super. Ίσως πάντως να την ξαναέπαιρνα, για το μασάζ και το χαρακτήρα της.
Ως προς το χρόνο, καθαρός χρόνος μασάζ (...) 65 λεπτά, άρα άριστα.
Εϊδα καλύτερα -αυτή τη φορά- και τiς υπόλοιπες κοπέλες. Η Βερόνικα δε μου έκανε τρελή εντύπωση. Παραείναι μοντελέ σώμα για τα γούστα μου. Εμφανησιακά μου άρεσε μια τρίτη μελαχρινή κοπέλα, που μιλά άπταιστα σαν Ελληνίδα, αν δεν είναι, με κατσαρό μαλλί. Δε θυμάμαι όνομα με σιγουριά, ίσως Κατερίνα, αλλά ίσως και όχι. Τι λέει;
Η Βίκυ, ξηγημένη. Αν και οικονομική κρίση, όσο ήμουν εκεί, έσκασαν συνολικά δύο συνάδελφοι.
Για το μασάζ θα διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα, καθώς ήταν πολύ καλό και μάλλον καλύτερο και από της Helen. Προσωπικά με ξεκούρασε αρκετά.
Ως προς το σεξ, πολύ-πολύ επαγγελματικό, με πολλές στάσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε μπήκα στο κλίμα. Μάλλον δεν έκατσε η χημεία, αν και ως παρέα ήταν μια χαρά. Εντύπωση μου έκανε ένα εσώρουχο, το οποίο ήταν ανοιχτό στο επίμαχο σημείο (προσωπικά δεν τρελαίνομαι), το οποίο δε βγήκε ποτέ. Ίσως να φταίει το ότι προτιμώ τον κλειστό τύπο... ( ) και όχι τον ανοιχτό όπου γενικά ξενερώνω. Άσχημα δεν ήταν, αλλά όχι και super. Ίσως πάντως να την ξαναέπαιρνα, για το μασάζ και το χαρακτήρα της.
Ως προς το χρόνο, καθαρός χρόνος μασάζ (...) 65 λεπτά, άρα άριστα.
Εϊδα καλύτερα -αυτή τη φορά- και τiς υπόλοιπες κοπέλες. Η Βερόνικα δε μου έκανε τρελή εντύπωση. Παραείναι μοντελέ σώμα για τα γούστα μου. Εμφανησιακά μου άρεσε μια τρίτη μελαχρινή κοπέλα, που μιλά άπταιστα σαν Ελληνίδα, αν δεν είναι, με κατσαρό μαλλί. Δε θυμάμαι όνομα με σιγουριά, ίσως Κατερίνα, αλλά ίσως και όχι. Τι λέει;
Η Βίκυ, ξηγημένη. Αν και οικονομική κρίση, όσο ήμουν εκεί, έσκασαν συνολικά δύο συνάδελφοι.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K