Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για να είμαστε απολύτως σωστοί, να ζητάμε και ενημέρωση για το διαθέσιμο χρόνο. Γιατί και 3 γαλαζόχαρτα ειπώθηκαν, αλλά στα 30'. Μη φτάσει το ημίωρο και το γαλάκτωμα παραμείνει στη παραγωγή!! :cheesy:

Εννοείς στην πηγή.....! :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να επιβεβαιώνετε το ύψος του τιμήματος της συνεδρίας πριν εισέλθετε στο δωμάτιο.

(Ποτέ δεν ξέρεις καμμιά φορά. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Ευχάριστες ή δυσάρεστες).

Γιατι  ...γινεται κι αλλοιωs????? Παντα απο πριν...Μπαινει καποιοs στα κουτουρου???

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πως.. πως ....
Αμα είσαι  γνωστος - πελάτης κλπ , και  δεν ξέρεις  τις  ινφο , πάς με αυτό που ξέρεις  (το 80Ε)
Θα σου πουν μόνες τους  ότι έγινε έκπτωση ? :rolleyes: :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πως.. πως ....
Αμα είσαι  γνωστος - πελάτης κλπ , και  δεν ξέρεις  τις  ινφο , πάς με αυτό που ξέρεις  (το 80Ε)
Θα σου πουν μόνες τους  ότι έγινε έκπτωση ? :rolleyes: :think:

Παντα το ρωταω κι αs εχω παει πολλεs φορεs
Αλλωστε τιποτα πια στη μιζερη ζωη μαs δεν μενει στην ιδια τιμη, πχ τσιγαρα απο μερα σε μερα ολο και αλλη τιμη, να μην πω για σουπερ μαρκετ
Βενζινη μηπωs??? Καθε μερα κοιταμε τιs ταμπελεs η οχι???

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σωστά... απλά μια υπενθύμιση χρειάζεται και απορία αν ακούσουμε την παλιά τιμή!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Πως.. πως ....
Αμα είσαι  γνωστος - πελάτης κλπ , και  δεν ξέρεις   τις  ινφο , πάς με αυτό που ξέρεις  (το 80Ε)
Θα σου πουν μόνες τους   ότι έγινε έκπτωση ? :rolleyes: :think:
Έχεις και το option ως "γνωστος - πελάτης", να προτείνεις κι εσύ μια τιμή που σε εξυπηρετεί. Δε μιλάω θεωρητικά, για δοκίμασε το  ;)

Ούτε οι εποχές, ούτε τα μαγαζια αυτά είναι για ...ντροπές  :sunglasses:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασα σήμερα φορτωμένος για την έλεν το κινεζάκι. Δυστυχώς από ότι μου είπε η βίκυ η έλεν μας τελείωσε. Τη παρασκευή φεύγει για κίνα και μάλιστα σήμερα τις χαιρέτησε. Στο ρόστερ βερόνικα, λία και κατερίνα. Δε πήρα καμμιά γιατί δε μου πολύ άρεσαν. Ιδίως με το γεμάτο νάζι και προσποιηση κουνιστό στυλάκι της κατερίνας παρα λίγο να με πιάσουν τα γέλια. Η βίκυ πολύ ωραία γυναίκα αλλά πρέπει να χάσει αρκετά κιλάκια και θα γίνει σούπερ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Να επιβεβαιώνετε το ύψος του τιμήματος της συνεδρίας πριν εισέλθετε στο δωμάτιο.

(Ποτέ δεν ξέρεις καμμιά φορά. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Ευχάριστες ή δυσάρεστες).
εσυ εχεις περασει με καποια συγκεκριμενη τωρα τελευταια???? ή η τιμες που λες απλα ηταν απο φιλολογικη ερωτηση στη βικη???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εσυ εχεις περασει με καποια συγκεκριμενη τωρα τελευταια???? ή η τιμες που λες απλα ηταν απο φιλολογικη ερωτηση στη βικη???

Το δεύτερο. Και η πληροφορία εδώθη, κατά τον ρούν της συζήτησης.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Πάντος για να λέμε και τα καλά,η Βίκυ είναι πολύ καλή στο μασαζ και στο πρόγραμμα της όταν δεν δουλεύει στην υποδοχή!Όσες φορές πέρασα μαζί της ήταν πολύ καλή...Τελευταία 2-3 φορές δεν μπορώ να την πετύχω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Πάντος για να λέμε και τα καλά,η Βίκυ είναι πολύ καλή στο μασαζ και στο πρόγραμμα της όταν δεν δουλεύει στην υποδοχή!Όσες φορές πέρασα μαζί της ήταν πολύ καλή...Τελευταία 2-3 φορές δεν μπορώ να την πετύχω.
η βικη ειναι πολυ καλη περιπτωση.....κ μασαζ κ μπριζολα αν κ το καλυτερο της ειναι η  :pipa1: της....

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά καιεγώ πριν από καιρό 70 πλήρωσα με την Ελεν. Βέβαια μετά από λίγο παζάρι. Αν επέμενα μπορεί να έπαιζε και το 60αρι. Οσον αφορά την Ελεν πολύ απαλή και αγαπησιάρα. Σαν να ήμουν με τη γκόμενά μου. Στην περίπτωσή μου όμως που τα έχω ξεπεράσει αυτά θα ήθελα κάτι πιο πρόστυχο και κυρίως να μιλάει ελληνικά καθότι μου αρέσι η διαλογική επικοινωνία κατά τη διάρκεια -κοινώς βρωμόλογα-  Η Λία πως είναι σ' αυτο το θέμα? Διάβασα πιο πάνω οτι είναι επαγγελματικό το στυλ της. Δηλαδή επίπεδο Φυλής? Ποιά από εκεί μέσα έχει τη πρόστυχη συμπεριφορά που αναζητώ?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
μου αρέσι η διαλογική επικοινωνία κατά τη διάρκεια -κοινώς βρωμόλογα-  Η Λία πως είναι σ' αυτο το θέμα? Διάβασα πιο πάνω οτι είναι επαγγελματικό το στυλ της. Δηλαδή επίπεδο Φυλής? Ποιά από εκεί μέσα έχει τη πρόστυχη συμπεριφορά που αναζητώ?

Σ' αρέσουν τα βρωμόλογα;
Η Λία το πολύ πολύ να σου πιάσει την κουβέντα για το τέκνο που σπουδάζει/σπούδαζε πίσω στην πατρίδα. Στο τέλος σε βλέπω να "παίζεις τη λατέρνα ωσαν τον Αυλωνίτη", που λέγανε και τα Ημισκούμπρια  :2funny:

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Σ' αρέσουν τα βρωμόλογα;
Η Λία το πολύ πολύ να σου πιάσει την κουβέντα για το τέκνο που σπουδάζει/σπούδαζε πίσω στην πατρίδα. Στο τέλος σε βλέπω να "παίζεις τη λατέρνα ωσαν τον Αυλωνίτη", που λέγανε και τα Ημισκούμπρια  :2funny:
Συμφωνώ 100%.Η Λία δεν είναι για τέτοια κόλπα.

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Λία είναι milfaki που εχει ψιλοβαρεθεί.  Κρατιέται καλά αλλα δεν της έρχεται καθόλου η φάση. Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί το νέο αίμα είναι μία χαρά (έλεν και βερόνικα)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Η Λία είναι milfaki που εχει ψιλοβαρεθεί.  Κρατιέται καλά αλλα δεν της έρχεται καθόλου η φάση. Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί το νέο αίμα είναι μία χαρά (έλεν και βερόνικα)

Η Έλεν είναι παρελθόν

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα και μου άρεσε ιδιαίτερα.  Καμία πληροφορία για το προς τα πού πήγε. Ηρθε καινούργιο αίμα για αναπλήρωση

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom