You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
ναι αληθεια ειναι ,τελειωνει κι αυτο.......μαύρο χρήμα υπάρχει, αλλά όχι για πολύ ακόμα!!!
Επίσκεψη και από εμένα στο εν λόγο ίδρυμα, την βδομάδα που μας πέρασε.
Χαιρετούρες και φιλιά με την Βίκυ (πράγματι, αυτή η κοπέλα σε κάνει και νιώθεις πολύ οικείως μαζί της και ευχάριστα) και μετά από την παρέλαση των κορασίδων, επιλέγω την Helen μιας και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ το μικρό.
Είναι μικροκαμωμένη και αυτό με φτιάχνει μερικές φορές στις γυναίκες ειδικά όταν συνδυάζεται με το αθώο αλλά και πουτανιάρικο βλέμμα.
Έχει αίσθηση του τι κάνει στο μασάζ και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι είχε ηρεμία στις κινήσεις της, αλλά ήταν και αρκετά προσεκτική με τον πελάτη (π.χ. εντύπωση θετική μου έκανε ότι στο τέλος, το οινόπνευμα δεν το "πέταξε" απλά στην πλάτη να σε ξενερώσει, αλλά το ζέσταινε πρώτα στα χέρια της, και λίγο λίγο σου έβγαζε το λάδι που σου είχε αλείψει επάνω σου)
Δεν είναι από τις κοπέλες, ..έλα γάμα με και σκίσε με τώρα.. και θέλει (εάν βέβαια το επιχειρήσεις) τον χρόνο της και από εσένα, για να την καυλώσεις, και να μπορέσεις να γαμήσεις πιο άνετα, το πράγματι στενό της μουνάκι.
Είναι πολύ καθαρή, τα μακριά μαύρα μαλλιά της πεντακάθαρα και ευωδιαστά, απαλή επιδερμίδα πολύ λευκή και λεία, και με ένα τουφάκι από τριχούλες "μετάξι" στο μουνάκι της.
Από βυζί.... made in Ghina-Taiwan.. what ever.. αλλά ρόγες "κάγκελο" όταν καυλώσουν.
Πίπα ωραία, υγρή, και βαθιά, εναλλαγή στάσεων και στο τέλος κατάθεση στο στοματάκι της, άνευ προφυλακτικού
Το σύνολο 80€ και δεν τα κλαίω.. ακόμα.. γιατί σε κανα-δυο μήνες μάλλον θα τα κλαίμε όλοι μαζί!!!
Χαιρετούρες και φιλιά με την Βίκυ (πράγματι, αυτή η κοπέλα σε κάνει και νιώθεις πολύ οικείως μαζί της και ευχάριστα) και μετά από την παρέλαση των κορασίδων, επιλέγω την Helen μιας και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ το μικρό.
Είναι μικροκαμωμένη και αυτό με φτιάχνει μερικές φορές στις γυναίκες ειδικά όταν συνδυάζεται με το αθώο αλλά και πουτανιάρικο βλέμμα.
Έχει αίσθηση του τι κάνει στο μασάζ και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι είχε ηρεμία στις κινήσεις της, αλλά ήταν και αρκετά προσεκτική με τον πελάτη (π.χ. εντύπωση θετική μου έκανε ότι στο τέλος, το οινόπνευμα δεν το "πέταξε" απλά στην πλάτη να σε ξενερώσει, αλλά το ζέσταινε πρώτα στα χέρια της, και λίγο λίγο σου έβγαζε το λάδι που σου είχε αλείψει επάνω σου)
Δεν είναι από τις κοπέλες, ..έλα γάμα με και σκίσε με τώρα.. και θέλει (εάν βέβαια το επιχειρήσεις) τον χρόνο της και από εσένα, για να την καυλώσεις, και να μπορέσεις να γαμήσεις πιο άνετα, το πράγματι στενό της μουνάκι.
Είναι πολύ καθαρή, τα μακριά μαύρα μαλλιά της πεντακάθαρα και ευωδιαστά, απαλή επιδερμίδα πολύ λευκή και λεία, και με ένα τουφάκι από τριχούλες "μετάξι" στο μουνάκι της.
Από βυζί.... made in Ghina-Taiwan.. what ever.. αλλά ρόγες "κάγκελο" όταν καυλώσουν.
Πίπα ωραία, υγρή, και βαθιά, εναλλαγή στάσεων και στο τέλος κατάθεση στο στοματάκι της, άνευ προφυλακτικού
Το σύνολο 80€ και δεν τα κλαίω.. ακόμα.. γιατί σε κανα-δυο μήνες μάλλον θα τα κλαίμε όλοι μαζί!!!
καλοs συνδυασμοs . πραγματι ετσι ειναι η κινεζουλα.Είναι μικροκαμωμένη και αυτό με φτιάχνει μερικές φορές στις γυναίκες ειδικά όταν συνδυάζεται με το αθώο αλλά και πουτανιάρικο βλέμμα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
οχι παιζει σε ολες της θεσεις.............Τελικα, η Βικη παιζει μονο τερματοφυλακας ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
καλα στεφανα..........Μου έκανε "κλικ" η Κατερίνα, εκ Σερβίας ορμώμενη.
Να το......πάρω το κορίτσι? ;)
καλα στεφανα..........
Δεν είπα αυτό! Που να τρέχω στο.....Novi Sad για στεφανοχάρτι??? Για το άλλο ρώτηξα!
Η γνώμη σου θα ληφθεί υπ'όψη. Σ'ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου.
Για μένα δεν αξίζει η Κατερίνα. Φιλική στο μπλα μπλα αλλα απο υπηρεσίες καμία σχέση με τις υπόλοιπες της νέας φουρνιάς (Ελεν, Αννα, Βερόνικα). Ασε που μου μύριζε (αυτό μπορεί και να ήταν τυχαίο).
Δυστυχώς πρέπει να επιβεβαιώσω τον φίλο για την Κατερίνα!Πράγματι ενδιαφέρουσα παρουσία,ομιλητική,μασάζ με προσπάθεια αλλά η απογοήτευση ήταν στο κυρίως πιάτο...Ευτυχώς είχε προηγηθεί το χέρι μου και στην διαδικασία αλλαγής περιποίησης ήρθε μία πολύ δυσάρεστη μυρωδιά!!Μάλλον δεν είναι τυχαίο αλλά δεδομένο.Είχα παρόμοια εμπειρία και με την Λίζα προ μηνός με ενημέρωση της Βίκυς σε επόμενη επίσκεψη μου(τότε δεν έκατσα γιατί η Βίκυ ήταν μόνο υποδοχή).Όταν αυτές τις οικονομικά δύσκολες μέρες δίνεις 80,το λιγότερο που πρέπει να σου προσφέρουν είναι ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...καμμία σχέση με Βίκυ,Χριστίνα,Τζένη.ΑΣ κάνουν και ένα μπάνιο πριν περάσουν στο δωμάτιο!Δέν θα λιώσουν!!!Ελπίζω να το δεί αυτό η Βίκυ γιατί είχε φτιάξει μία καλή ομάδα...
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, μου ειπώθηκε ότι το κόστος ανέρχεται σε 70 ευρώ....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
αν ειναι ετσι ευχάριστω.....10ευρω -Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, μου ειπώθηκε ότι το κόστος ανέρχεται σε 70 ευρώ....
lazzio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αν ειναι ετσι ευχάριστω.....10ευρω -
πολυ καλη κινηση ! μπραβο !
αν ειναι ετσι ευχάριστω.....10ευρω -
Να επιβεβαιώνετε το ύψος του τιμήματος της συνεδρίας πριν εισέλθετε στο δωμάτιο.
(Ποτέ δεν ξέρεις καμμιά φορά. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Ευχάριστες ή δυσάρεστες).
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Για να είμαστε απολύτως σωστοί, να ζητάμε και ενημέρωση για το διαθέσιμο χρόνο. Γιατί και 3 γαλαζόχαρτα ειπώθηκαν, αλλά στα 30'. Μη φτάσει το ημίωρο και το γαλάκτωμα παραμείνει στη παραγωγή!!Να επιβεβαιώνετε το ύψος του τιμήματος της συνεδρίας πριν εισέλθετε στο δωμάτιο.
(Ποτέ δεν ξέρεις καμμιά φορά. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Ευχάριστες ή δυσάρεστες).
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K