Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μαύρο χρήμα υπάρχει, αλλά όχι για πολύ ακόμα!!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη και από εμένα στο εν λόγο ίδρυμα, την βδομάδα που μας πέρασε.
Χαιρετούρες και φιλιά με την Βίκυ (πράγματι, αυτή η κοπέλα σε κάνει και νιώθεις πολύ οικείως μαζί της και ευχάριστα) και μετά από την παρέλαση των κορασίδων, επιλέγω την Helen μιας και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ το μικρό.
Είναι μικροκαμωμένη και αυτό με φτιάχνει μερικές φορές στις γυναίκες ειδικά όταν συνδυάζεται με το αθώο αλλά και πουτανιάρικο βλέμμα.  
Έχει αίσθηση του τι κάνει στο μασάζ και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι είχε ηρεμία στις κινήσεις της, αλλά ήταν και αρκετά προσεκτική με τον πελάτη (π.χ. εντύπωση θετική μου έκανε ότι στο τέλος, το οινόπνευμα δεν το "πέταξε" απλά στην πλάτη να σε ξενερώσει, αλλά το ζέσταινε πρώτα στα χέρια της, και λίγο λίγο σου έβγαζε το λάδι που σου είχε αλείψει επάνω σου)
Δεν είναι από τις κοπέλες, ..έλα γάμα με και σκίσε με τώρα.. και θέλει (εάν βέβαια το επιχειρήσεις) τον χρόνο της και από εσένα, για να την καυλώσεις, και να μπορέσεις να γαμήσεις πιο άνετα, το πράγματι στενό της μουνάκι.
Είναι πολύ καθαρή, τα μακριά μαύρα μαλλιά της πεντακάθαρα και ευωδιαστά, απαλή επιδερμίδα πολύ λευκή και λεία, και με ένα τουφάκι από τριχούλες "μετάξι" στο μουνάκι της.
Από βυζί.... made in Ghina-Taiwan.. what ever.. αλλά ρόγες "κάγκελο" όταν καυλώσουν.
Πίπα ωραία, υγρή, και βαθιά,  :pipa1: εναλλαγή στάσεων  :zfuck: :fuck1: :knockinb: και στο τέλος κατάθεση στο στοματάκι της, άνευ προφυλακτικού  :pipa2:
Το σύνολο 80€ και δεν τα κλαίω.. ακόμα.. γιατί σε κανα-δυο μήνες μάλλον θα τα κλαίμε όλοι μαζί!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Είναι μικροκαμωμένη και αυτό με φτιάχνει μερικές φορές στις γυναίκες ειδικά όταν συνδυάζεται με το αθώο αλλά και πουτανιάρικο βλέμμα.  
    :thumbsup:    καλοs συνδυασμοs .          πραγματι ετσι ειναι η κινεζουλα. 

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τελικα, η Βικη παιζει μονο τερματοφυλακας ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ναι θα την βάλει ο Βαλβίδας στην θέση του Κοστάντζο...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μου έκανε "κλικ" η Κατερίνα, εκ Σερβίας ορμώμενη.

Να το......πάρω το κορίτσι? :think: ;)

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για μένα δεν αξίζει η Κατερίνα. Φιλική στο μπλα μπλα αλλα απο υπηρεσίες καμία σχέση με τις υπόλοιπες της νέας φουρνιάς  (Ελεν, Αννα, Βερόνικα).  Ασε που μου μύριζε (αυτό μπορεί και να ήταν τυχαίο). 

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Για μένα δεν αξίζει η Κατερίνα. Φιλική στο μπλα μπλα αλλα απο υπηρεσίες καμία σχέση με τις υπόλοιπες της νέας φουρνιάς  (Ελεν, Αννα, Βερόνικα).  Ασε που μου μύριζε (αυτό μπορεί και να ήταν τυχαίο). 
Δυστυχώς πρέπει να επιβεβαιώσω τον φίλο για την Κατερίνα!Πράγματι ενδιαφέρουσα παρουσία,ομιλητική,μασάζ με προσπάθεια αλλά η απογοήτευση ήταν στο κυρίως πιάτο...Ευτυχώς είχε προηγηθεί το χέρι μου και στην διαδικασία αλλαγής περιποίησης ήρθε μία πολύ δυσάρεστη μυρωδιά!!Μάλλον δεν είναι τυχαίο αλλά δεδομένο.Είχα παρόμοια εμπειρία και με την Λίζα προ μηνός με ενημέρωση της Βίκυς σε επόμενη επίσκεψη μου(τότε δεν έκατσα γιατί η Βίκυ ήταν μόνο υποδοχή).Όταν αυτές τις οικονομικά δύσκολες μέρες δίνεις 80,το λιγότερο που πρέπει να σου προσφέρουν είναι ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...καμμία σχέση με Βίκυ,Χριστίνα,Τζένη.ΑΣ κάνουν και ένα μπάνιο πριν περάσουν στο δωμάτιο!Δέν θα λιώσουν!!!Ελπίζω να το δεί αυτό η Βίκυ γιατί είχε φτιάξει μία καλή ομάδα...

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς όπως το κατάλαβα εγώ δεν είναι θέμα μπάνιου.  Προβλέπω λίγα τα ψωμιά της στο μαγαζί αυτό.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Άν υπάρχει και τρίτη εμπειρία,τότε μάλλον την <<βάψαμε>>!Άς την δεί καποιος γυναικολόγος ή δερματολόγος(υπάρχουν ειδικά κολπικά υπόθετα και κρέμες)...Μία μικρή αποχή και όλα θα πάνε καλά αντί να διώξει κοσμο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το σύνολο 80€ και δεν τα κλαίω.. ακόμα.. γιατί σε κανα-δυο μήνες μάλλον θα τα κλαίμε όλοι μαζί!!!

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, μου ειπώθηκε ότι το κόστος ανέρχεται σε 70 ευρώ.... :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αν ειναι ετσι ευχάριστω.....10ευρω -

Να επιβεβαιώνετε το ύψος του τιμήματος της συνεδρίας πριν εισέλθετε στο δωμάτιο.

(Ποτέ δεν ξέρεις καμμιά φορά. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Ευχάριστες ή δυσάρεστες).

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Να επιβεβαιώνετε το ύψος του τιμήματος της συνεδρίας πριν εισέλθετε στο δωμάτιο.

(Ποτέ δεν ξέρεις καμμιά φορά. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Ευχάριστες ή δυσάρεστες).
Για να είμαστε απολύτως σωστοί, να ζητάμε και ενημέρωση για το διαθέσιμο χρόνο. Γιατί και 3 γαλαζόχαρτα ειπώθηκαν, αλλά στα 30'. Μη φτάσει το ημίωρο και το γαλάκτωμα παραμείνει στη παραγωγή!! :cheesy:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom