You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Κίνα;;;!!!!
θές να πάς και εσυ?
Σήμερα το μεσημέρι αφού έκανα μια βόλτα στο κέντρο κατέληξα στο Σ47. Νέο τεμάχιο, μελαχρινό, αδύνατο, μέτριο ύψος, ονόματι Ντιάνα, εκ Ρουμανίας. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος, δεν το μετάνιωσα. Επίσης επέστρεψε η Εύα η ξανθούλα, με νέο χρώμα στα μαλιά (πιο σκούρο ξανθό).
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Σήμερα το μεσημέρι αφού έκανα μια βόλτα στο κέντρο κατέληξα στο Σ47. Νέο τεμάχιο, μελαχρινό, αδύνατο, μέτριο ύψος, ονόματι Ντιάνα, εκ Ρουμανίας. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος, δεν το μετάνιωσα. Επίσης επέστρεψε η Εύα η ξανθούλα, με νέο χρώμα στα μαλιά (πιο σκούρο ξανθό).
Πόσο, η συνεδρία ; Πλήρες το μενού ;
πλήρες βέβαια, 80Πόσο, η συνεδρία ; Πλήρες το μενού ;
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
οποιος παει γαμαει...θές να πάς και εσυ?
οποιος παει γαμαει...
Εκεί εύκολα δίνεις 70 ευρώ. και μπράβο τους που κατανοούν τη κρίση.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εχθές που πέρασα υπήρχε νέο τεμάχιο, Μόνικα εκ Ρουμανίας, μελαχρινό αδύνατο....σούπερ. Μπράβο κορίτσια, έτσι να μας φέρνεται νέα τεμάχια για ανανέωση.
μήπως είναι η περσυνή μόνικα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
οχι, αλλα μεσα πολυ καλυτερη
Ενδιαφέρον. Αν το 2021 έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα θα προσπαθήσω αφού το συζητήσω με τον δάκο αν θα περάσω.
Έκανα άλλη μια βόλτα σήμερα από κέντρο και πέρασα να διαπιστώσω και εγώ τις μειώσεις τιμών. Λοιπόν πλέον τα προγράμματα ξεκινάν από 50 έως 70. Στα 50 βέβαια ο χρόνος είναι λιγος για τους μερακλήδες. Πάντως μπράβο στα κορίτσια που σκέφτηκαν τη τσέπη μας.70 πήγε;
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
όντως οι τιμές έχουν πέσει με 70 μπριζολίτσα, νταιάννα καλό πιπίνιον εικαστηκά, ρουμανίς, αδύνατο, κολί τούμπανο, σχετικά άβυζο, αλλά λίγο έπιπλο, ψεύτικες κραυγούλες κτλ κτλ....σε γενικές γραμμές καλό, δεν κλαις τα 70, αυτά.Έκανα άλλη μια βόλτα σήμερα από κέντρο και πέρασα να διαπιστώσω και εγώ τις μειώσεις τιμών. Λοιπόν πλέον τα προγράμματα ξεκινάν από 50 έως 70. Στα 50 βέβαια ο χρόνος είναι λιγος για τους μερακλήδες. Πάντως μπράβο στα κορίτσια που σκέφτηκαν τη τσέπη μας.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Σήμερον:
Λίζα ελληνίς κοντοπούτανο, μου άρεσε πολύ
Νταιάννα ρουμανικό πιπίνι
Λία καλλίγραμμη
Άννα ρουμάνα καλλίγραμμη θεά
Θα τιμήσω αργότερα ένεκα δουλειάς
είμαι μεταξύ Άννας και Λίζας
Λία καλλίγραμμη
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλό είναι που τα ιδρύματα κατέβασαν λίγο τις τιμές αλλά ακόμη και τα 70 πρέπει να καταλάβουν ότι είναι πολύ υψηλό κόστος για τους περισσότερους πελάτες.Μπορεί κάποιοι να έχουν ,αλλά ο μεγάλος τζίρος τους γινόταν μέχρι τώρα από εμάς τους χιλιάρηδες.. ;)Οι μισοί τουλάχιστον από εμάς είτε λόγω ανεργίας είτε λόγω αναδουλειάς,είτε λόγω κάθετης μείωσης των ταμειακών εισροών δεν δυνάμεθα και δεν θα δυνάμεθα για πάντα μάλλον να πηγαίνουμε.Δηλ. του χρόνου πόσους πελάτες νομίζουν θα έχουν άραγε?Θα μου πείτε πώς επειδή διαπίστωσαν μιά σχετική κάμψη μείωσαν την τιμούλα κατά 10 ευρά.Προφανώς όταν δούνε περαιτέρω κάμψη θα το κάνουν 60 όλα φούλ και έπειτα 50...Νομίζω πώς το ορθό τιμολόγιο μιάς μασαζερί είναι πλέον από εδώ και στο εξής 50 ευρώ.Δεν γίνεται να δίνουμε παραπάνω. Μόνο από τον δικό μου κύκλο που έχω πολλούς μασαζάδες φίλους δεν έχουν απλά μειώσει τις "επιδρομές" τους,αλλά τις έχουν πάντελώς κόψει.Δεν υπάρχει σάλιο σε μάς τους χιλιάρηδες...Οπότε ή θα το πάνε μέχρι 50 ευρώτο πολύ ή θα τα κλείσουν και θα τα γυρίσουν σε μπουρδέλα αλλάζοντας πιθανώς την νομοθεσία(αν και το κράτος της φυλής δεν νομίζω ότι μπορεί να νικηθεί εύκολα). Δεν νομίζω ότι απέχουν αυτά που λέω πολύ από την πραγματικότητα. Ακόμη και οι λεφτάδες μασαζάδες θα αρχίζουν να κόβουν τις καθημερινές-εβδομαδιαίες επισκέψεις τους και θα κάνουν πιο αραιά την εμφάνισή τους. Μπορεί να ισχύει οτι η αγορά διαμορφώνεται από τη προσφορά και την ζήτηση,αλλά πολύ φοβάμαι ότι ή θα γαμάμε σε κανά χρόνο απο τώρα με 10-30 ευρώ παντού ή θα κλείσουν όλα τα μασατζίδικα κυρίως..Εδώ θα μαστε να δούμε.Είναι πολύ μεγάλος ο οικονομικός και ψυχολογικός γολγοθάς που έρχεται για όλο τον πλανήτη.Θα συμβούν γεγονότα που δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν. Οψόμεθα..
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Σήμερον:
Λία καλλίγραμμη
Aν προκειται για τη γνωστη Λιζα με τις μεσα με το μασαζοκρεβατο φιλε μη σου πω και με τον καναπε θα περασεις καλυτερα οσο σε φτιαχνει απο εμφανιση τοσο ξενερα ειναι απο υπηρεσιες μια φορα παρασυρθηκα απ τις και ακομα τα κλαιω
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K