Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
676
Πόντοι
3.015
.Εδώ θα μαστε να δούμε.Είναι πολύ μεγάλος ο οικονομικός και ψυχολογικός γολγοθάς που έρχεται για όλο τον πλανήτη.Θα συμβούν γεγονότα που δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν. Οψόμεθα..

Πολύ σωστός ο συναγωνιστής  σχετικά με αυτά που είναι προσχεδιασμένα να έρθουν θα τα δούμε προσεχώς...

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
αν μπορουσαμε να συνενοηθουμε ολοι (γι αυτο ειναι το site) και καναμε μια αποχη για μια βδομαδα (ολοι ομως) την επομενη δευτερα θα το ειχαν παει ολα τα μαγαζια τουλαχιστον 50 και παω και στοιχημα γι αυτο

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, εγώ το κάνω, είναι να πιέζουμε φορτικά για έκπτωση και μετά να το διαδίδουμε στο φόρουμε ώστε ως κεκτειμένο των αναγνωστών του σάιτ να το διεκδικούν και οι υπόλοιποι.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.566
Πόντοι
3.412
αν μπορουσαμε να συνενοηθουμε ολοι (γι αυτο ειναι το site) και καναμε μια αποχη για μια βδομαδα (ολοι ομως) την επομενη δευτερα θα το ειχαν παει ολα τα μαγαζια τουλαχιστον 50 και παω και στοιχημα γι αυτο

Όταν το πρότεινα πριν ενα μήνα αυτό έγινα γραφικός, χαίρομαι που το ανακινείτε κ πάλι, με 800 € οι περισσότεροι από μας κ αβέβαιο μέλλον είναι ποτέ να σκάμε 60άρια κ 80άρια στις μασαζοθεραπεύτριες?
Ας γυρίσουν στις πατρίδες τους να δουλέψουν για 80 € το μήνα, ήρθαν εδώ κ βρήκαν εμάς τους μαλάκες που πάμε κ σκάμε 80άρια κ πήρε αέρα το μουνί τους.

50 € κ φουλ πρόγραμμα μιας ώρας , αυτη να είναι η απαίτηση όλων μας κ όχι αβίαστα κ αδιαμαρτύρητα να βγαζουμε 80 € για 45 λεπτά.

50 κ φουλ αλλιώς ας γυρίσουν πίσω όλες στις πατρίδες τους...........

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Όταν το πρότεινα πριν ενα μήνα αυτό έγινα γραφικός, χαίρομαι που το ανακινείτε κ πάλι, με 800 € οι περισσότεροι από μας κ αβέβαιο μέλλον είναι ποτέ να σκάμε 60άρια κ 80άρια στις μασαζοθεραπεύτριες?
Πως λέγεται αυτός που δίνει ένα 80ρι, το 1/10 του μηνιαιου εισοδήματος του για ένα πήδημα των 45 λεπτών???  :think:

Μήπως αυνάνας :bigdick: ???

Μιας και είμαι αριθμολάγνος, να πω και τούτο...
Έκαστος μήνας έχει 45.000 λεπτά παρά κάτι ψιλά...
Ήτοι ο εν λόγω αυνάνας έχει ξοδέψει το 1/10 του εισοδήματος του μέσα στο 1/1000 του μήνα  :grin:

Και για να κονταίνει το στόρυ, αυτός που παιρνει 800€, υπό ΚΣ δεν έχει καμια δουλεια στα λαδομάγαζα. the end._

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει  η Κινεζούλα? Καλή και έντιμη στη δουλεία της. Σε ποιά εκεί μέσα έδωσε το δαχτυλίδι?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Ας γυρίσουν στις πατρίδες τους να δουλέψουν για 80 € το μήνα, ήρθαν εδώ κ βρήκαν εμάς τους μαλάκες που πάμε κ σκάμε 80άρια κ πήρε αέρα το μουνί τους.
  και πολυ αερα μαλιστα.    εδω στην ελλαδα εχουν αρχισει και μαζευονται εδω και 15-20 χρονια.    δεν υπαρχει αλλοδαπη που να ξεκινησε να βγαλει χρημα και να μην το εχει δωσει( ειτε επαγγελματικα - ειτε ερασιτεχνικα).   ολα τα μπαρακια στα  νησια μαs  και οι επαρχιακεs πολειs  δουλευουν full.    στιs πατριδεs τουs,   εχουν  χτισει σπιτια ολεs τουs .    μεγαλωνουν τα παιδια τουs και  βοηθουν τιs οικογενειεs τουs.     καλυπτουν τα εξοδα τουs.  εχουν καταθεσειs κλπ.   παντωs  στιs πατριδεs τουs  να γυρισουν να κανουν τι ?    και οταν δεν τουs συμφερει πια η ελλαδα,   πηγαινουν σε αλλεs χωρεs( κυπρο- ντουμπαι).   η μια πληροφορει την αλλη.     αποφασισμενεs για παντου.     οπου υπαρχει πιο πολυ μελι.     αρκει να  συνεχιζουν να  βγαζουν λεφτα.   σταματανε μονο οταν βρουν καποιον που να τουs τα καλυπτει πια ολα.                       

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Ήτοι ο εν λόγω αυνάνας έχει ξοδέψει το 1/10 του εισοδήματος του μέσα στο 1/1000 του μήνα  :grin:
  δεν ειναι  καλη αναλογια  ε ?  :think:  :tooth:    μην παιρνειs  για συγκρισιμα μονο αυτα τα  2.      δεs  το  αλλιωs.  πωs εισαι οταν παs και πωs οταν βγαινειs.  το οφελοs που εχειs  ψυχικα και  σωματικα .  1000/1000.      μην πειs τιποτα  please.                                 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
εγώ χτες πλήρωσα ρο 1/4 του μισθού μου για εφορία και τέλη κυκλοφορίας στο 1/10.000 του μήνα... και δεν γάμησα κιόλας!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά ρε τύπε...είσαι απίστευτος
δεν υπάρχει νήμα για μασάζ που να μην έχεις γράψει το ίδιο
έλεος
και φυσικά όταν σου γράφουμε πως λές χαζομάρα...μετά δεν απαντάς...

τεσπα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ χτες πλήρωσα ρο 1/4 του μισθού μου για εφορία και τέλη κυκλοφορίας στο 1/10.000 του μήνα... και δεν γάμησα κιόλας!!!
σκέψου πως υπάρχουνε τύποι που πλήρωσαν  κάτι ενώ δεν παίρνουνε καν μισθό
και πως την επόμενη στιγμή πήταν σβάρνα τα λαδομάγαζα
η μαλακία του Έλληνα δεν έχει ακριβές όριο...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
έλεος

τεσπα...
1ον) δεν το εχω γραψει σε ολα αλλα σε μερικα γιατι δεν διαβαζουν ολοι ολα

2ον) δεν ειδα να μου λεει κανενας οτι ειναι χαζομαρα ισα ισα οι πιο πολλοι συμφωνουσαν

3ον) ξερω σε ποιους και σε τι απανταω , σε μερικους δεν χρειαζεται καν,καταλαβαινουν οι  υπολοιποι

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
1ον) δεν το εχω γραψει σε ολα αλλα σε μερικα γιατι δεν διαβαζουν ολοι ολα

2ον) δεν ειδα να μου λεει κανενας οτι ειναι χαζομαρα ισα ισα οι πιο πολλοι συμφωνουσαν

3ον) ξερω σε ποιους και σε τι απανταω , σε μερικους δεν χρειαζεται καν,καταλαβαινουν οι   υπολοιποι
ξεχασες το 4ο: ψοφας στην πεινα και θες και γουστα.

μαλακα.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
έλεος

τεσπα...

τα αστερια κατω απ το ονομα του καθενος δεν δειχνουν την αξια του σαν ατομο, σαν προσωπικοτητα,σαν εμφανιση κλπ. απλως δειχνουν ποση ωρα ΧΑΣΟΜΕΡΑΕΙ εδω. μην κανεις τον κριτη το λοιπον. μετρα ποσοι συμφωνησαν και ποσοι ειπαν την αποψη μου χαζομαρα και βγαλε συμπερασμα. τωρα αν βαριεσε να το ξαναδιαβασεις προχωρα στο επομενο

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
τα αστερια κατω απ το ονομα του καθενος δεν δειχνουν την αξια του σαν ατομο, σαν προσωπικοτητα,σαν εμφανιση κλπ. απλως δειχνουν ποση ωρα ΧΑΣΟΜΕΡΑΕΙ εδω. μην κανεις τον κριτη το λοιπον. μετρα ποσοι συμφωνησαν και ποσοι ειπαν την αποψη μου χαζομαρα και βγαλε συμπερασμα. τωρα αν βαριεσε να το ξαναδιαβασεις προχωρα στο επομενο
φτωχεια καταραμενη εισαι τρομαρα σου που θες και γουστα.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ξεχασες το 4ο: ψοφας στην πεινα και θες και γουστα.

μαλακα.

αα καλα αλλος μαγκας του site. αυτο καταλαβες εσυ !!!  πηγαινε να σου δωσει ο μπαμπας να γαμησεις και ελα να μας πεις πως τα περασες. μπεμπη

OP
OP
G

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε ’σεις, η Μαρίνα η Πολωνίδα  :tits: τελικά ήρθε εδώ και δεν μιλάει κανείς; Για την πάρτη σας την κρατάτε; Ευτυχώς που ξεκίνησα από εδώ την εβδομαδιαία μου βόλτα και δεν με έφαγε ο ποδαρόδρομος

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Καλά ρε ’σεις, η Μαρίνα η Πολωνίδα  :tits: τελικά ήρθε εδώ και δεν μιλάει κανείς; Για την πάρτη σας την κρατάτε; Ευτυχώς που ξεκίνησα από εδώ την εβδομαδιαία μου βόλτα και δεν με έφαγε ο ποδαρόδρομος
Τι εστί Μαρίνα για μας που δεν ξέρουμε???
Μήκος - ύψος - πλάτος???  :tits: :tits2:

Επιδόσεις?? τα 0 - 100 σε πόσα???  :think: :think:

Κατανάλωση  €/χλμ??  :grin: :grin:

Όχι τιποτ' αλλο δηλαδής αλλά βυζά και Πολωνία πάνε μαζι σαν τέτζερης του Πάθου με καπάκι...  :sunglasses: :grin:

OP
OP
G

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όπως το λες για τα βυζά, αλλά εδώ μιλάμε και για 1,80 ύψος και πολύ ωραίο πρόσωπο (για τα γούστα μου πάντα). Τώρα για επιδόσεις και κατανάλωση τι να σου πω; Για τέτοια εργαλεία εγώ θέλω χρόνο να τα ευχαριστηθώ με το όποιο κόστος.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom