Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Όπως το λες για τα βυζά, αλλά εδώ μιλάμε και για 1,80 ύψος και πολύ ωραίο πρόσωπο (για τα γούστα μου πάντα). Τώρα για επιδόσεις και κατανάλωση τι να σου πω; Για τέτοια εργαλεία εγώ θέλω χρόνο να τα ευχαριστηθώ με το όποιο κόστος.

η γνωστή Μαρίνα είναι αυτή;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλά ρε ’σεις, η Μαρίνα η Πολωνίδα  :tits: τελικά ήρθε εδώ και δεν μιλάει κανείς; Για την πάρτη σας την κρατάτε; Ευτυχώς που ξεκίνησα από εδώ την εβδομαδιαία μου βόλτα και δεν με έφαγε ο ποδαρόδρομος

πολωνίδα?????όπως ας πούμε λέμε ρουμανέζα?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρουμανιδα,κατσαρίδα,συναγρίδα,νεροφίδα,Τουρκιδα,Αγγλίδα,Δανιδα,Ολανδιδα,Σουηδιδα κτλ.κτλ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτή από το Κηφισίας 38;

ALBIZIOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Επισκέφθηκα πριν λίγες μέρες τον χώρο με σκοπό να πάρω την Βικη.
Μου δικαιολογήθηκε ότι δεν μπορεί και μου προτείνε την Λία.
Την είχα εντοπίσει σαν καυλοκοριτσο αλλά δεν είχαμε βρεθεί.
Το κορίτσι δεν ξέρει μασάζ, αλλά είναι πολύ ευδιαθετηκαι προσπαθεί να μείνεις ευχαριστημένος.
Με συγκνινησε η προσπάθεια της να κάνει ότι της ζητάς με προθυμία.
Δεν ξέρω αν είναι ο χαρακτήρας της ή έχει ανάγκη τα χρηματα..Θα την ξαναεπισκευφθω και θα ενημερώσω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.343
Πόντοι
46.232
Επισκέφθηκα πριν λίγες μέρες τον χώρο με σκοπό να πάρω την Βικη.
Μου δικαιολογήθηκε ότι δεν μπορεί και μου προτείνε την Λία.
Την είχα εντοπίσει σαν καυλοκοριτσο αλλά δεν είχαμε βρεθεί.
Το κορίτσι δεν ξέρει μασάζ, αλλά είναι πολύ ευδιαθετηκαι προσπαθεί να μείνεις ευχαριστημένος.
Με συγκνινησε η προσπάθεια της να κάνει ότι της ζητάς με προθυμία.
Δεν ξέρω αν είναι ο χαρακτήρας της ή έχει ανάγκη τα χρηματα..Θα την ξαναεπισκευφθω και θα ενημερώσω.
η βικη σεν πολυπερναει πια ,αφου εκτελεί χρέη σεριφισας 

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περασα μια βολτα και ειδα μια μονικα αλλα εμπαινε με πελατη και δεν εκατσα!!ξερουμε τπτ??κΑλο φαινοταν με πονηρο μουτρακι!

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα την προηγούμενη βδομάδα από το εν λόγω μαγαζί.
Παρούσες η Βίκυ (πόρτα), Λία (milf), Εύα & Άννα (πιπίνια τα οποία και πήρα σε διπλό), Μόνικα
και άλλη μια ψιλή (pro-milf από Πολωνία) το όνομα της οποίας δεν θυμάμαι, αλλά η Βίκυ μου είπε
πως ξέρει και καλό μασάζ.
Πρέπει να πω ότι ήταν η πρώτη μου φορά που πήρα διπλό.
Στην αρχή, ξεκινήσαμε κάνα 10 λεπτο μέτριο μασάζ. Δεν το κατέχουν ιδιαίτερα, αλλά προσπαθούν.
Στη συνέχεια η Εύα λεει "Μη μας κοιμηθείς!" και αφού κάτσαμε στον καναπέ άρχισαν μια βαθιά
εναλλασσόμενη :pipa2: στην οποία δεν άντεξα και πολύ και κατέθεσα :cum:.
Μετά από λίγο, βλέπω ότι πάνε να ντυθούν και του λέω "Που πάτε;". Η Εύα λεει "Τι, θέλεις κι' άλλο;"
Βέβαια, λέω, αφού δεν κάναμε και τίποτα!  >:( Μισό λεπτό, λέει, και αφού ρώτησε την Βίκυ, έρχεται
όλο τσαχπινιά και με ρωτάει "Που είχαμε μείνει;".
Ξεκίνησαν αμέσως πάλι την  :pipa1: , βαθιά, υγρά, έντονα, εναλλάξ το οποία απόλαυσα πραγματικά.
Στην προτροπή μου να παίξουν μεταξύ τους το έκαναν, αλλά ολίγον τι ψεύτικα και για λίγο. Μετά
ήρθαν πάλι πάνω μου και συνέχισαν το κλαρίνο. Μ' αρεσε πολύ και τις άφησα να το συνεχίσουν μέρχι τέλους.
Το όλο σκηνικό κράτησε τα περί 45 λεπτά και το συνολικό κόστος 120 €. Άντε και καλή χρονιά.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
συμφέρει το 2πλό...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πως είναι τα πιπίνια από εμφάνιση;

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
πως είναι τα πιπίνια από εμφάνιση;

Καυλόφατσες, ομορφούλες (γούστα είναι αυτά), λεπτές, μετρίου αναστήματος (1.65-1.70),
μικρό σχετικά βυζί. Η όλη συνεννόηση ήταν με την Εύα. Η Άννα δεν μιλάει τόσο καλά τα ελληνικά.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα να πω ότι την Εύα την ειχα πάρει παλιότερα, πριν φύγει για ένα διάστημα από το μαγαζί.
Και τότε ήταν καυλιάρα. Ανταποκρινόταν πολύ εύκολα στο πιπίλισμα των βυζιών της και καύλωνε.
Θυμάμαι που έλεγε "Μη τελειώσεις ακόμα!!!" ενώ την είχα στα τέσσερα επί του κανα-πέος.

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πριν από λίγες μέρες περαστικός από τη γειτονιά περασα και πηρα την Μαρίνα :tits: Μιλάμε για βυζάρες η κοπέλα.  Αρκετά συμπαθητική, μέτρια όμως στο μασαζ πρέπει να κάνει μερικά μαθήματα, γιατι μόνο η δύναμη δεν φτάνει, θέλει και τεχνική. Στο κυρίως πιάτο δεκτική σε ότι της ζητήσεις αλλά είναι λίγο ψεύτικη. Στα αρνητικά οτι ήταν λίγο ξεπέτα και ο χρόνος 30 λεπτά συνολικά με δυσυχώς 80 γιούρια.

Παρατήρηση στη Βίκη που διαβάζει τα σχόλια. Να αναγκάζει τις κοπέλες να κάθονται όλο το χρόνο. Και αν ο πελάτης τελειώνει νωρίτερα να είναι υποχρεωμένες να ξαναρχίζουν το μασαζ. Διαφορετικά θα περάσει και η κρίση στο μαγαζί αλλά θα είναι αργά.......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.343
Πόντοι
46.232
Πριν από λίγες μέρες περαστικός από τη γειτονιά περασα και πηρα την Μαρίνα :tits: Μιλάμε για βυζάρες η κοπέλα.  Αρκετά συμπαθητική, μέτρια όμως στο μασαζ πρέπει να κάνει μερικά μαθήματα, γιατι μόνο η δύναμη δεν φτάνει, θέλει και τεχνική. Στο κυρίως πιάτο δεκτική σε ότι της ζητήσεις αλλά είναι λίγο ψεύτικη. Στα αρνητικά οτι ήταν λίγο ξεπέτα και ο χρόνος 30 λεπτά συνολικά με δυσυχώς 80 γιούρια.

Παρατήρηση στη Βίκη που διαβάζει τα σχόλια. Να αναγκάζει τις κοπέλες να κάθονται όλο το χρόνο. Και αν ο πελάτης τελειώνει νωρίτερα να είναι υποχρεωμένες να ξαναρχίζουν το μασαζ. Διαφορετικά θα περάσει και η κρίση στο μαγαζί αλλά θα είναι αργά.......
φίλε θέλω να σου δώσω μια συμβουλή , δικό σου θέμα είναι να εξαντλήσεις τον χρόνο , τώρα αν δεν μπορέσεις να κρατηθείς και τελειώσει ο "αγώνας"ποιο νωρίς από το σαρανταπεντάλεπτο  στο χέρι σου είναι να ζητήσεις να συνεχιστεί το μασαζ , η βίκη δεν έχει καμμιά δουλεία αν εσύ αφήσεις την κοπέλα να φύγει νωρίτερα , να μάθεις να απαιτείς  ;) 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν είναι μόνο θέμα του πελάτη, αλλά και του μαγαζιού...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom