Μερακλήηηηηη!!!!!!!Για τέτοια εργαλεία εγώ θέλω χρόνο να τα ευχαριστηθώ με το όποιο κόστος.
Θα σπεύσω για προληπτικο ψεκασμό για τσεπόδακο
θενξ ;)
Μερακλήηηηηη!!!!!!!Για τέτοια εργαλεία εγώ θέλω χρόνο να τα ευχαριστηθώ με το όποιο κόστος.
Όπως το λες για τα βυζά, αλλά εδώ μιλάμε και για 1,80 ύψος και πολύ ωραίο πρόσωπο (για τα γούστα μου πάντα). Τώρα για επιδόσεις και κατανάλωση τι να σου πω; Για τέτοια εργαλεία εγώ θέλω χρόνο να τα ευχαριστηθώ με το όποιο κόστος.
Καλά ρε ’σεις, η Μαρίνα η Πολωνίδα τελικά ήρθε εδώ και δεν μιλάει κανείς; Για την πάρτη σας την κρατάτε; Ευτυχώς που ξεκίνησα από εδώ την εβδομαδιαία μου βόλτα και δεν με έφαγε ο ποδαρόδρομος
η γνωστή Μαρίνα είναι αυτή;
ναι ε???Είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα Τζοάνα
και Συγγρου 29...αυτή από το Κηφισίας 38;
Είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα Τζοάνα
η βικη σεν πολυπερναει πια ,αφου εκτελεί χρέη σεριφισαςΕπισκέφθηκα πριν λίγες μέρες τον χώρο με σκοπό να πάρω την Βικη.
Μου δικαιολογήθηκε ότι δεν μπορεί και μου προτείνε την Λία.
Την είχα εντοπίσει σαν καυλοκοριτσο αλλά δεν είχαμε βρεθεί.
Το κορίτσι δεν ξέρει μασάζ, αλλά είναι πολύ ευδιαθετηκαι προσπαθεί να μείνεις ευχαριστημένος.
Με συγκνινησε η προσπάθεια της να κάνει ότι της ζητάς με προθυμία.
Δεν ξέρω αν είναι ο χαρακτήρας της ή έχει ανάγκη τα χρηματα..Θα την ξαναεπισκευφθω και θα ενημερώσω.
πως είναι τα πιπίνια από εμφάνιση;
φίλε θέλω να σου δώσω μια συμβουλή , δικό σου θέμα είναι να εξαντλήσεις τον χρόνο , τώρα αν δεν μπορέσεις να κρατηθείς και τελειώσει ο "αγώνας"ποιο νωρίς από το σαρανταπεντάλεπτο στο χέρι σου είναι να ζητήσεις να συνεχιστεί το μασαζ , η βίκη δεν έχει καμμιά δουλεία αν εσύ αφήσεις την κοπέλα να φύγει νωρίτερα , να μάθεις να απαιτείς ;)Πριν από λίγες μέρες περαστικός από τη γειτονιά περασα και πηρα την Μαρίνα Μιλάμε για βυζάρες η κοπέλα. Αρκετά συμπαθητική, μέτρια όμως στο μασαζ πρέπει να κάνει μερικά μαθήματα, γιατι μόνο η δύναμη δεν φτάνει, θέλει και τεχνική. Στο κυρίως πιάτο δεκτική σε ότι της ζητήσεις αλλά είναι λίγο ψεύτικη. Στα αρνητικά οτι ήταν λίγο ξεπέτα και ο χρόνος 30 λεπτά συνολικά με δυσυχώς 80 γιούρια.
Παρατήρηση στη Βίκη που διαβάζει τα σχόλια. Να αναγκάζει τις κοπέλες να κάθονται όλο το χρόνο. Και αν ο πελάτης τελειώνει νωρίτερα να είναι υποχρεωμένες να ξαναρχίζουν το μασαζ. Διαφορετικά θα περάσει και η κρίση στο μαγαζί αλλά θα είναι αργά.......