Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Δύο επισκέψεις μέσα στον Αύγουστο στο ίδρυμα.
Στοχος ήταν η κινεζούλα, αλλά ατύχησα.
Έτσι πρωτη φορά πέρασα με Λεία, όπου αφού βρήκαμε διάφορες κοινές γνωστές, η περιποίηση ήταν σούπερ.

Επόμενη επίσκεψη Βερόνικα (new kid on the block...).
Η ξανθιά, χαμογελαστή θεραπαινίς έσκασε μύτη με 12ποντο (+) τακούνι και ντύσιμο σε στύλ strip club !!!
Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική και νομίζω ότι είναι μια απο τις ωραιότερες παρουσίες στο χώρο.
Κατά τα άλλα το μασάζ ξεκίνησε νευρικά και λίγο άτσαλα αλλά συνεχίστηκε καλύτερα, οπότε της δίνω τη βάση.
Στη συνέχεια καλαμωτό αρκετά καλό αλλά χωρίς πολλή διάθεση για άλλες "επαφες" (χαδάκια, φιλάκια, κλπ). Γενικά συμμετοχή και foreplay μάλλον φτωχό.
Τελέιωμα συμπαθητικό σε "κλασική " στάση.
Συμπέρασμα: παρα την ομορφιά της δε θα ξαναπάρω. 

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Καλορίζικος καταρχήν! πρώτη φορά σε τέτοιου είδους μαγαζιού,απόγευμα στο μαγαζι μια κινεζουλα ,μια ΑΝΝΑ ,μια ψήλη νταρντανα καστανοξανθη γλυκια κοπελα!!!και η ΛΙΑ.
Αποφασιζω να περασω μεσα με την κινεζα αλλα αλλαξα γνωμη μετα την συμβουλη της ψηλης(βικυ?)οτι δεν μιλαει ελληνικά και οτι μπορει να μην συνεννοηθούμε καλα.ετσι πηρα την ΛΙΑ που ηρθε χαμογελαστη μα κομπλαρισμένη γιατι όπως με ρωτησε μετα,με περασε για μπατσο :idiot:...Αφου το λυσαμε το προβλημα και της ειπα οτι ειμαι πρωτάρης στο χώρο συνέχισε το πολυ καλο μασαζ κανα 25λεπτο,(εγινα λαστιχο)ξεκιναει ενα τρελο τριψιμο των  :tits2:          στην πλατη μου με βογκητα λιγο ξενερωτα αλλα με εστειλε με την :tits: και βαθεια πιπα! την ανεβασα πανω στο μασαζοκρεβατο οπου με λιγο παιχνιδακι στο νουνακι το ευχαριστηθήκαμε  και οι δυο ωσπου ηρθε η καταθεση.
ΣΤΑ θετικα του μαγαζιου η εξήγηση της ψηλής ως προς την επικοινωνία και δεν έφαγα φόλα με το κινεζακι να μην καταλαβαίνει τι της λεω.
Ο χωρος ωραιος και καθαρος (περιμενα να καθαρισουν και το μπανιο πριν μπω κατόπιν επισήμανσης της ψηλής)
Η Λια σκετη καβλα μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ειναι πιο καλα αφου :knockinb:
Για μια περιπου ωρα 80ε αξιζε τα λεφτα της!
Ερωτηση στους παλιους, κουλουρι εχουν φαει και με ποιες? ειναι μεσα στην τιμη ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
Καλορίζικος καταρχήν! πρώτη φορά σε τέτοιου είδους μαγαζιού,απόγευμα στο μαγαζι μια κινεζουλα ,μια ΑΝΝΑ ,μια ψήλη νταρντανα καστανοξανθη γλυκια κοπελα!!!και η ΛΙΑ.
Αποφασιζω να περασω μεσα με την κινεζα αλλα αλλαξα γνωμη μετα την συμβουλη της ψηλης(βικυ?)οτι δεν μιλαει ελληνικά και οτι μπορει να μην συνεννοηθούμε καλα.ετσι πηρα την ΛΙΑ που ηρθε χαμογελαστη μα κομπλαρισμένη γιατι όπως με ρωτησε μετα,με περασε για μπατσο :idiot:...Αφου το λυσαμε το προβλημα και της ειπα οτι ειμαι πρωτάρης στο χώρο συνέχισε το πολυ καλο μασαζ κανα 25λεπτο,(εγινα λαστιχο)ξεκιναει ενα τρελο τριψιμο των  :tits2:           στην πλατη μου με βογκητα λιγο ξενερωτα αλλα με εστειλε με την :tits: και βαθεια πιπα! την ανεβασα πανω στο μασαζοκρεβατο οπου με λιγο παιχνιδακι στο νουνακι το ευχαριστηθήκαμε  και οι δυο ωσπου ηρθε η καταθεση.
ΣΤΑ θετικα του μαγαζιου η εξήγηση της ψηλής ως προς την επικοινωνία και δεν έφαγα φόλα με το κινεζακι να μην καταλαβαίνει τι της λεω.
Ο χωρος ωραιος και καθαρος (περιμενα να καθαρισουν και το μπανιο πριν μπω κατόπιν επισήμανσης της ψηλής)
Η Λια σκετη καβλα μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ειναι πιο καλα αφου :knockinb:
Για μια περιπου ωρα 80ε αξιζε τα λεφτα της!
Ερωτηση στους παλιους, κουλουρι εχουν φαει και με ποιες? ειναι μεσα στην τιμη ?
το κουλουρι ειναι εξτρα....ρωτα απο την αρχη κ κανε συνεννοηση για ποια κοπελα δινει....

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
το κουλουρι ειναι εξτρα....ρωτα απο την αρχη κ κανε συνεννοηση για ποια κοπελα δινει....
Με την σεριφισα η με την κοπελα αφου μπω?
Εχει φαει κανενας παλιός,σε αυτο το μαγαζι και με ποια?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
Με την σεριφισα η με την κοπελα αφου μπω?
Εχει φαει κανενας παλιός,σε αυτο το μαγαζι και με ποια?
πρωτα με την βικη....ξερει τι προσφερει η καθε κοπελα...απλα κανε παζαρια στα λεφτα μην σου πουν + 50 κ πεις ναι....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ωραίο το κινεζάκι. το χει φάει κανείς ή θα κάνω τον κασκαντέρ;
πάντως και οι άλλες κοπέλες ήταν αξιο :knockinb:

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ωραίο το κινεζάκι. το χει φάει κανείς ή θα κάνω τον κασκαντέρ;
πάντως και οι άλλες κοπέλες ήταν αξιο :knockinb:

Το "κινεζάκι" (που δεν είναι ακριβώς κινεζάκι σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αλλά από την Ταϊλάνδη) είναι αρκετά καλή. Την έχω πάρει δύο φορές και πέρασα πολύ καλά και τις δύο πριν κάνα μήνα.
Όμορφη, ευχάριστη και χαμογελαστή μετρίου αναστήματος, αρκετά καλό μασάζ, μέτριο βυζάκι, στενή τριπούλα, καλή πίπα & καλή συμμετοχή. Αν την περιποιηθείς και εσύ καβλώνει και υγραίνεται εύκολα.
Στα μείον δεν μιλάει γρι ελληνικά και ελαχιστότατα αγγλικά, οπότε η συνεννόηση εις τη νοηματικήν.
Σίγουρα δεν κλαις τα λεφτά σου.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Το πήρα το Ταυλανδάκι τη Χέλεν(εμένα μου δήλωσε κίνα) και είναι full gfe. Στο μασαζ αρκετά καλή και μετά πιπούλα σε διάφορες στάσεις, γλυκειά σα μέλι και βαθειά. Βυζάκια μικρά, ωραίο σωματάκι. Τα μαλλιά της φρεσκολουσμένα και μυρωδάτα πράμμα που με καύλωσε πολύ. Μετά ήρθε από πάνω και εντός ολίγου επήλθε το μοιραίο. Ευγενέστατη, ήρεμη αλλά μην περιμένετ το κάτι παραπάνω. Είναι μια αρκετά καλή περίπτωση. 80 ευρώ το σύνολο.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
επισκεψη σημερα στις 18.20 με στοχο την βικη αφου την τελευταια φορα που ειχα παει πριν της διακοπες ο αγωνας ειχε ανβληθει λογο επισκεψης των ρωσων!!!!!ανοιγει την πορτα χαιρετουρες γελια κ με παει σπροχνωντας στο δωματιο, μου λεει να σου φωναξω της κοπελες της λεω οχι για σενα εχω ερθει....οκ μου λεει κανε μπανακι να κανω κ εγω κ ερχομαι....μετα απο κανα 10λεπτο ερχεται κ με βλεπει ξαπλωμενο , μου λεει τι θες κ μασαζ γελωντας, φυσικα της απανταω....παμε η βικη ειναι ψηλη κοντα στο 1.78 ενω με τα τακουνια ισα που με περνουσε εχει παντου πιασηματα βυζαρες κωλαρα μπουταρες αλλα ειναι σφιχτη...εχει απιθανα πρασινα χαμογελαστα ματια κ γλυκο προσωπο τον σεπτεμβρη κλεινει τα 25 ειναι απο την μολδαβια κ εχει κοντα 12 χρονια στην ελλαδα....στο μασαζ μου εβγαλε το λαδι πρωτη φορα μου κανουν τοσο δυνατα το μονο που λιγο με χαλασε οτι δεν ασχοληθηκε αρκετα με τα ποδια οπου ειναι το σημειο που μου αρεσει να μου κανουν μασαζ μετα απο ενα τεταρτο μασαζακι αρχισε ο αγωνας απιστευτη  :pipa2: υγρη βαθια καραμελωμα αρχιδιων χωρις χερια ενω πραγματικα τον καταπινε ολον σε σημειοπου νομιζα οτι θα πνιγει(μου ειχε πειαλλη φορα οτι κανει φοβερη πιπα)μαλιστα κανει κ το κολπακι που οταν τον εχει βαθια μεσα στο στομα της βγαζει την γλωσσα κ γλειφει τα αρχιδια...αφου δεν εχυσα στην πιπα ανασυνταχτηκα κ οπως ηταν ορθια σκυμενηστο κρεβατι πηγα απο πισω της κ αρχισα να της γλυφω το μουνακι της,ενω της εβαζα δαχτυλα στο μουνι κ δαχτυλο στονκωλο κατι που την καυλωνε πολυ...περασμα προφυλακτικου κ στηνετασι στατεσσερα στον καναπε οπου αρχισανα την γαμαω δυνατα κ τραβοντας της τα μαλια την σηκωνω κ παω να την γαμησω στο μασαζοκρεβατο μου λεει οτι δεν την βολευει κ στρωνει την πετσετα κατω κ ανεβαινειαπο πανω μου , μετα παλι στα τεσσερα αυτη κ το τελος ηρθε με πιπα στα χειλη της...μετα πηγαμε για μπανακι μαζι ,το κοριτσι ειναι παντα αυδιαθετο ειναιγυναικα για πολλα γαμησια δεν εχειτασεις ξεπετας,οταν γυρισαμε αποτο μπανιο κ αφου ντυθηκα εφερε τα τσιγαρα της κ μιλαγαμεγια το παρελθον μας σχεδον αλλη μιαμιση ωρα....σιγουρα θα την ξαναπαρω ,το πολυ γελιο ειναι οτι προσπαθουν να μαθουν στο κινεζακι που εχουν ελληνικα κ αυτο ολη την ωρα την ακουγες να λεει μπανιο τουαλετα μικρο μεγαλο η οτι αλλα της μαθαιναν

Δύο επισκέψεις μέσα στον Αύγουστο στο ίδρυμα.
Στοχος ήταν η κινεζούλα, αλλά ατύχησα.
Έτσι πρωτη φορά πέρασα με Λεία, όπου αφού βρήκαμε διάφορες κοινές γνωστές, η περιποίηση ήταν σούπερ.

Επόμενη επίσκεψη Βερόνικα (new kid on the block...).
Η ξανθιά, χαμογελαστή θεραπαινίς έσκασε μύτη με 12ποντο (+) τακούνι και ντύσιμο σε στύλ strip club !!!
Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική και νομίζω ότι είναι μια απο τις ωραιότερες παρουσίες στο χώρο.
Κατά τα άλλα το μασάζ ξεκίνησε νευρικά και λίγο άτσαλα αλλά συνεχίστηκε καλύτερα, οπότε της δίνω τη βάση.
Στη συνέχεια καλαμωτό αρκετά καλό αλλά χωρίς πολλή διάθεση για άλλες "επαφες" (χαδάκια, φιλάκια, κλπ). Γενικά συμμετοχή και foreplay μάλλον φτωχό.
Τελέιωμα συμπαθητικό σε "κλασική " στάση.
Συμπέρασμα: παρα την ομορφιά της δε θα ξαναπάρω. 
:grin:

alekhine

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο ευαγές ίδρυμα. Οι εγκαταστάσεις τυπικές και επαρκείς.

Μπορεί να μην είναι χλιδάτες, αλλά εκεί όπου είναι, πρέπει, για να γίνει τίποτα, πρώτα να γίνουμε κολλητάρια!Και προσωπικά βαριέμαι για νέες φιλίες, όταν θέλω απλά να περάσω καλά, χωρίς να πληρώνω τσάμπα.

Η Βίκυ ξηγημένη, είδα την πασαρέλα, ήταν συνολικά άλλες πέντες κοπέλες και διάλεξα την 20χρονη Helen από την Κϊνα. Δε θυμάμαι όλα τα υπόλοιπα ονόματα.

Καλό μασάζ (εκτός από το αστείο κόλπο που χτυπά τα δάχτυλα της!!!Σα να σου φέρνουν παγωτό με "φλόγες", πιο πολύ για εντυπωσιασμό, αλλά δε χάθηκε ο κόσμος), gfe κατάσταση, καλές στάσεις, αρκετά στενή και βαθιά καθίσματα. Πέρασα μια χαρά.

Δεν έχω πάει ποτέ σε studio κλπ, αλλά από άποψη χρόνου και τιμής, το μασάζ μου φαίνεται καλύτερο. Περνάς καλά, κάνεις και 50 λεπτά μασαζάκι να φύγει το άγχος από τους φορομπήχτες. Ώρα καθαρής παραμονής 75 λεπτά, τιμή 80 ευρώ.

Αυτά!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
Επίσκεψη στο ευαγές ίδρυμα. Οι εγκαταστάσεις τυπικές και επαρκείς.

Μπορεί να μην είναι χλιδάτες, αλλά εκεί όπου είναι, πρέπει, για να γίνει τίποτα, πρώτα να γίνουμε κολλητάρια!Και προσωπικά βαριέμαι για νέες φιλίες, όταν θέλω απλά να περάσω καλά, χωρίς να πληρώνω τσάμπα.

Η Βίκυ ξηγημένη, είδα την πασαρέλα, ήταν συνολικά άλλες πέντες κοπέλες και διάλεξα την 20χρονη Helen από την Κϊνα. Δε θυμάμαι όλα τα υπόλοιπα ονόματα.

Καλό μασάζ (εκτός από το αστείο κόλπο που χτυπά τα δάχτυλα της!!!Σα να σου φέρνουν παγωτό με "φλόγες", πιο πολύ για εντυπωσιασμό, αλλά δε χάθηκε ο κόσμος), gfe κατάσταση, καλές στάσεις, αρκετά στενή και βαθιά καθίσματα. Πέρασα μια χαρά.

Δεν έχω πάει ποτέ σε studio κλπ, αλλά από άποψη χρόνου και τιμής, το μασάζ μου φαίνεται καλύτερο. Περνάς καλά, κάνεις και 50 λεπτά μασαζάκι να φύγει το άγχος από τους φορομπήχτες. Ώρα καθαρής παραμονής 75 λεπτά, τιμή 80 ευρώ.

Αυτά!
καθαρος χρονος παραμονης 75 λεπτα?????????????????μπραβο ρε συ πως τα καταφερες...

alekhine

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Έλλειψη πελατείας μάλλον!Αφού στα 35 λεπτά πήγα να κάνω κίνηση να μπω στο ψητό και με διέκοψε με νόημα για αργότερα. Ανησύχησα μη δεν έτρωγα!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Έλλειψη πελατείας μάλλον!Αφού στα 35 λεπτά πήγα να κάνω κίνηση να μπω στο ψητό και με διέκοψε με νόημα για αργότερα. Ανησύχησα μη δεν έτρωγα!!!
σε αυτά τα μαγαζιά, καποιες φορες ως πρωτοεμφανιζόμενος μπορεί να πάρεις εξαιρετικό σέρβις και εξτρα χρόνο. Υποθετω για να σε κάνουν πελάτη. Αλλά εκει τελειώνει το μαρκετιν πλαν. Την επόμενη χειρότερα κ.ο.κ.  :jerking:

μου έχει συμβεί πολλάκις η πρωτη φορά σε ένα μαγαζί να είναι και η καλύτερη  :headbang:

alekhine

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως, όταν με ρώτησε από τους βρήκα, ανέφερα ότι ήταν από ένα site και πρόσεξα ότι το έπιασε!

Μάλλον την επόμενη φορά πρέπει να πάω αλλού!!!!Ώστε να είμαι πάλι πρωτοεμφανιζόμενος, αν και με έχετε βάλει στον πειρασμό για Βίκυ και ίσως Λία.

Η μικρή συνήθως έχει χειρότερη επιδοση;

(Ο admin θα μου αλλάξει το nickname?!Περιμένω ώρα!!!)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
σε αυτά τα μαγαζιά, καποιες φορες ως πρωτοεμφανιζόμενος μπορεί να πάρεις εξαιρετικό σέρβις και εξτρα χρόνο. Υποθετω για να σε κάνουν πελάτη. Αλλά εκει τελειώνει το μαρκετιν πλαν. Την επόμενη χειρότερα κ.ο.κ.  :jerking:
μου έχει συμβεί πολλάκις η πρωτη φορά σε ένα μαγαζί να είναι και η καλύτερη  :headbang:
ομοιοπαθής με Μαριάννα από Κ_48 {τη δεύτερη φορά δεν υπήρχε "μαγεία"  :2funny:}

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.249
Πόντοι
46.232
ομοιοπαθής με Μαριάννα από Κ_48 {τη δεύτερη φορά δεν υπήρχε "μαγεία"  :2funny:}
εμενα η μαγεια μαζι της χαθηκε μετα την 6η φορα....απο τοτε δεν εχει επανελθει....μονο κατι ταχυδακτυλουργικα της εκανα...με εξαφανισα απο το μουνι της κ τα ματια της(δεν με ξαναειδε) :grin: :grin: :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
εμενα η μαγεια μαζι της χαθηκε μετα την 6η φορα....απο τοτε δεν εχει επανελθει....μονο κατι ταχυδακτυλουργικα της εκανα...με εξαφανισα απο το μουνι της κ τα ματια της(δεν με ξαναειδε) :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ο μάικ νέασμύρνη76 λαμάρ είσαι? :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σημερινή επίσκεψη,όπου άνοιξε η Λία,γιατί η Βίκυ έλειπε.Κουβεντούλα,πασαρέλλα,δούλευαν η Λία,η Χελεν και η Αννα πολύ όμορφη μελαχροινή κοπέλλα.Ημουν έτοιμος να διαλέξω την Αννα,αλλά εκείνη την ώρα γύρισε η Βίκυ και μου πρότεινε την Λία,επειδή κάνει και μασαζ....
Στο μασαζ βαζω 10 με τόνο....εξαιρετικό,χωρίς βιασύνη,επαγγελματικό θα έλεγα....στα υπόλοιπα,η κοπέλλα είναι καλή μεν,αλλά κάπως προσποιητή.Στα μείον,πολύ κρέμα στο επίμαχο σημείο...Σε γενικές γραμμές,δεν εχω παράπονο,κάθησα 1 ωρα γεμάτη και πέρασα καλά.Η Λία είναι πολύ ευγενής και κανει οτι μπορεί για να περάσεις καλά.
Φεύγοντας,χαιρετηθήκαμε με τη Βίκυ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.Η Βίκυ για μένα είναι η καλύτερη σερίφισσα της πιάτσας.Είναι ξηγημένη,πολύ ευγενής,θέλει ο πελάτης να περάσει μια ομορφη ωρα....Οποιος εχει κανει μασαζ μαζί της,ξέρει οτι είναι εξαιρετική και σαν θεραπεύτρια.....Είναι κοπέλλα με αποψη που μπορείς ανετα να συζητήσεις μαζι της....ειχα αρκετό καιρό να τη δω και πραγματικά χάρηκα που την συνάντησα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom