tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Δε σου λέω ρε ! Επίτηδες !
δηλαδη φορτωμενη
για πες
ευχαριστω την πεμπτη που θα περασω θα γραψω αναλυτικα οπως παντα,εχει αναφερθει απο συναδελφο οτι αυτοπροταθηκε σε αυτον η χριστινα με τι βικη για πολυ καλο διπλο.....BIKY
(+)
1.75
ποδάρες
ματάρες
υπηρεσίες 10/10
(-)
υπάρχουν και μερικά (-), αλλά δεν χαλάνε το όλο πακέτο !!! ;)
Χρησιμοποιούμε τόσο συχνά αύτή την έκφραση, (κουρασμένη)Μπορεί να εχεις δίκιο φίλε tsiboukie και η κοπέλα να ήταν κουρασμένη από τα πολλά
Της την πέσανε όλοι οι συναγωνιστές και της αλλάξανε τα φώτα.
Είναι στα υπόψιν για 2η δοκιμή μαζί με τη χριστίνα από το ίδιο μαγαζί την οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα,
ούτε καν εχει τύχει να τη δω.
Σιγά μην τις λυπηθούμε κιόλας που παίρνουν 80 ευρώ για μισή ώρα δουλειά.Αγράμματες τάνες είναι και εμείς και οι περισσότεροι με τις δουλειές μας δε νομίζω ότι έχουμε τέτοια μεταχείριση.Άσε που και εμάς μας πηδάνε κατά κάποιο τρόπο για να βγάλουμε πέντε δεκάρεςΜπορεί να εχεις δίκιο φίλε tsiboukie και η κοπέλα να ήταν κουρασμένη από τα πολλά
Της την πέσανε όλοι οι συναγωνιστές και της αλλάξανε τα φώτα.
Είναι στα υπόψιν για 2η δοκιμή μαζί με τη χριστίνα από το ίδιο μαγαζί την οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα,
ούτε καν εχει τύχει να τη δω.
Απογευματάκι μετα τις 3:30-4:00.Mε τη χριστίνα τί γίνεται καθε πότε πάει? Είναι συγκεκριμένες μέρες στο μαγαζί?
καλησπερα συναγωνιστες στο 63 εχω παι σ αυτο οχι δωστε καμμια πληροφορια,ευχαριστω!!!καλο βολι!!!
paidia sorry gia ta greeklish alla paizei provlima me to pliktrologio.Aurio 8a pai3ei analytikh perigrafi gia to en logw idryma,einai akoma nwris gia symperasmatiki ektimisi.pantws apo mia prwti matia,exei polla + kai kapoia simantika -φιλε loop ευχαριστω απο περιβαλλον ?καλο?τιμη 80 φουλ η αλλα ιλιαδα?
πρειζει ορχιδες ο διαχειριστης?επειδη κατι διαβασα απο καποιον συναγωνιστη
Το σημερινό ρόστερ είχε Άννα,Λίζα ,Ελένη και γαμώ την τύχη μου,βίκυ.Είμαι τρελός γκαντέμης
Οχι αδερφέ,ειμαι τρελός γκαντέμης γιατί συνάντησα την βίκυ κατα την έξοδο :S.Σε βλέπω όμως και είσαι πολύ ένθερμος υποστηρικτής,πείτε τίποτα ρε παιδιά έστω με κανα pm,να μην πηγαίνουμε ρε παιδιά με τον σταυρό στο χέρι.Είναι δύσκολες εποχές και τα 80άρια δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο(εκτός και αν είσαι υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών),βέβαια χάνεται το σασπένς θα έλεγε κάποιος άλλος αλλά στην τελική γι' αυτό υπάρχει αυτή η σελίδα,για ενημέρωση.....γιατι εισαι γκαντεμης? που δεν πετυχες τη Χριστίνα? γνωμη μου,δεν εχασες και πολλά....αντίθετα,αν επέλεξες τη Βικυ θα πέρασες καλά.
Είναι στην είσοδο της πολυκατοικίας,μου φαίνεται οτι ο παππούς εγκατέστεισε άρδην σύστημα ασφαλείας για να βλέπουν οι ένοικοι σε ποιον ανοίγουντο κουδούνι νομίζω γράφει spa
το περίεργο είναι πως ενώ στο διαμέρισμα έχει θυροτελεόραση στην είσοδο δεν βλέπω πουθενά την κάμερα...