spirostheos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελεν πολύ καλή
Στη Μολδαβια γεννανε μικρες.η λια πριν 10 χρονια ηδη ειχε εγγονακι
) , η Asia (ασιατικό έκφυλο πρόσωπο-μην με ρωτήσετε χώρα προέλευσης-, χυμώδης, με πολύ εγκάρδια χειραψία-θα τιμηθεί την επόμενη φορά, αν δεν υποκύψω εκ νέου στις σειρήνες της Λίας) και η Έλενα (μπαμπάτσικο κορίτσι με ζεστό φωτεινό χαμόγελο-και αυτή στα υπόψιν) .
Η Ασία είναι η πρώην Μονικα Ασιατισα για όσους ψάχνουν κριτικη. Φιλιππινέζα που έφυγε και ξαναγύρισε. Αυτο που βλέπεις στο σαλόνι δεν είναι αυτο που παίρνεις μέσα....προσωπική συμβουλή κάντε αλλη επιλογή!Μου είχε κάνει θετική εντύπωση και εμένα. Δεν έχει καμία κριτική;
Μόνο ένα? Αποκλείεται!!!η λια πριν 10 χρονια ηδη ειχε εγγονακι
Αυτός ο πόλεμος λάσπης σε μια απο τις κορυφαίες του χωρου σε υπηρεσιες μόνο ύποπτος μπορει να είναι....Μόνο ένα? Αποκλείεται!!!
Αν ειναι η Μονικα συμφωνω. Ειχα αυτην την εμπειρια πριν απο καποια χρονια.Η Ασία είναι η πρώην Μονικα Ασιατισα για όσους ψάχνουν κριτικη. Φιλιππινέζα που έφυγε και ξαναγύρισε. Αυτο που βλέπεις στο σαλόνι δεν είναι αυτο που παίρνεις μέσα....προσωπική συμβουλή κάντε αλλη επιλογή!
Μου είχε κάνει θετική εντύπωση και εμένα. Δεν έχει καμία κριτική;
Εγώ θέλω να ρωτήσω αν εκτός από την Σοφή εργάζεται η όχι και η Μονικα (η Σερβα )Καλημέρα να κάνω κ εγώ ακόμα μια ερώτηση η σοφή δεν εργάζεται άλλο; Έχει πάει κάπου άλλου ;
Και οι δυο δεν έχουν εμφανιστεί μετα την καραντινα....Εγώ θέλω να ρωτήσω αν εκτός από την Σοφή εργάζεται η όχι και η Μονικα (η Σερβα )
έχει εγγόνι η Λία?
μακάρι...αλλά γιατί αναφέρεται εδω αυτό?
Ας το πάρουμε ότι είναι ενημέρωση και όχι εμπάθεια, θα μπορούσε μια 40αρα να εχει κόρη και εγγόνι. Η Λια είναι παραπάνω, αλλα τι προσφέρει αυτη η ενημέρωση αν όχι να τη μαυρίσεις?απο εποχη στουρναρη 47
αναφερεται για να μαθαινουν οι νεοτεροι
αυτος δεν ειναι ο σκοπος του φορουμ?