Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.006
Πόντοι
8.236
λοιπον τελικα μιλησαμε και τα βρηκαμε με το καταστημα. αν δεν κανω λαθος εχει ανοιξει κανονικα(εννοω χωρις ραντεβου οπως πριν λιγο καιρο) απο χτες αλλα λειπουν καποια δυνατα χαρτια τα οποια θα ξεκινησουν και αυτες σιγα σιγα.εκανα επισκεψη και θα γραψω κριτικη
Επειδή θέλω να ξαναπάω και εγώ στο μαγαζί (όπως έχω ξαναγράψει ) είναι σίγουρο ότι λειτουργεί ? Δηλαδή αν πάω θα χτυπήσω το κουδούνι και θα μου ανοίξουν κανονικά ?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.584
Πόντοι
8.815
Επειδή θέλω να ξαναπάω και εγώ στο μαγαζί (όπως έχω ξαναγράψει ) είναι σίγουρο ότι λειτουργεί ? Δηλαδή αν πάω θα χτυπήσω το κουδούνι και θα μου ανοίξουν κανονικά ?
κοιτα για να μη σε παρω στο λαιμο μου,χτυπα ενα τηλεφωνακι πριν πας για πιο σιγουρα στο λεω.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.584
Πόντοι
8.815
προσπαθησα να ανεβασω κριτικη δυο φορες αλλα φορτωνει πολυ ωρα.θα προσπαθησω παλι αυριο.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456
προσπαθησα να ανεβασω κριτικη δυο φορες αλλα φορτωνει πολυ ωρα.θα προσπαθησω παλι αυριο.

Γράψτην εδώ το ίδιο είναι. Θα την διαβάσουμε. Ιδίως αν είναι με καμία καινούρια που δεν την πολυξέρουμε.
Για τις παλιές έτσι κι αλλιώς έχουν γραφτεί τα πάντα.
Άσε που όσοι παρακολουθούμε το νήμα έχουμε και προσωπική άποψη.
Το βασικό είναι αν έχει εμπλουτιστεί το έμψυχο δυναμικό.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα νεος στο forum θελω να μου πειτε για την Σοφι απο το μασατζιδικο εχω διαβασει καλες κριτικες ισχυουν? Γενικα θελω βυζαρου μιλφαρα πανω απο 40 και νταρντανα σαν την γειτονισσα στο διπλα σπιτι που θελω τοσα χρονια να @@μησω :P Ευχαριστω πολυ!!

Galliano

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Υπαρχει σε καποιο site φωτογραφια απο Σοφι; Αν εχω καταλαβει καλα δεν εχει ξεκινησει ακομα οπως εγραψε καποιος σε προηγουμενο σχολιο.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Μονικα και Σόφη απέχουν οι άλλες όλες είναι εκεί.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Μονικα και Σόφη απέχουν οι άλλες όλες είναι εκεί.
Φιλε μου να παρω τηλ να μαθω αν θα ξεκινησει παλι η Σόφι? Γιατι αν παω απο τα σχολια που εχω διαβασει για Σόφι θα παω!!!

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456
Φιλε μου να παρω τηλ να μαθω αν θα ξεκινησει παλι η Σόφι? Γιατι αν παω απο τα σχολια που εχω διαβασει για Σόφι θα παω!!!

Κατά τη γνώμη μου δύσκολα η Σόφη θα ξεκινήσει εν μέσω πανδημίας.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Δεν μίλησα με Ζανα καθώς έφευγε, οι πληροφορίες απο τις άλλες δεν μετράνε.....

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Δεν μίλησα με Ζανα καθώς έφευγε, οι πληροφορίες απο τις άλλες δεν μετράνε.....
Αρα μονο απο Ζάνα θα μαθουμε? Τι να κανω να παρω ενα τηλ λες γιατι αν ανεβω θελω να παω μονο για Σόφι..Επισης κλεινω ραντεβου η παω ντουργρου και περιμενω?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Αρα μονο απο Ζάνα θα μαθουμε? Τι να κανω να παρω ενα τηλ λες γιατι αν ανεβω θελω να παω μονο για Σόφι..Επισης κλεινω ραντεβου η παω ντουργρου και περιμενω?
Αφου θέλεις να είσαι τόσο απόλυτος στην επιλογή, η συμβουλή μου είναι να τηλεφωνήσεις κατα τις 10:30-10:40 να μάθεις αν είναι εκεί. Αν είναι κλείνεις ραντεβού αν δεν, ρωτάς αν την περιμένουν τις επόμενες μερες....

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Αφου θέλεις να είσαι τόσο απόλυτος στην επιλογή, η συμβουλή μου είναι να τηλεφωνήσεις κατα τις 10:30-10:40 να μάθεις αν είναι εκεί. Αν είναι κλείνεις ραντεβού αν δεν, ρωτάς αν την περιμένουν τις επόμενες μερες....
Τέλεια φιλε μου αυτο θα κανω ευχαριστω πολυ!!

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα και παλι!! Επειδη θα ανεβω συντομα Αθηνα και απο τα σχολια που εχω διαβασει θελω να παω για να χαλαρωσω τι μου προτεινετε για να κλεισω? Τι ειδους μασαζ γιατι το εχω αναγκη οντως ειμαι και πιασμενος αλλα και μετα επειδη θελω φικι φικι ποια γκομενα και τι ζηταω ακριβως? Κατατοπιστε με συναγωνιστες γιατι σε ΜΑσαζ φαση δεν το εχω καθολου!! :cheesy:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Παιδια καλησπερα και παλι!! Επειδη θα ανεβω συντομα Αθηνα και απο τα σχολια που εχω διαβασει θελω να παω για να χαλαρωσω τι μου προτεινετε για να κλεισω? Τι ειδους μασαζ γιατι το εχω αναγκη οντως ειμαι και πιασμενος αλλα και μετα επειδη θελω φικι φικι ποια γκομενα και τι ζηταω ακριβως? Κατατοπιστε με συναγωνιστες γιατι σε ΜΑσαζ φαση δεν το εχω καθολου!! :cheesy:
Παρε μια ωρα προγραμμα με οποια κοπελα σου καμει κλικ. Εγω με οποια εχω περασει εκει περα ηταν σουπερ.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
1
Παρε μια ωρα προγραμμα με οποια κοπελα σου καμει κλικ. Εγω με οποια εχω περασει εκει περα ηταν σουπερ.
Ευχαριστω για την απαντηση συναγωνιστη! Απλα επειδη ειναι φαση μασατζιδικο και δεν εχω παει ποτε δεν γνωριζω ακριβως!! Δηλαδη εχω 1 ωρα μεσα με την κοπελα μασαζ και φικι φικι? Επισης ποιο τυπου μασαζ να διαλεξω συγγνωμη για τν πολυλογια! Σκεφτομαι για Σοφι αλλα διαβασα δεν ειναι εκει ποια αλλη αξιζει 40 μιλφ με βυζους, νταρντανα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom