Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Εχει δικιο Ο ilias πιο πανω στους παντρεμενους βγηκε πιο ανωδυνα η καραντινα οι αλλοι οχι μόνο γκομενα αλλα ουτε ενα  φιλο δεν μπορουσαν να δουν σε πολλες περιπτώσεις!

sorry για το off topic

3 χρόνια χωρισμένος δεν έχω περάσει και ιδιαίτερα καλά και κάποιες φορές σκέφτηκα ότι ίσως έκανα λάθος . Στην καραντίνα δικαιώθηκα , δεν θα την παλευα στον γάμο μου .
2πλασιασμο διαζυγίων προβλέπω και τα μπουρδέλα θα ξεμείνουν από κοπέλες . Ευκαιρία για τα μπάζα γκόμενες να δουν χαρά στα σκέλια τους

Τα κορίτσια των μασάζ καλά θα κάνουν να γίνουν από ιερόδουλες
πραγματικά  πουτάνες και να βρουν έναν γκόμενο να του τα τρώνε.

Υγ συγνώμη που έχουμε κάνει "πειρατεία" στο νήμα .

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
3 χρόνια χωρισμένος δεν έχω περάσει και ιδιαίτερα καλά και κάποιες φορές σκέφτηκα ότι ίσως έκανα λάθος . Στην καραντίνα δικαιώθηκα , δεν θα την παλευα στον γάμο μου .
2πλασιασμο διαζυγίων προβλέπω και τα μπουρδέλα θα ξεμείνουν από κοπέλες . Ευκαιρία για τα μπάζα γκόμενες να δουν χαρά στα σκέλια τους

Τα κορίτσια των μασάζ καλά θα κάνουν να γίνουν από ιερόδουλες
πραγματικά   πουτάνες και να βρουν έναν γκόμενο να του τα τρώνε.

Υγ συγνώμη που έχουμε κάνει "πειρατεία" στο νήμα .
Δικό μας παιδί είσαι και συ...

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Ρε αδερφούλη, συγκρίνονται 2 μήνες αγαμίας με 20 χρόνια γκρίνιας;;;;
ΕΛΕΟΣ !!!

Σε καμία περίπτωση. Είπα "στην αρχή" της καραντίνας. Που μου είχε σαλέψει το μυαλό η καύλα. Μετά έμαθα πάλι να τον παίζω και ηρέμησα. Τώρα δεν μου λείπουν και πολύ τα μασατζίδικα. Μια συνήθεια είναι όλα. Πάντα στην αρχή αντιδρά ο οργανισμός. Θα ξαναπάω όμως, όχι απο ανάγκη αλλά επειδή το γουστάρω το άθλημα.Και για να στηρίξω τον κλάδο στις δύσκολες στιγμές που περνάει :P

day622

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2016
Like
101
Πόντοι
1
Κατά τις 20/5 που θα μπορούμε να έρθουμε Αθήνα θα έχει ανοίξει?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Από Δευτέρα ανοιχτά, όπως τα περισσότερα...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Έτσι νομίζω κι εγώ... μέχρι να βγεί το εμβόλιο θα γαμάμε μόνο τις γυναίκες μας μου φαίνεται...
Εκτος του ότι εχει και αυτο κατι θετικό, η γνώμη μου παραμένει ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να σφίξουν οι ζεστες. Δημοσιεύεται παντού ότι το μικρόβιο δεν αντέχει σε θερμοκρασίες, όποτε οι πιθανότητες θα είναι πολυ μικρότερες. Εάν δεν έχουμε κανένα πισωγύρισμα.....
Μάιος είναι......

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Εκτος του ότι εχει και αυτο κατι θετικό, η γνώμη μου παραμένει ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να σφίξουν οι ζεστες. Δημοσιεύεται παντού ότι το μικρόβιο δεν αντέχει σε θερμοκρασίες, όποτε οι πιθανότητες θα είναι πολυ μικρότερες. Εάν δεν έχουμε κανένα πισωγύρισμα.....
Μάιος είναι......
Και αυτος ο πουστοκαιρος δεν τραβαει τριανταρια να ηρεμησουμε. Ολο το γυρναει σε κατι συννεφιες και χαμηλωμα θερμοκρασιας

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Τελικά είναι κανένα massage ανοικτό ;,;

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Μπερδεύτηκα με τα τελευταία ποστ που διάβασα ... άνοιξε η πρόκειται να ανοίξει το συγκεκριμένο κατάστημα ?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Μπερδεύτηκα με τα τελευταία ποστ που διάβασα ... άνοιξε η πρόκειται να ανοίξει το συγκεκριμένο κατάστημα ?
Καποιος πήγε και ειπε ότι η υπηρεσία τα είχε χαμένα απο την κίνηση. Το συγκεκριμένο δεν εχει υπηρεσία.....τουλάχιστον εγω δεν έχω δει.
Άλλος ανέφερε ότι δεν είναι ανοικτό.....
Τελικά μαλλον η λύση της επίσκεψης είναι πιο ασφαλής γιατί λογικά ούτε τηλ πρέπει να σηκώνουν αν δεν θέλουν να καρφωθουν.
Υπομονη η ζέστη ανεβαίνει.....

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Καποιος πήγε και ειπε ότι η υπηρεσία τα είχε χαμένα απο την κίνηση. Το συγκεκριμένο δεν εχει υπηρεσία.....τουλάχιστον εγω δεν έχω δει.
Άλλος ανέφερε ότι δεν είναι ανοικτό.....
Τελικά μαλλον η λύση της επίσκεψης είναι πιο ασφαλής γιατί λογικά ούτε τηλ πρέπει να σηκώνουν αν δεν θέλουν να καρφωθουν.
Υπομονη η ζέστη ανεβαίνει.....
Κοιτά καλά τα λες από την μια,  θα ήταν και αυτό μια λύση,  αλλά σε περίπτωση όμως  που όντως είναι κλειστά και  δεν δουλεύουν?... να πας να χτυπάς το κουδούνι και να περιμένεις μάταια  σαν τον μ...λκα να σου ανοίξουν ? Είναι κάτι που εμένα προσωπικά θα με ξενερωνε απίστευτα να πάω και τελικά να φύγω όπως πήγα   ...Αφού δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση η κάτι σίγουρο για το αν δουλεύουν η όχι τι να κάνουμε δεν πειράζει  .... όπως προείπες και εσύ υπομονή  ...

• Like
Αντιδράσεις: C@mpos

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Κοιτά καλά τα λες από την μια,  θα ήταν και αυτό μια λύση,  αλλά σε περίπτωση όμως  που όντως είναι κλειστά και  δεν δουλεύουν?... να πας να χτυπάς το κουδούνι και να περιμένεις μάταια  σαν τον μ...λκα να σου ανοίξουν ? Είναι κάτι που εμένα προσωπικά θα με ξενερωνε απίστευτα να πάω και τελικά να φύγω όπως πήγα   ...Αφού δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση η κάτι σίγουρο για το αν δουλεύουν η όχι τι να κάνουμε δεν πειράζει  .... όπως προείπες και εσύ υπομονή  ...

ε καλα τωρα,εσυ περιμενεις επισημη ανακοινωση απο μαγαζι ρε φιλε?
σε αλλο νημα εδω βγηκαν απο συναγωνιστη καποια μαγαζια οτι δουλευουν. και ειναι κι αλλα που δουλευουν. πανω απο τα μισα.
ειδες καποια διαψευση μηπως επισημη απο μαγαζι?
για ευνοητους λογους δεν μιλανε τα μαγαζια και ειναι θεμιτο και μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
ε καλα τωρα,εσυ περιμενεις επισημη ανακοινωση απο μαγαζι ρε φιλε?
σε αλλο νημα εδω βγηκαν απο συναγωνιστη καποια μαγαζια οτι δουλευουν. και ειναι κι αλλα που δουλευουν. πανω απο τα μισα.
ειδες καποια διαψευση μηπως επισημη απο μαγαζι?
για ευνοητους λογους δεν μιλανε τα μαγαζια και ειναι θεμιτο και μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες αλλά αν το συγκεκριμένο είναι από τα μαγαζιά που δεν δουλεύουν ?όπως είπα Θέλω να ξέρω με σιγουριά ότι το μαγαζί δουλεύει  (έστω και ανεπίσημα ) και όχι να πάω τσάμπα έξω από την είσοδο του καταστήματος

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες αλλά αν το συγκεκριμένο είναι από τα μαγαζιά που δεν δουλεύουν ?όπως είπα Θέλω να ξέρω με σιγουριά ότι το μαγαζί δουλεύει  (έστω και ανεπίσημα ) και όχι να πάω τσάμπα έξω από την είσοδο του καταστήματος

οκ τοτε περιμενε επισημη ανακοινωση.
κατα το τελος Ιουνιου το βλεπω...
υπομονη

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Αντιλαμβάνομαι τη σιγή ασυρμάτου που έχει επιβληθεί στο νήμα.
Επειδή όμως ο κύβος ερρίφθη και σε λίγες μέρες θα έλθω Αθήνα όποιος μπορεί ας στείλει πληροφορίες σε pm.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
δουλευει κανονικα με ραντεβου σε πελατες που ξερουν. ειχα κλεισει ραντεβου λιγες μερες μετα το τελειωμα της καραντινας και μαλιστα ειχα σκασει 100ρου.
επικοινωνω μαζι τους κανα δυο τρεις μερες τωρα και μου το παιζουν τρελιτσα,δεν ειμαστε ανοιχτα ισως ανοιξουμε αυριο ή θα κλεισουμε το απογευμα γιατι δεν εχουμε κοσμο και κατι τετοιες μαλακιες,λογικα μου τα λενε γιατι δεν πιστευουν η δεν ειναι σιγουρες οτι ειμαι πελατης.
τα αυριο και τα μεθαυριο και τη δευτερα ζανουλα εκει που ξερεις,φατε μαυρο τωρα απο καλο πελατη που σκαει 80αρια και 100αρια συχνα. θα τα σκαω αλλου,μαγαζια ευτυχως υπαρχουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom