Τι εννοείς ότι δουλεύουν με πελάτες που ξέρουν ? Οκ και εγώ αν περάσω το κατώφλι του μαγαζιού φατσικα με θυμούνται φαντάζομαι οι κοπέλες με τις οποίες έχω βρεθεί . Από εκεί και πέρα προφανώς δεν ξέρουν τίποτα άλλο για εμάς διότι κανείς δεν αφήνει τα στοιχεία του με την είσοδο η την έξοδο του από το καταστήματα (εκτός και αν κάποιοι το έχετε κάνει ) Επίσης και τηλέφωνο να έχει πάρει κάποιος δεν νομίζω να τον έχουν αποθηκεύσει στις επαφές τουςδουλευει κανονικα με ραντεβου σε πελατες που ξερουν. ειχα κλεισει ραντεβου λιγες μερες μετα το τελειωμα της καραντινας και μαλιστα ειχα σκασει 100ρου.
επικοινωνω μαζι τους κανα δυο τρεις μερες τωρα και μου το παιζουν τρελιτσα,δεν ειμαστε ανοιχτα ισως ανοιξουμε αυριο ή θα κλεισουμε το απογευμα γιατι δεν εχουμε κοσμο και κατι τετοιες μαλακιες,λογικα μου τα λενε γιατι δεν πιστευουν η δεν ειναι σιγουρες οτι ειμαι πελατης.
τα αυριο και τα μεθαυριο και τη δευτερα ζανουλα εκει που ξερεις,φατε μαυρο τωρα απο καλο πελατη που σκαει 80αρια και 100αρια συχνα. θα τα σκαω αλλου,μαγαζια ευτυχως υπαρχουν!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.514
- Πόντοι
- 5.595
δουλευει κανονικα με ραντεβου σε πελατες που ξερουν. ειχα κλεισει ραντεβου λιγες μερες μετα το τελειωμα της καραντινας και μαλιστα ειχα σκασει 100ρου.
επικοινωνω μαζι τους κανα δυο τρεις μερες τωρα και μου το παιζουν τρελιτσα,δεν ειμαστε ανοιχτα ισως ανοιξουμε αυριο ή θα κλεισουμε το απογευμα γιατι δεν εχουμε κοσμο και κατι τετοιες μαλακιες,λογικα μου τα λενε γιατι δεν πιστευουν η δεν ειναι σιγουρες οτι ειμαι πελατης.
τα αυριο και τα μεθαυριο και τη δευτερα ζανουλα εκει που ξερεις,φατε μαυρο τωρα απο καλο πελατη που σκαει 80αρια και 100αρια συχνα. θα τα σκαω αλλου,μαγαζια ευτυχως υπαρχουν!
Επιβεβαιώνω το αληθές
Όντως θα χάσουν πολλούς καλούς πελάτες των 80-100 € έτσι!!!!
αραξε κουβαρντα με το πολυ το χρημα εσυ,με τις 0 κριτικες και το 1 μηνυμα. σε ακουμε ολοι πολυ σοβαρα.
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
αραξε κουβαρντα με το πολυ το χρημα εσυ,με τις 0 κριτικες και το 1 μηνυμα. σε ακουμε ολοι πολυ σοβαρα.
το ότι έχει 0 κριτικές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι θαμώνας στα μαγαζιά αυτά, και ότι δεν τα ακουμπά κανονικότατα εκεί...Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν το bou χωρίς να γράφουν κριτικές,αλλά και χωρίς να έχουν κάνει εγγραφή σε αυτό . Το αν είναι θεμιτό ή όχι δεν χρειάζεται να το κρίνουμε εμείς....Δεν χρειάζεται με την πρώτη ευκαιρία όλοι να προσπαθούμε να στάξουμε χολή ή να κάνουμε μειωτικό σχόλιο για τον άλλο και μάλιστα με την ευκολία της ανωνυμίας του διαδικτύου. Και στην τελική υπάρχουν άλλοι , που ενώ το έχουν φάει με το κουτάλι το bou, έχουν χαλάσει περιουσίες στο κοινό αυτό για όλους μας ''πάθος'', έχουν βοηθήσει (και εμένα) αναρίθμητες φορές με τα κασκαντεριλίκια τους, και ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να μην μπαίνουν στο τριπάκι αυτό (και ας τους ενοχλεί η συμπεριφορά αυτή). κάτι θα ξέρουν καλύτερα....
δε βλεπω να μιλας καθολου γι'αυτον που με μεγαλη ευκολια με ειρωνευτηκε ομως. βλεπω ενα κατεβατο που αφορα εμενα μονο. οπως και να εχει κινει πολλες υποψιες ο νεος λογαριασμος που απαντα καπου συγκεκριμενα και αυτο γινεται πολλες φορες στις κακες κριτικες.το ότι έχει 0 κριτικές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι θαμώνας στα μαγαζιά αυτά, και ότι δεν τα ακουμπά κανονικότατα εκεί...Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν το bou χωρίς να γράφουν κριτικές,αλλά και χωρίς να έχουν κάνει εγγραφή σε αυτό . Το αν είναι θεμιτό ή όχι δεν χρειάζεται να το κρίνουμε εμείς....Δεν χρειάζεται με την πρώτη ευκαιρία όλοι να προσπαθούμε να στάξουμε χολή ή να κάνουμε μειωτικό σχόλιο για τον άλλο και μάλιστα με την ευκολία της ανωνυμίας του διαδικτύου. Και στην τελική υπάρχουν άλλοι , που ενώ το έχουν φάει με το κουτάλι το bou, έχουν χαλάσει περιουσίες στο κοινό αυτό για όλους μας ''πάθος'', έχουν βοηθήσει (και εμένα) αναρίθμητες φορές με τα κασκαντεριλίκια τους, και ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να μην μπαίνουν στο τριπάκι αυτό (και ας τους ενοχλεί η συμπεριφορά αυτή). κάτι θα ξέρουν καλύτερα....
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Δεν απαντώ σε εσένα συγκεκριμένα φίλε μου κ ούτε έχω κάτι μαζί σου. Έχω με την λογική του ξεκατινιασματος κ μάλιστα για κάτι τόσο ασήμαντο πλέον....Για να στο πω απλά,δίκαιο είχες στο ισχυρισμό σου αλλά κ λοιπόν...;;; Ο antisthenis δηλαδή τι πρέπει να κάνει; να αρχίσει να μας βαράει ή βρίζει όλους ; η ανοχή δεν σημαίνει απαραίτητα κ αδυναμία...
παντως να εισαι σιγουρος οτι η απαντηση μου σε αυτον θα ηταν πολυ πολυ καλυτερη αμα δεν με ειρωνευοταν και φυσικα δεν εννοω να συμφωνουσε μαζι μου.τα 80-100 ευρω 4-5 φορες το μηνα για μασατζιδικα,δεν τα θεωρω λιγα.
τελοσπαντων καταλαβαινω τι λες οτι ο λογος του αλλου δεν βασιζεται στις κριτικες του,καλως! το δεχομαι.
για να μη χαθει στις πισω σελιδες,να ξαναπω οτι ριχνω μαυρο στο μαγαζι της ζανας και οι λογοι ειναι στη σελιδα 565.
τελοσπαντων καταλαβαινω τι λες οτι ο λογος του αλλου δεν βασιζεται στις κριτικες του,καλως! το δεχομαι.
για να μη χαθει στις πισω σελιδες,να ξαναπω οτι ριχνω μαυρο στο μαγαζι της ζανας και οι λογοι ειναι στη σελιδα 565.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Καταλαβαινω ότι υπάρχουν μαγαζιά που έχουν εξασφαλίσει τα στραβά μάτια και αλλα που προσέχουν. Η Ζανα είναι μαλλον στην δευτερη κατηγορία, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό...Βέβαια δεν εξηγεί γιατί έκανες ένα ραντεβού και μετα στράβωσε, ίσως νόμιζαν ότι τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά....παντως να εισαι σιγουρος οτι η απαντηση μου σε αυτον θα ηταν πολυ πολυ καλυτερη αμα δεν με ειρωνευοταν και φυσικα δεν εννοω να συμφωνουσε μαζι μου.τα 80-100 ευρω 4-5 φορες το μηνα για μασατζιδικα,δεν τα θεωρω λιγα.
Θα το θεωρούσα χειρότερο αν είσαι πελάτης και πήγαινες απο κάτω και δεν άνοιγαν γιατί θέλουν να δουλέψουν με συγκεκριμένους όπως π.χ. Καποια άλλα απο οσο διαβάζω....
Big Dady
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας! Νέος λογαριασμός μπορεί να είναι αλλά ακολουθώ το site πάνω από 4 χρόνια (με άλλο προφίλ) και είναι επιλογή μου να μην στέλνω μνμτα και να γράφω κρητικές. Όταν όμως το θέμα αφορά την αντιμετώπιση των εκάστοτε οίκων στους πελάτες τους είναι λάθος τότε μιλάω και έχω κάθε δικαίωμα. Σας ευχαριστώ.δε βλεπω να μιλας καθολου γι'αυτον που με μεγαλη ευκολια με ειρωνευτηκε ομως. βλεπω ενα κατεβατο που αφορα εμενα μονο. οπως και να εχει κινει πολλες υποψιες ο νεος λογαριασμος που απαντα καπου συγκεκριμενα και αυτο γινεται πολλες φορες στις κακες κριτικες.
Καταλαβαινω ότι υπάρχουν μαγαζιά που έχουν εξασφαλίσει τα στραβά μάτια και αλλα που προσέχουν. Η Ζανα είναι μαλλον στην δευτερη κατηγορία, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό...Βέβαια δεν εξηγεί γιατί έκανες ένα ραντεβού και μετα στράβωσε, ίσως νόμιζαν ότι τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά....
Θα το θεωρούσα χειρότερο αν είσαι πελάτης και πήγαινες απο κάτω και δεν άνοιγαν γιατί θέλουν να δουλέψουν με συγκεκριμένους όπως π.χ. Καποια άλλα απο οσο διαβάζω....
δε θα πηγαινα ποτε σε κανενα λαδομαγαζο αυτο τον καιρο,χωρις πρωτα να εχω συνεννοηθει απ'το τηλεφωνο. το ραντεβου που εκλεισα τοτε που αναφερω,εγινε μετα απο κοσκινο που με περασαν στο τηλεφωνο,με ποια εχω μπει στο δωματιο,ποια ξερω και τετοια.να φανταστεις για να τους πεισω,ειπα και για τις κριτικες που εχω κανει εδω.αν θεωρουν οτι λεω ψεματα ας επικοινωνησουν μαζι μου.
πουθενα δεν ειναι χαλαρα και αλλου που επικοινωνησα με ραντεβου μπαινεις,συνεννοηθηκα μια χαρα και μπορω να παω οποτε θελω αρκει πρωτα να στειλω ενα μηνυμα ή να παρω τηλεφωνο οτι θα παω.
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
παντως να εισαι σιγουρος οτι η απαντηση μου σε αυτον θα ηταν πολυ πολυ καλυτερη αμα δεν με ειρωνευοταν και φυσικα δεν εννοω να συμφωνουσε μαζι μου.τα 80-100 ευρω 4-5 φορες το μηνα για μασατζιδικα,δεν τα θεωρω λιγα.
σεβαστό αδελφέ κ το έχεις τεκμηριώσει. πας για άλλα τωρα , και από επιλογές...άφθονες
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Σαφές φιλε! Έχεις καμμία εικονα γιατί μια φορα σε δέχτηκαν και μετα δυσκόλεψαν? Είχες γραψει ότι πηγες και ότι είναι ανοιχτά?δε θα πηγαινα ποτε σε κανενα λαδομαγαζο αυτο τον καιρο,χωρις πρωτα να εχω συνεννοηθει απ'το τηλεφωνο. το ραντεβου που εκλεισα τοτε που αναφερω,εγινε μετα απο κοσκινο που με περασαν στο τηλεφωνο,με ποια εχω μπει στο δωματιο,ποια ξερω και τετοια.να φανταστεις για να τους πεισω,ειπα και για τις κριτικες που εχω κανει εδω.αν θεωρουν οτι λεω ψεματα ας επικοινωνησουν μαζι μου.
πουθενα δεν ειναι χαλαρα και αλλου που επικοινωνησα με ραντεβου μπαινεις,συνεννοηθηκα μια χαρα και μπορω να παω οποτε θελω αρκει πρωτα να στειλω ενα μηνυμα ή να παρω τηλεφωνο οτι θα παω.
Σαφές φιλε! Έχεις καμμία εικονα γιατί μια φορα σε δέχτηκαν και μετα δυσκόλεψαν? Είχες γραψει ότι πηγες και ότι είναι ανοιχτά?
δε ξερω γιατι εγινε αυτο,οτι και να τους ειπα μου το παιζαν ιστορια,δεν πειστηκαν οτι ειμαι πελατης απ'οσο καταλαβα.μεχρι και κατι μαλακιες οτι ειμαστε ανοιχτα αλλα θα κλεισουμε το απογευμα γιατι δεν εχουμε κοσμο,μου ειχαν πει.διαφορα μου λεγανε,απο αυριο,απο δευτερα,θα δουμε και παπαριες.
οποτε επαιρνα το σηκωνε και διαφορετικη κοπελα ξερω'γω. συνεχιζαν το δουλεμα.
νομιζω οτι αρκετα ασχοληθηκα με το υπερεκτιμημενο μαγαζακι τους,υπαρχουν τοσα αλλα ωραια λαδομαγαζα εκει εξω που θα μπορουσα να στηριξω και αυτο θα κανω.
λοιπον τελικα μιλησαμε και τα βρηκαμε με το καταστημα. αν δεν κανω λαθος εχει ανοιξει κανονικα(εννοω χωρις ραντεβου οπως πριν λιγο καιρο) απο χτες αλλα λειπουν καποια δυνατα χαρτια τα οποια θα ξεκινησουν και αυτες σιγα σιγα.εκανα επισκεψη και θα γραψω κριτικη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K