Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Το στήσανε αδερφέ , το έχουμε καταλάβει όλοι !
Η Ζανα ήδη έχει μιλήσει με εταιρία απολύμανσης για όλο το κατάστημα .
Θα παρθουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να νιώθουν όλοι ασφαλή !
Όσον αφορά τα μέτρα που λες φίλε windows η μόνη απορία που έχω είναι αν θα τηρηθεί η προηγούμενη διαδικασία που γίνονταν και πριν τον κορονοϊο (δηλαδή άφιξη στο μαγαζί - άνοιγμα της κοπέλας που θα είναι στην υποδοχή - επιλογή κοπέλας- μπάνιο- έναρξη συνεδρίας) η θα επιβληθούν ποιο αυστηρά κριτήρια για την είσοδο στο μαγαζί η για τις συνεδρίες ? Το ρωτάω αυτό για 2 πολύ απλούς λόγους :
1) Διότι καλώς η κακώς ακόμα και αν επιστρέψουμε αύριο στην κανονικότητα που υπήρχε πριν τον covid είναι λογικό πως στην αρχή τουλάχιστον  θα υπάρχει μια αμηχανία (η φόβος) είτε από κάποιον πελάτη είτε από κάποια κοπέλα
2) Επειδή σκοπεύω και εγώ  ξαναεπισκευθω το κατάστημα κάποια στιγμή

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Η συζήτηση αυτη μπορει να παει πολυ μακρυά ιδιαίτερα όταν μπαίνουμε σε ακταιες απόψεις όπως «στημένο» κλπ. Για μένα είναι προφανές ότι δεν ξέρουν ακόμη ολους τους τρόπους μετάδοσης όποτε η μόνη οδός είναι να περιμένουμε να ξεθυμάνει τελείως απο τη ζέστη και τον ήλιο όπως π.χ. Άλλοι τέτοιοι υιοί και η γρίπη.  Μέχρι τότε ....μεγάλα παιδιά είστε, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Ελπιζω όμως να πάρουν ότι επιπλέον μέτρο γίνεται για να το κάνουν πιο εύκολο.....
Προσωπικα  δεν θεωρώ ότι αυτοί οι χώροι θα ανοίξουν τόσο γρήγορα οσο γράφεται....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Η συζήτηση αυτη μπορει να παει πολυ μακρυά ιδιαίτερα όταν μπαίνουμε σε ακταιες απόψεις όπως «στημένο» κλπ. Για μένα είναι προφανές ότι δεν ξέρουν ακόμη ολους τους τρόπους μετάδοσης όποτε η μόνη οδός είναι να περιμένουμε να ξεθυμάνει τελείως απο τη ζέστη και τον ήλιο όπως π.χ. Άλλοι τέτοιοι υιοί και η γρίπη.  Μέχρι τότε ....μεγάλα παιδιά είστε, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Ελπιζω όμως να πάρουν ότι επιπλέον μέτρο γίνεται για να το κάνουν πιο εύκολο.....
Προσωπικα  δεν θεωρώ ότι αυτοί οι χώροι θα ανοίξουν τόσο γρήγορα οσο γράφεται....
Βρε εδώ σχεδιάζουν για το καλοκαίρι τον τρόπο να έρθουν στην Ελλάδα Γερμανίδες τουρίστριες  :tits2: κλπ. και θα εμποδίσουν τους συναγωνιστές του αθλήματός μας να  γεμίσουν τα ξενοδοχεία με τα στανταράκια του χώρου ???   Μας κοροϊδεύουν όλους.... :takethis:

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Κάπου διάβαζα τελευταία οτι τα τεστ αντισωμάτων που ΘΑ κυκλοφορήσουν και θα γίνοτναι στα αεροδρόμια, θα είναι ταχύτατα με χρόνο παραγωγής αποτελέσματος στα 15'. Αν ισχύει αυτό και το κόστος τους είναι σχετικά χαμηλό, μπορώ να φανταστώ ένα premium μασατζήδικο να υποχρεώνει κάθε κοπέλα να κάνει το τεστ κάθε πρωί καθώς και τους πελάτες να κάνουν υποχρεωτικά το τεστ μόλις μπαίνουν στο δωμάτιο. Μεχρι να κάνουμε μπάνιο και να πιούμε 2 γουλιές ποτάκι θα έχει βγεί και το αποτέλεσμα. Εμένα δε θα με χάλαγε πάντως. Αν και ακούγεται λίγο νοσοκομειακό, θα το προτιμούσα απο το να γαμάω και να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέψεις ντεκαβλέ.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Κάπου διάβαζα τελευταία οτι τα τεστ αντισωμάτων που ΘΑ κυκλοφορήσουν και θα γίνοτναι στα αεροδρόμια, θα είναι ταχύτατα με χρόνο παραγωγής αποτελέσματος στα 15'. Αν ισχύει αυτό και το κόστος τους είναι σχετικά χαμηλό, μπορώ να φανταστώ ένα premium μασατζήδικο να υποχρεώνει κάθε κοπέλα να κάνει το τεστ κάθε πρωί καθώς και τους πελάτες να κάνουν υποχρεωτικά το τεστ μόλις μπαίνουν στο δωμάτιο. Μεχρι να κάνουμε μπάνιο και να πιούμε 2 γουλιές ποτάκι θα έχει βγεί και το αποτέλεσμα. Εμένα δε θα με χάλαγε πάντως. Αν και ακούγεται λίγο νοσοκομειακό, θα το προτιμούσα απο το να γαμάω και να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέψεις ντεκαβλέ.
Είσαι πολυ μπροστά ρε φιλε.......

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Αδερφέ καλά έκανες και το ανέφερες αυτό..., και για να είμαστε ειλικρινής αυτό θα ήταν το καλύτερο και το ποιο δίκαιο έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και άτομα που μπορεί να ξενερώσουν με την όλη διαδικασία και περιμένοντας τα αποτελέσματα αλλά και μόνο που θα τους πουν με την είσοδο τους να κάνουν το τεστ.  Αντικειμενικά σε κανέναν μας  δεν θα άρεσε να το κάνει  αυτό . Αλλά όπως είπα με αυτό θα εξαλειφόνταν κάθε αμφιβολία

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.268
Πόντοι
4.365
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Οι ΚΑΔ των καταστημάτων βγήκαν. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από Παράθυρο, για το αν ανοίγουν 4/5...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

Αδερφέ καλά έκανες και το ανέφερες αυτό..., και για να είμαστε ειλικρινής αυτό θα ήταν το καλύτερο και το ποιο δίκαιο έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και άτομα που μπορεί να ξενερώσουν με την όλη διαδικασία και περιμένοντας τα αποτελέσματα αλλά και μόνο που θα τους πουν με την είσοδο τους να κάνουν το τεστ.  Αντικειμενικά σε κανέναν μας  δεν θα άρεσε να το κάνει  αυτό . Αλλά όπως είπα με αυτό θα εξαλειφόνταν κάθε αμφιβολία

...και φαντασου λεει να γινει τετοιο τεστ και μετα να ερθει η υπηρεσια να σου πει <<κυριε ειστε θετικος στον covid19>>
:S :S :S :S :S :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis:

πικρααααααα

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Τουλάχιστον  θα έχουμε κάνει μπάνιο και θα έχουμε πιεί  2 γουλιές  ποτό  :headbang: :uglystupid: όπως λέει και ο φίλος

• Like
Αντιδράσεις: baroc

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
...και φαντασου λεει να γινει τετοιο τεστ και μετα να ερθει η υπηρεσια να σου πει <<κυριε ειστε θετικος στον covid19>>

πικρααααααα
:2funny: :2funny: :2funny::2funny: Το φαντάζεσαι? Να πας για μαλί και να βγεις κουρεμένος :2funny::2funny: :2funny: :2funny:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
τηλεφωνακι 1135,ιχνηλατηση επαφων,κλεισιμο χωρου για 14 μερες,καραντινα...

τα γνωστα  :S :S :S :S
Τυπε σκέψου να το αρπάξεις από κει, να το εκδηλώσεις αργότερα και να σε πάνε για ιχνηκαρηση επαφών.. Και να σαι και παντρεμένος..

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Τυπε σκέψου να το αρπάξεις από κει, να το εκδηλώσεις αργότερα και να σε πάνε για ιχνηκαρηση επαφών.. Και να σαι και παντρεμένος..

Το καλύτερο τεστ αντισωμάτων της Αμερικανικής Sellex Inc. Biotech που έχει εγκρίνει ο Αμερικανικός FDA αλλα και ο Ευρωπαικός οργανισμός φαρμάκων στοιχίζει γυρω στα 15 ευρω στο φαρμακείο είναι OTC κατηγορίας και δίνει αποτελέσματα σε 10 λεπτά με ακρίβεια περι τα 95-97%.  To Αμερικανικό Δημόσιο έχει προμηθευτέι μεγάλες ποσοτητες του συγκεκριμένου τεστ για καθε επισημη χρήση και αναγνώριση υποκειμένων.μια σταγονα αίματος απο το δάχτυλο του εξεταζόμενου εκει για την διάγνωση.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Το καλύτερο τεστ αντισωμάτων της Αμερικανικής Sellex Inc. Biotech που έχει εγκρίνει ο Αμερικανικός FDA αλλα και ο Ευρωπαικός οργανισμός φαρμάκων στοιχίζει γυρω στα 15 ευρω στο φαρμακείο είναι OTC κατηγορίας και δίνει αποτελέσματα σε 10 λεπτά με ακρίβεια περι τα 95-97%.  To Αμερικανικό Δημόσιο έχει προμηθευτέι μεγάλες ποσοτητες του συγκεκριμένου τεστ για καθε επισημη χρήση και αναγνώριση υποκειμένων.μια σταγονα αίματος απο το δάχτυλο του εξεταζόμενου εκει για την διάγνωση.
Aaaaa θα παίρνουν και αίμα....γίνεται όλο και καλυτερο!
Ήδη για το Στουρνάρη έχουμε παει στα 115 (εγω...) και 6 πάρκινγκ 121!

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Aaaaa θα παίρνουν και αίμα....γίνεται όλο και καλυτερο!
Ήδη για το Στουρνάρη έχουμε παει στα 115 (εγω...) και 6 πάρκινγκ 121!
πράγματι το σπορ γινεται ακριβούτσικο αλλά τι να κάνουμε ? λόγοι υγείας και .. ευεξίας ...

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6

πικρααααααα Έχετε λαλήσει σε μασάζ πάτε η στο κέντρο υγείας άιντε άιντε η Κλεισούρα κάνει εξυπνότερους τους ανθρωπους

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Πότε και πάω ρε φίλε δες τη κάνουν στο ποδόσφαιρο........

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
δυστυχως ειναι να μη σου τυχει.
και δεν ειναι για γελια βεβαια.
Εννοείται πως δεν είναι για γέλια και άλλωστε όπως είχα γράψει ποιο πίσω σκοπεύω να ξαναεπισκευτω το συγκεκριμένο μαγαζί όταν φυσικά το επιτρέπουν οι περιστάσεις .. Αλλά το να πας για να χαλαρώσεις και τελικά από το πουθενά  να βρεθείς με έναν μπελά στο κεφάλι σου (και τι μπελά) ...όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη γκαντεμιά  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom