Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

MACTE ANIMA

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
0
Καλησπέρα ερίτιμοι συναγωνιστές. Επισκέφτηκα το εν  θέματι λιοτρίβι την προηγούμενη εβδομάδα.  Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κατάστημα, δεδομένης της πρότερης αφοσίωσης μου στο NIRVANA.  Αλλά, εκεί στην Φραντζή έχουν μεγάλες απώλειες στο roster τους και είπα να δοκιμάσω αλλαγή έδρας, παρότι δεν με βολεύει το κέντρο της Αθήνας. Όντας η πρώτη μου φορά στο μαγαζί της Στουρνάρη είχα εκ των προτέρων επιλέξει, μετά από τις διθυραμβικές κριτικές μασαζολάγνων, να δοκιμάσω την Λία.   Στο σημείο αυτό κρίνω σκόπιμο να ευχαριστήσω όλους τους μύστες που γράφοντας αναλυτικά στο site μας καθοδηγούν και μας προστατεύουν από κακοτοπιές.
Δεν προηγήθηκε τηλέφωνο, πήγα κατευθείαν στο ίδρυμα.  Την πόρτα στον 1ο όροφο την άνοιξε η Λία, χωρίς να μου συστηθεί η ίδια.  Με οδήγησε στο μικρό σαλονάκι, μου πρόσφερε παγωμένο νερό και μετά από λίγο ξεκίνησε η παρέλαση.
Στον χώρο εκτός από την Λία ήταν η Ισαμπέλλα (για βυζολάγνους και μόνο, πιτσιρίκα 24-28 ετών, και νταρτανοειδές κόψιμο-κάνει ντουο με την Λία) , η Asia (ασιατικό έκφυλο πρόσωπο-μην με ρωτήσετε χώρα προέλευσης-, χυμώδης, με πολύ εγκάρδια χειραψία-θα τιμηθεί την επόμενη φορά, αν δεν υποκύψω εκ νέου στις σειρήνες της Λίας)  και η Έλενα (μπαμπάτσικο κορίτσι με ζεστό φωτεινό χαμόγελο-και αυτή στα υπόψιν) .  Ενδεχομένως να υπήρχε και άλλη ιέρεια και να ήταν σε συνεδρία, γιατί από κάποιο άλλο δωμάτιο ακουγόντουσαν ομιλίες.
Όπως σας προανέφερα πήγα στοχευμένα για Λία και έτσι η πρωθιέρεια του καταστήματος άφησε τα σκήπτρα της υποδοχής στην Ιζαμπέλλα και με οδήγησε στο δωμάτιο για την συνεδρία.  Με άφησε 5 λεπτά να ‘’πάρω’’ το λουτρό μου και επέστρεψε για να με ισοπεδώσει. 
Για τον χώρο τα έχουν γράψει οι προηγούμενοι από εμένα.  Χώρος που αρμόζει σε κέντρο ευεξίας.  Για την Λία επίσης.  Η γυναίκα είναι Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Α Σ.  Αυτό που κάνει το γουστάρει και προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στον πελάτη.   Με ρώτησε στο ξεκίνημα του αγώνα πόση ώρα να κρατήσει το ματς και αν θέλω δυνατό μασάζ ή όχι.  Με γυναίκες σαν την Λία στο δωμάτιο δεν νομίζω πως μπορείς να αντισταθείς στην προοπτική της συνεύρεσης για 1 ώρα (τουλάχιστον).  Εξαιρετική στο social, σε χαλαρώνει με τα χέρια της και σε ξεκλειδώνει.  Εμένα προσωπικά μου άφησε άριστες εντυπώσεις και με ανακούφισε και σε ένα συγκεκριμένο σημείο που ένοιωθα δριμύ άλγος.  Στο 2ο ημίχρονο με άλειψε με λάδι καρύδας και ξεκίνησε το body to body με φιλιά και χάδια από τους ώμους και επάνω.  Δεν άργησε η ανόρθωση, οπότε και με γύρισε για ρόφημα ακά, με φτυσίματα.  Όση ώρα μου τον είχε στην ‘’πρέσα’’ έπαιζα με την υγρή κλειτορίδα της  και έδειχνε πως το απολάμβανε.  Η κατάθεση δεν άργησε να έρθει , καθότι εξαιρετικά ταυλωμένος.  Πανθομολογούμενο πως η Λία πριν 10 χρόνια θα πρέπει να ήταν τούμπανος.  Αυτά από εμένα. Καλή επάνοδο στα μέλη του bou.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Η Λία φίλε μου είναι πράγματι μια κατηγορία μόνη της.

Δεν ξέρω βέβαια αν το απολαμβάνει...υγρή είναι επειδή έχει σπρώξει πολύ κρέμα στο αιδίον της πριν μπει στο δωμάτιο.

Όμως ξέρει να σε πείθει ότι καβλώνει και αυτό μας φράνει...αυτό δεν πάμε ν αγοράσουμε? Ένα ωριαίο παραμυθάκι.

Το μαγαζί όμως είναι "σχολή" και έχει πολλές καλές, μάλλον οι περισσότερες. Αξίζει να τις δοκιμάσεις όλες.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
η λια πριν 10 χρονια ηδη ειχε εγγονακι

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
) , η Asia (ασιατικό έκφυλο πρόσωπο-μην με ρωτήσετε χώρα προέλευσης-, χυμώδης, με πολύ εγκάρδια χειραψία-θα τιμηθεί την επόμενη φορά, αν δεν υποκύψω εκ νέου στις σειρήνες της Λίας)  και η Έλενα (μπαμπάτσικο κορίτσι με ζεστό φωτεινό χαμόγελο-και αυτή στα υπόψιν) . 

Μου είχε κάνει θετική εντύπωση και εμένα. Δεν έχει καμία κριτική;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Μου είχε κάνει θετική εντύπωση και εμένα. Δεν έχει καμία κριτική;
Η Ασία είναι η πρώην Μονικα Ασιατισα για όσους ψάχνουν κριτικη. Φιλιππινέζα που έφυγε και ξαναγύρισε. Αυτο που βλέπεις στο σαλόνι δεν είναι αυτο που παίρνεις μέσα....προσωπική συμβουλή κάντε αλλη επιλογή!

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
έχει εγγόνι η Λία?

μακάρι...αλλά γιατί αναφέρεται εδω αυτό?

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Ισχυει αυτο οτι εχει εγγονι??Μακαρι την παει στην κατηγορια Gilf αντι για Milf ανεβαινει Λεβελ στην καλτιλα!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Η Ασία είναι η πρώην Μονικα Ασιατισα για όσους ψάχνουν κριτικη. Φιλιππινέζα που έφυγε και ξαναγύρισε. Αυτο που βλέπεις στο σαλόνι δεν είναι αυτο που παίρνεις μέσα....προσωπική συμβουλή κάντε αλλη επιλογή!
Αν ειναι η Μονικα συμφωνω. Ειχα αυτην την εμπειρια πριν απο καποια χρονια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
  • Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Μάγκες ευχαριστώ. Απαράδεκτος είμαι που δεν τη θυμήθηκα. Την έχω πάρει και εγώ χωρίς καλές εντυπώσεις. Δεν πειράζει, επιλογές υπάρχουν..

zeppelin100

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
107
Πόντοι
11
Την είχα πετύχει στο Νιρβάνα κάποια φεγγάρια που δούλευε εκεί, δεν τρελάθηκα κι'όλας .....

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα να κάνω κ εγώ ακόμα μια ερώτηση η σοφή δεν εργάζεται άλλο; Έχει πάει κάπου άλλου ;

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Καλημέρα να κάνω κ εγώ ακόμα μια ερώτηση η σοφή δεν εργάζεται άλλο; Έχει πάει κάπου άλλου ;
Εγώ θέλω να ρωτήσω αν εκτός από την Σοφή εργάζεται η όχι και η Μονικα (η Σερβα )

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
απο εποχη στουρναρη 47

αναφερεται για να μαθαινουν οι νεοτεροι

αυτος δεν ειναι ο σκοπος του φορουμ?
Ας το πάρουμε ότι είναι ενημέρωση και όχι εμπάθεια, θα μπορούσε μια 40αρα να εχει κόρη και εγγόνι. Η Λια είναι παραπάνω, αλλα τι προσφέρει αυτη η ενημέρωση αν όχι να τη μαυρίσεις?
Είναι πολυ καλοδιατηρημένη, πολυ καθαρη, πολυ γυμνασμένη και προσφέρει ένα απο τα καλύτερα μασαζ σε τετοια μαγαζιά, ναι ή όχι? Το τι βγάζει σεξουαλικα στον καθένα είναι προσωπικό και δεν το βάζω μέσα....
Κρίμα φιλε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom