Αυτό με το ατύχημα δεν το κατάλαβα ... Είχε γίνει ατύχημα εκεί ?Στουρνάρη 47... Οπου και το ατύχημα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Φαντάζομαι πως όταν πρωτοπηρες την Λια ήταν μια μπάνικη μιλφαρα σωστά ? διότι από την στιγμή που κρατιέται τόσο καλά για την ηλικία της , φαντάζομαι πως μπορεί να ήταν και πριν μερικά χρόνια
δεν ξερω πως ειναι τωρα συναδελφε,εχω πολλα χρονια να την δω.
τοτε ηταν οντως ομορφη γυναικα,με πολυ καλο προγραμμα και στο μασαζ και στο σεξ.
το μονο αρνητικο που εβρισκα ηταν το πεσμενο στηθος που ειχε,αλλα την ηξερε κι η ιδια την αδυναμια της αυτη,για αυτο και φροντιζε παντα να την κρυβει.
δεν εβγαζε ποτε το σουτιεν δηλ κατα τη διαρκεια της συνεδριας ή απλα τα πεταγε εξω χωρις να το λυσει απο κατω.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Αυτο το εχει λύσει τουλάχιστον τα δυομισυ τελευταία χρονια που την ξέρω εγω....δεν ξερω πως ειναι τωρα συναδελφε,εχω πολλα χρονια να την δω.
τοτε ηταν οντως ομορφη γυναικα,με πολυ καλο προγραμμα και στο μασαζ και στο σεξ.
το μονο αρνητικο που εβρισκα ηταν το πεσμενο στηθος που ειχε,αλλα την ηξερε κι η ιδια την αδυναμια της αυτη,για αυτο και φροντιζε παντα να την κρυβει.
δεν εβγαζε ποτε το σουτιεν δηλ κατα τη διαρκεια της συνεδριας ή απλα τα πεταγε εξω χωρις να το λυσει απο κατω.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Αυτο το εχει λύσει τουλάχιστον τα δυομισυ τελευταία χρονια που την ξέρω εγω....
αυτο ειναι ευχαριστο.
το χρειαζοταν.
Τρεις φορες στο μαγαζι.
Λια- Οχι πολύ του γούστου μου απο ομορφιά, αλλα καταπληκτικό μασάζ και σε φτιάχνει ωραια.
Σοφι- βύζαρες. Βυζαρες. Βυζαρες. Αλλά πολυ μέτριο μασαζ και οχι πολύ καλη διαθεση.
Βικυ- όμορφη και ντουρασελ! Μέτριο μασάζ καλο καβάλησα
Λια- Οχι πολύ του γούστου μου απο ομορφιά, αλλα καταπληκτικό μασάζ και σε φτιάχνει ωραια.
Σοφι- βύζαρες. Βυζαρες. Βυζαρες. Αλλά πολυ μέτριο μασαζ και οχι πολύ καλη διαθεση.
Βικυ- όμορφη και ντουρασελ! Μέτριο μασάζ καλο καβάλησα
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 81
Έχει πάρει κανεις πρόσφατα τη Ζανα; Την ειδα προχθές φεύγοντας μετά από μισάωρο με Λια - έμπαινα άνετα.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση την οποία την έχω ξανακάνει απλά επειδή αποφάσισα να πάω μέσα στην βδομάδα θα ξαναρωτησω :
Θα πάω στο μαγαζί κανονικά όπως πριν η υπάρχουν υγειονομικά μέτρα ? Ρωτάω διότι παρότι έχω κάνει συνεύρεση (όχι σε χώρους μασάζ ) δεν ξέρω τι επικρατεί αυτή τι στιγμή στο συγκεκριμένο κατάστημα και στα μασατζιδικα γενικά . Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος εδώ η σε π.μ.
Ευχαριστώ
Θα πάω στο μαγαζί κανονικά όπως πριν η υπάρχουν υγειονομικά μέτρα ? Ρωτάω διότι παρότι έχω κάνει συνεύρεση (όχι σε χώρους μασάζ ) δεν ξέρω τι επικρατεί αυτή τι στιγμή στο συγκεκριμένο κατάστημα και στα μασατζιδικα γενικά . Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος εδώ η σε π.μ.
Ευχαριστώ
zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
Θέλω να κάνω μια ερώτηση την οποία την έχω ξανακάνει απλά επειδή αποφάσισα να πάω μέσα στην βδομάδα θα ξαναρωτησω :
Ευχαριστώ
Δεν σου απανταω για το συγκεκριμενο μαγαζι γιατι δεν το εχω επισκεφτει πρόσφατα. Σε τρια αλλα που εχω παει η κατασταση ειναι ακριβώς οπως πριν κλεισουν, προ κορονοιου...
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Όπως πριν σε γενικές γραμμές. Πριν μπεις σε δωματιο γίνεται εξαερισμός του χωρου, υπαρχει αντισηπτικό σε κάθε δωματιο αλλα μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο διαφορετικό.....Θέλω να κάνω μια ερώτηση την οποία την έχω ξανακάνει απλά επειδή αποφάσισα να πάω μέσα στην βδομάδα θα ξαναρωτησω :
Ευχαριστώ
Lexlex1616
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2020
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα!
Πριν αρκετά χρόνια είχα κάνει ένα αξιομνημονευτη μασάζ με απίστευτη λυσαλλεα πιπα με την Θεία Έλενα.
Προφανώς θα έχει σταματήσει τώρα?
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται?
Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό το μασάζ, πολύ ποιοτικό..
Πριν αρκετά χρόνια είχα κάνει ένα αξιομνημονευτη μασάζ με απίστευτη λυσαλλεα πιπα με την Θεία Έλενα.
Προφανώς θα έχει σταματήσει τώρα?
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται?
Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό το μασάζ, πολύ ποιοτικό..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Αναπολώ εποχές με Μελίνα μεγάλη μάστορια στην πιπα
εγω παλι αναπολω εποχες Σολωμου 59 με Μελινα και την μουναρα αδερφη της σε διπλο
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
εγω παλι αναπολω εποχες Σολωμου 59 με Μελινα και την μουναρα αδερφη της σε διπλο
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
αυτά τα χρόνια υπέροχα
δεσποινα - λολα ντουο φωτια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K