Την προηγουμενη βδομαδα κατεβηκα στην πρωτευουσα. Προ καραντινας ειχα υποσχεθει στη Μονικα οτι θαθελα να τη ξανασυναντησω με την πρωτη ευκαιρια, αφου την ειδα στο τελος της συναντησης μου με τη Σοφη. Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα αλλα η Ζανα μου ειπε οτι εχει ρανεβου. Απογοητευση...ομως μετα απολιγο πηρα μυνημα απ την ιδια οτι κανονισε να παρει αυτη τον συναγωνιστη, που τον ευχαριστω παρα πολυ και ετσι η ομορφη Μονικα ηταν διαθεσιμη. Ετρεξα λοιπον στο Σ29 και βρεθηκα στον ομορφο και φιλοξενο αυτο χωρο της Ζανας που τοσες ωραιες αναμησεις μου προσφερε. Δεν ξεχνω οτι εκει πρωτοαπολαυσα ερωτικο μασσαζ απ τα χερια της αξεχαστης Ελενας με ενα αξεχαστο happy ending. H Monika παραμενει μια ομορφη καλλιγραμη γυναικα. Ωραιο προσωπο, χειλη, λαιμο, στηθος, γλουτους, μηρους, γαμπες. Μ αρεσε και μ αρεσει παρα πολυ. Μουκανε ενα δυνατο μασσαζ που μου αλαφρωσε ολο μου το κορμι. Το δε 2ο μερος ηταν το συμπληρωμα της απολαυσης. Γλυκητατη συνουσια με απολαυστικο στοματικο κατ αρχας ελπιζω να ανταπεδωσα επαξια. Κατα τη διαρκεια του μασσαζ κι ως συνηθως ειπαμε διαφορα και προσωπικα και κοινωνικα που καθε αλλο παρα ευχαριστα ηταν. Παρ ολα αυτα γενικα το κλιμα της συναντησης ηταν πολυ ευχαριστο. Περασα για αλλη μια φορα παρα πολυ ωραια στο καλυτερο ισως μασσατζιδικο της Ελλαδας. Ζανα σε ειπα ποια θελω την επομενη φορα ε!