Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
εγω παλι αναπολω εποχες Σολωμου 59 με Μελινα και την μουναρα αδερφη της σε διπλο
=====
Δεσποινα η .. αδελφή, :) και  οχι  η  Δεσποινα  απο Εκατερινενμπουργκ , η της Ζανας  στο Σολ 54/6 και μετά εδώ :cheesy:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ποιός παντρευεται .. Πάντως /ήταν καποιος κύριος, ο οποιος πριν 10 χρόνια είχε φερει την Μελίνα (είχε κλεισει το δικο της στη Σολωμού) να δουλεψει στην κ. Γιάννα στο Φ212 . Ναι Η Μελινα είχε δουλέψει για ... μία μερα στο Φ 212 :)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Έτσι έχει λογική. Όλοι μπορούμε να την πατήσουμε
Έτσι έχει λογική. Όλοι μπορούμε να την πατήσουμε
Είναι ένας χώρος που πολυ σπάνια καποιος μαθαίνει την αλήθεια. Τις βοηθάει να μην έχουν αληθινή προβολή, να αλλάζουν και τελικά να εξαφανίζονται όταν θέλουν. Πολυ ψέμα αλλα .....κατανοητό! Άλλωστε και εμείς θελουμε να μαθαίνουμε χωρίς να δίνουμε συνήθως πληροφορίες...
Μιλώντας για παντριες δεν είναι ούτε η πρωτη φορα ούτε η τελευταία. Θυμάμαι πριν μερικά χρονια που τα studio μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον μου μια κοπελα στα 35 που δούλευε στο Βούρβαχη και είχε κάνει μεταγραφή στο Sensuality, γνώρισε κάποιον που την πολιορκούσε 3 μήνες και καποια μέρα ανακοίνωσε «Γεια σας παντρεύομαι». Το ενδιαφέρον είναι ότι ο φέρελπις νέος ηταν και εμφανισημος και με καλή οικονομική επιφάνεια απο οσο έμαθα απο τις εμβρόντητες συναδέλφους της.....και όλες διερωτώνται τι του έκανε και τον τρέλανε!! Τα μυστικά του επαγγέλματος.....

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Πολλοί είναι ηδονιστές   και θέλουν αποκλειστική !Έξω δεν κάνουν όλες κόλπα .Αν συνηθίσεις θέλεις μετά και έξω με τις κανονικές τα ίδια και αυτό μπορεί να είναι και αιτία διαζυγίου!Οπότε παίρνεις μια επαγγελματία με όλα τα ρίσκα φυσικά. :uglystupid: 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πολλοί είναι ηδονιστές  και θέλουν αποκλειστική !Έξω δεν κάνουν όλες κόλπα .Αν συνηθίσεις θέλεις μετά και έξω με τις κανονικές τα ίδια και αυτό μπορεί να είναι και αιτία διαζυγίου!Οπότε παίρνεις μια επαγγελματία με όλα τα ρίσκα φυσικά. :uglystupid: 
Καλα εδω παμε στο αλλο κουλο(με συγχωρειτε που ξεφευγω απο το θεμα αλλα κολλαει)
Υπαρχουν μαλακες που παντρευονται γυναικες που δεν κανουν κολπα στο κρεββατι;;;
Μην σου πω οτι δεν αξιζει για παντρεια αν δεν ξερει και να μαγειρευει καλα.

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Την προηγουμενη βδομαδα κατεβηκα στην πρωτευουσα. Προ καραντινας ειχα υποσχεθει στη Μονικα οτι θαθελα να τη ξανασυναντησω με την πρωτη ευκαιρια, αφου την ειδα στο τελος της συναντησης μου με τη Σοφη. Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα αλλα η Ζανα μου ειπε οτι εχει ρανεβου. Απογοητευση...ομως μετα απολιγο πηρα μυνημα απ την ιδια οτι κανονισε να παρει αυτη τον συναγωνιστη, που  τον ευχαριστω παρα πολυ και ετσι η ομορφη Μονικα ηταν διαθεσιμη. Ετρεξα λοιπον στο Σ29 και βρεθηκα στον ομορφο και φιλοξενο αυτο χωρο  της Ζανας που τοσες ωραιες αναμησεις μου προσφερε. Δεν ξεχνω οτι εκει πρωτοαπολαυσα ερωτικο μασσαζ απ τα χερια της αξεχαστης Ελενας με ενα αξεχαστο happy ending. H Monika παραμενει μια ομορφη καλλιγραμη γυναικα. Ωραιο προσωπο, χειλη, λαιμο, στηθος, γλουτους, μηρους, γαμπες. Μ αρεσε και μ αρεσει παρα πολυ. Μουκανε ενα δυνατο μασσαζ που μου αλαφρωσε ολο μου το κορμι. Το δε 2ο μερος ηταν το συμπληρωμα της απολαυσης. Γλυκητατη συνουσια με απολαυστικο στοματικο κατ αρχας ελπιζω να ανταπεδωσα επαξια. Κατα τη διαρκεια του μασσαζ κι ως συνηθως ειπαμε διαφορα και προσωπικα και κοινωνικα που καθε αλλο παρα ευχαριστα ηταν. Παρ ολα αυτα γενικα το κλιμα της συναντησης ηταν πολυ ευχαριστο. Περασα για αλλη μια φορα παρα πολυ ωραια στο καλυτερο ισως μασσατζιδικο της Ελλαδας.  Ζανα σε ειπα ποια θελω την επομενη φορα ε!

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060

Την προηγουμενη βδομαδα κατεβηκα στην πρωτευουσα. Προ καραντινας ειχα υποσχεθει στη Μονικα οτι θαθελα να τη ξανασυναντησω με την πρωτη ευκαιρια, αφου την ειδα στο τελος της συναντησης μου με τη Σοφη. Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα αλλα η Ζανα μου ειπε οτι εχει ρανεβου. Απογοητευση...ομως μετα απολιγο πηρα μυνημα απ την ιδια οτι κανονισε να παρει αυτη τον συναγωνιστη, που  τον ευχαριστω παρα πολυ και ετσι η ομορφη Μονικα ηταν διαθεσιμη. Ετρεξα λοιπον στο Σ29 και βρεθηκα στον ομορφο και φιλοξενο αυτο χωρο  της Ζανας που τοσες ωραιες αναμησεις μου προσφερε. Δεν ξεχνω οτι εκει πρωτοαπολαυσα ερωτικο μασσαζ απ τα χερια της αξεχαστης Ελενας με ενα αξεχαστο happy ending. H Monika παραμενει μια ομορφη καλλιγραμη γυναικα. Ωραιο προσωπο, χειλη, λαιμο, στηθος, γλουτους, μηρους, γαμπες. Μ αρεσε και μ αρεσει παρα πολυ. Μουκανε ενα δυνατο μασσαζ που μου αλαφρωσε ολο μου το κορμι. Το δε 2ο μερος ηταν το συμπληρωμα της απολαυσης. Γλυκητατη συνουσια με απολαυστικο στοματικο κατ αρχας ελπιζω να ανταπεδωσα επαξια. Κατα τη διαρκεια του μασσαζ κι ως συνηθως ειπαμε διαφορα και προσωπικα και κοινωνικα που καθε αλλο παρα ευχαριστα ηταν. Παρ ολα αυτα γενικα το κλιμα της συναντησης ηταν πολυ ευχαριστο. Περασα για αλλη μια φορα παρα πολυ ωραια στο καλυτερο ισως μασσατζιδικο της Ελλαδας.  Ζανα σε ειπα ποια θελω την επομενη φορα ε!
ωραίος  αδερφέ...η Μόνικα σταθερή αξία εκεί

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Καλα εδω παμε στο αλλο κουλο(με συγχωρειτε που ξεφευγω απο το θεμα αλλα κολλαει)

Πολλές μένουν στο ιεραποστολικό ή και άλλες έχουν τους άνδρες τους στην πείνα για πολλούς λόγους.Αν πας σε μασαζάδικο και σου κάνουν μασάζ με τα μουνόχειλα, νούρου, γλυφοκώλια , δονητές , ροφήματα, τριο κτλπ και εξαρτηθείς για πήγαινε στις έξω Ελλεϊνίδες και ζήτατα αυτά να δούμε! :think:

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
εγω παλι αναπολω εποχες Σολωμου 59 με Μελινα και την μουναρα αδερφη της σε διπλο
τι μας θύμισες τώρα μεγάλε zero Πίο καυλιάρα κοπέλα από την Δέσποινα δεν έχω πετύχει από τότε σε μασάζ...και μικρή και να κατέχει από μασάζ...και μουναρος...!!!

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660

Φίλε μου ξέρω κόσμο που ούτε πίπα δεν τους παίρνουν οι γυναίκες τους διότι σιχαίνονται ....
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου !!!

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815

Επειδή ήμουν από τους τυχερούς κ πρόλαβα, ήταν εμφάνιση επιπέδου ΤσουΛου

Epic εποχές..

Θυμησέ μας κ την άλλη την τορπίλη που δούλευε με την Ζανα (αν θυμάμαι καλά στο 54/6) και παντρεύτηκε και αυτή .. Τι βυζόμπαλα θεέ μου ..

Μας αρρώστησες βραδιάτικα άρχοντα .. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Επειδή ήμουν από τους τυχερούς κ πρόλαβα, ήταν εμφάνιση επιπέδου ΤσουΛου

Epic εποχές..

Θυμησέ μας κ την άλλη την τορπίλη που δούλευε με την Ζανα (αν θυμάμαι καλά στο 54/6) και παντρεύτηκε και αυτή .. Τι βυζόμπαλα θεέ μου ..

Μας αρρώστησες βραδιάτικα άρχοντα .. 

Αντελινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom