Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ευχαριστω για την απαντηση συναγωνιστη! Απλα επειδη ειναι φαση μασατζιδικο και δεν εχω παει ποτε δεν γνωριζω ακριβως!! Δηλαδη εχω 1 ωρα μεσα με την κοπελα μασαζ και φικι φικι? Επισης ποιο τυπου μασαζ να διαλεξω συγγνωμη για τν πολυλογια! Σκεφτομαι για Σοφι αλλα διαβασα δεν ειναι εκει ποια αλλη αξιζει 40 μιλφ με βυζους, νταρντανα?
Πολύ καλή επίσης είναι η Λία με βυζάρες και πήρα και την Έλενα πρόσφατα και αυτή πολύ καλή κοπέλα.
Στη μία ώρα η κοπέλα σου κάνει μασάζ και παίζει φίκι φίκι πρίν ή μετά ,ανάλογα πως θα πάει η συνεδρία. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει στάνταρ το προτείνω ανεπιφύλακτα. Στη Λαγουμιτζή που είχα πάει προ καραντίνας πχ είχα περάσει με μια χρυσή μετριότητα που μου συστήθηκε για Ρωσσίδα  και παίζει εγώ να είμαι πιο Ρώσος απο αυτήν.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Πολύ καλή επίσης είναι η Λία με βυζάρες και πήρα και την Έλενα πρόσφατα και αυτή πολύ καλή κοπέλα.
Στη μία ώρα η κοπέλα σου κάνει μασάζ και παίζει φίκι φίκι πρίν ή μετά ,ανάλογα πως θα πάει η συνεδρία. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει στάνταρ το προτείνω ανεπιφύλακτα. Στη Λαγουμιτζή που είχα πάει προ καραντίνας πχ είχα περάσει με μια χρυσή μετριότητα που μου συστήθηκε για Ρωσσίδα  και παίζει εγώ να είμαι πιο Ρώσος απο αυτήν.
η ζανα τι μερος του λογου ειναι κατι εχω διαβασει δωσε μ μια περιγραφη παρακαλω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Είχα περάσει από στουρναρη για πρώτη μου φορά πριν καμιά 20 άρια μέρες,  είχα πάρει τηλ και είχα κλείσει ραντεβού με την Λία .Πολύ ωραίο μασατζιδικο δωμάτιο πεντακάθαρο. Η Λία είναι κάπου στα 50 αλλά είναι πολύ ωραία γκομενα ,στον αγώνα φοβερή σε όλα μασάζ,  δεύτερο μέρος ,ευγενική, δεν βιάζεται από της κοπέλες που ιδρώνουν την φανέλα και δεν θα κλαψεις τα χρήματα που θα δώσεις. Θα ανεβάσω και κριτική.
Αδερφε καλησπερα.Ενδιαφερομαι και εγω για 1η φορα σε μασατζιδικο. Αποτι εχω διαβασει τα δυνατα χαρτια ειναι Λία,Σόφι,Ζάνα. Εγω ειμαι πιο μερακλης και μαρεσουν ολα πιο μεγαλα και ναναι νταρντανα η γκομενα σε στυλ Milf/Mature. Τι μου προτεινεις?

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
702
Πόντοι
81
Αδερφε καλησπερα.Ενδιαφερομαι και εγω για 1η φορα σε μασατζιδικο. Αποτι εχω διαβασει τα δυνατα χαρτια ειναι Λία,Σόφι,Ζάνα. Εγω ειμαι πιο μερακλης και μαρεσουν ολα πιο μεγαλα και ναναι νταρντανα η γκομενα σε στυλ Milf/Mature. Τι μου προτεινεις?

Κατά σειρά Σοφη, Ξένια, Ζανα κ Λια.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Μυστη μου δεν ηρθε καποιο μηνυμα δειχνει κενο!

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.929
Πόντοι
19.795
Αδερφε Λία περιπου μια περιγραφη παρακαλω? Γιατι ειμα αναμεσα σε Λία και Σόφι με αυτα που διαβαζω απλα θελω να καταλαβω την διαφορα!
Eχω γραψει κριτικη και για τις δυο τυπε. Αν θες ριξε μια ματια.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Eχω γραψει κριτικη και για τις δυο τυπε. Αν θες ριξε μια ματια.
Φιλε μου επειδη θα παω απο επαρχια και θελω να μην ξεχασω την εμπειρια με τιποτα και να το παω σε τοπ λεβελ την φαση.Επειδη θαναι 1η φορα στο μαγαζι τι μπορω να κανω για να παρω duo Ζάνα και Λία ή Ζανα με καποια αλλη? Γιατι με αυτα που διαβαζα πριν πιο πολυ καβλωσα με Ζανα παρα με Σοφί και Λία χαχα! Ειναι πιο gilf η Ζανα δλδ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.929
Πόντοι
19.795
Φιλε μου επειδη θα παω απο επαρχια και θελω να μην ξεχασω την εμπειρια με τιποτα και να το παω σε τοπ λεβελ την φαση.Επειδη θαναι 1η φορα στο μαγαζι τι μπορω να κανω για να παρω duo Ζάνα και Λία ή Ζανα με καποια αλλη? Γιατι με αυτα που διαβαζα πριν πιο πολυ καβλωσα με Ζανα παρα με Σοφί και Λία χαχα! Ειναι πιο gilf η Ζανα δλδ?
Δεν νομιζω οτι η Ζανα δουλευει ακομα. Μονο ισως επιλεκτικα με καποιους πελατες. Παρε τηλ. πριν πας και συννενοησου.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Δεν νομιζω οτι η Ζανα δουλευει ακομα. Μονο ισως επιλεκτικα με καποιους πελατες. Παρε τηλ. πριν πας και συννενοησου.
Θα το ζητησω και οτι γινει οτι μου πουν αλλιως απο κοντα μηπως μπορεσω και γινει καμια γιατι με αυτα που διαβασα για Ζανα δεν κρατιεμαι εχω καβλωσει ολος..Βεαβαια και για Λία απιστευτες κριτικες.. Η λια ειναι Μολδαβια η Σοφί ελλαδα και η Ζανα ρωσσιδα?

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Aδερφε αν εχω καποια φετιχ νορμαλ ποια ειναι πιο δεκτικη σε αυτα τα κινκυ? Σοφί η Λία?

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Οικόπεδο θα αγοράσεις.....  ήμαρτον!

• Like
Αντιδράσεις: Josex

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
τότε γιατί το ρωτάς για τέτοια θέματα φίλος?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
στοιχεία για Έλενα έχουμε? καινούργια στο μαγαζί?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
στοιχεία για Έλενα έχουμε? καινούργια στο μαγαζί?
μελαχρινή με τατού, βυζιά γεμάτα,δυνατή στο δωμάτιο,προτείνεται ανεπιφύλακτα. 2 χρόνια έχει στο μαγαζί μου είπε αλλά δεν θυμάμαι να την είχα ξαναδει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εκτός αν μπερδεψα το ονομα. Ξέρω γω

Stories