Σεξοσφώρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Έχουν σταματήσει εδώ και αρκετό διάστημα.Έμμυ και Λίζα είναι εκεί?
Έχουν σταματήσει εδώ και αρκετό διάστημα.Έμμυ και Λίζα είναι εκεί?
άβυσος η ψυχή του άντρα......
όλο ζητάμε καινούργιες κοπέλες και όλο ψάχνουμε τις παλιές.
Φέρε φρέσκο πράγμα Ζάνα.
Έμμυ και Λίζα είναι εκεί?
Κι όμως, φίλε μου , της παλιές ζητάνε περισσότερο,και δεν είναι τυχαίο που εγαζονται χρόνια στο κατάστημα.Νέα είναι η Άντζελα,και αξίζει, αντέ και αν δεν είναι καλή δέχομαι κριτική ;)άβυσος η ψυχή του άντρα......
Φέρε φρέσκο πράγμα Ζάνα.
Κι όμως, φίλε μου , της παλιές ζητάνε περισσότερο,και δεν είναι τυχαίο που εγαζονται χρόνια στο κατάστημα.Νέα είναι η Άντζελα,και αξίζει, αντέ και αν δεν είναι καλή δέχομαι κριτική ;)
Αδερφέ από την ίδια εξαρτάται, αν τακτοποίησει τα θέματα της , στο κατάστημα πιστεύω είναι καλοδεχουμενη, αν και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνει καιρό , όπως και είχα αναφέρει αλώστε!Και μια και εισαι "εδω" μεσα τωρα φιλε Windows το Λιζακι ποτε το "βλεπειs" να επιστρεφει ??
Αδερφέ από την ίδια εξαρτάται, αν τακτοποίηση τα θέματα της , στο κατάστημα πιστεύω είναι καλοδεχουμενη, αν και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνει καιρό , όπως και είχα αναφέρει αλώστε!
Έχουν σταματήσει εδώ και αρκετό διάστημα.
άβυσος η ψυχή του άντρα......
Φέρε φρέσκο πράγμα Ζάνα.
Κι όμως, φίλε μου , της παλιές ζητάνε περισσότερο,και δεν είναι τυχαίο που εγαζονται χρόνια στο κατάστημα.Νέα είναι η Άντζελα,και αξίζει, αντέ και αν δεν είναι καλή δέχομαι κριτική ;)
καλημέρα!!
Αδερφέ δεν έχω πρόβλημα με τις παλιές, ακόμα καλά περνάμε.
θα έρθει και η ώρα της κριτικής.
Μιά χαρά είναι η κοπέλα αν σκεφτείς πόσο λίγο δουλεύει.
Κούκλα είναι.!! ;) ;)
Εορταστικό οράριο τα Χριστούγεννα; Ποιες μέρες θα είναι κλειστό θεραπευτήριο. Έχω κάτι πονάκια και χρειάζομαι ανακούφιση.
καλά θυμάσαιχθεσινο περασμα με την αλβανιδοκολαρα τζενυ αν θυμαμαι καλα
μαν,ρωτας συνεχεια για την ζανα απο οτι βλεπω...η ζανα ΔΕΝ περναει μεσα.οκ?τη ζανα θελω ειναι εκει;ρε μαγκες ο 2ος οροφος κανουν μασαζ και εκει;