καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
θα μας ενημερώσει κανείς γνώστης για τον δεύτερο όροφο αν υπάρχει παράρτημα;τη ζανα θελω ειναι εκει;ρε μαγκες ο 2ος οροφος κανουν μασαζ και εκει;
θα μας ενημερώσει κανείς γνώστης για τον δεύτερο όροφο αν υπάρχει παράρτημα;τη ζανα θελω ειναι εκει;ρε μαγκες ο 2ος οροφος κανουν μασαζ και εκει;
Προφανώς όπως και στην απόδειξη φίλε μου .το extrait στην ανάλυση λογαριασμού τι θα αναφέρει και πως θα αναγράφεται η πίστωση;
θα ενημερωθείς σύντομα φιλε μου !οποιος τότε πήρε απόδειξη να μας ενημερώσει και μας που δεν έχουμε πάρει......
Το κατάστημα διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν τη πληρωμή τους και με τραπεζικές κάρτες !!!
το extrait στην ανάλυση λογαριασμού τι θα αναφέρει και πως θα αναγράφεται η πίστωση;
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας .
Σας εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία και χαρά στης οικογένειες σας .
Καλά Χριστούγεννα σε όλους !
Το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως στης 6 το απόγευμα.
Το Σάββατο θα ανοίξει από της 10:30 έως στης 7 το απόγευμα.
Χρόνια πολλά ,εύχομαι σε όλους καλή χρονιά !!!
Επισκεψη προ μηνος στο ιδρυμα. Πηρα Μαρια την Φουρειρα!!! . Πολυ μου αρεσε το εντυπωσιακο μαλλι της . Μικρο βυζακι , ωραιο κολαρακι , χαμογελαστη , ομιλιτικη σε κανει να νιωθεις ανετα. Επισης ωραιο μικρο μουνακι.
Το κακο ειναι οτι αποφευγει να γαμηθει καλα. Δεν κανει ωραιο στησιμο και ειναι του στυλ σιγα σιγα ποναω και τετοια.
Αφου εφυγα απο εκει , περιπλανηθηκα λιγο στην ομονοια και κατεληξα στην φωκαιας 27 οπου πηρα την Καμελια ( μου αρεσε η φατσουλα της σε αντιθεση με αυτα που γραφουν αλλοι) και ευχαριστηθηκα γαμισι.
Χρονιά πολλά φίλε Doctor .Φίλε salzburg η Μαρία κάνει καλό μασάζ?
Ελεύθερο στοματικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά!