Πως είναι ,αξίζει !Καλο αυτο .... αλλα ακομα καλυτερα να ερχοταν και το Λιζακι παλι back .......!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Πως είναι ,αξίζει !
Διαβασε φιλε εδω .....δεν ειναι δυσκολο .......!!!
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
.... αλλα ακομα καλυτερα να ερχοταν και το Λιζακι παλι back .......!!!!!
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
φωτιές έχει ανάψει αυτό το Λιζάκι.......φερτε πίσω το Λιζάκι ρεεεεεε....χαχα!!!!
Ναι , ναι !!!!!!! +10000000
leopold-stoch
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρει κανείς αν η Μόνικα τα παίρνει στο πρόσωπο ή/και στο στόμα?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
βαλτε εκει περα και καμια ταμιας,με τιποτα μινι και ζαρτιερες,να δεις πελατεια..Υπενθυμίζω στους φίλους του καταστήματος , ότι στο κατάστημα γίνετε χρήση πιστωτικής κάρτας , για όλες της τραπεζικές κάρτες ανεξαρτήτως !!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ξερω γω..μια σκεψη εκανα...σονια και μελινα στην θεση αυτη,και τελος..αχαχχαχαΣυμφέρει λες για σκέψου
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Καλο ακούγετεβαλτε εκει περα και καμια ταμιας,με τιποτα μινι και ζαρτιερες,να δεις πελατεια..
alexis6666
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χαιρεται αγαπητοι συναγωνιστες..
Πριν μισο χρονο περιπου κατεβαινω αθηνα για αγωνες και μετα τον πρωτο πρωινο αγωνα ψηνω 2 συναθλητες μου να παμε βολτιτσα απο στουρναρη 29..
Θα ηταν η πρωτη μου φορα..Περα απο ταυλανδη δεν θυμαμαι να ειχα ξανακανει μασαζ τετοιου ειδους ξανα στην ελλαδα..
Οπότε δεν ηξερα πανω κατω τι θα δω..Αλλα με το που ανοιξε η πορτα,καταλαβα τι παιζει και χαλαρωσα τελειως..
Ανοιγει με στολη νοσοκομας η θεια ελενα..!Εγω καταλαβα κατευθειαν ποια θα διαλεξω εννοειται,διεκρινα εμπειρια!
Ο ενας φιλος πηρε ενα μικρο πιπινακι ,αν θυμαμαι μελινα.. και περασε πολυ καλα ειπε..
Ο αλλος καθισε στο σαλονι με καφεδακι μας περιμενε..
Τα κοριτσια κανανε πασαρελα και μας συστηνοντουσαν,επαθα πλακα!
Η θεια ελενα μεσα ηταν ο,τι καλυτερο συναντησα εως τωρα..τελειο μασαζ με περασματα απο επιμαχα σημεια ,γλειψιμο αρχιδιων και της γυρω περιοχης...και στο γυρισμα απιστευτη λυσσαλεα πιπα οπου τα υποδεχθηκε μεσα στο στομα και τα εφτυσε..
Ντουζακι μαζι στο καπακι .
κοστος 60 ευρω μιση ωρα ,σας το συστηνω ανεπιφυλακτα (δηλαδη τη θεια ελενα..)
Πριν μισο χρονο περιπου κατεβαινω αθηνα για αγωνες και μετα τον πρωτο πρωινο αγωνα ψηνω 2 συναθλητες μου να παμε βολτιτσα απο στουρναρη 29..
Θα ηταν η πρωτη μου φορα..Περα απο ταυλανδη δεν θυμαμαι να ειχα ξανακανει μασαζ τετοιου ειδους ξανα στην ελλαδα..
Οπότε δεν ηξερα πανω κατω τι θα δω..Αλλα με το που ανοιξε η πορτα,καταλαβα τι παιζει και χαλαρωσα τελειως..
Ανοιγει με στολη νοσοκομας η θεια ελενα..!Εγω καταλαβα κατευθειαν ποια θα διαλεξω εννοειται,διεκρινα εμπειρια!
Ο ενας φιλος πηρε ενα μικρο πιπινακι ,αν θυμαμαι μελινα.. και περασε πολυ καλα ειπε..
Η θεια ελενα μεσα ηταν ο,τι καλυτερο συναντησα εως τωρα..τελειο μασαζ με περασματα απο επιμαχα σημεια ,γλειψιμο αρχιδιων και της γυρω περιοχης...και στο γυρισμα απιστευτη λυσσαλεα πιπα οπου τα υποδεχθηκε μεσα στο στομα και τα εφτυσε..
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Αργησες λιγο να γραψεις κριτικη φιλε. Πολλά αλλάζουν μεσα σε μισό χρόνο
alexis6666
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειμαι νεος φιλε , τριων ημερων!Αργησες λιγο να γραψεις κριτικη φιλε. Πολλά αλλάζουν μεσα σε μισό χρόνο
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Και θυμάσαι τόσες πολλές λεπτομέρειες και ονόματα μετά από μισό χρόνο!!!! Μπράβο μνήμη. Σίγουρα πέρασες πολύ καλά για να θυμάσαι τόσα πράγματα.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ok.. το πιπινάκι Μελινα.. δεν ήτο και τόσο ακριβές ..
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Χαιρεται αγαπητοι συναγωνιστες..
Ελεναρα rules
alexis6666
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το εχω με τη μνημη φιλε ,περα του οτι περασα υπεροχα με την ελεναρα..Και θυμάσαι τόσες πολλές λεπτομέρειες και ονόματα μετά από μισό χρόνο!!!! Μπράβο μνήμη. Σίγουρα πέρασες πολύ καλά για να θυμάσαι τόσα πράγματα.
Που να δεις λεπτομερειες και ονοματα που θυμαμαι απο ταυλανδη απο γεναρη του 2013 που πηγα!
Θα γραψω συντομα σε 2 μερη κριτκες,προτασεις,εμπειριες και fotos στο ταιλανδη sex trip!
stay tuned
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Ok.. το πιπινάκι Μελινα.. δεν ήτο και τόσο ακριβές ..
ενετελωs ομωs ακυρο ....!!!
alexis6666
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Α ρε ελεναρα θα μας τρελανεις!
Επισκεψη στην αθηνα χωρις μασαζ απο τη θεια ελενα δεν νοειται πλεον!!!
Επισκεψη στην αθηνα χωρις μασαζ απο τη θεια ελενα δεν νοειται πλεον!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K