κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.697
- Πόντοι
- 19.795
Σημερα το πρωι κατα τις 11.30 γινοταν ψιλοπανικος στο ιδρυμα. Και μετα μιλαμε για κριση
τελεια ευχαριστουμεψΚαλημέρα ! Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα .
Να δουμε πως θα φτασουμε με πορείες και πιθανά επεισόδιατελεια ευχαριστουμεψ
Καλημέρα ! Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα .
Κανονικοτατα λειτουργει σημερα το ελαιοτριβειο , δεν χαμπαριαζουνε απο απεργιες η λαδοκορες !!!! Εδω σπανε αλατα σε αυχενες δεν θα σπασουνε μια πανελλαδικη απεργια ;) ;) ;) !!!! Εχει πλακα παντως διοτι εχω πετυχει αναλογες καταστασεις στο εν λογο ιδρυμα , εξω να γινεται της καργιολας , μολοτοφ , μπαχαλα , αναρχικοι κι αλιζβεριση ζορικο και μεσα υπο τους ηχους του ρεικι Spa cd ...... να χυνεται ιδρωτας και σπερμα στα δωματια , εκει μεσα να δειτε τι πορεια γινεται , τελικα κι ο αγωνας μες τα δωματια γινεται ;) ;) ;) !!!!Καλημέρα ! Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα .
Πόσο δίκιο έχεις . .Να δουμε πως θα φτασουμε με πορείες και πιθανά επεισόδια
Κανονικοτατα λειτουργει σημερα το ελαιοτριβειο , δεν χαμπαριαζουνε απο απεργιες η λαδοκορες !!!! Εδω σπανε αλατα σε αυχενες δεν θα σπασουνε μια πανελλαδικη απεργια ;) ;) ;) !!!! Εχει πλακα παντως διοτι εχω πετυχει αναλογες καταστασεις στο εν λογο ιδρυμα , εξω να γινεται της καργιολας , μολοτοφ , μπαχαλα , αναρχικοι κι αλιζβεριση ζορικο και μεσα υπο τους ηχους του ρεικι Spa cd ...... να χυνεται ιδρωτας και σπερμα στα δωματια , εκει μεσα να δειτε τι πορεια γινεται , τελικα κι ο αγωνας μες τα δωματια γινεται ;) ;) ;) !!!!
Κανονικοτατα λειτουργει σημερα το ελαιοτριβειο , δεν χαμπαριαζουνε απο απεργιες η λαδοκορες !!!! Εδω σπανε αλατα σε αυχενες δεν θα σπασουνε μια πανελλαδικη απεργια ;) ;) ;) !!!! Εχει πλακα παντως διοτι εχω πετυχει αναλογες καταστασεις στο εν λογο ιδρυμα , εξω να γινεται της καργιολας , μολοτοφ , μπαχαλα , αναρχικοι κι αλιζβεριση ζορικο και μεσα υπο τους ηχους του ρεικι Spa cd ...... να χυνεται ιδρωτας και σπερμα στα δωματια , εκει μεσα να δειτε τι πορεια γινεται , τελικα κι ο αγωνας μες τα δωματια γινεται ;) ;) ;) !!!!
Αδερφέ έγραψες , κλαίωΚανονικοτατα λειτουργει σημερα το ελαιοτριβειο , δεν χαμπαριαζουνε απο απεργιες η λαδοκορες !!!! Εδω σπανε αλατα σε αυχενες δεν θα σπασουνε μια πανελλαδικη απεργια ;) ;) ;) !!!! Εχει πλακα παντως διοτι εχω πετυχει αναλογες καταστασεις στο εν λογο ιδρυμα , εξω να γινεται της καργιολας , μολοτοφ , μπαχαλα , αναρχικοι κι αλιζβεριση ζορικο και μεσα υπο τους ηχους του ρεικι Spa cd ...... να χυνεται ιδρωτας και σπερμα στα δωματια , εκει μεσα να δειτε τι πορεια γινεται , τελικα κι ο αγωνας μες τα δωματια γινεται ;) ;) ;) !!!!
η ελενη ειναι ακομα εκει?δεν εχω δει κριτικη φρεσκια...
Έχει πληρώσει κανείς με κάρτα στο μαγαζί; Η απόδειξη τι λέει; Είναι ασφάλες;
Καλημέρα φίλοι, η Ερικα από το Σ.45 εργάζεται πλέον στο κατάστημα,επίσης και η Καλινκα έχει γυρίσει
καλινκα =αντριανα=αντζελα??
Η Καλινκα ειναι αυτη που πηδιεται μονο απο κωλο;Ναι δυστυχώς και ότι έκανε στη Συγγρού με 80, τώρα θα ζητάει 100αρα..
Η Καλινκα ειναι αυτη που πηδιεται μονο απο κωλο;