Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
πέρασμα πρόσφατα με Βίκυ. Η κοπέλα ειναι ευγενική , χαμογελαστή αλλά από κάβλα είναι 0.  Την έγλειφα αποκάτω για αρκετή ωρα , ψεύτικοι αναστεναγμοί αλλά δεν κάβλωσε καθόλου. Γενικά είναι τίμια και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη αλλά έχει εναν επαγγελματισμό και κάπου φαίνεται αυτό . Τα γλωσσόφιλα τα απέφευγε ευγενικά , ενω πριν κανα χρόνο που έιχα ξαναπεράσει μαζί της ήταν καλύτερη.
Εχει κανείς να προτείνει κάποια από εκεί μέχρι 30 που να δίνει παθιασμένα γλωσσόφιλα και να φτιάχνεται και λίγο;

Εχω ακούσει για Μαρία , Αννα ( με την οποία είχα καλή εμπειρία παλαιότερα , δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη).

ρε πάρε μελίνα και λία να βρείς το φώς σου που ασχολείσαι με όλα τα μή ερωτογενή πόρνεα

alkis38

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματι πολλη παρακμη σε σχεση με το παραλθον που δεν ηξερες τι να πρω :headbang:τοδιαλεξης

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματι πολλη παρακμη σε σχεση με το παραλθον που δεν ηξερες τι να πρω :headbang:τοδιαλεξης

Το' πα κι' εγώ ρε παιδιά, αλλά κάποιοι συναγωνιστές διαφωνούν...
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που δεν ήξερες ποια κοπέλα να διαλέξεις.
Και τώρα σκέφτεσαι δικαιολογία μετά την "παρέλαση" για να φύγεις.......

Birbilis28

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καινουργιος εδω μεσα και θα πω και εγω την εμπειρια μου απο το εν λογω καταστημα....  Εχω περασει πολλες φορες με μελινα,λια,ελενη,ζανα,νικολ... Η τελευταια φορα ηταν και με την νικολ... Πολλοι λενε οτι ειναι ξενερωτη και τα συναφη... Θα συμφωνησω δειχνει σαν να το κανει απο αγγαρεια και πολλες φορες θα αρκεστει μονο σε καμια πιπα αντε και καμια βυζομαλακια... Εγω επειδη την εχω επιλεξει πολλες φορες "δειχνει" να θελει το κατι παραπανω.... Αφου λοιπον μπαινω κανω μπανιο κτλ ερχεται μεσα η εν λογω κορασιδα και αφου χαμογελαει και λεει ποσο καιρο εχει να με δει μου πεταει τις βυζαρες της στο στομα.... Χωρις να χασω χρονο την πεταω πανω στο μασαζοκρεβατο και αφου την δαχτυλιαζω λιγο μου περναει το σκουφακι και την αρχιζω με ιεραποστολικο γλειφοντας τα θεο βυζααααααααα της....  :tits: :tits: μετα απο λιγο την γυρναω σε κουταλι και μετα απο λιγο στα 4 οπου ριχνω και τις μπατσιτσες της μεχρις οτου μας βρισκει το τελος.... Μπανιο φιλακια και σπιτι.... Το μονο που εχω να πω για την νικολ ειναι αν βρεις το κουμπι της θα σε ξετιναξει στο πουτσο....

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
6.575
Καινουργιος εδω μεσα και θα πω και εγω την εμπειρια μου απο το εν λογω καταστημα....  Εχω περασει πολλες φορες με μελινα,λια,ελενη,ζανα,νικολ... Η τελευταια φορα ηταν και με την νικολ... Πολλοι λενε οτι ειναι ξενερωτη και τα συναφη... Θα συμφωνησω δειχνει σαν να το κανει απο αγγαρεια και πολλες φορες θα αρκεστει μονο σε καμια πιπα αντε και καμια βυζομαλακια... Εγω επειδη την εχω επιλεξει πολλες φορες "δειχνει" να θελει το κατι παραπανω.... Αφου λοιπον μπαινω κανω μπανιο κτλ ερχεται μεσα η εν λογω κορασιδα και αφου χαμογελαει και λεει ποσο καιρο εχει να με δει μου πεταει τις βυζαρες της στο στομα.... Χωρις να χασω χρονο την πεταω πανω στο μασαζοκρεβατο και αφου την δαχτυλιαζω λιγο μου περναει το σκουφακι και την αρχιζω με ιεραποστολικο γλειφοντας τα θεο βυζααααααααα της....  :tits: :tits: μετα απο λιγο την γυρναω σε κουταλι και μετα απο λιγο στα 4 οπου ριχνω και τις μπατσιτσες της μεχρις οτου μας βρισκει το τελος.... Μπανιο φιλακια και σπιτι.... Το μονο που εχω να πω για την νικολ ειναι αν βρεις το κουμπι της θα σε ξετιναξει στο πουτσο....

:huh: :huh: ......Ύποπτο  .... 

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Σιγά το μπούτσο ρε φίλε...
Που πας ρε μπιρμπίλη....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

προσεχε μη το χασεις.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365

Τύπε, βαράει μύγες η Νικόλ εεε? Έλα μην ντρέπεσαι, πες μας..

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

χαχαχαχα !!! α ρε νεε ....!!! μην παρειs κανενα αλλο στον" λαιμο σου "......το νου σου ...χαχαχα , τι ακουω ο ανθρωποs !!!!!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365

Έχει ξεπέσει το μαγαζί.. Και τα δωμάτια το τελευταίο καιρό άδεια.. Δεν ξέρω τι έκανε η Ζάνα μέσα, αλλά απ'έξω δεν τα πάει καθόλου καλά..

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Έχει ξεπέσει το μαγαζί.. Και τα δωμάτια το τελευταίο καιρό άδεια.. Δεν ξέρω τι έκανε η Ζάνα μέσα, αλλά απ'έξω δεν τα πάει καθόλου καλά..

Ότι "έχει ξεπέσει το μαγαζί" είναι αλήθεια. Όμως εσύ πώς ξέρεις ότι "τα δωμάτια το τελευταίο καιρό άδεια"; Σε ρωτάω γιατί από ανταποκρίσεις μελών του σάιτ, εγώ έχω σχηματίσει άλλη εικόνα. Σε προλαβαίνω λέγοντας ότι προσωπική άποψη δεν έχω γιατί έχει περάσει καιρός από την τελευταία επίσκεψή μου εκεί (ακριβώς επειδή "έχει ξεπέσει το μαγαζί").

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Ότι "έχει ξεπέσει το μαγαζί" είναι αλήθεια. Όμως εσύ πώς ξέρεις ότι "τα δωμάτια το τελευταίο καιρό άδεια"; Σε ρωτάω γιατί από ανταποκρίσεις μελών του σάιτ, εγώ έχω σχηματίσει άλλη εικόνα. Σε προλαβαίνω λέγοντας ότι προσωπική άποψη δεν έχω γιατί έχει περάσει καιρός από την τελευταία επίσκεψή μου εκεί (ακριβώς επειδή "έχει ξεπέσει το μαγαζί").

Έχω περάσει προσωπικά τελευταία 2 φορές για τσεκάρισμα (χωρίς φυσικά να μπω) και από εξωτερικούς συναγωνιστές που επιβεβαιώνουν. Αρκούμε σε αυτά. Τώρα όποιος διαφωνεί μας το λέει. No problem

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
πέρασμα πρόσφατα με Βίκυ. Η κοπέλα ειναι ευγενική , χαμογελαστή αλλά από κάβλα είναι 0.  Την έγλειφα αποκάτω για αρκετή ωρα , ψεύτικοι αναστεναγμοί αλλά δεν κάβλωσε καθόλου. Γενικά είναι τίμια και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη αλλά έχει εναν επαγγελματισμό και κάπου φαίνεται αυτό . Τα γλωσσόφιλα τα απέφευγε ευγενικά , ενω πριν κανα χρόνο που έιχα ξαναπεράσει μαζί της ήταν καλύτερη.
Εχει κανείς να προτείνει κάποια από εκεί μέχρι 30 που να δίνει παθιασμένα γλωσσόφιλα και να φτιάχνεται και λίγο;

Εχω ακούσει για Μαρία , Αννα ( με την οποία είχα καλή εμπειρία παλαιότερα , δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη).
Εσυ θελεις  το παραμυθι σου δυστυχως δεν φτιαχνονται ετσι ξερεις ποσους μαλακες τρωνε στην μαπα καθε μερα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Έχω περάσει προσωπικά τελευταία 2 φορές για τσεκάρισμα (χωρίς φυσικά να μπω) και από εξωτερικούς συναγωνιστές που επιβεβαιώνουν. Αρκούμε σε αυτά. Τώρα όποιος διαφωνεί μας το λέει. No problem

δε νομιζω να βρεθουν και πολλοι να διαφωνησουν.δυστυχως το μαγαζι εχει πεσει παααρα πολυ.κριμα που η μετεγκατασταση κι η ανακαινιση δε στηριχτηκε και με <<ανακαινιση>> στις παρεχομενες υπηρεσιες που παραμενουν υπηρεσιες ξεπετας.
προσωπικα απεχω 2+ χρονια τωρα και δε με βλεπω να ξαναγυριζω.εχει κι αλλου πορτοκαλιες.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Δεν ξερω αν εχει πεσει το μαγαζί  αλλα το εχω ξαναπει οτι  το παρον νημα αναφερεται συνεχεια στις ιδιες και στις ιδιες .

Μεχρι και εγω εχω παει και εχω δει τη μελαχοινη Ζωη που μοντελόφερνε στην παρελαση αλλα εχω διαλεξει ο  :jerking: αλλη επειδη εδω γραφανε καλα λογια . Πιο πολυ μου εχει μεινει η αναμνηση της Ζωης με τα μινι εξω παρα το μασαζ που εκανα μεσα με την άλλη  :headbang:.

Προφανως νεο αιμα θελει το μαγαζί γιατι εχει μεινει με ολη την "παλια φρουρα"  (Σονια- Νικολ-Ελένη-Λια-Μονικα-Μελινα κτλ κτλπ)

ΥΓ 3-5 φορες εχω παει στο καταστημα αλλα διαβαζω με ευλαβεια το νημα .

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Διαβάζοντας τα σχόλια ορισμένων  , φιλοι που επισκεπτονται το χώρο αναρωτιουνται μιπος μπήκαν αλλού .
Το κατάστημα εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο,  προσφέροντας της υπηρεσίες στο κόσμο που το επισκέπτεται.
Ο χώρος πολύ φιλικός και κατάλληλος για της απαιτήσεις των πελατών.
Υπάρχει ποικιλία κοριτσιών για όλα τα γούστα .
Τα κορίτσια στο κατάστημα έχουν την εμπειρία για να ικανοποισουν το πελάτη και όλοι φεύγουν ευχαριστημενοι  ( με εξερηση 3 με 4 άτομα που όλα αυτά τα χρόνια , και δεν τους αρέσει το κατάστημα και όλο ασχολούνται )  Παρόλο αυτό το κατάστημα τους ευχαριστεί που κρατάνε το ποστ συνέχεια ενεργοποιημενο .
Η ανανέωση στο ροστερ γίνετε χρονικά και σταδιακά .
Το κατάστημα έχει προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να πληρώσουν και με τραπεζικές κάρτες .
Αυτά για να τα μάθουν οι νέοι φίλοι μας και μην τα ξεχνούν οι παλιοί.
Το κατάστημα ευχαριστεί το κόσμο που παρόλο τη κρίση που ζουμε επισκέπτεται το χώρο και είναι αυτός που το κρατάει σε υψηλό επίπεδο

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Μόνικα και Μελίνα έχουν επιστρέψει!

Stories

Νέο!

Stories