Infected_Mushroom
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Αντε παλι απογευμα με αναμνησεις...Με καρτα πληρωνες και στο Κελσου 6 πριν πολλα πολλα χρονιαΚανετε και προγραμματα με δοσειs???
Η "κοντο Λιζα " επεστρεψε ??
.......Κανετε και προγραμματα με δοσειs???
Μπορειτε να μας πειτε αν η Ζανα μπαινει στο δωματιο για μασαζ? ευχαριστω
Έγραψες αδερφέ, μας πέθανες!!τι θα γραφει ο λογαριασμος για ονομα χρεωσης ????
εδιτ : δεν εννοοω ΑΚΡΙΒΩΣ αλλα περιπου . Ειναι καποιο ονομα , ειναι οασις μασαζ ή κατι τετοιο που μπορει να κινησει υπόψιες
ΥΓ δεν ανησυχω αν θα με πιασει η συζυγος οτι ξενοπήδαω αλλα οτι θα μου την πει οτι ουτε μια γκόμενα δεν μπορω να βγαλω.
....θα της πεις αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις......
Αν θεωρήσουμε ότι το μασαζ της Ελενάρας είναι το σημείο αναφοράς στο εν λόγω ελαιοτριβείο, ποια κατ' απόλυτα κριτήρια λαμβάνει το αργυρούν μετάλλιο ώστε να προτιμηθεί οσονούπω;
Αναφέρομαι στο πρώτο μέρος της συνεδρίας και ουχί στην συνέχεια της, που εκεί σαφώς οι απόψεις θα διαφέρουν παρασάγγας, εξαρτώμενες από τα θέλω εκάστου τινός.
Η Λία είναι όντως μία πολύ καλή περίπτωση. Την είχα πάρει και παλιότερα, όταν ήταν στη Στουρνάρη πιο χαμηλά, κάτω από Πατησίων νομίζω.Τελικά έχω καταλήξει στο εξής: Όσο μεγαλύτερη η λαδοκόρη τόσο καλύτερο το service..Η περιποίηση είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ηλικία. Με πολλές εξαιρέσεις βέβαια
παντος μεσα στα μεταλλια ΠΡΕΠΕΙ να βαλετε και την ΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εαν δεν εχεις κανει....παρε....αλλα οπως εχω ξαναπει....η κοπελα(μεγαλοκοπελα) ειναι πολεμικη μηχανη!!!!!!!αν δεν πας καταληλα προαιτημασμενος......θα σε στειλει.... και στο πρωτο μερος και στο δευτερο!!!!!!!!!
Η Λία είναι όντως μία πολύ καλή περίπτωση. Την είχα πάρει και παλιότερα, όταν ήταν στη Στουρνάρη πιο χαμηλά, κάτω από Πατησίων νομίζω.Τελικά έχω καταλήξει στο εξής: Όσο μεγαλύτερη η λαδοκόρη τόσο καλύτερο το service..Η περιποίηση είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ηλικία. Με πολλές εξαιρέσεις βέβαια