Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365

Αν στο βάθρο του μαγαζιού είναι η Ζάνα (που δεν μπαίνει στα δωμάτια) και η Ελένη με τη Λία που τα είχαμε σκίσει άπειρες φορές πριν καν πάνε Σ29, ε τότε κάτι δεν πάει καλά με το ίδρυμα..  ;)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Σε βρισκω αδιαβαστο εως πολυ αδιαβαστο φιλε...το Βυζι επαψε να ειναι σουπα ..ειναι μια χαρα πιστεψε με στητο στητο ... :tits: :tits: :tits:
η Σονια παιζει μπαλα ακομή? οπως παλλια ή ξεπετα? η οπως πολυ πολυ παλλια που ηταν πιο ξεπετα(μιχ99)???

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η Σονια παιζει μπαλα ακομή? οπως παλλια ή ξεπετα? η οπως πολυ πολυ παλλια που ηταν πιο ξεπετα(μιχ99)???

Εγώ που την πήρα πριν μερικούς μήνες πάντως ήταν η απόλυτη ξεπέτα......
Απόμακρη και βιαστική...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Πέρασμα προχθες  απο Σ29 και μετά την παρέλαση προτιμήθηκε η Πάολα.
Ξανθούλα με απαλό δερματάκι 1.5σαρι στήθος και σχετικά καλό κορμί.
Ομιλητική όσο πρέπει,παραδόξως καλό μασαζ (καθώς δεν ανήκει στο top5 του μαγαζιού)πίπα καλή με προφύλαξη αλλά αρκετά γρήγορη στο δεύτερο πρόγραμμα.
Αλλαγή 3 στάσεων και τελείωμα σε ιεραποστολικο με ελαφρούς ψεύτικους αναστεναγμούς χωρίς όμως να είναι ενοχλητικοί.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Λίγο πριν το κλείσιμο της ίδιας μέρας συνεδρία ακόμα μια φορά με την ελενάρα.
Τι να πεί κανείς; τα έχουμε πει πολλάκις για το μασαζ της, ακόμα πονάω!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Πέρασμα προχθες  απο Σ29 και μετά την παρέλαση προτιμήθηκε η Πάολα.
Ξανθούλα με απαλό δερματάκι 1.5σαρι στήθος και σχετικά καλό κορμί.
Ομιλητική όσο πρέπει,παραδόξως καλό μασαζ (καθώς δεν ανήκει στο top5 του μαγαζιού)πίπα καλή με προφύλαξη αλλά αρκετά γρήγορη στο δεύτερο πρόγραμμα.
Αλλαγή 3 στάσεων και τελείωμα σε ιεραποστολικο με ελαφρούς ψεύτικους αναστεναγμούς χωρίς όμως να είναι ενοχλητικοί.

Και εγώ με Πάολα δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό...Τυπικό και απλό...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Αν και είναι υποκειμενικό βέβαια, ποιά άλλη εργαζόμενη είναι τίμια επιλογή στο εν λόγω κατάστημα που να συνδυάζει καλά  το πρωτο και δεύτερο μέρος;

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Αν και είναι υποκειμενικό βέβαια, ποιά άλλη εργαζόμενη είναι τίμια επιλογή στο εν λόγω κατάστημα που να συνδυάζει καλά  το πρωτο και δεύτερο μέρος;
Για μένα Μελίνα και Βίκυ.
Για μια κοντούλα νομίζω Αντριάνα έχει κανείς άποψη?

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για μένα Μελίνα και Βίκυ.
Για μια κοντούλα νομίζω Αντριάνα έχει κανείς άποψη?

Η Αντριάνα είναι κοντούλα και γενικά μινιόν κατάσταση με κατσαρά καστανά μαλλιά.
Ωραίο σφιχτό κορμάκι, πεταχτό βυζάκι και φιλότιμες προσπάθειες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος.
Απλώς εγώ πήγα με μεγάλες προσδοκίες από συστάσεις συναγωνιστή (που φαγώθηκε να μάθει ποιος ήταν όταν με ρώτησε αν κάποιος με σύστησε σε αυτή και απάντησα καταφατικά), οι οποίες δεν επαληθεύτηκαν πλήρως.
Ας πούμε ότι δεν έβγαλε σε εμένα το πάθος που έβγαλε η Λίζα για παράδειγμα.
Πάντως για να μην αδικώ την κοπέλα κάνει ότι υπόσχεται.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
πέρασμα πρόσφατα με Βίκυ. Η κοπέλα ειναι ευγενική , χαμογελαστή αλλά από κάβλα είναι 0.  Την έγλειφα αποκάτω για αρκετή ωρα , ψεύτικοι αναστεναγμοί αλλά δεν κάβλωσε καθόλου. Γενικά είναι τίμια και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη αλλά έχει εναν επαγγελματισμό και κάπου φαίνεται αυτό . Τα γλωσσόφιλα τα απέφευγε ευγενικά , ενω πριν κανα χρόνο που έιχα ξαναπεράσει μαζί της ήταν καλύτερη.
Εχει κανείς να προτείνει κάποια από εκεί μέχρι 30 που να δίνει παθιασμένα γλωσσόφιλα και να φτιάχνεται και λίγο;

Εχω ακούσει για Μαρία , Αννα ( με την οποία είχα καλή εμπειρία παλαιότερα , δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom