Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Ναι φιλε εδω ειναιΦίλε είσαι σίγουρος για την Λία? Μέχρι προχθές ήταν στην Φωκίωνος.Την είδες εδώ?
Ναι φιλε εδω ειναιΦίλε είσαι σίγουρος για την Λία? Μέχρι προχθές ήταν στην Φωκίωνος.Την είδες εδώ?
Όντως έπαιζε αυτό με τα ντουζ και την πιό πρόχειρη φάση (σε κάποια λίγα παίζει ακόμα) αλλά όπως λες κι εσύ "τότε". Τα 60, 80 όντως βγαίνουν δύσκολα ή έστω δυσκολότερα σε σχέση με το παρελθόν. Δεν περιμένω ότι οι τιμές των ιδρυμάτων είναι λογικό να πέσουν κάτω από 60 άντε 50 ευρά (με δεδομένο ότι στο Μετάξι το 10λεπτο ...μήσι σε χάλια χώρο με άσχημες για τα γούστα μου κοπέλες πάει 10 ευρά μίνιμουμ).Εκτός από τα ιδρύματα με κόστος 100, παίζουν και τα ιδρύματα με κόστος 60, φούλ υπηρεσίες με διάρκεια 45 λεπτών. Ο ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ μας οπότε έκαστος επιχειρηματίας, ας κάνει τα κουμάντα του...
ΥΓ. Δεν σχολίασες το πόσο τυχερός στάθηκες που βρήκες πού πήγε η Μελίνα ενώ την αναζητούσες καιρό πριν σε άσχετο φαινομενικά νήμα.
Συναγωνιστής (μπορεί να) είμαι. Ομοϊδεάτης νιέτ...
Φιλε μου το κατάστημα το επισκέφτηκα πριν μια βδομάδα περίπου , το περιβάλλον είναι άριστος , στα δωμάτια υπάρχει καμπίνα υδρομασαζ , το μασαζ γίνετε σε πεντακάθαρο χώρο , τα κρεβάτια είναι ξύλινα άνετα , ιταλικής κατασκευής ;) , οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ , νομίζω είναι αρκετά καλές σε σχέση με αλλα καταστήματα του ιδιου επιπεδου
ενω σε καποια αλλα την εχω καταβρει πελατες και κοπελες ολοι στον ιδιο χωρο !!! ανετα καθεσαι και κανεις το κους κους σου
πριν προχωρησεις στα ενδωτερα!
διοτι αν δεν εχει και λιγο κουλτουρα τι να το κανεις
οι απόψεις εδώ διύστανται...........Προσωπικά, με βρίσκεις σύμφωνο!
οι απόψεις εδώ διύστανται...........
διότι στην "ψησταριά" πας για να "φας" καλή μπριζόλα......
τι να το κάνεις το σοσιαλαιζάισον???????????? στην "ψησταριά"
μπριζόλα και "σούβλα"
με εκτίμηση
γιατι μην νομιζετε οτι υπαρχει και τοση διακριτικοτητα. οι γυναικες απο μονες τους εκει σας βγαζουν "εφημεριδα" ;)
εξακριβωμενο και διαπιστωμενο. ;)
phga sto en logo ydrima.... BAZOKATASTASH KAI BRWMA MPOY ... teleika ena magazi na moy proteinete yparxei ;
KALO MASSAZE OMORFO KATHARO KALA PAIDIA KAI TA SXETIKA ::
Καλημέρα στη παρέα , σήμερα κάποια στιγμή σκέφτομαι να επισκεφθώ τη Μελια θα ενημερώσω για εντυπώσεις !!!
για κορυφαίο ίδρυμα Λυκαβητού 10 για και b2b massage θα παρεις Νταιανα θα της δώσεις δωρακι εξτρά καιθα άλλως μόνο φραπέ . Α....μην ξεχάσω πρέπει να έχεις μαζίσου μπαλόνια για το πάρτιΝα κάτσεις φρόνιμος με τη γυναικούλα σου!
Α.....και γράφε με Ελληνικά! (Κανόνας του site)
Ναι φιλε έχεις δίκιο, έχει πάρει κάποια κιλά ,παρόλα αυτά τι milf sexy παρουσία τη διατηρεί ακόμα , άψογη σε όλες τις υπηρεσίες τις . Την πήρα δυο μασαζ , το πρώτο οι δυο μας και το δεύτερο Μελίνα και Πάολα ,η συνταγή πετυχημένη ,οι τιμές φυσιολογικά .να υπολογισεις με καποια κιλα παραπανω ειναι....
Ορισμένα ιδρύματα ζούνε ακόμα στο 2002 , και στις υπηρεσίες είναι κάτω του μετριου , αυτό το κάτι παραπάνω δεν το καταλαβαίνω , πρέπει να δώσουμε το εβδομαδιατικο για ναγια κορυφαίο ίδρυμα Λυκαβητού 10 για και b2b massage θα παρεις Νταιανα θα της δώσεις δωρακι εξτρά καιθα άλλως μόνο φραπέ . Α....μην ξεχάσω πρέπει να έχεις μαζίσου μπαλόνια για το πάρτι
Καλό βόλι
Για σας φροντιζω...λοιπον, διαβασα μερικες κριτικες κ αποφασισα να παω κ εγω σε μασατζιδικο...εχει κανεις να μου προτεινει καποιο καλο; Επισης 2παρατηρησεις...
1. Μην δινετε πανω απο. 60 αν ξεπεραστε το μισαωρο μονο τοτε δωστε εξτρα
2μην αρχιζετε με cowgirl, παει στραφι ...
Καλο σας απο
προσφατη επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα. λεγωντας οτι πλεον θα την βγαλω με 60αρι. αλλα δελεαστηκα να περασω το 80αρι. μιας και λατρης του ποιοτικου μασαζ ακολουθουμενο με στιγμες ευεξιας και χαλαρωσης!
το ροστερ του ιδρυματος αρκετα αλλαγμενο μιας και ειχα καιρο το επισκεφθω!
προσφατη επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα. λεγωντας οτι πλεον θα την βγαλω με 60αρι. αλλα δελεαστηκα να περασω το 80αρι. μιας και λατρης του ποιοτικου μασαζ ακολουθουμενο με στιγμες ευεξιας και χαλαρωσης!
Την επόμενη φορά, να έχεις το ακριβές αντίτιμο της συνεδρίας (που εσύ προτίθεσαι να δαπανήσεις), για να μην έχεις διλημματικές ανησυχίες. Το έχεις πράξει ποτέ?
Η Ζάνα συνεχίζει να κάνει δωμάτιο? Είναι από τις λίγες πάντως που εκπέμπει μια καύλα αλλά και κάνει ανωμαλίτσες, όπου σε πιάσει βέβαια