You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πήγα πριν 3 μέρες και η Ζανα είπε οτι η Ελένη σταμάτησε. Ξέρει κανείς νέα;;
δες θρεντιον συγγρου 45
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.088
- Πόντοι
- 42.697
Πήγα πριν 3 μέρες και η Ζανα είπε οτι η Ελένη σταμάτησε. Ξέρει κανείς νέα;;
Συγγρού 45 θα την βρείς πλέον
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει , σε αυτή τι χωρα που ζούμε κοιτάμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δασος , το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας μυρίζει .Αν κατάλαβα σωστά συζητάμε για τι καταγωγή τον κοριτσιών , δεν νομίζετε φίλοι μου ότι πολύ το ψαχουλεύουν ορισμένοι .Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί είναι οι υπηρεσίες , τιμές περιβάλλον , συμπεριφορά.Αν κάποιος ζητάει ελληνίδα , να πάει Γερμανία , Ολλανδία , Βέλγιο , εκεί θα τις βρει και σε βιτρίνα , αλλου δεν ξέρω που μπορεί να βρείς εδώ , εισαγόμενες πολλές πάντως , και δεν με χαλάει καθόλου . Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα , και δεν έχω γνώμη , ελπίζω σύντομα , από τι βλέπω όμως ,η συζήτηση καλά κρατεί εδώ ;)
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φήμες λένε ότι λίαν ένδοξη κορασίδα του μαγαζιού (που παραμένει άφαντη εδώ και αρκετό καιρό) φέρει καρπό του έρωτά της εντός της κοιλίας της. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας επιβεβαιώσει ή ας διαψεύσει και όποιος ξέρει κάτι πολύυυυ παραπάνω ας αναλάβει τις ευθύνες του! Τα προφυλακτικά δεν είναι σιδερένια!
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μεγάλε αυτό είναι θέμα που αφορά την μάνα και τον πατέρα
εμάς δεν μας πέφτει λόγος,
αν θέλεις να κουτσομπολέψεις...
Οκ έχεις δίκιο! Λείπει καιρό, την ψάχνουν πολλοί κι επειδή άκουσα τα της εγκυμοσύνης είπα να το ρωτήσω δημόσια αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Πιθανή εγκυμοσύνη δηλώνει καιρό απουσίας από το επάγγελμα κι ανάλογα με τα οικονομικά και τις απόψεις του ζευγαριού ίσως και ισόβιο κρέμασμα του προφυλακτικού στο χρονοντούλαπο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.023
- Πόντοι
- 46.232
το άκουσες και σύ εεε?Φήμες λένε ότι λίαν ένδοξη κορασίδα του μαγαζιού (που παραμένει άφαντη εδώ και αρκετό καιρό) φέρει καρπό του έρωτά της εντός της κοιλίας της. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας επιβεβαιώσει ή ας διαψεύσει και όποιος ξέρει κάτι πολύυυυ παραπάνω ας αναλάβει τις ευθύνες του! Τα προφυλακτικά δεν είναι σιδερένια!
πάντως δεν είναι δύσκολο κάποιος να "φωτογραφίσει"το ποια είναι
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.088
- Πόντοι
- 42.697
Οκ έχεις δίκιο! Λείπει καιρό, την ψάχνουν πολλοί κι επειδή άκουσα τα της εγκυμοσύνης είπα να το ρωτήσω δημόσια αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Πιθανή εγκυμοσύνη δηλώνει καιρό απουσίας από το επάγγελμα κι ανάλογα με τα οικονομικά και τις απόψεις του ζευγαριού ίσως και ισόβιο κρέμασμα του προφυλακτικού στο χρονοντούλαπο.
Όλο μαλακίες γράφονται.
δεν μου/μας πέφτει λόγος ποια είναι και με ποιον περιμένει παιδί. Αυτα΄είναι προσωπικά θεματα και δεν θα πρέπει να θιγονται εδω μέσα γιατι δείχνουν συμπεριφορά γυναικούλας και όχι αρσενικου...
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.
καλά κάνουν μετά οι κοπέλες ορισμένων και σας αλλάζουν τον αδόξαστο, και λίγα σας κάνουν.
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όλο μαλακίες γράφονται.
δεν μου/μας πέφτει λόγος ποια είναι και με ποιον περιμένει παιδί. Αυτα΄είναι προσωπικά θεματα και δεν θα πρέπει να θιγονται εδω μέσα γιατι δείχνουν συμπεριφορά γυναικούλας και όχι αρσενικου...
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.
καλά κάνουν μετά οι κοπέλες ορισμένων και σας αλλάζουν τον αδόξαστο, και λίγα σας κάνουν.
Οκ όπως απάντησα και σε προηγούμενο ποστ κακώς το έθεσα ελαφρώς χιουμοριστικά αν και δεν πιστεύω ότι είναι κάτι προσβλητικό το να μαθεύεται ότι είναι μία κοπέλα-εργαζόμενη στο χώρο έγγυος γιατί αυτό σχετίζεται άμεσα με το αν θα δουλεύει ή όχι άρα στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Μήπως δόθηκε μεγαλύτερη έκταση από όσο χρειαζόταν και ψιλοξέφυγε το θέμα; Εγώ φρενάρω εδώ.
Οκ όπως απάντησα και σε προηγούμενο ποστ κακώς το έθεσα ελαφρώς χιουμοριστικά αν και δεν πιστεύω ότι είναι κάτι προσβλητικό το να μαθεύεται ότι είναι μία κοπέλα-εργαζόμενη στο χώρο έγγυος γιατί αυτό σχετίζεται άμεσα με το αν θα δουλεύει ή όχι άρα στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Μήπως δόθηκε μεγαλύτερη έκταση από όσο χρειαζόταν και ψιλοξέφυγε το θέμα; Εγώ φρενάρω εδώ.
Άποψή μου είναι, ότι είναι εντελώς εξωπραγματικό να συζητείται η πιθανή εγκυμοσύνη κάποιας εργαζομένης σε μασάζ εφ'όσον η κοπέλα έχει αισθηματικό δεσμό με κάποιο άνθρωπο της επιλογής της (όπως πράττουν πολλές από τις εργαζόμενες) τον οποίο αισθάνεται πολύ κοντά της και έχει αισθήματα γι'αυτόν.
Το μόνο σχόλιο που μπορεί να ειπωθεί, είναι η αναγκαστική της απουσία λόγω της εγκυμοσύνης, κι'αυτό νομίζω έκανε ο συναγωνιστής στην περίπτωση αυτή.
Σε περίπτωση που ο καρπός της νεαράς είναι με πελάτη (χωρίς να θέλω να υποννοήσω ότι αυτό συμβαίνει σ'αυτή την περίπτωση), το θέμα χρήζει περαιτέρω κοινωνιολογικής ανάλυσης.
draxan04
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 55
- Like
- 905
- Πόντοι
- 6.810
Επίκειται πέρασμα μου από τον συγκεκριμένο χώρο μέσα στην εβδομάδα. Θα δώσε ότι νεότερο έχω!Σε σχετικά πρόσφατη επίσκεψή μου, εθεάθησαν οι Μόνικα, Πάολα, Ξένια, Κλαούντια (μάλλον) και επί της υποδοχής η Ζάνα. Δεν έμαθα κάτι για νέες αφίξεις και δεν κατάλαβα αν ήταν άλλες κοπέλες στα δωμάτια.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Δώσε ότι έχεις και σώσε τα λεφτά μας...Επίκειται πέρασμα μου από τον συγκεκριμένο χώρο μέσα στην εβδομάδα. Θα δώσε ότι νεότερο έχω!
σημερινό πέρασμα από το ζανόσπιτο. Ζάνα επί της υποδοχής και φουλ ρόστερ (Μαρία, Μόνικα, Πάολα, Κλαούντια, Ξένια, Καρολίνα και 2-3 ακόμη που δεν μπορεσα να συγκρατήσω ονόματα καθώς μπαίναν και βγαίναν με την ταχύτητα του φωτός)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K