δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παλια χρεωναν 10000δρχ δηλαδη 30 ευρω.
Ενώ σήμερα;
παλια χρεωναν 10000δρχ δηλαδη 30 ευρω.
Επίσκεψη και συνεδρία με Εύα.
Μασάζ καλό , δυνατό (όχι όπως Ζάνας, Ελένης - ευτυχώς)
ετσι ειναι το σωστο μασαζ...αλλιως δεν κανει δουλεια....βεβαια γουστα ειναι αυταΔεν έχει τύχει να την πετύχω. Κάνεις μία περιγραφή; Το μασάζ όντως (Ζάνα-Ελένη) είναι πολύυυυυυυυ δυνατό. Ειδικά η Ζάνα είναι μέγγενη. Έχει τύχει να πάω πονεμένος, να φύγω πιο πονεμένος και τις επόμενες ώρες να είμαι ακόμη πιο πονεμένος. Νομίζω ότι οι μαθήτριες κάποιες φορές ξεπερνούν τη δασκάλα. Η Ελένη είναι κάτι κλικ συνετότερη εν συγκρίσει με τη Ζάνα.
Να σε ρωτήσω κάτι φίλτατε. Τα μαγαζίά που χρεώνουν το 45λεπτο 60 ευρά, πόσο θα χρέωναν την διπλή εκτόνωση με καλό μασάζ και μέσο χρόνο παραμονής στο δωμάτιο 75 λεπτά;
Ε, όχι και ρουμανίς η Αλβάνα............ να ξέρουμε τι λέμεΕπίσκεψη και συνεδρία με Εύα.
Ρουμανικής καταγωγής, με χείλια πολλά υποσχόμενα και στήθος 2,5άρι. Μασάζ καλό , δυνατό (όχι όπως Ζάνας, Ελένης - ευτυχώς) και σίγουρα άνω του μέσου όρου. Στο δεύτερο μέρος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, deep throat, ακά, 69 και γενικά εναλλαγή στάσεων με τελείωμα (δικό μου) έπειτα από κανά 15λεπτο. Συνολικός χρόνος στη 1 ώρα με τη γνωστή τιμή. Γενικά το τίμησε το 80άρι και θα ξανατιμηθεί προς διασφάλιση της σταθερής απόδοσης της και όχι εξαγωγής τυχαίου συμπεράσματος από μία και μόνη συνεύρεση.
Ε, όχι και ρουμανίς η Αλβάνα............ να ξέρουμε τι λέμε
όλα τα Αλβανά πλασάρονται σαν Ρουμανες/τσέχες/κυπριες/ιταλιδες και τα λοιπά...γνωστά πράγματα
ετσι ειναι το σωστο μασαζ...αλλιως δεν κανει δουλεια....βεβαια γουστα ειναι αυτα
80 φιλε.
Στο Ηουλιανού και στο Μαρνης τουλάχιστον που πήγα .......
Εδώ, έχουν την αναίδεια να πλασσάρονται κάποιες και για Ελληνίδες....
Με όλο το σεαβασμό, η αναίδεια σε τι συνίσταται;
Η ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι δεν είναι διόλου μεμπτόν, να αναφέρει η κορασίδα την πραγματική της καταγωγή.
Προέρχονται από την αλλοδαπή, και το γνωρίζουμε αυτό. Τι είδους σκοπιμότητα υπάρχει αν κάποια πλασσαρισθεί ώς Τσέχα αντί Αλβανίδας, Σκοπιανής αντί Αλβανίδας ή Σλοβάκας αντί Αλβανίδας, ακόμη και Ελληνίδας αντί Αλβανίδας? (Αν και για το τελευταίο, νομίζω ότι η μόνη λογικοφανής εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι δηλώνει Ελληνίδα, για να καρπωθεί την υπεραξία του αιδοίου της λόγω "εντοπιότητας".
Η ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι δεν είναι διόλου μεμπτόν, να αναφέρει η κορασίδα την πραγματική της καταγωγή.
Προέρχονται από την αλλοδαπή, και το γνωρίζουμε αυτό. Τι είδους σκοπιμότητα υπάρχει αν κάποια πλασσαρισθεί ώς Τσέχα αντί Αλβανίδας, Σκοπιανής αντί Αλβανίδας ή Σλοβάκας αντί Αλβανίδας, ακόμη και Ελληνίδας αντί Αλβανίδας? (Αν και για το τελευταίο, νομίζω ότι η μόνη λογικοφανής εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι δηλώνει Ελληνίδα, για να καρπωθεί την υπεραξία του αιδοίου της λόγω "εντοπιότητας".
Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει , σε αυτή τι χωρα που ζούμε κοιτάμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δασος , το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας μυρίζει .Αν κατάλαβα σωστά συζητάμε για τι καταγωγή τον κοριτσιών , δεν νομίζετε φίλοι μου ότι πολύ το ψαχουλεύουν ορισμένοι .Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί είναι οι υπηρεσίες , τιμές περιβάλλον , συμπεριφορά.Αν κάποιος ζητάει ελληνίδα , να πάει Γερμανία , Ολλανδία , Βέλγιο , εκεί θα τις βρει και σε βιτρίνα , αλλου δεν ξέρω που μπορεί να βρείς εδώ , εισαγόμενες πολλές πάντως , και δεν με χαλάει καθόλου . Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα , και δεν έχω γνώμη , ελπίζω σύντομα , από τι βλέπω όμως ,η συζήτηση καλά κρατεί εδώ ;)ε.... κάποιος λόγος θα υπάρχει , δεν μπορεί να γίνεται για πλάκα ...
σωστός.....Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει , σε αυτή τι χωρα που ζούμε κοιτάμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δασος , το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας μυρίζει .Αν κατάλαβα σωστά συζητάμε για τι καταγωγή τον κοριτσιών , δεν νομίζετε φίλοι μου ότι πολύ το ψαχουλεύουν ορισμένοι .Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί είναι οι υπηρεσίες , τιμές περιβάλλον , συμπεριφορά.Αν κάποιος ζητάει ελληνίδα , να πάει Γερμανία , Ολλανδία , Βέλγιο , εκεί θα τις βρει και σε βιτρίνα , αλλου δεν ξέρω που μπορεί να βρείς εδώ , εισαγόμενες πολλές πάντως , και δεν με χαλάει καθόλου . Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα , και δεν έχω γνώμη , ελπίζω σύντομα , από τι βλέπω όμως ,η συζήτηση καλά κρατεί εδώ ;)
Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει , σε αυτή τι χωρα που ζούμε κοιτάμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δασος , το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας μυρίζει .Αν κατάλαβα σωστά συζητάμε για τι καταγωγή τον κοριτσιών , δεν νομίζετε φίλοι μου ότι πολύ το ψαχουλεύουν ορισμένοι .Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί είναι οι υπηρεσίες , τιμές περιβάλλον , συμπεριφορά.Αν κάποιος ζητάει ελληνίδα , να πάει Γερμανία , Ολλανδία , Βέλγιο , εκεί θα τις βρει και σε βιτρίνα , αλλου δεν ξέρω που μπορεί να βρείς εδώ , εισαγόμενες πολλές πάντως , και δεν με χαλάει καθόλου . Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα , και δεν έχω γνώμη , ελπίζω σύντομα , από τι βλέπω όμως ,η συζήτηση καλά κρατεί εδώ ;)