Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
στο συγκεκριμένο μαγαζί είχα πάει λίγο πριν το κλείσιμο της ημέρας και πήρα την Μαρία, αυτή που έχει εγκαταλείψει το άθλημα από όσο ξέρω. Δεν υπήρχε χρόνος και για μασάζ και για μπριζόλα, οπότε αρκέστηκα στην μπριζόλα με 60 ευρώ αφού η υπηρεσία δεν ήταν πλήρης. Μου το πρότεινε η ίδια μάλιστα... βέβαια μιλάμε για άλλες εποχές
Η χημεία μεταξύ των ανθρώπων πάντως παίζει τον ρόλο της...
Και γαμώ την κονομα λέμε η γκόμενα.Η μπριζόλα φίλε ειναι +20,χωρις μασαζ τοσα επρεπε να δινουμε,αλλιώς πας σε οποιοδήποτε studio και πηδάς τρομερά μωρά.Άσε που τώρα λυγάνε και αυτοί γιατι πιέζονται και στο 40άρι κανουν τούμπες

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Φίλε solidarity και οι υπόλοιποι....
Φιλική συζήτηση κάνουμε,αποψεις και γνώμες ανταλλάσουμε,η αποψη του καθενός είναι πάντα σεβαστή,αρκεί να υπάρχουν επιχειρήματα...
Ηθελημένα δεν παραγνωρίζω τίποτα,η άποψη μου περι προσφοράς και ζήτησης δεν χρειάζεται επιβεβαίωση,ισχύει παντού και πάντα απο τότε που υπάρχει ο άνθρωπος....Στρεβλώσεις υπάρχουν πάντα,ομως η κάθε "αγορά" έχει τον τρόπο να τις εξαλείφει γρήγορα....
Ναι,η συμπεριφορά στο μπουρδέλλο της Φώκαιας σωστή,ναι η Ζάνα προτιμάει να χάσει λεφτά αλλά να κρατήσει ψηλά το όνομά της,αλλά βρε παιδιά ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό :
Οταν πάτε και προκαταβολικά ζητάτε τέτοια πράγματα,χάνεται ολη η μαγεία...αφήστε και τίποτα να ερθει φυσικά,την κατάλληλη στιγμή...Φέρεστε στα κορίτσια σαν να είναι ενα κομμάτι κρέας...τους φέρεστε σαν πουτάνες,επομένως περιμένετε αυτές να συμπεριφερθούν διαφορετικά?
Φίλε solidarity,επειδή πληρώνεις δεν εχεις το δικαίωμα να εξευτελίζεις τον άλλον...και η διαπραγμάτευση πριν μπείς στο δωμάτιο για πρωκτικά,για χυσίματα στο στόμα και τα τοιαυτα,είναι απο τη φύση της εξευτελιστική για τον άλλον...ναι,πουτάνες είναι και θα σου κάνουν τα κέφια,αλλά θα σου φερθουν κι αυτές ανάλογα...θα κοιτάξουν να τελειώνουν γρήγορα,θα ζητάνε εξτρα λεφτά,θα "αντισταθούν" όσο μπορουν στον εξευτελισμό που τους έκανες....για μένα,ο mysterious έχασε το παιχνίδι πριν καν μπεί στο δωμάτιο....
Για όλα τα πράγματα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος....αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές οι κριτικές για την ιδια κοπέλλα διαφέρουν σημαντικά.Εγω δεν ψάχνω ούτε προμότορες,ούτε αντι-προμότορες ούτε τίποτα....είμαι πάντα σίγουρος οτι ο καθένας πήρε τις υπηρεσίες που αξιζε,συμφωνα με την συμπεριφορά του...

Δεν μπορει, απο τη μια να μιλας με υλιστικους ορους (προσφορα-ζητηση) και μετα να μιλας για "μαγεια" "εξευτελισμο" κλπ , που ειναι πραγματα υποκειμενικα για τον καθενα. Εγω καταλαβαινω τι λες, ουτε εγω κανω παζαρια απο πριν, ακριβως για αυτο το πραγμα, τη μαγεια που λεμε, απο την αλλη, υπαρχουν ανθρωποι που δεν βρισκουν κακο να ζητας απο πριν τι θες και στο κατω-κατω ο αλλος μπορει να πηγε μονο γι'αυτο, γιατι αυτο του λειπει. Δεν το βρισκω κακο.
Ο εξευτελισμος ειναι κατι σχετικο, η δουλεια της πορνης ειναι εξευτελιστικη συμφωνα με τα κοινωνικα προτυπα, αν τα παιρνει στο στομα ειναι εξευτελισμος, αν την κατουρανε στο προσωπο, ειναι κατι χειροτερο, αν τη χεζουν ακομα χειροτερο κ.ο.κ. Δηλαδη αυτη η κοπελα, ενιωσε τοσο εξευτελισμενη ή μηπως δεν της εχουν ζητησει και χειροτερα?
Περαν αυτου ομως, επρεπε ή οχι, αυτη η "επιχειρηση" που λεγεται μασαζ, στουντιο , μπουρδελο να μην αντιμετωπιζει τον πελατη σαν εναν "μαλακα" που μολις περασει στο δωματιο, δεν εχει δικαιωμα να παρει τα λεφτα του πισω (ολα ή μερος αυτων)?
Και στην τελικη. σκριβως επειδη μιλαμε για υψηλες τιμες, δεν ειναι δυνατο με αυτο το 80αρι να απολαμβανει ο καθενας ποιοτητα Μεταξουργειου. Δηλαδη ο καθε ανθρωπος που παει εκει, στην τελικη τι κερδιζει?
1.Γκομεναρες δεν ειναι στα μασαζ.
2.Σε ενα αβολο μασαζοκρεβατο γαμας, αντε καναπε.
3.Μασαζ δεν κανουν ή αυτο που κανουν στο κανει και μια ασχετη.
4.Εχουν πολλα μα και μου.
Στην τελικη λοιπον, ο κοσμος που παει εκει, πληρωνει τι πραγμα με 80 ευρω? το οτι θα γαμησει σε απορροφητικο χαρτι αντι για χυμενο σεντονι? 'Η οτι θα εχει μια διακριτικοτητα?
Μα με 80 πλεον + 20 ευρω βρισκεις call girl σε ξενοδοχειο, με το κρεβατι σου το καθαρο, με την ησυχια σου κλπ.

Αρα: δεν λεω να πανε τις τιμες στον πατο, αλλα αφου εχουν ζητηση, να σεβονται πιο πολυ αυτα που παιρνουν , γιατι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και ο αριθμος των ανεξαρτητων που αυξανεται συνεχως, αυτο δειχνει.
Η κυρα-Γιαννα δηλαδη στη Φορμιωνος, πως δουλευει με 40-50 ευρω και ειναι φουλ σε πελατεια? ΕΙναι ηλιθια αυτη?  Και ως σωστη επαγγελματιας, μου εχει πει κιολας : μην περασεις σημερα, δε θα ευχαριστηθεις.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα λοιπον.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χαίρομαι διότι καταλαβαίνω οτι μιλάμε την ίδια γλώσσα....έχουμε και κοινούς φίλους άλλωστε.... :2funny:
Εγω είμαι ευχαριστημένος οταν φευγω απο ένα τέτοιο μαγαζί να νοιώθω οτι σεβάστηκα τον εαυτό μου πρωτα απ' όλα...ανεξάρτητα του πόσο καλά πέρασα....και νομίζω οτι κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Και γαμώ την κονομα λέμε η γκόμενα.Η μπριζόλα φίλε ειναι +20,χωρις μασαζ τοσα επρεπε να δινουμε,αλλιώς πας σε οποιοδήποτε studio και πηδάς τρομερά μωρά.Άσε που τώρα λυγάνε και αυτοί γιατι πιέζονται και στο 40άρι κανουν τούμπες

δεν θα συμφωνήσω... άλλωστε πιστεύω πως η Μαρία είναι για πάνω απο 20ρικο...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Οταν πάτε και προκαταβολικά ζητάτε τέτοια πράγματα,χάνεται ολη η μαγεία...αφήστε και τίποτα να ερθει φυσικά,την κατάλληλη στιγμή...Φέρεστε στα κορίτσια σαν να είναι ενα κομμάτι κρέας...τους φέρεστε σαν πουτάνες,επομένως περιμένετε αυτές να συμπεριφερθούν διαφορετικά?
Φίλε solidarity,επειδή πληρώνεις δεν εχεις το δικαίωμα να εξευτελίζεις τον άλλον...και η διαπραγμάτευση πριν μπείς στο δωμάτιο για πρωκτικά,για χυσίματα στο στόμα και τα τοιαυτα,είναι απο τη φύση της εξευτελιστική για τον άλλον...ναι,πουτάνες είναι και θα σου κάνουν τα κέφια,αλλά θα σου φερθουν κι αυτές ανάλογα...θα κοιτάξουν να τελειώνουν γρήγορα,θα ζητάνε εξτρα λεφτά,θα "αντισταθούν" όσο μπορουν στον εξευτελισμό που τους έκανες....για μένα,ο mysterious έχασε το παιχνίδι πριν καν μπεί στο δωμάτιο....
Για όλα τα πράγματα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος.... τις υπηρεσίες που αξιζε,συμφωνα με την συμπεριφορά του...
Κύριε Άντυ δεν τα λες καλά, σε όσα τουλάχιστον με αφορούν.
Αν με γνώριζες δε θα τά'γραφες. Κατ'αρχήν σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου, (εμφάνιση, καθαριότητα, συμπεριφορά) και πάντοτε τις κοπέλες. Θα μπορούσα να σου διηγηθώ πολλές ιστορίες με ιερόδουλες αλλά δεν είναι το δια ταύτα μας. Με τις γυναίκες αυτές δεν ενεπλάκην προσωπικώς ουδέποτε με σχέση και κρατούσα πάντοτε αποστάσεις ασφαλείας. Και οι εμπειρίες μου λόγω ηλικίας είναι πάρα πολλές για να την πατάω σαν πρωτάρης.
Τώρα για τα πρωκτικά, ακάποτες πίπες και τα ρέστα θα σου αναφέρω ότι πήγα με φίλο που τον γνώριζαν και σε ερώτησή μου τι πρόγραμμα κάνει η Αλίνα, απάντησε η Ελένη, τα πάντα πλην πρωκτικού. Και τελείωμα στο στόμα, ρώτησα. Ε βέβαια μου απάντησε και μου επιβεβαίωσε ο φίλος, ως γνώστης, ότι γίνεται αυτό στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Τώρα αν σε χαλάει που γούσταρα το cim με την Αλίνα συγνώμη. Την επόμενη φορά (μάλλον δεν θα υπάρξει) θα μπω στο δωμάτιο μόνο για συζήτηση. Εκτός αν θεωρείς σωστότερο να ζητάς τα επιλέον εντός του δωματίου με την κοπέλα και να τα σκας για κάθε extra χωριστά.
Εκεί δεν πάμε για την μαγεία...η μαγεία είναι έξω...στο φλερτ στο κόρτε, στη λαχτάρα της αποδοχής-ανταπόκρισης. Στο μασαζίδικο ή σε παρεμφερή χώρο, προσωπικώς πάω για σεξουαλική εκτόνωση, αναζητώντας πάντοτε μια ξεχωριστή συνεδρία και προσφέροντας τον καλύτερό μου εαυτό στην κάθε κοπέλα. Είπαμε, πάνω απ'όλα σεβασμός. Και το αυτό απαιτώ από αυτές. Όταν λοιπόν σου αρνείται τα συμφωνηθέντα και με τρόπο του στυλ "ας πρόσεχες" και σου πετάει και μια δικαιολογία για πολλά κιλά ξενέρας ή κάνεις θέμα και ζητάς μέρος των χρημάτων σου πίσω ή χρησιμοποιείς το εργαλείο σου (bou.com) προς ενημέρωση των υπολοίπων και διορθωτικών κινήσεων της επιχείρησης.
Τα περί κρεατικών και εξευτελισμών κράτα τα για άλλους...Δε με ξέρεις, ενδεχομένως να είσαι νεαρός ακόμη και να τα λες εύκολα. Ο καθένας μας έχει μια πορεία και ένα ίχνος. Δόξα τω Θεό το δικό μου είναι πεντακάθαρο!
Και την επόμενη φορά έλα να τα πούμε από κοντά. Είχες πολλές φορές την ευκαιρία αλλά δεν τό'κανες.
Την καλημέρα μου. :) 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κύριε Άντυ δεν τα λες καλά, σε όσα τουλάχιστον με αφορούν.
Αν με γνώριζες δε θα τά'γραφες. Κατ'αρχήν σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου, (εμφάνιση, καθαριότητα, συμπεριφορά) και πάντοτε τις κοπέλες. Θα μπορούσα να σου διηγηθώ πολλές ιστορίες με ιερόδουλες αλλά δεν είναι το δια ταύτα μας. Με τις γυναίκες αυτές δεν ενεπλάκην προσωπικώς ουδέποτε με σχέση και κρατούσα πάντοτε αποστάσεις ασφαλείας. Και οι εμπειρίες μου λόγω ηλικίας είναι πάρα πολλές για να την πατάω σαν πρωτάρης.
Τώρα για τα πρωκτικά, ακάποτες πίπες και τα ρέστα θα σου αναφέρω ότι πήγα με φίλο που τον γνώριζαν και σε ερώτησή μου τι πρόγραμμα κάνει η Αλίνα, απάντησε η Ελένη, τα πάντα πλην πρωκτικού. Και τελείωμα στο στόμα, ρώτησα. Ε βέβαια μου απάντησε και μου επιβεβαίωσε ο φίλος, ως γνώστης, ότι γίνεται αυτό στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Τώρα αν σε χαλάει που γούσταρα το cim με την Αλίνα συγνώμη. Την επόμενη φορά (μάλλον δεν θα υπάρξει) θα μπω στο δωμάτιο μόνο για συζήτηση. Εκτός αν θεωρείς σωστότερο να ζητάς τα επιλέον εντός του δωματίου με την κοπέλα και να τα σκας για κάθε extra χωριστά.
Εκεί δεν πάμε για την μαγεία...η μαγεία είναι έξω...στο φλερτ στο κόρτε, στη λαχτάρα της αποδοχής-ανταπόκρισης. Στο μασαζίδικο ή σε παρεμφερή χώρο, προσωπικώς πάω για σεξουαλική εκτόνωση, αναζητώντας πάντοτε μια ξεχωριστή συνεδρία και προσφέροντας τον καλύτερό μου εαυτό στην κάθε κοπέλα. Είπαμε, πάνω απ'όλα σεβασμός. Και το αυτό απαιτώ από αυτές. Όταν λοιπόν σου αρνείται τα συμφωνηθέντα και με τρόπο του στυλ "ας πρόσεχες" και σου πετάει και μια δικαιολογία για πολλά κιλά ξενέρας ή κάνεις θέμα και ζητάς μέρος των χρημάτων σου πίσω ή χρησιμοποιείς το εργαλείο σου (bou.com) προς ενημέρωση των υπολοίπων και διορθωτικών κινήσεων της επιχείρησης.
Τα περί κρεατικών και εξευτελισμών κράτα τα για άλλους...Δε με ξέρεις, ενδεχομένως να είσαι νεαρός ακόμη και να τα λες εύκολα. Ο καθένας μας έχει μια πορεία και ένα ίχνος. Δόξα τω Θεό το δικό μου είναι πεντακάθαρο!
Και την επόμενη φορά έλα να τα πούμε από κοντά. Είχες πολλές φορές την ευκαιρία αλλά δεν τό'κανες.
Την καλημέρα μου. :) 
Την Καλημερα μου !!!  ;)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
μαλωνουμε για το αν μια πουτανα τα πηρε στο στομα η οχι...ελεος
σιγουρα με την λαθος συννενοηση επρεπε να μειωθει και η τιμη εστω 70 για το γαμωτο..
απο κει και περα ψυχραιμια.
και κατι ακομη η μειωση στην τιμη στο κ48 παροτι δεν το πολυπηγαινω σαν ιδρυμα πρεπει να τονιστει θετικα απ ολουσ μας καθως οι τιμες ειναι ηδη υψηλες.κανονικα επρπεπε να ναι 60 με 70 φουλ και στα 50 η εκτονωση. τελος

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε μην με αδικείς....το επίπεδό σου το ξέρω και απο τα γραφόμενά σου,αλλά και απο γνώμες αλλων συναγωνιστών που σε ξέρουν...γι' αυτό αν θέλεις,μου έκανε μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά σου στο συγκεκριμένο μαγαζί,ήταν κάτι που δεν το περίμενα,γι' αυτό και έκανα τα παραπάνω σχόλια...
Απο την απάντηση σου διακρίνω οτι δεν διαφωνεις κάπου,απλά λες οτι οσα σχολιαζω δεν αφορουν εσένα...δεκτόν! και,δυστυχώς,η ηλικία μου είναι παραπλήσια της δικής σου,οπότε κι εγω εχω εμπειρία τόσο στον χωρο αυτόν,όσο και στη ζωή γενικώτερα....(το "δυστυχώς" κολλάει στο οτι πια δεν είμαστεε νεοι....).
Οσο για την προσωπική γνωριμία,εχεις ενα δίκιο,αλλά οι ώρες των εξορμήσεων σας δεν με βολευουν...αυτό βέβαια διορθώνεται...μπορουμε να συνεννοηθούμε πριβέ και να πάμε ειτε για καφεδάκι,είτε στο μέγαρο,ειτε οπου αλλού θέλετε...θα το κανονίσουμε.
Την καλημέρα μου.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

ειρηνη ημιν τεκνα μου.... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

για μενα προσωπικα,και οι δυο εχετε δικιο...καπου στη μεση ειναι η χρυση τομη...
τα μαστζιδικα ειναι οντωσ λιγακι ιδιαζουσα περιπτωση,σε σχεση με τα ρδελα,και τα στουντιο..
μπορει ν συναντησεισ απο την απολυτη καραπουταναρα,μεχρι και απλη καθημερινη γυναικα..
οποτε δειτε οτι εν μερει εχετε δικαιο κ οι δυο

TIC

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κατά την δική του κρίση  κάποια θεραπεύτρια στο επίπεδο υπηρεσιών αλλά και ηλικίας της Σόνιας?

Ευχαριστώ 

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κατά την δική του κρίση  κάποια θεραπεύτρια στο επίπεδο υπηρεσιών αλλά και ηλικίας της Σόνιας?

Ευχαριστώ 
  μαρσυ απο στουρναρη 63 με χειροτερο μασαζ απο τν τωρινη σονια και καλυτερηο απο την σονια σε εποχες μιχ99 για να μην ξεχνιομαστε....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
δεν θα συμφωνήσω... άλλωστε πιστεύω πως η Μαρία είναι για πάνω απο 20ρικο...
Ok γουστα ειναι αυτα...όμως στην κανονική συνεδρία 1 ώρας του 80ευρου η Μαρία και η κάθε Μαρία βάζει στην τσέπη τα μισά.Μέχρι πρότινος αυτο ήταν το ποσοστό.Όταν λοιπόν παίρνει η άλλη το 60άρι στο εικοσάλεπτο,ε πως να το κάνουμε είναι jack-pot.Και μην μου πεις οτι ειναι για τοσα πολλά.Γιατί τωρα παίζουν call-girls σε αυτήν την τιμή +10-20γιούρα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
....μου έκανε μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά σου στο συγκεκριμένο μαγαζί,ήταν κάτι που δεν το περίμενα,γι' αυτό και έκανα τα παραπάνω σχόλια...
...οσα σχολιαζω δεν αφορουν εσένα...
Αφού το κατάλαβες, πάσο.
:)
Υ.Γ. Διαβάζοντας τα σχετικά σχόλια επιβεβαίωσα ότι επιβάλλεται να συμπεριφέρεσαι πιο επιθετικά, γιατί η ευγένεια και οι καλοί τρόποι δε συνάδουν με τη φινέτσα του χώρου των μασαζερί.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αφού το κατάλαβες, πάσο.
Υ.Γ. Διαβάζοντας τα σχετικά σχόλια επιβεβαίωσα ότι επιβάλλεται να συμπεριφέρεσαι πιο επιθετικά, γιατί η ευγένεια και οι καλοί τρόποι δε συνάδουν με τη φινέτσα του χώρου των μασαζερί.

ετσι ακριβώς!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αφού το κατάλαβες, πάσο.

Για να κλείσω την συζήτηση,η ευγένεια και οι καλοί τρόποι έχουν πάντοτε σχέση με εμας,οχι με τους άλλους...Αν εγω πάω κάπου και συμπεριφερθώ σαν αλήτης,αυτό έχει αντίκτυπο σε μένα,οχι στους άλλους.Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.
Αν το "επιθετικά" σημαίνει να είσαι σοβαρός και να ζητάς με επιμονή και αξιοπρέπεια αυτό που θέλεις,συμφωνώ και επαυξάνω.Αν όμως σημαίνει "πάμε μέσα να σε σκίσω μαναρι μου",εμένα τουλάχιστον αυτή η συμπεριφορά δεν με εκφράζει....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ok γουστα ειναι αυτα...όμως στην κανονική συνεδρία 1 ώρας του 80ευρου η Μαρία και η κάθε Μαρία βάζει στην τσέπη τα μισά.Μέχρι πρότινος αυτο ήταν το ποσοστό.Όταν λοιπόν παίρνει η άλλη το 60άρι στο εικοσάλεπτο,ε πως να το κάνουμε είναι jack-pot.Και μην μου πεις οτι ειναι για τοσα πολλά.Γιατί τωρα παίζουν call-girls σε αυτήν την τιμή +10-20γιούρα

jack pot ήταν γιατί έβγαλε ένα 30άρι ακριβώς στο τέλος του ωραρίου...

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πήγα με την Σόνια πριν από μέρες. Καλό μασαζ και στο μετά ικανοποιητική. Της αρέσει το κωλοδάχτυλο, η πίπα, τα βρωμόλογα και το cim. Βέβαια δεν είναι και το πρώτο μπόϊ.
Πιό ωραία είναιι η Μαρία. Αλλά θέλει λίγο ακόμη εκπαίδευση από τη Ζάνα για να γίνει πιό ενεργητική και καυλωτική. Το μασσάζ της ικανοποιητικό αλλά όχι πολύ καλό.

Αλήθεια η Αλίνα τι στυλ είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom