Φίλε solidarity και οι υπόλοιποι....
Φιλική συζήτηση κάνουμε,αποψεις και γνώμες ανταλλάσουμε,η αποψη του καθενός είναι πάντα σεβαστή,αρκεί να υπάρχουν επιχειρήματα...
Ηθελημένα δεν παραγνωρίζω τίποτα,η άποψη μου περι προσφοράς και ζήτησης δεν χρειάζεται επιβεβαίωση,ισχύει παντού και πάντα απο τότε που υπάρχει ο άνθρωπος....Στρεβλώσεις υπάρχουν πάντα,ομως η κάθε "αγορά" έχει τον τρόπο να τις εξαλείφει γρήγορα....
Ναι,η συμπεριφορά στο μπουρδέλλο της Φώκαιας σωστή,ναι η Ζάνα προτιμάει να χάσει λεφτά αλλά να κρατήσει ψηλά το όνομά της,αλλά βρε παιδιά ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό :
Οταν πάτε και προκαταβολικά ζητάτε τέτοια πράγματα,χάνεται ολη η μαγεία...αφήστε και τίποτα να ερθει φυσικά,την κατάλληλη στιγμή...Φέρεστε στα κορίτσια σαν να είναι ενα κομμάτι κρέας...τους φέρεστε σαν πουτάνες,επομένως περιμένετε αυτές να συμπεριφερθούν διαφορετικά?
Φίλε solidarity,επειδή πληρώνεις δεν εχεις το δικαίωμα να εξευτελίζεις τον άλλον...και η διαπραγμάτευση πριν μπείς στο δωμάτιο για πρωκτικά,για χυσίματα στο στόμα και τα τοιαυτα,είναι απο τη φύση της εξευτελιστική για τον άλλον...ναι,πουτάνες είναι και θα σου κάνουν τα κέφια,αλλά θα σου φερθουν κι αυτές ανάλογα...θα κοιτάξουν να τελειώνουν γρήγορα,θα ζητάνε εξτρα λεφτά,θα "αντισταθούν" όσο μπορουν στον εξευτελισμό που τους έκανες....για μένα,ο mysterious έχασε το παιχνίδι πριν καν μπεί στο δωμάτιο....
Για όλα τα πράγματα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος....αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές οι κριτικές για την ιδια κοπέλλα διαφέρουν σημαντικά.Εγω δεν ψάχνω ούτε προμότορες,ούτε αντι-προμότορες ούτε τίποτα....είμαι πάντα σίγουρος οτι ο καθένας πήρε τις υπηρεσίες που αξιζε,συμφωνα με την συμπεριφορά του...
Δεν μπορει, απο τη μια να μιλας με υλιστικους ορους (προσφορα-ζητηση) και μετα να μιλας για "μαγεια" "εξευτελισμο" κλπ , που ειναι πραγματα υποκειμενικα για τον καθενα. Εγω καταλαβαινω τι λες, ουτε εγω κανω παζαρια απο πριν, ακριβως για αυτο το πραγμα, τη μαγεια που λεμε, απο την αλλη, υπαρχουν ανθρωποι που δεν βρισκουν κακο να ζητας απο πριν τι θες και στο κατω-κατω ο αλλος μπορει να πηγε μονο γι'αυτο, γιατι αυτο του λειπει. Δεν το βρισκω κακο.
Ο εξευτελισμος ειναι κατι σχετικο, η δουλεια της πορνης ειναι εξευτελιστικη συμφωνα με τα κοινωνικα προτυπα, αν τα παιρνει στο στομα ειναι εξευτελισμος, αν την κατουρανε στο προσωπο, ειναι κατι χειροτερο, αν τη χεζουν ακομα χειροτερο κ.ο.κ. Δηλαδη αυτη η κοπελα, ενιωσε τοσο εξευτελισμενη ή μηπως δεν της εχουν ζητησει και χειροτερα?
Περαν αυτου ομως, επρεπε ή οχι, αυτη η "επιχειρηση" που λεγεται μασαζ, στουντιο , μπουρδελο να μην αντιμετωπιζει τον πελατη σαν εναν "μαλακα" που μολις περασει στο δωματιο, δεν εχει δικαιωμα να παρει τα λεφτα του πισω (ολα ή μερος αυτων)?
Και στην τελικη. σκριβως επειδη μιλαμε για υψηλες τιμες, δεν ειναι δυνατο με αυτο το 80αρι να απολαμβανει ο καθενας ποιοτητα
Μεταξουργειου. Δηλαδη ο καθε ανθρωπος που παει εκει, στην τελικη τι κερδιζει?
1.Γκομεναρες δεν ειναι στα μασαζ.
2.Σε ενα αβολο μασαζοκρεβατο γαμας, αντε καναπε.
3.Μασαζ δεν κανουν ή αυτο που κανουν στο κανει και μια ασχετη.
4.Εχουν πολλα μα και μου.
Στην τελικη λοιπον, ο κοσμος που παει εκει, πληρωνει τι πραγμα με 80 ευρω? το οτι θα γαμησει σε απορροφητικο χαρτι αντι για χυμενο σεντονι? 'Η οτι θα εχει μια διακριτικοτητα?
Μα με 80 πλεον + 20 ευρω βρισκεις call girl σε ξενοδοχειο, με το κρεβατι σου το καθαρο, με την ησυχια σου κλπ.
Αρα: δεν λεω να πανε τις τιμες στον πατο, αλλα αφου εχουν ζητηση, να σεβονται πιο πολυ αυτα που παιρνουν , γιατι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και ο αριθμος των ανεξαρτητων που αυξανεται συνεχως, αυτο δειχνει.
Η κυρα-Γιαννα δηλαδη στη Φορμιωνος, πως δουλευει με 40-50 ευρω και ειναι φουλ σε πελατεια? ΕΙναι ηλιθια αυτη? Και ως σωστη επαγγελματιας, μου εχει πει κιολας : μην περασεις σημερα, δε θα ευχαριστηθεις.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα λοιπον.